Τιτλος πτυχιου

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
kos7706
Kilobyte level
Kilobyte level

Τιτλος πτυχιου

Post by kos7706 » Tue Mar 15, 2011 1:20 pm

Ειμαι αποφοιτος του τμηματος πληροφορικης,θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο τιτλος μου απο εδω και περα δλδ τι μπορω να βαλω στο βιογραφικο μου οτι ειμαι ακριβως αφου δεν ειμαστε μηχανικοι!
Image
Ktulu
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Τιτλος πτυχιου

Post by Ktulu » Tue Mar 15, 2011 1:41 pm

kos7706 wrote:Ειμαι αποφοιτος του τμηματος πληροφορικης,θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο τιτλος μου απο εδω και περα δλδ τι μπορω να βαλω στο βιογραφικο μου οτι ειμαι ακριβως αφου δεν ειμαστε μηχανικοι!
Στις ΗΠΑ χρησιμοποιουν το software engineer, τωρα δεν ξερω τι παιζει εδω.
Ειναι και το Πολυτεχνειο/ΤΕΕ που εχουν την λεξη "μηχανικος" σαν ιδιοκτησία τους.
Δοκιμάστε το Unagi, project που έγινε σε συνεργασία με συνάδελφο από το τμήμα μας και είναι αυτήν την στιγμή ανεβασμένο σε Windows Phone Store και Nokia Store.
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Tue Mar 15, 2011 2:52 pm

εξαρτάται τι ειδικότητα έχεις θα γράψεις στο βιογραφικό σου. Γενικά είσαι Software engineer. Eγώ στο δικό μου γράφω Data Analyst / Web Developer
εσυ αν εισαι καλός στις βάσεις γράψε database manager κλπ
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Tue Mar 15, 2011 3:36 pm

Ισότιμο με B.Sc. in Computer Science/Informatics είναι το πτυχίο, αρχικά μπορείς να βάλεις αυτό και μετά την ειδίκευση με την οποία έχεις ασχοληθεί.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
kos7706
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by kos7706 » Tue Mar 15, 2011 3:41 pm

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
Image
nks
Mbyte level
Mbyte level

Post by nks » Mon Mar 21, 2011 10:26 pm

miv wrote:Ισότιμο με B.Sc. in Computer Science/Informatics είναι το πτυχίο, αρχικά μπορείς να βάλεις αυτό και μετά την ειδίκευση με την οποία έχεις ασχοληθεί.
νομιζω η πιο σωστη απαντηση
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”