Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Re: Θα κλείσει?

Post by ja_the_invincible » Mon Dec 06, 2010 2:27 am

Image
pananton den exw kati proswpiko.alla.....
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
pananton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by pananton » Mon Dec 06, 2010 2:29 am

ναι ρε μην μασατε, καταλαβαινω :lol: :lol: :lol: :lol:
αλλα πραγματικα μου την σπαει που ειναι τοσο στα @@@ τους
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Dec 06, 2010 2:30 am

ρε παιδια, δεν τα εχουν γραμμενα στα @@ τους (πλακα εχει που δεν επιτρεπεται να λεμε τις λεξεις, αλλα κανεις δνε εχει προβλημα με τα συμβολα), απλα ειναι προφανες οτι αυριο δεν θα γινει μαθημα

και για ενημερωση απο τωρα, ουτε του χρονου θα γινει, μην περιμενετε ανακοινωση ομως
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Mon Dec 06, 2010 2:31 am

μήπως πρέπει να στείλουμε κανά μειλ να ενημερώσουμε τους ανθρώπους ότι το κέντρο είναι κλειστό?μπορεί να μην το ξέρουν. :-p
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Mon Dec 06, 2010 2:32 am

Για να βγει ανακοινωση παιζει να πρεπει να μπουνε στη σχολη. Αμφιβαλλω αν θα εχουν τροπο να βγαζoυν ανακοινωση εκτος δικτυου ΑΣΟΕΕ.

Αρα εγω ουτε αυριο περιμενω ανακοινωση. Περιμενω την Τριτη κατι του τυπου: ΧΘΕΣ προβλεπω να μη γινει μαθημα
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
pananton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by pananton » Mon Dec 06, 2010 2:35 am

chriskin wrote:ρε παιδια, δεν τα εχουν γραμμενα στα @@ τους (πλακα εχει που δεν επιτρεπεται να λεμε τις λεξεις, αλλα κανεις δνε εχει προβλημα με τα συμβολα), απλα ειναι προφανες οτι αυριο δεν θα γινει μαθημα

και για ενημερωση απο τωρα, ουτε του χρονου θα γινει, μην περιμενετε ανακοινωση ομως
κοίτα, προφανές δεν είναι τίποτα από την στιγμή που δεν έχει βγει μια γ@μ... επίσημη ανακοίνωση απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν την βγάζουν...
πείτε ρε μάγκες δεν είναι ντροπή αύριο κλειστό το μαγαζί...
stoupeace wrote:Για να βγει ανακοινωση παιζει να πρεπει να μπουνε στη σχολη. Αμφιβαλλω αν θα εχουν τροπο να βγαζoυν ανακοινωση εκτος δικτυου ΑΣΟΕΕ.

Αρα εγω ουτε αυριο περιμενω ανακοινωση. Περιμενω την Τριτη κατι του τυπου: ΧΘΕΣ προβλεπω να μη γινει μαθημα
αμφιβάλλω αν θα ΒΡΟΥΝ τρόπο να φτάσουν στην σχολή!
Last edited by pananton on Mon Dec 06, 2010 2:36 am, edited 1 time in total.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Dec 06, 2010 2:37 am

αμα θελεις να μην κλεισει η σχολη (απο αστυνομια/πρυτανεια/κτλ) πηγαινε στις 8 με τους υπολοιπους και κρατα την ανοιχτη
μαθημα δεν θα γινει σε καμια περιπτωση, αλλα μπορεις να βοηθησεις να μην κλεισει με ντροπιαστικο τροπο, αμα το βλεπεις ετσι
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Mon Dec 06, 2010 2:40 am

ja_the_invincible wrote:μήπως πρέπει να στείλουμε κανά μειλ να ενημερώσουμε τους ανθρώπους ότι το κέντρο είναι κλειστό?μπορεί να μην το ξέρουν. :-p
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stoupeace wrote:Αρα εγω ουτε αυριο περιμενω ανακοινωση. Περιμενω την Τριτη κατι του τυπου: ΧΘΕΣ προβλεπω να μη γινει μαθημα
:lol: :lol: :lol: :lol:
Οι διαδηλώσεις εκτός από φασαρία φέρνουν και νέα λογική.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
pananton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by pananton » Mon Dec 06, 2010 2:44 am

καμία σχέση. ούτε να την κλείσω θέλω, ούτε να την ανοίξω. αυτό που θέλω μια ανακοίνωση του τύπου αύριο είμαστε/δεν είμαστε ανοιχτά και όσο γίνεται πιο έγκαιρα γιατί έχουμε και δουλειές να κανονίσουμε εκτός του πανεπιστημίου (λέμε τώρα)...so simple
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Mon Dec 06, 2010 2:47 am

pananton wrote:καμία σχέση. ούτε να την κλείσω θέλω, ούτε να την ανοίξω. αυτό που θέλω μια ανακοίνωση του τύπου αύριο είμαστε/δεν είμαστε ανοιχτά και όσο γίνεται πιο έγκαιρα γιατί έχουμε και δουλειές να κανονίσουμε εκτός του πανεπιστημίου (λέμε τώρα)...so simple
Image
motouboubati
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by motouboubati » Mon Dec 06, 2010 2:52 am

pananton wrote:καμία σχέση. ούτε να την κλείσω θέλω, ούτε να την ανοίξω. αυτό που θέλω μια ανακοίνωση του τύπου αύριο είμαστε/δεν είμαστε ανοιχτά και όσο γίνεται πιο έγκαιρα γιατί έχουμε και δουλειές να κανονίσουμε εκτός του πανεπιστημίου (λέμε τώρα)...so simple

ΣΥΜΦΩΝΩ.Και για τα παιδια που λενε οτι ειναι αυτονοητο οτι αυριο δεν εχουμε σχολη,δεν ειναι τιποτα αυτονοητο.Και για την 17 Νοε. βγηκε ανακοινωση οσο αυτονοητο και αν ηταν.Ωφειλουν να βγαλουν μια ανακοινωση και ΟΧΙ αυριο,αυριο να την χεσω.Καληνυχτα σε ολους.
supergirl
byte level
byte level

Post by supergirl » Mon Dec 06, 2010 8:17 am

καλημέρα σε όλους, μόλις πήρα τη γραμματεία κ μου είπαν πως θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα μαθήματα...
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Mon Dec 06, 2010 8:34 am

supergirl wrote:καλημέρα σε όλους, μόλις πήρα τη γραμματεία κ μου είπαν πως θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα μαθήματα...
Τότε σε αυτή την περίπτωση ο Πρύτανης είναι ή ξύστης ή ανεύθυνος ή και τα 2. :-p Εγώ μια φορά ούτως ή άλλως δεν θα κατέβαινα σήμερα.
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Mon Dec 06, 2010 8:56 am

Μολις μπηκα σχολη. Καμια παρουσια αστυνομιας. Η κινηση των οχηματων διεξαγεται κανονικα (μεχρις τις 10 φανταζομαι) . Πετυχα καθηγητες απο αλλα τμηματα να ζητανε κλειδια για αιθουσες. Φαινεται λοιπον οτι προς το παρον θα ειναι ανοιχτη
madness
Mbyte level
Mbyte level

Post by madness » Mon Dec 06, 2010 9:47 am

Πριν λίγο που πέρασα από Ακαδημίας και πανεπιστημίου η κίνηση ήταν ΠΟΛΥ μειωμένη... ακόμα και τα λεωφορεία μου φάνηκαν λίγα σε σχέση με άλλες φορές...

άκουσα ότι θα απαγορεύσουν την κυκλοφορία και στους πεζούς ισχύει :???: ??? (αν και δεν φαίνεται καθόλου λογικό... :-p)
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Mon Dec 06, 2010 10:16 am

προφανώς δέν θέλουν να την κλείσουν "προνοητικά", περιμένουν να υπάρξει πρόβλημα πρώτα..... :smt012
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Mon Dec 06, 2010 10:43 am

υπαρχει κανενας που να ξερει οντως τι παιζει για σημερα?
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Mon Dec 06, 2010 10:47 am

Οι υπευθυνοι εργαστηριων μας ενημερωσαν πως στις 12 θα κλεισουν τα labs για προληπτικους λογους, αν ειχατε εργαστηριο και κατεβαινατε μονο γι'αυτο ξεχάστε το.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
mxsar.opa
Mbyte level
Mbyte level

Post by mxsar.opa » Mon Dec 06, 2010 11:05 am

Kostas1601 wrote:προφανώς δέν θέλουν να την κλείσουν "προνοητικά", περιμένουν να υπάρξει πρόβλημα πρώτα..... :smt012
Από αυτά που ακούω ακριβώς αυτό ισχύει... Είμαι σχολή και έχει λίγο κόσμο αλλά ως τώρα δείχνει μια κανονική μέρα από άποψη μαθημάτων. Δυστυχώς από τη στιγμή που δε θα είναι ανοιχτά τα εργαστήρια μετά τις 12.00 δε θα μπορούμε να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε για το τι συμβαίνει...
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Mon Dec 06, 2010 11:55 am

mxsar.opa wrote: Δυστυχώς από τη στιγμή που δε θα είναι ανοιχτά τα εργαστήρια μετά τις 12.00 δε θα μπορούμε να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε για το τι συμβαίνει...
Κάποιος με κινητό wifi/3g θα κάνει την παλικαριά ε ε ε?? :-p
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Mon Dec 06, 2010 12:57 pm

Όχι ότι θα κατέβαινα σήμερα, αλλά η ανακοίνωση της Αστυνομίας λέει ότι από τις 10 το πρωί σήμερα θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στο κέντρο και θα απαγορεύεται και η στάθμευση σε όλο το Δακτύλιο αλλά και τριγύρω. Οι δε οδηγοί παρακαλούνται να αποφεύγουν την ευρύτερη περιοχή του κέντρου χωρίς λόγο. Δεδομένου ότι ΚΑΙ η Βικτώρια είναι κλειστή, αναρωτιέμαι πως ακριβώς θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε σήμερα να πάει στη σχολή χωρίς να περπατήσει τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο (από Αττική/Ομόνοια) και στην επιστροφή να ρισκάρει να πέσει σε τίποτα φασαρίες...να φανταστώ ο Πρύτανης θα κοιμηθεί στη σχολή απόψε και περίμενε απ΄τους φοιτητές να κάνουν το ίδιο;

Την Τετάρτη, πάντως, έχουν γενική 24ωρη απεργία όλα τα μέσα, έχει ανακοινωθεί εδώ και μια εβδομάδα, παρ'ολα αυτά στο aueb.gr δεν έχει βγει τίποτα. Ίσως να περιμέναν να πάει τριήμερο με τα επεισόδια, Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, να την κλείσουν για κάποιον ιό πάλι....ή για κάποιον εορτασμό.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Eldebryn
Venus Former Team Member

Post by Eldebryn » Mon Dec 06, 2010 1:41 pm

miv wrote:Όχι ότι θα κατέβαινα σήμερα, αλλά η ανακοίνωση της Αστυνομίας λέει ότι από τις 10 το πρωί σήμερα θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στο κέντρο και θα απαγορεύεται και η στάθμευση σε όλο το Δακτύλιο αλλά και τριγύρω. Οι δε οδηγοί παρακαλούνται να αποφεύγουν την ευρύτερη περιοχή του κέντρου χωρίς λόγο. Δεδομένου ότι ΚΑΙ η Βικτώρια είναι κλειστή, αναρωτιέμαι πως ακριβώς θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε σήμερα να πάει στη σχολή χωρίς να περπατήσει τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο (από Αττική/Ομόνοια) και στην επιστροφή να ρισκάρει να πέσει σε τίποτα φασαρίες...να φανταστώ ο Πρύτανης θα κοιμηθεί στη σχολή απόψε και περίμενε απ΄τους φοιτητές να κάνουν το ίδιο;

Την Τετάρτη, πάντως, έχουν γενική 24ωρη απεργία όλα τα μέσα, έχει ανακοινωθεί εδώ και μια εβδομάδα, παρ'ολα αυτά στο aueb.gr δεν έχει βγει τίποτα. Ίσως να περιμέναν να πάει τριήμερο με τα επεισόδια, Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, να την κλείσουν για κάποιον ιό πάλι....ή για κάποιον εορτασμό.
Έχει ανακοινωθεί οτι θα είναι κλειστά την Τετάρτη στο site.
Image<-- My profile playlists
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”