Βιβλίο Fortran / Υπολογιστικά Μαθηματικά

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Βιβλίο Fortran / Υπολογιστικά Μαθηματικά

Post by shodanjr_gr » Sun Jul 17, 2005 8:12 pm

Επειδή όπως ίσως ξέρετε αυτό το εξάμηνο ο μέγας Λυπιτάκης θεώρησε πως δεν χρειαζόταν να μοιραστεί το βιβλίο της Fortran για το μάθημα των υπολογιστικών μαθηματικών (προτίμησε να μας δώσει την άλλη την παπαριά του που έβγαλε φέτος), πολλοί από εμάς δεν το έχουν (μεταξύ αυτών και εγώ).

Και επειδή μάλλον θα χρειαστεί για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου αναρωτιόμουν αν μπορούμε να το αγοράσουμε από πουθενά ή αν κάποιος παλαιότερος το έχει και δεν το χρειάζεται ;)

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη :)
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by mikem4600 » Mon Jul 18, 2005 1:48 am

Νομίζω το έχει πάρει το μάτι μου στο Παπασωτηρίου στη Στουρνάρη (όχι αυτό επί της Πατησίων, το πιο πάνω με τα βιβλία)...
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Stauroula
bit level
bit level

Post by Stauroula » Mon Jul 18, 2005 6:13 pm

Σίγουρα μπορώ να δώσω το δικό μου και γενικά νομίζω ότι πολλοί από μεγαλύτερα έτη δεν θα είχαν πρόβλημα να το δανείσουν.
Katerina
byte level
byte level

Post by Katerina » Mon Jul 18, 2005 6:33 pm

Για να μην πούμε καλύτερα οτι δεν αξίζει να το αγοράσει κανείς!!!
Κι εγώ μπορώ να δανείσω το δικό μου αν και έχω την παλιά έκδοση με Fortran 77. Όχι οτι έχει και πολλές διαφορές... plus οτι τα θέματα είναι τα ίδια εδώ και χρόοοοονια!
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”