emperormario wrote:1,5 Giga??

Κρατάς και τα αρχεία install των προγραμμάτων?

οχι ρε
απλα ενα πολυ καλο αρχειο με τις σημειωσεις των μαθηματων.
ultimate_aektzis wrote:
ο φακελος μου για τα αρχεια της σχολης ειναι 1.5 gb και ειμαι ακομα 4ο εξαμηνο
just sayin'
Τα pc της σχολης χρησιμοποιουνται για εκπαιδευτικους σκοπους οπως ειπα.Για να κατεβασεις το source του εργαστηριακου μαθηματος ή τα slides του ή και να κανεις εργασια.Αντε να εχεις ολα τα αρχεια για το εξαμηνο.Οχι για αποθηκευτικους σκοπους.Εξαλλου υπαρχει και ο Πιθος και στην τελικη μπορεις να προσπερασεις το οριο σου προσωρινα(μεχρι να κανεις logout).Θα μπορουσε να ηταν παραπανω απο 50MB αλλα σαν ιδεα την βρισκω μια χαρα.Οταν εχεις να κανεις με ανωριμα, πρεπει να εχεις και αυστηρη πολιτικη.Μαλλον δεν θυμασαι τι γινοταν σε σχολεια χωρις disk quotas και privileges, που κανανε lan party σε CS.Ελπιζω να σε καλυψα.
δεν ειχε γινει ποτε σε μας αυτο στο σχολειο
νομιζω ομως οτι ο φακελος μου με τα αρχεια της σχολης υπαρχει για εκπαιδευτικους λογους. αμα εμενα μακρια απο το κεντρο (ειμαι κοντα σε μετρο) και επρεπε να ερθω με κτελ στη σχολη (οπως αρκετοι, δεν το βαζω απο τη φαντασια μου) θα επρεπε να διαβαζω στη σχολη. αρα θα επρεπε οι σημειωσεις μου να ειναι στη σχολη, κατι που με 50 mb απλα δεν γινεται
----------------
επιστρεφοντας στο θεμα μας ομως
emperormario wrote:Πάντως, μπήκα στη σελίδα του papercut, και απ'ότι είδα, πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρησης των εκτυπώσεων ενός οργανισμού, επομένως έχει αναγκαστικά και module καταγραφής και εξαγωγής στατιστικών στοιχείων. Άρα θα πω την κλασσική πιπίλα: σημασία έχει όχι η καταγραφή του τι εκτυπώνεις, αλλά ποιος κάνει χρήση αυτής της πληροφορίας. Στην προκειμένη περίπτωση, θεωρώ πως, αφού δεν αποθηκευεται το -προς εκτύπωση αρχείο- ο μόνος που πραγματικά ξέρει τι εκτύπωσε είναι ο χρήστης. Π.χ. αν έχω ένα αρχείο "Προκήρυξη Σέχτας Επαναστατών", κανένας δε μπορεί να αποδείξει ότι είναι όντως μια προκήρυξη, και όχι οι τελευταίες διαφάνειες του μαθήματος
δεν μπορει να το αποδειξει, μπορει ομως να ειναι λογος για να αρχισει να ψαχνει στα αρχεια σου - ειτε νομιμα ειτε οχι.