Διανομή πάσων

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Re: Διανομή πάσο

Post by barbarosa » Mon Nov 28, 2011 11:37 pm

Έχει βάλει κανείς σας δικιά του φωτογραφία? Αν βάλω μία δικιά μου που φαίνεται εντάξει το πρόσωπό μου αλλά για φόντο έχει ουρανό με συννεφάκια λέτε να τους πειράξει?
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Nov 28, 2011 11:46 pm

barbarosa wrote:Έχει βάλει κανείς σας δικιά του φωτογραφία? Αν βάλω μία δικιά μου που φαίνεται εντάξει το πρόσωπό μου αλλά για φόντο έχει ουρανό με συννεφάκια λέτε να τους πειράξει?

μπα, μια χαρα θα τη δεχτουν αρκει να φαινεται ποιος εισαι - ξερω περιπτωσεις ανθρωπων που εβαλαν φωτογραφιες απο το facebook με φοντο τραπεζι μαγαζιου πχ
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Tue Nov 29, 2011 12:00 am

Οκ για να δούμε. Γενικά μου άρεσε η εφαρμογούλα. Έκανε αυτόματα τα γράμματα κεφαλαία και αγγλικά ή ελληνικά ανάλογα με το τι χρειαζόταν το πεδίο.

Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν που 15 φορές έπρεπε να δηλώσουμε ενοχή σε περίπτωση που τα στοιχεία είναι ψευδή κτλ. Εντάξει ρε παιδιά μια φορά αρκεί.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Nov 29, 2011 12:07 am

ε ενταξει πρεπει να ειναι καλυμμενοι και αυτοι νομικα, λογικο ειναι
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by proskopos » Fri Dec 02, 2011 4:03 pm

Εγώ που είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (σε λίγο καιρό τουλάχιστον), αν γραφτώ σε κάποιο ΑΕΙ θα δικαιούμαι να πάρω πάσο ξανά?
Σύμφωνα με τα παρακάτω νομίζω όχι.. Αλλά δεν είμαι σίγουρος για τους κύκλους σπουδών αν εννοεί αυτό που κατάλαβα...
Αιτήσεις για νέο δελτίο ειδικού εισιτηρίου δικαιούνται να υποβάλλουν:
α) Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης του πρώτου κύκλου σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι
πτυχίου ΑΕΙ για όσα έτη απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό
πρόγραμμα σπουδών προσαυξημένα κατά δύο (2) έτη.
β) Οι φοιτητές μερικής φοίτησης του πρώτου κύκλου σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι
πτυχίου ΑΕΙ για διπλάσια έτη από όσα απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου σύμφωνα με το
ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών.
γ) Οι φοιτητές του δεύτερου κύκλου σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου
για όσα έτη διαρκεί η φοίτησή τους σύμφωνα με το εκάστοτε ενδεικτικό πρόγραμμα δεύτερου
κύκλου σπουδών.
δ) Οι φοιτητές του τρίτου κύκλου σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι διδακτορικού τίτλου για
τέσσερα (4) έτη από την ημερομηνία εγγραφής τους.
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Dec 02, 2011 7:44 pm

αφου λεει " Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης του πρώτου κύκλου σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ"

αμα πας να γινεις φοιτητης πληρους φοιτησης που θελεις εσυ και εισαι ηδη κατοχος πτυχιου αει , που εισαι, δεν θα μπορεις να παρεις πασο
εκτος αμα διαβαζω τελειως λαθος αυτο που λεει
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Fri Dec 02, 2011 7:45 pm

Παραθέτω το σημερινό μου πάσο fail.

Έκανα την αίτησή μου Δευτέρα βράδυ (ξέρω άργησα κάπως) και από τότε παρακολουθούσα προσεκτικά την πρόοδό της. Πέμπτη πρωί εγκρίθηκε από τη γραμματεία και σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα ότι μπορώ να το παραλάβω απ το σημείο διανομής. Πάω λοιπόν στο Γερμανό που επέλεξα και άφαντο το πάσο μου. Η κοπέλα που ήταν εκεί με ρώτησε πότε μου ήρθε το μήνυμα και μου είπε ότι σήμερα δεν τους πήγε ο courier άρα να πάω από Δευτέρα. Από το ύφος της κατάλαβα ότι αυτό έχει συμβεί κι άλλες φορές.Τι διάολο το στέλνουν το μήνυμα λοιπόν αν δεν έχει φτάσει το πάσο έτσι για να σου κάνουν πλακίτσα?

Proskope στην ακαδημαική σου ιδιότητα δηλώνεις Μεταπτυχιακός. Αν κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό δικαιούσαι πάσο. Από αυτό που γράφεις κατάλαβα ότι ακόμα θεωρείσαι φοιτητής γιατί λες σε λίγο καιρό θα πάρεις το μεταπτυχιακό.
γ) Οι φοιτητές του δεύτερου κύκλου σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου
για όσα έτη διαρκεί η φοίτησή τους σύμφωνα με το εκάστοτε ενδεικτικό πρόγραμμα δεύτερου
κύκλου σπουδών.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Fri Dec 02, 2011 8:46 pm

Πειρατή, είμαι μεταπτυχιακός απλά σε 2 μήνες τελειώνει το πρόγραμμα για να πάρω στα χέρια μου το πτυχίο.. Αυτό εννοώ.. Τώρα έχω πάσο φυσικά...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Dec 15, 2011 5:37 pm

Γίνεται να παραλάβω το πάσο με στρατιωτική ταυτότητα? Ή δεν γίνεται να έχω και τα 2 ταυτόχρονα?? Κάποιος που να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
melen
Mbyte level
Mbyte level

Post by melen » Sun Mar 18, 2012 11:10 pm

Δεν ήξερα που άλλου να ρωτήσω.. Ελπίζω να ειναι οκ.
Ξέρετε αν υπάρχει επίπτωση σε περίπτωση που δεν έχουμε ανανεώσει την φοιτητική μας ταυτότητα για αρκετό καιρό?
Image Seek the roses along the way , just beware of the thorns Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Mar 19, 2012 2:01 am

Δεν νομίζω ότι ανανεώνει κανείς τη φοιτητική ταυτότητα , εκτός άμα τώρα με το νέο πάσο άλλαξε και αυτο
melen
Mbyte level
Mbyte level

Post by melen » Mon Mar 19, 2012 8:36 am

chriskin wrote:Δεν νομίζω ότι ανανεώνει κανείς τη φοιτητική ταυτότητα , εκτός άμα τώρα με το νέο πάσο άλλαξε και αυτο
Ανανέωση έννοώ την υπογραφή από πίσω σε κάθε εναρξη νέου ακαδημαϊκού έτους. Αυτό λες κ εσύ?
Image Seek the roses along the way , just beware of the thorns Image
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Mon Mar 19, 2012 10:43 am

melen wrote:Δεν ήξερα που άλλου να ρωτήσω.. Ελπίζω να ειναι οκ.
Ξέρετε αν υπάρχει επίπτωση σε περίπτωση που δεν έχουμε ανανεώσει την φοιτητική μας ταυτότητα για αρκετό καιρό?
Κοίτα μέχρι ΚΑΙ 4ο έτος πρέπει η γραμματεία να σου κάνει μια τζίφρα από πίσω. Μετά το 4ο δεν νομίζω να πρέπει να κάνουν κάτι. Επίσης η σφραγίδα του ΟΠΑ θεωρητικά πρέπει να φαίνεται πατημένη πάνω στη φωτογραφία. Γενικά δεν έχω ακούσει να είχε κάποιος πρόβλημα με τις ταυτότητες και τις υπογραφές/σφραγίδες. Αν τώρα νοιώθεις ανασφάλεια πήγαινε στη γραμματεία να σου γράψει/πατήσει αυτό που θες.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Mar 19, 2012 2:52 pm

melen wrote:
chriskin wrote:Δεν νομίζω ότι ανανεώνει κανείς τη φοιτητική ταυτότητα , εκτός άμα τώρα με το νέο πάσο άλλαξε και αυτο
Ανανέωση έννοώ την υπογραφή από πίσω σε κάθε εναρξη νέου ακαδημαϊκού έτους. Αυτό λες κ εσύ?

πηγαινουμε γι αυτο ε; :lol:
δεν εχω ακουσει απο κανενα γνωστο μου οτι πηγαινει ποτε - στις τωρινες που ειναι και πλαστικοποιημενες δεν ξερω και πως θα μπορουσε να γινει κιολας :shock:
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Mon Mar 19, 2012 4:23 pm

chriskin wrote:
melen wrote:

πηγαινουμε γι αυτο ε; :lol:
δεν εχω ακουσει απο κανενα γνωστο μου οτι πηγαινει ποτε - στις τωρινες που ειναι και πλαστικοποιημενες δεν ξερω και πως θα μπορουσε να γινει κιολας :shock:
Δεν γίνεται αυτό για μας ρε. :-p Παλιότερα γινόταν. :-p
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
abujafar
Mbyte level
Mbyte level

Post by abujafar » Mon Jul 09, 2012 2:29 pm

Καλησπέρα παιδιά έχω λίγο καιρό να ασχοληθώ με την σχολή, μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν μπορώ ακόμα να πάρω πασο;

Και αν ναι, απο που το παιρνω;

Ευχαριστώ!
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Mon Jul 09, 2012 3:07 pm

abujafar wrote:Καλησπέρα παιδιά έχω λίγο καιρό να ασχοληθώ με την σχολή, μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν μπορώ ακόμα να πάρω πασο;

Ευχαριστώ!
Αν είσαι μεγαλύτερο από 6ο έτος δεν μπορείς να πάρεις πάσο. Αν είσαι μέχρι 6ο έτος και το έχεις χάσει μπορείς να πας στη γραμματεία και να ζητήσεις ένα.
tassos
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: 4th year
Re: Διανομή πάσων

Post by tassos » Mon Jul 09, 2012 3:18 pm

abujafar wrote:Καλησπέρα παιδιά έχω λίγο καιρό να ασχοληθώ με την σχολή, μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν μπορώ ακόμα να πάρω πασο;

Ευχαριστώ!
από δω βγάζεις:
https://submit-paso.minedu.gov.gr/Login ... ssion.aspx
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Mon Jul 09, 2012 3:32 pm

Χαχαχα όντως έχει αλλάξει! Το βγάζεις πλέον ηλεκτρονικά. Αλλά αυτό με το 6ο έτος ισχύει.
Πόσο παππούς νοιώθω! :-D
tassos
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: 4th year

Post by tassos » Mon Jul 09, 2012 3:58 pm

PASCAL wrote:Χαχαχα όντως έχει αλλάξει! Το βγάζεις πλέον ηλεκτρονικά. Αλλά αυτό με το 6ο έτος ισχύει.
Πόσο παππούς νοιώθω! :-D
κοίτα... και 16ο έτος να είσαι, κάνεις την αίτηση σου και άμα τη δεχτούν και σου βγάλουν το πάσο δε σε χαλάει. Αλλιώς το πολύ πολύ να απορριφθεί η αίτηση σου.
abujafar
Mbyte level
Mbyte level

Post by abujafar » Mon Jul 09, 2012 7:08 pm

tassos wrote:

Ευχαριστώ!
από δω βγάζεις:
https://submit-paso.minedu.gov.gr/Login ... ssion.aspx
Μερσί φίλε!
evridiki
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by evridiki » Tue Dec 18, 2012 1:53 pm

Να ρωτήσω κάτι , έχασα το πάσο μου τι πρέπει να κάνω για να βγάλω καινούριο ή τουλάχιστον να το δηλώσω .Πριν που τα έβγαζε η σχολή πηγαίναμε στην γραμματεία τώρα που γίνεται ηλεκτρονικά τι ισχύει ;
Ευχαριστώ!
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”