Ποια κατευθυνση?
- AnINffected
- Gbyte level
Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά με τις ροές, δεν νομίζω οτι μπορείτε να παραδειγματιστείτε από τις επιλογές των παλιών.
Αλλά ούτως ή αλλιώς οι επιλογές αυτές είναι καθαρά δικό σας θέμα!
Όπως προελαλίσθη το πρώτιστο είναι να επιλέξετε ό,τι πραγματικά σας αρέσει.Και αν είστε μπερδεμένοι σχετικά με το τί σας αρέσει, πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε το χωρίς άγχος και κυρίως χωρίς επιρροή από εξωτερικούς παράγοντες (η κατάσταση της αγοράς εργασίας, συμβουλές άλλων για το τί "πρέπει" να ακολουθήσετε κλπ.)
Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μη βρεθείτε στη θέση να βαριέστε τα μαθήματα σας (και στο μέλλον πιθανώς να μισείτε τη δουλειά σας).
Και άκουσα χθές ένα ρητό που λέει ότι αν μισείς τη δουλειά σου, σε μισεί και εκείνη.
Αλλά ούτως ή αλλιώς οι επιλογές αυτές είναι καθαρά δικό σας θέμα!
Όπως προελαλίσθη το πρώτιστο είναι να επιλέξετε ό,τι πραγματικά σας αρέσει.Και αν είστε μπερδεμένοι σχετικά με το τί σας αρέσει, πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε το χωρίς άγχος και κυρίως χωρίς επιρροή από εξωτερικούς παράγοντες (η κατάσταση της αγοράς εργασίας, συμβουλές άλλων για το τί "πρέπει" να ακολουθήσετε κλπ.)
Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μη βρεθείτε στη θέση να βαριέστε τα μαθήματα σας (και στο μέλλον πιθανώς να μισείτε τη δουλειά σας).
Και άκουσα χθές ένα ρητό που λέει ότι αν μισείς τη δουλειά σου, σε μισεί και εκείνη.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Ρώτησα στη γραμματεία και μου είπαν ότι τον πάπυρο πέρσι έτυχε και τον είχαν και μέσα σε ένα εξάμηνο! Το αργότερο όμως σε ένα χρόνο τον έχεις! όπως και να έχει αργεί γιατί περιμένουν να κάνουν όλα τα τμήματα μαζί ώστε να γίνεται μια μαζική παραγγελία στο τυπογραφείο. Δεν γίνεται κάθε 1 μήνα να παραγγέλνουν 30 κομμάτια!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- a_s
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Δημήτρη, σε ευχαριστούμε για τις πηροφορίεςP3 wrote:Ρώτησα στη γραμματεία και μου είπαν ότι τον πάπυρο πέρσι έτυχε και τον είχαν και μέσα σε ένα εξάμηνο! Το αργότερο όμως σε ένα χρόνο τον έχεις! όπως και να έχει αργεί γιατί περιμένουν να κάνουν όλα τα τμήματα μαζί ώστε να γίνεται μια μαζική παραγγελία στο τυπογραφείο. Δεν γίνεται κάθε 1 μήνα να παραγγέλνουν 30 κομμάτια!

όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
- AnINffected
- Gbyte level