Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου

Post by chriskin » Tue Sep 13, 2011 7:07 pm

mxsar.opa wrote:Μου είπαν πως γράφτηκε στο fb ότι συνεχίζεται η κατάληψη... Αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Ακόμα δεν έχουν βγει τυχαία τα λενε στο Facebook
mxsar.opa
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by mxsar.opa » Tue Sep 13, 2011 7:11 pm

Στο αμφιθεατρο Δεριγνυ 115 υπερ καταληψης, 126 κατά.

Από το fb: Ψηφίζω Ανοικτή Ασοεε (ΟΠΑ)

EDIT: Μάλλον ράδιο αρβύλα είναι... Πάω να κάνω καμιά δουλειά και θα κοιτάξω τι έγινε σε κανα 15λεπτο που θα έχουν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα.
Last edited by mxsar.opa on Tue Sep 13, 2011 7:12 pm, edited 1 time in total.
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by photisd » Tue Sep 13, 2011 7:11 pm

chriskin wrote:
mxsar.opa wrote:Μου είπαν πως γράφτηκε στο fb ότι συνεχίζεται η κατάληψη... Αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Ακόμα δεν έχουν βγει τυχαία τα λενε στο Facebook
εσύ πως το βλέπεις να πηγαίνει?
Last edited by photisd on Tue Sep 13, 2011 7:20 pm, edited 1 time in total.
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Sep 13, 2011 7:13 pm

Κατάληψη βγήκε μόλις τώρα . Δεν έχουν γίνει ακόμα τα τελικά άλλα είναι παντού μπροστά η κατάληψη με μικρές συνήθως.διάφορες

Βγήκε 979 και
707

Συνεχίζει χωρίς δαπ και αντικαταληψη
iliasopa
bit level
bit level

Post by iliasopa » Tue Sep 13, 2011 7:20 pm

chriskin wrote:Κατάληψη βγήκε μόλις τώρα . Δεν έχουν γίνει ακόμα τα τελικά άλλα είναι παντού μπροστά η κατάληψη με μικρές συνήθως.διάφορες

Βγήκε 979 και
707

Αυτό που λές είναι σίγουρο????
thefreak
Mbyte level
Mbyte level

Post by thefreak » Tue Sep 13, 2011 7:28 pm

Αν συνεχιστεί να γίνεται η "τριπλή" ψηφοφορία που έχουν σκεφτεί, το βλέπω δυσκολο να ανοίγει σύντομα η σχολή.
aquila non captat muscas. numero 5
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Tue Sep 13, 2011 7:32 pm

nachos wrote:
chriskin wrote:Η ψηφοφορία πάει να γίνει με τρία μέρη , ένα για τα μέτρα , ένα για την κατάληψη και ένα για τα πλαισια.
Να δω τι άλλη αλχημία θα εφεύρουν οι "σωτήρες του έθνους"
Ισοβίτης wrote:Δεν υπάρχει Δημοκρατία. Υπάρχει η χούντα των μειοψηφιών. Σε λίγο οι Merkel - Sarkozi ανακοινώνουν τη χρεωκοπία μας και τα κομματόσκυλα ασχολούνται με την πάρτη τους.

Αποχή και διάλυση της κατάληψης με επώνυμες καταγγελίες. Who's with me?
Mods, please edit. Δεν έχω ελληνικά εδώ που είμαι.
+1
+2. Δεν θα πω παραπάνω πράγματα γιατί είμαι συναισθηματικά φορτισμένος.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
KMP
byte level
byte level

Post by KMP » Tue Sep 13, 2011 7:35 pm

Παιδιά (sorry για το ελαφρώς off-topic) ενα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεχή ενημέρωση, είμαι φαντάρος και καίγομαι να δω αν θα μπορέσω να δώσω τα τελευταία μαθήματα που χρωστάω
"Side? I am on nobody's side. Because nobody is on my side, little orc."
terminator
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by terminator » Tue Sep 13, 2011 7:59 pm

ρε παιδια μηπως θα επρεπε η πρυτανεια να μας ενημερωσει τι παιζει οσο αναφορα με την εξεταστικη να γινει αφου παει και η τριτη εβδομαδα καταληψης;
- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue Sep 13, 2011 8:11 pm

nachos wrote:
chriskin wrote:Η ψηφοφορία πάει να γίνει με τρία μέρη , ένα για τα μέτρα , ένα για την κατάληψη και ένα για τα πλαισια.
Να δω τι άλλη αλχημία θα εφεύρουν οι "σωτήρες του έθνους"
Ισοβίτης wrote:Δεν υπάρχει Δημοκρατία. Υπάρχει η χούντα των μειοψηφιών. Σε λίγο οι Merkel - Sarkozi ανακοινώνουν τη χρεωκοπία μας και τα κομματόσκυλα ασχολούνται με την πάρτη τους.

Αποχή και διάλυση της κατάληψης με επώνυμες καταγγελίες. Who's with me?
Mods, please edit. Δεν έχω ελληνικά εδώ που είμαι.
+1
+1 from me too..
Image
balkonatos
byte level
byte level

Post by balkonatos » Tue Sep 13, 2011 8:12 pm

terminator wrote:ρε παιδια μηπως θα επρεπε η πρυτανεια να μας ενημερωσει τι παιζει οσο αναφορα με την εξεταστικη να γινει αφου παει και η τριτη εβδομαδα καταληψης;
Γιατί αυτοί νομίζεις ξέρουν; βδομάδα βδομάδα θα πηγαίνει...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Sep 13, 2011 8:34 pm

iliasopa wrote:
chriskin wrote:Κατάληψη βγήκε μόλις τώρα . Δεν έχουν γίνει ακόμα τα τελικά άλλα είναι παντού μπροστά η κατάληψη με μικρές συνήθως.διάφορες

Βγήκε 979 και
707

Αυτό που λές είναι σίγουρο????

ναι . μετα απο αυτο εφυγε η δαπ και η αντικαταληψη (που ηταν "μαζι" συμφωνα με τον τροπο που εγινε η ψηφοφορια)
και να μην ηταν αυτο για καταληψη πηγαινε ομως, δεν καταλαβα γιατι επρεπε να το γελιοποιησουν

-------------------------------
εγω εφυγα στην ωρα των πλαισιων γιατι μου φανηκε λαθος αυτο που εγινε με τα τρια ψηφισματα + το οτι ειχαν φυγει οι περισσοτεροι οποτε δεν ειχε ιδιαιτερο νοημα να ψηφισεις πια
απο τις παραταξεις το ηθελαν μονο πασπ και πκς (η ειρωνια σε αυτο σταζει απο παντου...) και απο τον κοσμο ελαχιστοι, κρινοντας απο αυτους που ηταν γυρω μου κυριως της δαπ

οι ψηφοφοριες, εκτος αμα αλλαξει κατι στο πως γινονται με αποφαση συνελευσης, θα πρεπει να γινονται με ψηφοφορια πλαισιων οχι με ψηφισματα οπως τωρα
ειναι σαν να λεει κανεις οτι ο σκοπος μας ηταν - και δυστυχως για πολλους ηταν - μονο το αμα θα κλεισει η οχι η σχολη, οχι το πως και γιατι θα γινει αυτο κατι το οποιο, οπως ειχα σχολιασει και σε ενα αλλο thread, μονο δημοκρατικο δεν μου φαινεται.
Watchman
byte level
byte level

Post by Watchman » Tue Sep 13, 2011 8:58 pm

Στις συλλογικές διαδικασίες μερικές φορές η διαδικασία καθορίζει την ουσία. Και τη διαδικασία σχεδόν πάντα την καθορίζει η παράταξη που έχει την πλειοψηφία. Αυτό είναι δημοκρατικό (ή δημοκρατικοφανές) προνόμιο.
tzole_7
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by tzole_7 » Tue Sep 13, 2011 9:02 pm

τραγικα πραγματα σε ενα πανεπιστημιο που το μονο που του εχει απομεινει ειναι το ονομα.Αριστεροι που κατηγορουν τους παντες για φασισμο να ειναι οι ιδιοι οι μακραν οι μεγαλυτεροι φασιστες.Πασπ που εχει κανει την σχολη τσιφλικι της και οταν ειδε οτι δν μπορει να κερδισει μονη της φροντισε να τα κιμιασει με τους αλλους για να κλεισει η σχολη.Και το κυριοτερο δεκαδες "φοιτητες" να ψηφιζουν ειτε με πασο χωρις κανενας να γνωριζει αν ειναι στην ασοεε ειτε με το χερι χωρις να ξερουμε καν αν ειναι φοιτητες.Για αυτο οσοι θελουν να ανοιξει η σχολη την αλλη φορα φερτε αδερφια,ξαδερφια,φιλους απο αλλες σχολεσ ακομα και τις γιαγιαδες σας.Αυτο δν κανουν και τα αναρχοκομμουνια???
Και κατι ακομα φοιτητης πληροφορικης πεμπτο ετος εχει γινει δεκτοσ σε μεταπτυχειακο στην αγγλια ακομα ψηφιζει για να κλεισει μια σχολη στην οποια δν ειναι μελος πια
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Sep 13, 2011 9:07 pm

αμα ξερεις τετοια περιπτωση γιατι δεν το ελεγες;

οι περισσοτεροι παντως ειχαν ταυτοτητα σημερα, ελαχιστοι μονο μπροστα δεξια στο Α δεν κραταγαν κατι και οταν τους φωναξαν εβγαλαν ταυτοτητες και τις εδειξαν κανονικα - πασο υπηρχαν αρκετα λιγοτερα στον αερα απο αλλες συνελευσεις . ασχετα αμα με ενοχλησε η διαδικασια, ας ειμαστε ειλικρινεις τουλαχιστον
tzole_7
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by tzole_7 » Tue Sep 13, 2011 9:10 pm

Στο α ημουν και ειδα τι εγινε.Πολυ καλη ιδεα να το πω.Τους 300 αριστερους που θα με κυνηγαγαν μετα ποιος θα τους σταματαγε??Επισης πιστευεις οτι σε 500 ατομα υπυρχαν μονο 6 ατομα που ηταν υπερ του νεου νομου??Απλως αρκετοι φοβηθηκαν να σηκωσουν το χερι και ναι μεταξυ τους ημουν και εγω
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Tue Sep 13, 2011 9:14 pm

Τα παιδιά στο Χ το είπαν ξεκάθαρα στο σύνθημα τους..
"Δεν θέλουμε Δημοκρατία , το εκπαιδευτικό λύνεται μόνο με τη βία..."

Τα λόγια είναι περιττά...απλά...

ΥΓ: Είδα άτομα τα οποία, ειλικρινά ,δεν δει έχω στη σχολή τα τρία χρόνια που είμαι σε αυτή(και δεν ήταν άτομα που δεν τραβούν την προσοχή...). Δηλάδη τι να καταλάβεις από το εκπαιδευτικό όταν δεν συμμετέχεις σαν φοιτητής μέσα σε αυτό, όταν απλά τη βγάζεις αραχτός όλη μέρα σε ένα τραπεζάκι ή απλά πατάς σχολή όταν ακούς κατάληψη.
Απλά αίσχος και ντροπή..λυπάμαι..

ΥΓ2:Tzole ++ το ίδιο και στο Χ.Ψήφισαν ουκ ολίγοι χωρίς ταυτότητα κα πολλοί με πάσο..Και πολλά απο τα άτομα μπροστά από τον πίνακα μόνο με χέρι..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Tue Sep 13, 2011 9:15 pm

chriskin wrote: οι περισσοτεροι παντως ειχαν ταυτοτητα σημερα, ελαχιστοι μονο μπροστα δεξια στο Α δεν κραταγαν κατι και οταν τους φωναξαν εβγαλαν ταυτοτητες και τις εδειξαν κανονικα - πασο υπηρχαν αρκετα λιγοτερα στον αερα απο αλλες συνελευσεις . ασχετα αμα με ενοχλησε η διαδικασια, ας ειμαστε ειλικρινεις τουλαχιστον
Στο Χ ειχε και 30χρονους να ψηφίζουν. Οτι βολεύει βρε αδερφε.
ImageImageImageImageImageImageImage
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Sep 13, 2011 9:19 pm

tzole_7 wrote:Στο α ημουν και ειδα τι εγινε.Πολυ καλη ιδεα να το πω.Τους 300 αριστερους που θα με κυνηγαγαν μετα ποιος θα τους σταματαγε??Επισης πιστευεις οτι σε 500 ατομα υπυρχαν μονο 6 ατομα που ηταν υπερ του νεου νομου??Απλως αρκετοι φοβηθηκαν να σηκωσουν το χερι και ναι μεταξυ τους ημουν και εγω

γιατι φοβηθηκες ρε συ;
αφου κανενας δεν εκανε τιποτα σε οσους ηταν υπερ
κανονικοτατα θα επρεπε να σηκωσεις το χερι σου. οπως δεν εκαναν τιποτα εναντια στους αλλους δεν θα εκαναν ουτε και σε σενα

να το παω και ενα βημα παρακατω, αμα πηγαιναν να σου κανουν οτιδηποτε θα υπηρχαμε σιγουρα αρκετοι που θα τους σταματαγαμε

@gewitter αυτο το ειπαν ολοι μαζι η καποιοι γραφικοι κλασικα;

οσο για τα ατομα που δεν πατανε στη σχολη, εγω συχνα λειπω απο τις παραδοσεις χωρις να σημαινει πως δεν συμμετεχω στην εκπαιδευτικη διαδικασια - εργασιες παντα παραδιδω (εκτος απο ενα μαθημα περσι) , διαβαζω/δινω σχεδον ολα τα μαθηματα. χωρις να ξερω για ποιους λες, δεν λεει κατι αυτο απο μονο του
ασε που μπορει απλα εσυ να μην τους εχεις δει επειδη παρακολουθουν αλλα μαθηματα

@cypher & gewitter

δεν ξερω για την κατασταση στο Χ , ημουν στο Α και για αυτο λεω
tzole_7
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by tzole_7 » Tue Sep 13, 2011 9:20 pm

αυτοι που σηκωσαν το χερι τους εκτος απο εναν ηταν ατομα που μετα ψηφισαν υπερ της καταληψης.......
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD

Post by Gewitter » Tue Sep 13, 2011 9:41 pm

@Chriskin
Εγώ βλέπω ότι συμμετέχεις όμως..και από εδώ και στη σχολή σε πετυχαίνω και στα εργαστήρια..όποτε .. :-p :-p
γενικά κακά τα ψέμματα...όταν ο άλλος ασχολείται φαίνεται..

edit:ήταν μία ομάδα παιδίων που καθόταν μπροστά από τον πίνακα και κορόιδευε όσους ψήφιζαν κατά..ήταν πολύ προκλητικοί...
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Sep 13, 2011 9:44 pm

Gewitter wrote:@Chriskin
Εγώ βλέπω ότι συμμετέχεις όμως..και από εδώ και στη σχολή σε πετυχαίνω και στα εργαστήρια..όποτε .. :-p :-p
γενικά κακά τα ψέμματα...όταν ο άλλος ασχολείται φαίνεται..

ε ενταξει στη σχολη με εχεις πετυχει μια-δυο φορες και κατι εγινε. περσυ απουσιαζα το μεγαλυτερο μερος της χρονιας ειτε λογω δουλειας, ειτε λογω εργασιων ειτε - μην κοροιδευοματε - λογω βαρεμαρας
δεν ξερω ποια ηταν τα παιδια που λες ομως οποτε δεν μπορω να πω κατι παραπανω - απλα μην βιαζομαστε να φτασουμε σε επιχειρηματα

tzole_7 wrote:αυτοι που σηκωσαν το χερι τους εκτος απο εναν ηταν ατομα που μετα ψηφισαν υπερ της καταληψης.......

δεν το ηξερα, σορρυ
αν και, ουτε αυτος ο ενας (που εγω ειδα τουλαχιστον δυο που ψηφισαν υπερ του νομου και κατα της καταληψης, αλλα εστω ενας :smt016 ) επαθε κατι, ετσι δεν ειναι;
γενικοτερα αμα δεν εισαι επιθετικος προς αλλους δεν προκειται να σου επιτεθουν ουτε οι πιο ακραιοι , δεν ειχες κανενα λογο να κρυψεις την αποψη σου.

tzole, απο αλλο thread ειδα οτι ηταν 101 υπερ του νομου και κατι μου λεει οτι δεν το εκαναν ολοι για πλακα..
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”