Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
-
terminator
- Kilobyte level

- Academic status: N>4
by terminator » Tue Sep 20, 2011 12:14 pm
παιδια πηρα σημερα στην γραμματεια και μου ειπα οτι αυριο θα ειναι ανοιχτα συμφωνα με το προγραμμα..χμ ισως σημαδι οτι θα τελειωσει η καταληψη και το ξερουν μια ωρα αρχιτερα
- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
-
Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
-
Ο.ο ? Πώς

?? Μαντάμ Παπαντάμ, Μαντάμ Ζαϊρα και Πίτ Παπαδάαακος!!
-
necrofear_13
- Wow! Terabyte level

- Academic status: Alumnus/a
by necrofear_13 » Tue Sep 20, 2011 12:26 pm
Zifnab wrote:Ο.ο ? Πώς

?? Μαντάμ Παπαντάμ, Μαντάμ Ζαίρα και Πίτ Παπαδάαακος!!
Xaxaxaxaxxaaxxa λιώνω.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
-
helen_181
- bit level

terminator wrote:παιδια πηρα σημερα στην γραμματεια και μου ειπα οτι αυριο θα ειναι ανοιχτα συμφωνα με το προγραμμα..χμ ισως σημαδι οτι θα τελειωσει η καταληψη και το ξερουν μια ωρα αρχιτερα
Όταν λες "σύμφωνα με το πρόγραμμα"? Για την εξεταστική εννοείς?
-
Zifnab
-
Παιδιά για την εξεταστική η λογική λέει ότι θα βγει ανακοίνωση μόλις ανοίξει η σχολή και λογικά θα ξεκινήσετε τουλάχιστον 3-4 μέρες μετά (Δευτέρα?) με κάποιο ανανεωμένο πρόγραμμα εξετάσεων..
-
helen_181
- bit level

Σωστά, και η δική μου λογική το ίδιο λέει.. Μόνο που γενικώς η λογική έχει χαθεί λίγο στις μέρες μας νομίζω..

Γι' αυτό ρωτάω καλού κακού..
-
terminator
- Kilobyte level

helen_181 wrote:terminator wrote:παιδια πηρα σημερα στην γραμματεια και μου ειπα οτι αυριο θα ειναι ανοιχτα συμφωνα με το προγραμμα..χμ ισως σημαδι οτι θα τελειωσει η καταληψη και το ξερουν μια ωρα αρχιτερα
οχι η γραμματεια θα ειναι ανοιχτη
- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
-
helen_181
- bit level

terminator wrote:helen_181 wrote:terminator wrote:παιδια πηρα σημερα στην γραμματεια και μου ειπα οτι αυριο θα ειναι ανοιχτα συμφωνα με το προγραμμα..χμ ισως σημαδι οτι θα τελειωσει η καταληψη και το ξερουν μια ωρα αρχιτερα
οχι η γραμματεια θα ειναι ανοιχτη
Οk.. Thanks!

-
evridiki
- Kilobyte level

πάντως ακομα και αν ανοιξει η σχολη πρεπει να ανπληρωθει εξεταστικη 3 εβδομαδων αλλα αμα γινει αναπληρωση δε θα μπορεσουν να ολοκληρωθουν οι 13 εβδομαδες του χειμερινου εξαμηνου που ετσι και αλλιωσ στην ωρα μασ να ξεκινησουμε βγαινουν δε βγαινουν 13 ...
-
PPPoE
- bit level

Εκτός αν πάει όλο το ακαδημαικό πρόγραμμα 20 μέρες πίσω. Χάσουμε δηλαδή 20 μέρες από το καλοκαίρι του 12. Αν όλα κυλήσουν ομαλά τη χρονιά που έρχεται..
-
evridiki
- Kilobyte level

και ποτε κυλησαν ομαλα και ειδικα φετοσ καθε μερα ολο και κατι απεργιεσ θα εχουμε ηδη κανουμε δε κανουμε ενα μηνα διακοπεσ φετοσ δε θα κλεισει καθολου ετσι οπως το παμε ...(αμα ανοιξει βεβαια πρωτα ...)
-
Michelle
- Gbyte level

-
Μια ιδέα πάντως θα ήταν να εξεταστούν μόνο τα χειμερινά μαθήματα, και για του εαρινού να γίνονται παράλληλα μαθήματα και εξετάσεις, πολύ αραιά και σποραδικά οι εξετάσεις ώστε να βολεύουν τους φοιτητές.
-
Zifnab
-
Michelle wrote:Μια ιδέα πάντως θα ήταν να εξεταστούν μόνο τα χειμερινά μαθήματα, και για του εαρινού να γίνονται παράλληλα μαθήματα και εξετάσεις, πολύ αραιά και σποραδικά οι εξετάσεις ώστε να βολεύουν τους φοιτητές.
Michelle το σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά μετά σκέφτηκα ότι οι αίθουσες δεν θα επαρκούν για μαθήματα + εξετάσεις!
-
Michelle
- Gbyte level

-
Zifnab wrote:Michelle wrote:Μια ιδέα πάντως θα ήταν να εξεταστούν μόνο τα χειμερινά μαθήματα, και για του εαρινού να γίνονται παράλληλα μαθήματα και εξετάσεις, πολύ αραιά και σποραδικά οι εξετάσεις ώστε να βολεύουν τους φοιτητές.
Michelle το σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά μετά σκέφτηκα ότι οι αίθουσες δεν θα επαρκούν για μαθήματα + εξετάσεις!
Θα μπορούσαν οι εξετάσεις να μπουν ΣΚ.
-
samiwinch
- Mbyte level

Michelle wrote:Zifnab wrote:Michelle wrote:Μια ιδέα πάντως θα ήταν να εξεταστούν μόνο τα χειμερινά μαθήματα, και για του εαρινού να γίνονται παράλληλα μαθήματα και εξετάσεις, πολύ αραιά και σποραδικά οι εξετάσεις ώστε να βολεύουν τους φοιτητές.
γενικα,θα γινει μπαχαλο αν γινει κατι τετοιο...εδω υπαρχουν ηδη πολλα παραπονα για το προγραμμα εξετασεων,επειδη πεφτουν συνεχομενα μαθηματα διαφορετικων ετων...ποσο μαλλον θα υπαρχουν παραπονα αν γινονται και μαθηματα(συνεπως και εργασιες-projects) ταυτοχρονα με τις εξετασεις...ειναι πολυ δυσκολο εκ των πραγματων κατι τετοιο...ειναι μια λυση βεβαια,αλλα δεν νομιζω οτι θα βολεψει πολλους φοιτητες(ειδικα αυτους που χρωστανε πολλα μαθηματα)...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
-
Michelle
- Gbyte level

-
Δεδομένου ότι συνήθως ο αριθμός των χρωστούμενων μαθημάτων είναι αντιστρόφως ανάλογος με την παρουσία στις παραδόσεις, δεν βλέπω γιατί δεν θα βολέψει. Ως άθροισμα, θα έχουν όλοι το ίδιο workload.
-
samiwinch
- Mbyte level

δεν ξερω,τι να σου πω...προσωπικα, δεν θα μου ηταν καθολου ευκολο να τα βγαλω περα αν ειχα στο μυαλο μου οτι πρεπει να παραδωσω project και παραλληλα να διαβασω και για εξετασεις...και σιγουρα δεν θα πηγαινα στις διαλεξεις(θελοντας και μη),λογω φορτου διαβασματος...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
-
Michelle
- Gbyte level

-
samiwinch wrote:δεν ξερω,τι να σου πω...προσωπικα, δεν θα μου ηταν καθολου ευκολο να τα βγαλω περα αν ειχα στο μυαλο μου οτι πρεπει να παραδωσω project και παραλληλα να διαβασω και για εξετασεις...και σιγουρα δεν θα πηγαινα στις διαλεξεις(θελοντας και μη),λογω φορτου διαβασματος...
Συνήθως τα projects είναι προς το τέλος του εξαμήνου. Μέχρι τότε θα είχαν τελειώσει οι εξετάσεις.
-
samiwinch
- Mbyte level

πολλα μαθηματα ομως εχουν και διαφορες εργασιες(καποιες πιο απαιτητικες,καποιες λιγοτερο) που συσσωρευονται καποια στιγμη...ευτυχως η δυστυχως,αυτο που λες θα εβρισκε τελεια εφαρμογη στα οικονομικοειδη τμηματα της ΑΣΟΕΕ που εχουν 1-2 εργασιες το εξαμηνο και αν...σε εμας θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο να εφαρμοστει η συγκεκριμενη ιδεα...τεσπα,πολυ το κουρασαμε,γιατι ειναι και θεωρητικο ολο αυτο...ας δουμε πρωτα στην πραξη τι θα γινει(αν και εφοσον ανοιξει η σχολη) και το ξανασυζηταμε μετα...

-
thefreak
- Mbyte level

Michelle wrote:Zifnab wrote:Michelle wrote:Μια ιδέα πάντως θα ήταν να εξεταστούν μόνο τα χειμερινά μαθήματα, και για του εαρινού να γίνονται παράλληλα μαθήματα και εξετάσεις, πολύ αραιά και σποραδικά οι εξετάσεις ώστε να βολεύουν τους φοιτητές.
Για ρώτα και τους διδακτορικούς αν θα έρχονται ΣΚ για επιτήρηση.
aquila non captat muscas. numero 5