Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
-
chip
- Kilobyte level

- Academic status: N>4
tzole_7 wrote:The Heart Collector wrote:tzole_7 wrote:
δν με ενδιαφερουν ολα τα αλλα που λες αλλα η τελευταια παραγραφος θιγει την νομημοσυνη μου(και ελπιζω και πολλων αλλων)
απο ποτε το ασυλο γινεται καταφυγιο για παρανομους μικροπωλητες...μην τρελαθουμε τελειως ετσι
δλδ επειδη η αστυνομια τους κυνηγα επειδη ειναι παρανομοι θα τους υπερασπιστουμε εμεις και το ασυλο???
δε σχολιάζω τα υπόλοιπα ρατσιστικά που μας παραθέτεις( αυτά τα περί βρώμας δεν τα καταλαβαίνω,καθώς κ αυτοί σε σπίτια μένουν. Έχω δει πολλούς συμφοιτητές μου να βρωμάνε σαν ψάρια και έχουν και σπιταρώνα και φράγκα.)
Τώρα το τι είναι το άσυλο ιστορικά απλά διάβασε 2-3 πράγματα πριν εκφράσεις τις απορίες σου και πριν θιχτείς από τα γραφόμενα άλλων.
Ας τα πούμε απλά
Σημασιολογικά: άσυλο σημαίνει ο χώρος που δε μπορεί να παραβιαστεί(γενικά και αόριστα)
Άσυλο στα πανεπιστημιακά ιδρύματα: η αδυναμία επέμβασης δημόσιας δύναμης χωρίς την πρόσκληση ή άδεια του αρμοδίου οργάνου του ιδρύματος εκτός και αν διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εκγλήματα κατά της ζωής.( όπου η αστυνομία μπορεί να επέμβει από μόνη της)
Ιστορικά: To άσυλο θεσμοθετήθηκε το 1982 σαν μια κατάκτηση μετά από πολλούς αγώνες όχι μόνο κατά τη διάρκεια της χούντας αλλά και πολύ πιο πριν. Αποτέλεσε μια δικλείδα ασφαλείας της δημοκρατίας για να προστατέψει τους πολίτες από το ίδιο το πολίτευμα.
αν ειναι ρατσιστικο οτι εμποδιζουν την διελευση μας επειδη πιανουν σχεδον ολο το χωρο του πεζοδρομιου και το logistic center cd τι να πει κανεις...
επισης αποψεις σαν τις δικες σου και πολλων αλλων συναδελφων εχουν οδηγησει την χωρα στο σημειο που βρισκεται αυτη την στιγμη
οποιος δν ειναι αριστερος ειναι ρατσιστης
τι ωραια που ο καθενας γραφει οτι μλκια του κατεβει στον τοιχο της σχολης χωρις να υπαρχει καποιος να τον εμποδισει,μπορει οτιδηποτε ωρα και στιγμη να σπασει οτι βρει μπροστα του και να περιορισει το δικαιωμα μου να παρακολουθησω μαθηματα κανοντας κατλαηψεις ή φερνοντας μεταναστες....nice ασυλο

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!
"Τα τρία θεμέλια της ευτυχίας σε αυτήν την ζωή είναι:κάτι να κάνεις,κάτι να αγαπάς και κάτι να ελπίζεις." Joseph Addison
-
DrNio
- Mbyte level

- Academic status: N>4
H ίδια συζήτηση ξανά και ξανά και ξανά........
Κατι ξερει ο παλιος..
Everything that has a beginning has an end
-
The Heart Collector
- Kilobyte level

by The Heart Collector » Fri Dec 09, 2011 3:28 am
Με την πόρτα τι έγινε παρακαλώ? Οι 10 μέρες έγιναν μήνες. εγώ τώρα αν συμμεριστώ την άποψη ότι την έκλεισαν με δόλο θα μαι λάθος. Αν και μάλλον παίζει να το ξέχασαν. Άλλαξε και ο πρύτανης, με το κονδύλι εκείνο κάποιος πήρε καινούριο αμάξι και πάει λέγοντας....
-
MpoMp
- Venus Former Team Member
-
Η πόρτα είναι ανοιχτή. Ας μην "ξεθάβουμε" τέτοια θέματα χωρίς λόγο. Και κάτι για αφαίρεση ταμπλώ παρατάξεων, πυροσβεστικές και ασφάλεια κτιρίου είχε ανακοινώσει ο πρώην πρύτανης, αλλά τα ταμπλώ στέκονται αγέρωχα ακόμα. Απλά ανούσιο να το συζητάμε εδώ. Ή πάμε στον πρύτανη (και τα κομματοπαραταξιόσκυλα) και τα χώνουμε ή βάζουμε το θέμα στο "αρχείο".
“
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”