Θέσεις για CSLAB Admins

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Re: Θέσεις για CSLAB Admins

Post by XaviannNJ » Mon Sep 05, 2011 3:38 pm

granny_E wrote:
vasilaros69 wrote:Να ρωτησω κατι...Μπορει καποιος να διευκρινησει ποσες ωρες την ημερα ειναι,ποσοι μηνες συνολικα και πανω κατω ποιες ειναι οι υποχρεωσεις των CSLAB admins?
Οι νέοι βοηθοί admin θα ξεκινήσουν 3 Οκτωβρίου (αν μπορούν και νωρίτερα, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι :-D ) και θα μείνουν μέχρι και το τέλος της εξεταστικής του χειμερινού εξαμήνου (πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο).
Οι βάρδιες είναι 12:00-21:00 για cslab1 και cslab2. Αν είναι αρκετά άτομα και μπορούν ν' ανοίξουν και το cslab3, θα το κρατάνε ανοιχτό 10:00-20:00.
Όσοι κάνουν πρακτική, θα πρέπει να κάνουν 20 ώρες την εβδομάδα (όχι απαραίτητα 4 ώρες την ημέρα και όχι απαραίτητα κάθε μέρα). Οι υπόλοιπες ώρες μοιράζονται στους εθελοντές. Για παράδειγμα, στο εαρινό εξάμηνο οι εθελοντές είχαν βάρδιες 12-13 ώρες την εβδομάδα. Αλλά αυτό εξαρτάται κάθε φορά απ' τον αριθμό των admins και το πόσοι απ' αυτούς θα κάνουν πρακτική! :smt001
Τώρα όσον αφορά στα καθήκοντα των admins, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα posts, κυρίως βοηθούν όσους έχουν πρόβλημα με τον υπολογιστή και τον εκτυπωτή και ίσως κάποιες φορές χρειαστεί να κάνουν κάποια πράγματα που θα τους υποδείξει ο κ.Σαζόνωφ. Εκείνοι που θα κάνουν πρακτική, θα πρέπει να ετοιμάσουν και κάτι επιπλέον απ' το οποίο θα προκύψει ο βαθμός τους. :)
Σε περίπτωση που θέλει κάποιος admin να λείψει κάποιες μέρες για διάφορους λόγους(όχι πάνω από μια βδομάδα τη φορά) είναι εύκολες οι εναλλαγές στις βάρδιες;
Επίσης,επειδή δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου βιογραφικό,τι πληροφορίες θα πρέπει να περιλαμβάνει;
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
granny_E
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by granny_E » Mon Sep 05, 2011 3:53 pm

XaviannNJ wrote:Σε περίπτωση που θέλει κάποιος admin να λείψει κάποιες μέρες για διάφορους λόγους(όχι πάνω από μια βδομάδα τη φορά) είναι εύκολες οι εναλλαγές στις βάρδιες;
Ναι, τουλάχιστον στη δική μας ομάδα, χρειάστηκε να γίνουν αντικαταστάσεις αρκετές φορές, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Πάντα βρίσκαμε μια λύση. :)
XaviannNJ wrote:Επίσης,επειδή δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου βιογραφικό,τι πληροφορίες θα πρέπει να περιλαμβάνει;
Αν συμπληρώσεις αυτό, είσαι ΟΚ! :smt023
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Sep 05, 2011 10:05 pm

XaviannNJ wrote:
granny_E wrote:
vasilaros69 wrote:Να ρωτησω κατι...Μπορει καποιος να διευκρινησει ποσες ωρες την ημερα ειναι,ποσοι μηνες συνολικα και πανω κατω ποιες ειναι οι υποχρεωσεις των CSLAB admins?
Οι νέοι βοηθοί admin θα ξεκινήσουν 3 Οκτωβρίου (αν μπορούν και νωρίτερα, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι :-D ) και θα μείνουν μέχρι και το τέλος της εξεταστικής του χειμερινού εξαμήνου (πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο).
Οι βάρδιες είναι 12:00-21:00 για cslab1 και cslab2. Αν είναι αρκετά άτομα και μπορούν ν' ανοίξουν και το cslab3, θα το κρατάνε ανοιχτό 10:00-20:00.
Όσοι κάνουν πρακτική, θα πρέπει να κάνουν 20 ώρες την εβδομάδα (όχι απαραίτητα 4 ώρες την ημέρα και όχι απαραίτητα κάθε μέρα). Οι υπόλοιπες ώρες μοιράζονται στους εθελοντές. Για παράδειγμα, στο εαρινό εξάμηνο οι εθελοντές είχαν βάρδιες 12-13 ώρες την εβδομάδα. Αλλά αυτό εξαρτάται κάθε φορά απ' τον αριθμό των admins και το πόσοι απ' αυτούς θα κάνουν πρακτική! :smt001
Τώρα όσον αφορά στα καθήκοντα των admins, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα posts, κυρίως βοηθούν όσους έχουν πρόβλημα με τον υπολογιστή και τον εκτυπωτή και ίσως κάποιες φορές χρειαστεί να κάνουν κάποια πράγματα που θα τους υποδείξει ο κ.Σαζόνωφ. Εκείνοι που θα κάνουν πρακτική, θα πρέπει να ετοιμάσουν και κάτι επιπλέον απ' το οποίο θα προκύψει ο βαθμός τους. :)
Σε περίπτωση που θέλει κάποιος admin να λείψει κάποιες μέρες για διάφορους λόγους(όχι πάνω από μια βδομάδα τη φορά) είναι εύκολες οι εναλλαγές στις βάρδιες;
Επίσης,επειδή δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου βιογραφικό,τι πληροφορίες θα πρέπει να περιλαμβάνει;

Απλα αν λειψεις μια βδομαδα θα πηξεις ασχημα γιατι θα πρεπει να καλυψεις καμποσες ωρες.
Kitty19
byte level
byte level
Academic status: 4th year

Post by Kitty19 » Fri Sep 16, 2011 12:24 pm

Επειδή είχε χρειαστεί να λείψω κάμποσες μέρες από τα εργαστήρια στο εαρινό εξάμηνο που έκανα πρακτική , βρέθηκε λύση. Δεν πήζεις ιδιαίτερα μετά για να αναπληρώσεις τις ώρες που έχασες, αρκεί τα παιδιά που θα συνεργαστείτε στα εργαστήρια να είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Εγώ πχ ήμουν τυχερή σε αυτό. :-)
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”