Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- lost_noni_dw
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου
Διακοπή μαθημάτων και διοικητικής λειτουργίας του Πανεπιστημίου 12:00-13:00, λόγω της τελετής εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940
http://aueb.gr/pages/news/attachments/1187.pdf

Αλήθεια, αν δεν είχανε μπουφέ θα πήγαινε κανείς ?lost_noni_dw wrote:Διακοπή μαθημάτων και διοικητικής λειτουργίας του Πανεπιστημίου 12:00-13:00, λόγω της τελετής εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940
- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Έχει μπουφέ;;;;nickpro wrote:Αλήθεια, αν δεν είχανε μπουφέ θα πήγαινε κανείς ?lost_noni_dw wrote:Διακοπή μαθημάτων και διοικητικής λειτουργίας του Πανεπιστημίου 12:00-13:00, λόγω της τελετής εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

nickpro wrote:Αλήθεια, αν δεν είχανε μπουφέ θα πήγαινε κανείς ?lost_noni_dw wrote:Διακοπή μαθημάτων και διοικητικής λειτουργίας του Πανεπιστημίου 12:00-13:00, λόγω της τελετής εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940
τωρα που εχει θα παει κανεις;
Έχουν αρχίσει οι δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό!
look but dont touch
touch but dont taste
taste but dont swallow..
touch but dont taste
taste but dont swallow..
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Ανακοινώθηκε επίσημα; Άνοιξε το e-grammateia?egoiste wrote:Έχουν αρχίσει οι δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό!
yep ανοιχτο ειναι το egrammateia
ty @ egoiste
ty @ egoiste
- nikosk
- Venus Former Team Member
αυριο δηλαδη δεν θα γινει μαθημα μονο 12-1??? η δεν θα γινει καθολου μετα τισ 12???πειτε αν θυμαστε κατι οι παλιοτεροι!!!!!
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
- lost_noni_dw
- Mbyte level
Μόνο 12-1 δεν θα γίνουν μαθήματα.nikosk wrote:αυριο δηλαδη δεν θα γινει μαθημα μονο 12-1??? η δεν θα γινει καθολου μετα τισ 12???πειτε αν θυμαστε κατι οι παλιοτεροι!!!!!

Πού ανακοινώθηκε επίσημα? Μόνο αν μπεις στην e-grammateia το βλέπεις...chriskin wrote:yep ανοιχτο ειναι το egrammateia
ty @ egoiste
Στην κεντρική του Ο.Π.Α., σιωπή...
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
επισημα; απο τον egoiste το εμαθα παραπανω 

- mxsar.opa
- Mbyte level
Στην κεντρική σελίδα κάτω από τη φωτογραφία της σχολής είναι 

Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
δεν θα ηταν πιο λογικο να το βαλουν στα επικαιρα ωστε να ερθει και σε κανενα rss? 
εκτος αμα εχουν rss και τα κεντρικα και δεν το εχω δει, τοτε βλακεια μου οχι δικη τους

εκτος αμα εχουν rss και τα κεντρικα και δεν το εχω δει, τοτε βλακεια μου οχι δικη τους
Μόλις ανέβηκε, μην παίζετε με το μυαλό μου!mxsar.opa wrote:Στην κεντρική σελίδα κάτω από τη φωτογραφία της σχολής είναι

MpoMp @ Discord
- zweistein
- Wow! Terabyte level
παιδιά έχω μια απορία. έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα διαλέξεων, αλλα η εξεταστική δεν έχει λήξει ακόμα. ποτε ξεκινάνε οι διαλέξεις κανονικά?

- enum21
Έχουν ξεκινήσει οι διαλέξεις από τις 17/10...zweistein wrote:παιδιά έχω μια απορία. έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα διαλέξεων, αλλα η εξεταστική δεν έχει λήξει ακόμα. ποτε ξεκινάνε οι διαλέξεις κανονικά?
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
zweistein wrote:παιδιά έχω μια απορία. έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα διαλέξεων, αλλα η εξεταστική δεν έχει λήξει ακόμα. ποτε ξεκινάνε οι διαλέξεις κανονικά?

Πλάκα κάνεις τώρα, έτσι????
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

- zweistein
- Wow! Terabyte level
έλα ρε.. αυτό είναι τραγικό.. χ€στηκ@ν για αυτούς που δίνουν ακόμα..? jesus christ δηλαδή..enum21 wrote:Έχουν ξεκινήσει οι διαλέξεις από τις 17/10...zweistein wrote:παιδιά έχω μια απορία. έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα διαλέξεων, αλλα η εξεταστική δεν έχει λήξει ακόμα. ποτε ξεκινάνε οι διαλέξεις κανονικά?
ρε χαμπάρι δεν πήρα, μέχρι χθες έδινα, και στα αυτόματα μάλλον θα δώσω άκυρο για να ξεκινήσω το εξάμηνο..mpatsis wrote:zweistein wrote:παιδιά έχω μια απορία. έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα διαλέξεων, αλλα η εξεταστική δεν έχει λήξει ακόμα. ποτε ξεκινάνε οι διαλέξεις κανονικά?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα κάνεις τώρα, έτσι????
PS: χθες έμαθα ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφες και δηλώσεις μαθημάτων και για μας για το νέο εξάμηνο...

Το ελεύθερο και ξέγνοιαστο κάπνισμα εντός των αμφιθεάτρων σε ώρα διαλείμματος και ενώ είναι γεμάτο, γίνεται της μόδας. Κάθε μέρα παρατηρώ όλο και περισσότερους να σουλατσάρουν. Χώρια το ότι πάει παντού η μυρωδιά του καπνού.
Έκανα παρατήρηση και μια και δύο φορές. Δε σκέφτονται και δε σέβονται τίποτα κάποιοι και κάποιες.
Έκανα παρατήρηση και μια και δύο φορές. Δε σκέφτονται και δε σέβονται τίποτα κάποιοι και κάποιες.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
MpoMp @ Discord
αμα δεν θελεις να φανεις περιεργος καλο ειναι να αποφυγεις τη συγκεκριμενη λεξη για κατι τοσο απλοMpoMp wrote:Να μιλήσω για φασισμό?
--------------
οσο για το θεμα του καπνισματος: χωρις να καταλαβαινω γιατι θεωρειται τοσο ενοχλητικο (δεν ειμαι καπνιστης αλλα δεν με ενοχλει καθολου ο καπνος) , αφου η πλειοψηφια προτιμαει να μην καπνιζουμε σε κλειστους χωρους καλο ειναι να το σεβομαστε
Είναι γνωστές και επιστημονικά αποδεδειγμένες οι συνέπειες στην υγεία. Μην τρελαθούμε.chriskin wrote: οσο για το θεμα του καπνισματος: χωρις να καταλαβαινω γιατι θεωρειται τοσο ενοχλητικο (δεν ειμαι καπνιστης αλλα δεν με ενοχλει καθολου ο καπνος) , αφου η πλειοψηφια προτιμαει να μην καπνιζουμε σε κλειστους χωρους καλο ειναι να το σεβομαστε
Όταν η χρήση μιας "ουσίας" απαγορεύεται από το νόμο σε συγκεκριμένο χώρο, είναι επιβλαβής και ενοχλεί πολλούς, δεν τίθεται μόνο το βασικότατο θέμα του σεβασμού. Τίθεται και το θέμα παρανομίας.
MpoMp @ Discord
- Funk
Είναι πραγματικά ότι χειρότερο σε αυτές τις αίθουσες ή και αμφιθέατρα που περνάει άπειρος κόσμος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ειδικά για αυτούς που έχουν κάποια ευαισθησία (ημικρανίες, αναπνευστικά...) είναι πολύ επίπονο.MpoMp wrote: Είναι γνωστές και επιστημονικά αποδεδειγμένες οι συνέπειες στην υγεία.