Αν είναι μόνο σε λάθος θέση εντάξει.ΑΝ υπάρχει πρόβλημα με το θέμα συζήτησης πάλι οκ απλά εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αποδεχτώ ότι υπάρχουν επικίνδυνα και καυτά θέματα που καλό θα ήταν να μην συζητιούνται για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Σε πρώτο επίπεδο αυτό το βρίσκω αντιφατικό με την έννοια online κοινότητα φοιτητών και σε δεύτερο επίπεδο πιστεύω ότι δεν υπάρχουν επικίνδυνα θέματα αλλά ακατάλληλοι συζητητές.Ως τώρα οι διαφωνίες μας εκφράζονται σε όχι χαμηλό επίπεδο ,με υψηλό το αίσθημα σεβασμού προς την κοινότητα ,ενώ εγώ και ο Marauder είμαστε φειδωλοί ,χαμηλών τόνων, με μια υφή φολκλορισμού και μια χροιά παροξυσμού.
δεν έχω την απαίτηση να αποφασίζω και για το ποσοστό των επιδοτήσεων του μπαμπακιού ή το αν θα εισβάλλουν σε καμια βραχονησίδα οι βατραχάνθρωποι...
Ντάξει για το βαμπάκι (το σωστό είναι βανμπάκι) δεν λέω ,από την άλλη θα έπρεπε να ψηφίζουν οι πληροφορικοί για τις πατέντες και τελος πάντων οι πολίτες με μια συκεκριμένη επιστημονική κατάρτιση για θέματα σχετικά.Το να ρίχνεις το κουκί μια φορά στα 4 χρόνια δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα ,όπως θα συμφωνήσω ότι το να ψηφίζεις κάθε μέρα για κάθε μικρό θέμα κουράζει.
Όσο για τον ορισμό της δημοκρατίας ,η Αθήνα του Περικλή αποτελεί από μόνη της ορισμό και η σύγκριση με την σημερινή κατάσταση προκαλεί θλίψη.