Ασφάλεια στα κτίρια του ΟΠΑ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
PatrickFTW
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Re: Ασφάλεια στα κτίρια του ΟΠΑ

Post by PatrickFTW » Wed Mar 23, 2011 3:09 pm

chriskin wrote:
Ισοβίτης wrote:Ευχάριστη έκπληξη από την Πρυτανεία. Οφείλω να παραδεχτώ ότι έκαναν μία πανέξυπνη κίνηση.

Αν έβγαζαν τους πίνακες ετσιθελικά (όπως πριν δύο χρόνια), θα κατηγορούνταν ως φασίστες. Αυτό που έκαναν τώρα, πέρα από ορθό (για λόγους ασφαλείας) είναι και δημοκρατικό!

Όσον αφορά στις αφίσες, μπορούν να βγουν με τη δικαιολογία της ρύπανσης, του κινδύνου πυρκαγιάς και της παράνομης αφισοκόλλησης. Τα συνθήματα μπορούν να σβηστούν από τους τοίχους επειδή είναι τοξικά (αρκεί να το γνωματεύσει αρμόδιο όργανο). Λίγη καλή θέληση να υπάρχει και ο καρκίνος εξαφανίζεται με δημοκρατικές διαδικασίες. :smt025 :smt025 :smt025

++ για το πρωτο, πανεξυπνη ιδεα.

για τις αφισες σε τοιχους/συνθηματα/κτλ δεν μου φαινεται σημαντικο - αυτα που ενοχλουν να φυγουν (τραπεζακια, ταμπλω, φυλλαδια) και καρεκλες(αυτες που ειναι κολλητα με τον τοιχο) , αφισες κτλ ας μεινουν.

btw παρανομη αφισοκολληση δεν παιζει να πιασει ποτε μεσα σε πανεπιστημιο.
Βασικά είναι πολύ αντιαισθητικά και το συνθήματα και οι αφίσες .
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
KMP
byte level
byte level

Post by KMP » Wed Mar 23, 2011 3:41 pm

Εντύπωση μου κάνει πως δεν έχει post-αρει κανένας ακόμα για "φασισμό", "φίμωση του ελεύθερου λόγου" κλπ. Ακόμα θυμάμαι μια ανακοίνωση που είχαν βγάλει (δεν θυμάμαι ποια παράταξη) την τελευταία φορά που είχε γίνει μια ανάλογη προσπάθεια. Η επιχειρηματολογία τους ήταν οτι "τα ταμπλώ και οι αφίσες είναι οι μοναδικοί χώροι όπου μπορούν να εκφράσουν τις ιδέες τους". Βέβαια αν κάποιος άσχετος φοιτητής πχ αναρτήσει δική του αφίσα σε χώρο "κατοχυρωμένο" σε κάποιο κόμμα φυσικά και δεν θα τον σώσει κανένα άσυλο από το ξύλο που θα φάει.

Για τα κόμματα γενικά η άποψή μου είναι οτι δύσκολα θα αλλάξει κάτι αν οι μη παραταξιακοί φοιτητές δεν αντιδρούν, έστω και ατομικά. Για παράδειγμα θυμάμαι πριν απο 2-3 χρόνια στις Πιθανότητες τα κόμματα μας έτρωγαν την μισή διάλεξη με το να την λέει ο ένας στον άλλον. Κάποια στιγμή κάποιος σηκώθηκε και διαμαρτυρήθηκε και όλοι οι υπόλοιποι που παρακολουθούσαν τον υποστήριξαν, οπότε τα κόμματα ξεκουμπίστηκαν και δεν μας ενόχλησαν ξανά εκείνη την χρονιά.
"Side? I am on nobody's side. Because nobody is on my side, little orc."
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Mar 23, 2011 3:53 pm

PatrickFTW wrote:
chriskin wrote:
Ισοβίτης wrote:Ευχάριστη έκπληξη από την Πρυτανεία. Οφείλω να παραδεχτώ ότι έκαναν μία πανέξυπνη κίνηση.

Αν έβγαζαν τους πίνακες ετσιθελικά (όπως πριν δύο χρόνια), θα κατηγορούνταν ως φασίστες. Αυτό που έκαναν τώρα, πέρα από ορθό (για λόγους ασφαλείας) είναι και δημοκρατικό!

Όσον αφορά στις αφίσες, μπορούν να βγουν με τη δικαιολογία της ρύπανσης, του κινδύνου πυρκαγιάς και της παράνομης αφισοκόλλησης. Τα συνθήματα μπορούν να σβηστούν από τους τοίχους επειδή είναι τοξικά (αρκεί να το γνωματεύσει αρμόδιο όργανο). Λίγη καλή θέληση να υπάρχει και ο καρκίνος εξαφανίζεται με δημοκρατικές διαδικασίες. :smt025 :smt025 :smt025

++ για το πρωτο, πανεξυπνη ιδεα.

για τις αφισες σε τοιχους/συνθηματα/κτλ δεν μου φαινεται σημαντικο - αυτα που ενοχλουν να φυγουν (τραπεζακια, ταμπλω, φυλλαδια) και καρεκλες(αυτες που ειναι κολλητα με τον τοιχο) , αφισες κτλ ας μεινουν.

btw παρανομη αφισοκολληση δεν παιζει να πιασει ποτε μεσα σε πανεπιστημιο.
Βασικά είναι πολύ αντιαισθητικά και το συνθήματα και οι αφίσες .
απο το να χανω μιση ωρα απο καθε μαθημα να τους ακουω να γκρινιαζουν προτιμω να εχω τοιχους γεματους με αφισες και συνθηματα (που μερικα απο αυτα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικα - καποιες φορες ειναι ενδιαφεροντα η αστεια).
δεν παω στη σχολη για αισθητικη, για να κανω μαθημα παω . (συνηθως - φετος τουλαχιστον :lol: )
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Mar 23, 2011 6:19 pm

chriskin wrote: απο το να χανω μιση ωρα απο καθε μαθημα να τους ακουω να γκρινιαζουν προτιμω να εχω τοιχους γεματους με αφισες και συνθηματα (που μερικα απο αυτα δεν ειναι τοσο αντιαισθητικα - καποιες φορες ειναι ενδιαφεροντα η αστεια).
δεν παω στη σχολη για αισθητικη, για να κανω μαθημα παω . (συνηθως - φετος τουλαχιστον :lol: )
Σωστό.
Εκτός αυτού, οι αφίσες σας έφταιξαν στην ΑΣΟΕΕ? Γενικότερα το κτίριο είναι χάρμα οφθαλμού ε? Ποια αισθητική ρε? :lol: :lol:
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Wed Mar 23, 2011 6:42 pm

KMP wrote:
Lifer wrote: παντως το να γινουμε και ενα πανεπιστημιο σαν σχολειο χωρις κανα ταμπλο , καμια αφησα και καμια φοιτιτικη οργανωση ειναι αισχρο.
Από περιέργεια, γιατί το χαρακτηρίζεις αισχρό; Τι εννοείς ακριβώς αισχρό;
ενα πανεπιστημιο χωρις καθολου φοιτιτικη οργανωση , καμια αφισα, καμια ανακοινωση ,καμια αποψη λες και ειμαστε ιεκ ή σχολειο που περνουσε ο διεθυνυντης και κοιτουσε αν ηταν καθαρα τα θρανια και οι τοιχοι θα ηταν αισχρο.
Και θα συμφωνησω οτι ενα γραφιακη σεμνο και διακριτικο για τον καθενα και ενας χωρος οπου ο ΚΑΘΕΝΑΣ θα μπορει να βαλει μια αφισα , και οχι να κανει ταπετσαριες απο χρωματιστες αφισες θα ηταν καλα.
The Heart Collector
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Heart Collector » Wed Mar 23, 2011 7:39 pm

PatrickFTW wrote: Βασικά είναι πολύ αντιαισθητικά και το συνθήματα και οι αφίσες .
Ενώ οι κάτασπροι τοίχοι που σε συνδυασμό με τις λάμπες φθορίου παραπέμπουν σε ψυχιατρείο είναι υπέροχα!

Καλά πάντως πέρα απ'την πλάκα, όντως παραπέμπουν σε ψυχιατρείο.
Και όσον αφορά τα συνθήματα , άμα ήμασταν μάγκες θα κάναμε κανένα ωραίο graffitti σε τοίχους από εδώ και από εκεί. Τι πιο ωραίο από το βλέπεις μια ζωγραφιά πάνω σε ένα τοίχο.
Σχετικά με τις αφίσες, εγώ έχω μάθει να διαβάζω τις αφίσες οπουδήποτε κι αν τις δω(είτε πολιτικού περιεχομένου, είτε συναυλίες κλπ κλπ), οπότε δε με ενοχλούν. Αυτό που με ενοχλεί πάντα όμως είναι το να βλέπω τοίχους ταπετσαρίες με την ίδια γ*****νη αφίσα ξανά και ξανά. Όχι ευχαριστώ, θα αντιπαθήσω αυτόν που το κάνει αυτό για να αποφύγω την πλύση εγκεφάλου που θέλει να πετύχει σε μένα και στους γύρω μου. Αλλά εκεί φαίνεται η έλλειψη φαντασίας τους που για να δείξουν ότι ένας χώρος μέσα στη σχολή είναι δικός τους τον γεμίζουν αφίσες. Για μένα είναι το ίδιο με το να έσκαγα ένα πρωί στη σχολή και να έβλεπα σε κάθε τοίχο γραμμένο το ίδιο ένα και μοναδικό σύνθημα.Ακόμα κι αν έλεγε το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο εμένα δε θα μου άρεσε αυτό...
stranger
Mbyte level
Mbyte level

Post by stranger » Wed Mar 23, 2011 8:12 pm

The Heart Collector wrote: Για μένα είναι το ίδιο με το να έσκαγα ένα πρωί στη σχολή και να έβλεπα σε κάθε τοίχο γραμμένο το ίδιο ένα και μοναδικό σύνθημα.Ακόμα κι αν έλεγε το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο εμένα δε θα μου άρεσε αυτό...
+1000 Και κυρίως γιατί τα λένε με ύφος αγωνιστή ή ανεξάρτητου δημοσιογράφου.
Οι αφίσες παρ'όλ'αυτά θέλω να φύγουν κυρίως γιατί θα είναι σπάσιμο στις παρατάξεις. Και ακόμα κι αν αποφασίσουν ως εναλλακτική να έρχονται πιο συχνά να διακόπτουν διαλέξεις μπορούμε να κάνουμε αυτό που είπε κι ο KMP. Έτσι ελπίζω να σταματήσουν επιτέλους να λένε: "Εμείς με την υποστήριξη των φοιτητών πετύχαμε [enter p@p@ri@ here]". Ποια υποστήριξη; Οι περισσότεροι τους κράζουν!
Επίσης όσον αφορά την απόφαση της πρυτανείας είμαι κι εγώ επιφυλακτικός όπως ο nachos και θα προτιμούσα να φύγουν τα τραπεζάκια από την αρχή. Τα γραφεία τους τα έχουν (λες και είναι τίποτα μεγαλοστελέχη επιχείρησης)...τι τα θέλουν τα τραπεζάκια; Και μάλιστα στο πιο σημαντικό και πολυσύχναστο μέρος της σχολής. Μόλις μου απάντησα... nevermind!

PS: Μόνο και μόνο που πλακώνονται κάθε τρεις και λίγο και συνήθως στο υπόγειο έχουμε καταντήσει να κινδυνεύουμε περισσότερο όταν πάμε στη σχολή να μορφωθούμε παρά στο υπόλοιπο μεταναστοκρατούμενο κέντρο. Όχι για να μην λέμε μόνο για τους μετανάστες...
netharis
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by netharis » Thu Mar 24, 2011 10:57 pm

stranger wrote: PS: Μόνο και μόνο που πλακώνονται κάθε τρεις και λίγο και συνήθως στο υπόγειο έχουμε καταντήσει να κινδυνεύουμε περισσότερο όταν πάμε στη σχολή να μορφωθούμε παρά στο υπόλοιπο μεταναστοκρατούμενο κέντρο. Όχι για να μην λέμε μόνο για τους μετανάστες...
Και σήμερα χαμός έγινε πάλι στην είσοδο (έσπασαν και τα τζάμια στη πόρτα και μάζευαν οι καθαρίστριες) με ΠΚΣ-Στέκι νομίζω :roll:
Τι ασφάλεια και πράσινα άλογα, εδώ σκοτώνονται στο ξύλο για το τίποτα. Είναι θέμα νοοτροπίας φοιτητών, και όχι τι μέτρα θα βάλει το πανεπιστήμιο.
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Mar 24, 2011 11:08 pm

α γι αυτο βρηκα καμια δεκαρια αναπαντητες στο κινητο μου σημερα;
τι εγινε ακριβως ξερουμε;
KMP
byte level
byte level

Post by KMP » Fri Mar 25, 2011 1:12 am

Lifer wrote: ενα πανεπιστημιο χωρις καθολου φοιτιτικη οργανωση , καμια αφισα, καμια ανακοινωση ,καμια αποψη λες και ειμαστε ιεκ ή σχολειο που περνουσε ο διεθυνυντης και κοιτουσε αν ηταν καθαρα τα θρανια και οι τοιχοι θα ηταν αισχρο.
Και θα συμφωνησω οτι ενα γραφιακη σεμνο και διακριτικο για τον καθενα και ενας χωρος οπου ο ΚΑΘΕΝΑΣ θα μπορει να βαλει μια αφισα , και οχι να κανει ταπετσαριες απο χρωματιστες αφισες θα ηταν καλα.
Το έθεσες πολύ καλά φίλε Lifer (παρόλο που διαφωνώ γενικά με την λογική και την χρησιμότητα των κομματικών παρατάξεων στα πανεπιστήμια - αλλά αυτό είναι άλλη εντελώς συζήτηση). Απλά θεωρώ οτι αυτό που γίνεται τώρα δεν εμπίπτει στην περίπτωση της διάδοσης ιδεών/απόψεων ή ακόμα και στην πολιτική διαφήμιση. Είναι καθαρά θέμα spam από μια μειοψηφία της ακαδημαϊκής κοινότητας, και ως τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.
"Side? I am on nobody's side. Because nobody is on my side, little orc."
stranger
Mbyte level
Mbyte level

Post by stranger » Fri Mar 25, 2011 1:24 am

netharis wrote:Και σήμερα χαμός έγινε πάλι στην είσοδο (έσπασαν και τα τζάμια στη πόρτα και μάζευαν οι καθαρίστριες) με ΠΚΣ-Στέκι νομίζω :roll:
Τι ασφάλεια και πράσινα άλογα, εδώ σκοτώνονται στο ξύλο για το τίποτα. Είναι θέμα νοοτροπίας φοιτητών, και όχι τι μέτρα θα βάλει το πανεπιστήμιο.
Καλά ναι! Συμφωνώ απόλυτα ότι έχει να κάνει με την νοοτροπία των φοιτητών. Αλλά και η διοίκιση του Πανεπιστημίου φέρει τεράστια ευθύνη από τη στιγμή που τις περισσότερες φορές τους έχει στα όπα-όπα και όταν γίνεται κάτι σοβαρό πέρνει εμμέσως το μέρος της μιάς ή της άλλης παράταξης.
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να απαγορευτούν γενικά όλες οι παρατάξεις στη σχολή. Και μη μου πείτε για προάσπιση των δικαιωμάτων των φοιτητών, γιατί κάθε άλλο παρά αυτό κάνουνε. Ούτε καν ως μέτρο εκφοβισμού προς τη διοίκιση δε χρησιμεύουν. Και στο κάτω-κάτω αν θέλουμε να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας ώς φοιτητές μπορούμε να οργανωθούμε και να διαμαρτυρηθούμε αν ποτέ χρειαστεί. Με μία παράταξη αποτελούμενη απ'όλους τους φοιτητές της σχολής :smt021 :smt021 :smt021

Link
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri Mar 25, 2011 12:31 pm

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να απαγορευτούν γενικά όλες οι παρατάξεις στη σχολή
Δεν νομιζω οτι ευσταθει νομικα τετοιο πραμα.Και στην τελικη ποιος σας ειπε οτι οι πρυτανεις και οι εν δυναμει πρυτανεις δεν τους θελουν?
nachos
Gbyte level
Gbyte level

Post by nachos » Fri Mar 25, 2011 12:38 pm

ultimate_aektzis wrote:Και στην τελικη ποιος σας ειπε οτι οι πρυτανεις και οι εν δυναμει πρυτανεις δεν τους θελουν?
Στα λόγια μου έρχεσαι.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Fri Mar 25, 2011 1:48 pm

ultimate_aektzis wrote:
Δεν νομιζω οτι ευσταθει νομικα τετοιο πραμα.Και στην τελικη ποιος σας ειπε οτι οι πρυτανεις και οι εν δυναμει πρυτανεις δεν τους θελουν?
φυσικά και τους θέλουν αφού συμμετέχουν και οι ίδιοι στην εκλογή τους
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Mar 25, 2011 4:32 pm

enum21 wrote:
ultimate_aektzis wrote:
φυσικά και τους θέλουν αφού συμμετέχουν και οι ίδιοι στην εκλογή τους

συμμετεχω στις εκλογες != υποστηριζω αυτον που βγηκε (εκτος αμα θελει ομοφωνη ψηφοφορια, που δεν το νομιζω - δεν θα εβγαινε ποτε πρυτανης)

η λογικη, μιας και ειναι αρκετα κομματικοποιημενες οι πρυτανικες, λεει πως οι πρυτανεις θα προτιμουσαν να μην υπαρχουν οι παραταξεις - εκτος απο την περιπτωση που τυχαινει να τους υποστηριζει το ιδιο κομμα με αυτο που υποστηριζει την πρωτη παραταξη της σχολης
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri Mar 25, 2011 7:31 pm

Συνηθως ο πρυτανης που υποστηριζει η πρωτη παραταξη βγαινει.Εκτος και αν τα κανουν πλακακαι στην "αντιπολιτευση".
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Fri Mar 25, 2011 7:50 pm

Κάποιος είπε για άσπρους τοίχους και λάμπες φθορίου. Απουσία αφισών παρατάξεων, αφισών διαφόρων εξωπανεπιστιμιακών-αναρχικών-στεκιού-μπλαπμλα που τοποθετούνται με την εκνευριστική και καταστροφική αλευρόκολα, συνθημάτων κλπ, δεν σημαίνει άσπροι τοίχοι και λάμπες φθορίου και ένα ΟΠΑ-Δαφνί.

Αντί για αυτά, οι τοίχοι μπορούν να έχουν μεγάλους πίνακες ανακοινώσεων όπου καθένας θα μπορεί να κρεμάει ότι θέλει, και οι υπόλοιποι θα το ΣΕΒΟΝΤΑΙ αυτό. Μπορούμε να έχουμε πίνακες, τοιχογραφίες, όχι απαραίτητα γκράφιτι (δεν νομίζω ότι ταιριάζει σε ένα πανεπιστήμιο), μπορούμε να φέρουμε φοιτητές της Καλών Τεχνών και να τους δώσουμε τοίχους να ζωγραφίσουν.Μπορούμε να έχουμε άλλα χρώματα εκτός του άσπρου στους τοίχους, μπορούμε να μην έχουμε λάμπες φθορίου (πρόσφατα επισκέφτηκα το VU στο Άμστερνταμ και νομίζω δεν είδα πουθενά λάμπα φθορίου).Στην τελική μπορούμε να αναθέσουμε σε σπουδαστές Διακοσμητικής την όλη διακόσμιση του ΟΠΑ, με το ελάχιστο κόστος.

Πολλά μπορούν να γίνουn αρκεί να υπάρχει θέληση, καλή διάθεση και καλή οργάνωση.
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Fri Mar 25, 2011 7:52 pm

nickpro wrote:Κάποιος είπε για άσπρους τοίχους και λάμπες φθορίου. Απουσία αφισών παρατάξεων, αφισών διαφόρων εξωπανεπιστιμιακών-αναρχικών-στεκιού-μπλαπμλα που τοποθετούνται με την εκνευριστική και καταστροφική αλευρόκολα, συνθημάτων κλπ, δεν σημαίνει άσπροι τοίχοι και λάμπες φθορίου και ένα ΟΠΑ-Δαφνί.

Αντί για αυτά, οι τοίχοι μπορούν να έχουν μεγάλους πίνακες ανακοινώσεων όπου καθένας θα μπορεί να κρεμάει ότι θέλει, και οι υπόλοιποι θα το ΣΕΒΟΝΤΑΙ αυτό. Μπορούμε να έχουμε πίνακες, τοιχογραφίες, όχι απαραίτητα γκράφιτι (δεν νομίζω ότι ταιριάζει σε ένα πανεπιστήμιο), μπορούμε να φέρουμε φοιτητές της Καλών Τεχνών και να τους δώσουμε τοίχους να ζωγραφίσουν.Μπορούμε να έχουμε άλλα χρώματα εκτός του άσπρου στους τοίχους, μπορούμε να μην έχουμε λάμπες φθορίου (πρόσφατα επισκέφτηκα το VU στο Άμστερνταμ και νομίζω δεν είδα πουθενά λάμπα φθορίου).Στην τελική μπορούμε να αναθέσουμε σε σπουδαστές Διακοσμητικής την όλη διακόσμιση του ΟΠΑ, με το ελάχιστο κόστος.

Πολλά μπορούν να γίνουn αρκεί να υπάρχει θέληση, καλή διάθεση και καλή οργάνωση.
++++++++++++++++++++ για ολα τα πανεπιστημια της Ελλαδας :smt023
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Fri Mar 25, 2011 8:01 pm

Αχ...τι ομορφες διακοσμήσεις. Για γκαλερί είναι...

http://www.santoriniosgatos.gr/wp-conte ... -large.jpg

http://www.taxydromos.gr/DesktopModules ... alID=0&q=1
nks
Mbyte level
Mbyte level

Post by nks » Sat Mar 26, 2011 2:34 am

nickpro wrote:Κάποιος είπε για άσπρους τοίχους και λάμπες φθορίου. Απουσία αφισών παρατάξεων, αφισών διαφόρων εξωπανεπιστιμιακών-αναρχικών-στεκιού-μπλαπμλα που τοποθετούνται με την εκνευριστική και καταστροφική αλευρόκολα, συνθημάτων κλπ, δεν σημαίνει άσπροι τοίχοι και λάμπες φθορίου και ένα ΟΠΑ-Δαφνί.

μακαρι αλλα.....

τις μιζες ποιος θα τις παρει μαν?αυτα δεν χανονται....εισαι τρελος να παμε σε κατι φθηνο?στον πιο ακριβο θα παμε κ θα ναι κ χαλια..
cucumber
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Academic status: 3rd year

Post by cucumber » Wed Mar 30, 2011 1:11 pm

Πάντως παιδιά είναι πολλοί οι φοιτητές που έχουν απηυδίσει με τις παρατάξεις. Ίσως πρέπει να μαζευόμαστε σιγά σιγά για να υποστηρίξουμε και εμείς τη θέση μας απέναντι τους, γιατί όσο μένουμε μόνο στις μεταξυ μας συζητήσεις και τιγκα στην αφίσα θα είναι η σχολή και πρήξιμο θα τρώμε σε κάθε εκλογές για να ασκήσουμε το δικαίωμα μας(!) και διακοπές θα χουμε στα μαθήματα. Θα μπορούσαμε να ορίσουμε μια μέρα και ώρα και να κατεβάσουμε όλες τις αφίσες για αρχή ή να κολλήσουμε από πάνω χαρτιά υγιείας :-D . Και μόλις τις ξαναβάλουν πάλι το ίδιο. Δεν είναι θέμα αισθητικής και κτιρίου, είναι ότι οι παρατάξεις παραβιάζουν τα δικαιώματα μας συστηματικά, με την πρόφαση οτι είναι είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα και το καταφέρνουν επειδή είναι συσπειρωμένοι, ενω εμείς σκόρπιοι.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Mar 30, 2011 1:37 pm

Ενταξει ας μην τα παραλεμε...δημοκρατικο δικαιωμα ειναι και το "συνερχεσθε" και το "συνδικαλιζειν".Το προβλημα για μενα ειναι οτι παιρνουν γραμμη απο το κομμα και απο κει ξεκινανε ολα.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”