Και ναι ΟΥΤΕ ΤΑΞΙ την Παρασκευή. Αλλά εμείς εκεί: εξετάσεις. Π Α Ρ Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ.grasshopper wrote:http://www.madata.gr/epikairotita/social/140748.html
Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου
γιατι, με ταξι ειναι λογικο;
- grasshopper
- Kilobyte level
πιο λογικό θα ήταν όσοι δίνουν την Παρασκευή να περάσουν το μάθημα χωρίς να το δώσουν παρά να πραγματοποιηθούν εξετάσεις ..αφού όλα τα έχουμε δει γιατι όχι αυτο ?δε κατάλαβα 

- Dante1990
- bit level
- Academic status: 4th year
Αυτές είναι απόψεις!!grasshopper wrote:πιο λογικό θα ήταν όσοι δίνουν την Παρασκευή να περάσουν το μάθημα χωρίς να το δώσουν παρά να πραγματοποιηθούν εξετάσεις ..αφού όλα τα έχουμε δει γιατι όχι αυτο ?δε κατάλαβα

grasshopper wrote:πιο λογικό θα ήταν όσοι δίνουν την Παρασκευή να περάσουν το μάθημα χωρίς να το δώσουν παρά να πραγματοποιηθούν εξετάσεις ..αφού όλα τα έχουμε δει γιατι όχι αυτο ?δε κατάλαβα
++
Grasshopper για πρυτανης

Επιτελους μια λογικη προταση!!!!!!!!grasshopper wrote:πιο λογικό θα ήταν όσοι δίνουν την Παρασκευή να περάσουν το μάθημα χωρίς να το δώσουν παρά να πραγματοποιηθούν εξετάσεις ..αφού όλα τα έχουμε δει γιατι όχι αυτο ?δε κατάλαβα
chriskin wrote:grasshopper wrote:πιο λογικό θα ήταν όσοι δίνουν την Παρασκευή να περάσουν το μάθημα χωρίς να το δώσουν παρά να πραγματοποιηθούν εξετάσεις ..αφού όλα τα έχουμε δει γιατι όχι αυτο ?δε κατάλαβα
++
Grasshopper για πρυτανης

本物の男性が下り坂の戦い -Keiichi Tsuchiya
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Λογικά (αν και ξέρω ότι δεν υπάρχει λογική στα Ελληνικά Πανεπτιστήμια), ισχύει αυτό που είπες, η εξεταση εγινε κανονικα και απλα δεν προσηλθαν οι φοιτητες, δεν είναι αναγκασμένοι να προσέλθουν οι φοιτητές...ismael blanco wrote:Λεω ρε παιδι μου, πες οτι γινεται σεισμος ξερω εγω (χτυπα ξυλο) και οι εξεταστες με τους καθηγητες ειναι στη σχολη ή πες ξερω εγω οτι μεσω forum, internet γενικοτερα, συνενοουνται οι φοιτητες να μν πανε λογω απεργιων κλπ....Τι γινεται τελοσπαντων σε τετοια περιπτωση, αυτο θελω να ρωτησω απλα ενημερωτικα....samiwinch wrote:γιατι,υπαρχει ποτε περιπτωση να γινει κατι τετοιο???ismael blanco wrote:Αν δν παει κανενας φοιτητης στη σχολη, (κανενας = 0 απο ολα τα τμηματα) τοτε θεωρειται οτι η εξεταση σε οσα μαθηματα ηταν προγραμματισμενα η εξεταση εγινε κανονικα και απλα δν προσηλθαν οι φοιτητες???
Και προφανως πιστευω πως αυτο δν θα γινει ποτε μν τρελαθουμε απλα ρωταω αν ξερει κανεις να απαντησει

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
μπορουμε να σπασουμε τα τηλεφωνα αυριο στην γραμματεια μηπως και τους πιεσουμε
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Μήπως να πάρουμε κανά μυστρί;
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
μωρε τσιμεντολιθο και βουρ στον πατο θελει
- terminator
- Kilobyte level
παρτε τηλεφωνο για βομβα... το πολυ πολυ να βαλετε και ολας
- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
- Chernobyl 86
- Windows 95
lolbox award :terminator wrote:παρτε τηλεφωνο για βομβα... το πολυ πολυ να βαλετε και ολας

- nikolas17
- Gbyte level
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231132948Απεργία για την Παρασκευή προκήρυξαν και οι ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι θα συνεδριάσουν την ίδια ημέρα για να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.
- zaveti
- Mbyte level
terminator wrote:παρτε τηλεφωνο για βομβα... το πολυ πολυ να βαλετε και ολας
το πυριτιο μου λειπει ρε γμτ

- Hohenstaufen
- bit level
Εντάξ, αν δεν αναβάλουν ουτε την Παρασκευή την εξέταση τότε οι άνθρωποι είναι σε άλλο πλανήτη. Ειναι στον κόσμο του Marlboro.nikolas17 wrote:http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231132948Απεργία για την Παρασκευή προκήρυξαν και οι ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι θα συνεδριάσουν την ίδια ημέρα για να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.
Η στον κόσμο του Amsterdam...Hohenstaufen wrote:Εντάξ, αν δεν αναβάλουν ουτε την Παρασκευή την εξέταση τότε οι άνθρωποι είναι σε άλλο πλανήτη. Ειναι στον κόσμο του Marlboro.

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Φαντάζομαι τους 3 να παίζουν όλοι μαζί pro.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
-
- Kilobyte level
Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα.Hohenstaufen wrote:Εντάξ, αν δεν αναβάλουν ουτε την Παρασκευή την εξέταση τότε οι άνθρωποι είναι σε άλλο πλανήτη. Ειναι στον κόσμο του Marlboro.nikolas17 wrote:http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231132948Απεργία για την Παρασκευή προκήρυξαν και οι ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι θα συνεδριάσουν την ίδια ημέρα για να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.
τι λετε να στειλουμε mail στον πρυτανη να του πουμε οτι ειναι αδυνατη η προσβαση μας στη σχολη? μαλλον δεν το θεωρει τοσο αυτονοητο...
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
Αμα σας πω οτι πηρα τηλ στην πρυτανεια και μου ειπαν οτι θα γινουν κανονικα, τι θα πειτε?
Και οταν τους ειπα που μενω και πως να ερθω, προφανως μου ειπαν οτι δεν εχουν απαντηση και οτι η γραμματεας δεν μπορει να κανει κατι..
Και οταν τους ειπα που μενω και πως να ερθω, προφανως μου ειπαν οτι δεν εχουν απαντηση και οτι η γραμματεας δεν μπορει να κανει κατι..
-
- Kilobyte level
Εντάξει οι άνθρωποι είναι στο κόσμο τους.WoLfeN Ilic wrote:Αμα σας πω οτι πηρα τηλ στην πρυτανεια και μου ειπαν οτι θα γινουν κανονικα, τι θα πειτε?