Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- samiwinch
- Mbyte level
- Academic status: MSc
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου
Οντως,εγινε συνελευση,απλα δεν ηταν επισημη η κατι τετοιο τελος παντων ωστε να υπαρξει διακοπη των μαθηματων...εγιναν ολα κανονικα...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
κατάληψη για ποιο λόγο?mxsar.opa wrote:Πολύ πολύ πρόχειρα μεταφέρω ό,τι άκουσα από άλλους.
Ψηφίστηκε το πλαίσιο της ΔΑΠ που δεν υποστήριζε κατάληψη. Δεν ξέρω καθόλου άλλες λεπτομέρειες.
Ντροπή σου φασιστόμουτρο που ρωτάς και τον λόγο!!!enum21 wrote:κατάληψη για ποιο λόγο?mxsar.opa wrote:Πολύ πολύ πρόχειρα μεταφέρω ό,τι άκουσα από άλλους.
Ψηφίστηκε το πλαίσιο της ΔΑΠ που δεν υποστήριζε κατάληψη. Δεν ξέρω καθόλου άλλες λεπτομέρειες.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- iDriL..*
- Kilobyte level
Η συνέλευση ήταν επίσημη,είχε όχι απλά αρκετό κόσμο,αλλά πολύ κόσμο και κατέβηκαν πλαίσια κανονικά τα οποία και ψηφίστηκαν..samiwinch wrote:Οντως,εγινε συνελευση,απλα δεν ηταν επισημη η κατι τετοιο τελος παντων ωστε να υπαρξει διακοπη των μαθηματων...εγιναν ολα κανονικα...
Κλείσιμο ουσιαστικά της σχολής για αύριο μόνο ώστε να κατέβουμε στο πανεκπαιδευτικό... λογικό κατα την άποψη μου γιατί θέλω να πάω αλλά δεν μπορώ να χάσω εργαστήριο που έχω αύριο.. Δεν το λέω για να αρχίσουν debate κτλ απλά τη γνώμη μου λέω στη συγκεκριμένη περίπτωση!enum21 wrote:κατάληψη για ποιο λόγο?mxsar.opa wrote:Πολύ πολύ πρόχειρα μεταφέρω ό,τι άκουσα από άλλους.
" now for wrath,now for ruin and a red nightfall.. " J.R.R.T.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Δηλαδή όλα καλά; Με τα συγγράμματα ας πούμε δεν τρέχει κάτι; Τα παίρνουμε κανονικά;enum21 wrote:κατάληψη για ποιο λόγο?mxsar.opa wrote:Πολύ πολύ πρόχειρα μεταφέρω ό,τι άκουσα από άλλους.
_____
Η συνέλευση ήτανε κανονικότατη, γέμισε όλο το Α. Μάλιστα παραγέμισε.
- enum21
- Venus Former Team Member
Νομίζω πως ναι..; Τουλάχιστον ξέρω άτομα και από άλλα τμήματα που τα (παρά)παίρνουν.PASCAL wrote:Δηλαδή όλα καλά; Με τα συγγράμματα ας πούμε δεν τρέχει κάτι; Τα παίρνουμε κανονικά;enum21 wrote:κατάληψη για ποιο λόγο?mxsar.opa wrote:Πολύ πολύ πρόχειρα μεταφέρω ό,τι άκουσα από άλλους.
- DrNio
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Η Πασπ γιατι δεν κατεβηκε ?Η συνέλευση ήταν επίσημη,είχε όχι απλά αρκετό κόσμο,αλλά πολύ κόσμο και κατέβηκαν πλαίσια κανονικά τα οποία και ψηφίστηκαν..
Everything that has a beginning has an end
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
enum21 wrote:Νομίζω πως ναι..; Τουλάχιστον ξέρω άτομα και από άλλα τμήματα που τα (παρά)παίρνουν.PASCAL wrote:Δηλαδή όλα καλά; Με τα συγγράμματα ας πούμε δεν τρέχει κάτι; Τα παίρνουμε κανονικά;enum21 wrote: κατάληψη για ποιο λόγο?
Κι όμως υπάρχει πρόβλημα, πολλοί συνάδελφοι φάγανε πόρτα τις προηγούμενες μέρες. Μακάρι να πληρώθηκαν οι εκδοτικοί οίκοι και να τα παίρνουν τα παιδιά.
_______
Για να υπονομεύσει τη συνέλευση και να μη γίνει. ΠΑΣΠ=ΠΑΣΟΚ φίλε, κυβέρνηση.DrNio wrote: Η Πασπ γιατι δεν κατεβηκε ?
- mxsar.opa
- Mbyte level
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διανομή Συγγραμμάτων από τη Βιβλιοδιανομή
Σας ενημερώνουμε ότι η διανομή των συγγραμμάτων από τη Βιβλιοδιανομή (Αντωνιάδου & Πατησίων) θα πραγματοποιηθεί τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη & Μ. Τετάρτη : 10:00 - 14:00
Τις ημέρες 25, 26 και 27 Απριλίου η Βιβλιοδιανομή θα παραμείνει κλειστή.
Από την Πρυτανεία
Αθήνα, 14/4/2011
Λειτουργία CSLABs
Κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, τα CSLABs θα ανοίξουν ως εξής:
18, 19, 20 Απριλίου: CSLAB1 9.00-17.00
27 Απριλίου: CSLAB2 11.00-17.00
28 και 29 Απριλίου: CSLAB2 9.00-17.00
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
Γνωρίζει κάποιος αν η γραμματεία θα λειτουργεί την εβδομάδα που μας έρχεται? (μετά τη Δευτέρα 25/4)
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
- blackbird
- byte level
- Academic status: 4th year
Τετάρτη 27/4 και Παρασκευή 29/4 στις κανονικές ώρες υποδοχήςiamgeorge wrote:Γνωρίζει κάποιος αν η γραμματεία θα λειτουργεί την εβδομάδα που μας έρχεται? (μετά τη Δευτέρα 25/4)
Ευχαριστώ
- photisd
- Mbyte level
την Πέμπτη γιατί δεν θα έχουμε μάθημα??
Last edited by Loner on Tue May 17, 2011 7:36 pm, edited 1 time in total.
Reason: μεταφέρθηκε και προστέθηκε context
Reason: μεταφέρθηκε και προστέθηκε context
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- samiwinch
- Mbyte level
- Academic status: MSc
λογω καταμετρησης μηπως??who knows??παντως,δεν θα γινουν καθολου μαθηματα,ετσι??ουτε προοδοι που ειχαν προγραμματιστει για τοτε,ουτε τιποτα λογικα ε???photisd wrote:την Πέμπτη γιατί δεν θα έχουμε μάθημα??
edit : ουτε προοδοι,ουτε τιποτα τελικα..μολις ηρθε σχετικο mail...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
Που ακούσατε να μην έχουμε μάθημα την Πέμπτη?? Καταρχάς όλα αυτά τα χρόνια, γινόταν κανονικά.samiwinch wrote:λογω καταμετρησης μηπως??who knows??παντως,δεν θα γινουν καθολου μαθηματα,ετσι??ουτε προοδοι που ειχαν προγραμματιστει για τοτε,ουτε τιποτα λογικα ε???photisd wrote:την Πέμπτη γιατί δεν θα έχουμε μάθημα??
Και 2ον, εμένα γιατί δεν μου ήρθε κανένα mail ????
==============
EDIΤ: Οκ, την είδα την ανακοίνωση, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.
ούτε σε μένα έχει έρθει κάτι σχετικόnickpro wrote:Που ακούσατε να μην έχουμε μάθημα την Πέμπτη?? Καταρχάς όλα αυτά τα χρόνια, γινόταν κανονικά.samiwinch wrote:λογω καταμετρησης μηπως??who knows??παντως,δεν θα γινουν καθολου μαθηματα,ετσι??ουτε προοδοι που ειχαν προγραμματιστει για τοτε,ουτε τιποτα λογικα ε???photisd wrote:την Πέμπτη γιατί δεν θα έχουμε μάθημα??
Και 2ον, εμένα γιατί δεν μου ήρθε κανένα mail ????
==============
EDIΤ: Οκ, την είδα την ανακοίνωση, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Εχουν προοδο στην επιχ. ερευνα νομιζω την Πεμπτη.Αν δεν το εχετε δεν σας ηρθε και το mail.
'Εχουμε και πολυμέσα πρόοδο εμείς , αλλά δεν μας έχει έρθει ακόμα σχετικό mailultimate_aektzis wrote:Εχουν προοδο στην επιχ. ερευνα νομιζω την Πεμπτη.Αν δεν το εχετε δεν σας ηρθε και το mail.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Θα σας ερθει κατι του στυλala_mages wrote: 'Εχουμε και πολυμέσα πρόοδο εμείς , αλλά δεν μας έχει έρθει ακόμα σχετικό mail
Thursday test is canceled
GP
so truenickpro wrote:Θα σας ερθει κατι του στυλala_mages wrote: 'Εχουμε και πολυμέσα πρόοδο εμείς , αλλά δεν μας έχει έρθει ακόμα σχετικό mail
Thursday test is canceled
GP
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- Shocker
- Gbyte level
Η βιβλιοδιανομη θα ειναι ανοιχτη ; ξερει κανεις;
- granny_E
- Kilobyte level
Τα cslab1 και cslab2 θα είναι κλειστά. Το cslab3 θα είναι ανοιχτό ως τις 14:00.Wert wrote:Αύριο και μεθαύριο τα εργαστήρια θα είναι ανοιχτά?