Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Αν είναι υποχρεωτικό έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα πρέπει να το ξαναδώσεις...αλλά δεν σε περιορίζει κανένας για το πότε. Και στην αναλυτική να φαίνονται δευτερεύον είναι. Στην αίτηση ορκομωσίας ακυρώνεις όποιο βαθμό θέλεις απ'τα επιλογής πέραν των 36.
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Αν δεν είναι υποχρεωτικό μπορείς έτσι και αλλιώς να μην το συμπεριλάβεις στα 36 μαθήματα του πτυχίου , δεν χρειάζεται να το κόψεις.Clouseau wrote:Μπορεί να το κόβεις γιατί δε θες να φαίνεται στην αναλυτική βαθμολογία.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Αν δεν το θες δεν το βάζεις. Αν έχεις συμπληρωσει τα μαθήματα αλλιώς δεν είσαι αναγκασμένος να το βάλεις στο πτυχίο σου.Clouseau wrote:Μπορεί να το κόβεις γιατί δε θες να φαίνεται στην αναλυτική βαθμολογία.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
- Loner
- Venus Former Team Member
Μπορείς αν έχεις περάσει πάνω από 36 να μην το δηλώσεις στα μαθήματα που χρειάζονται για το πτυχίο.Clouseau wrote:Μπορεί να το κόβεις γιατί δε θες να φαίνεται στην αναλυτική βαθμολογία.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Clouseau
- Kilobyte level
Είναι πάνω από 36 όντως, αλλά γραμματεία που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι ναι μεν δε θα συμμετέχει στον τελικό μ.ο. αλλά θα φαίνεται στην αναλυτική βαθμολογία.
Exceptions, gotta catch 'em all!
-
- Gbyte level
Ναι αυτό ισχύει.
- SpartanBill
- bit level
παιδια για την εξεταστικη του σεμπτεμβρη και γενικα για μαθηματα που χρωστας και θελεισ να δωσεισ πρεπει να τα δηλωσεις στην γραμματεια πρωτα? γενικα τι πρεπει να κανω
- LL_Orionis
- Kilobyte level
Τα μαθήματα που δήλωσες φέτος χειμερινό-εαρινό δεν τα ξαναδηλώνεις για Σεπτέμβρη. Τα δίνεις κατευθείαν!
Αν δήλωσες φέτος κάποια μαθήματα που στις εξετάσεις Φεβ. 2012 και Ιούν. 2012 δεν τα έδωσες/δεν τα πέρασες τα ξαναδίνεις το Σεπτέμβριο χωρίς κάποια παραπάνω δήλωση
Αν δήλωσες φέτος κάποια μαθήματα που στις εξετάσεις Φεβ. 2012 και Ιούν. 2012 δεν τα έδωσες/δεν τα πέρασες τα ξαναδίνεις το Σεπτέμβριο χωρίς κάποια παραπάνω δήλωση

Ten little kingdoms never could agree
How to work together and so they went free.
Ten little kingdoms too weak to stand alone,
A foreign nation conquered them, and then they were gone.
How to work together and so they went free.
Ten little kingdoms too weak to stand alone,
A foreign nation conquered them, and then they were gone.
- SpartanBill
- bit level
ευχαριστω φιλε . να σαι καλα που απαντησες. ειχα ρωτησει ενα παιδι μεγαλυτερο και μου ειχε πει οτι επρεπε να τα δηλωσεις . και μετα που κοιταξα ειδα οτι δεν χρειαζοταν. τεσπα ευχαριστω
Παιδεια ξερετε σημερα (και αυτες τις μερες γενικα) ποια ειναι τα ωραρια του Πανεπιστημιου? Παιρνω τηλεφωνο αλλα δεν απαντα κανεις..
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Πες του να μπει κανα VenusSpartanBill wrote:ευχαριστω φιλε . να σαι καλα που απαντησες. ειχα ρωτησει ενα παιδι μεγαλυτερο και μου ειχε πει οτι επρεπε να τα δηλωσεις . και μετα που κοιταξα ειδα οτι δεν χρειαζοταν. τεσπα ευχαριστω

http://www.capital.gr/News.asp?id=1604568Στην ανακοίνωση των πανεπιστημιακών τονίζεται:
«Ζητάμε από τον πολιτικό προϊστάμενο υπουργό Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλο, να στηρίξει αποτελεσματικά τους πανεπιστημιακούς και τα δίκαια αιτήματά μας για αξιοπρεπείς αποδοχές και δίκαιη συμμετοχή στην κατανομή των βαρών για τη διέξοδο από την κρίση.
Ζητάμε από τους πολιτικούς αρχηγούς των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση να μην συναινέσουν σ΄ αυτά τα μέτρα.
Ζητάμε από τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης να στηρίξουν τα αιτήματά μας,
Καλούμε τους Συλλόγους να συνεδριάσουν εκτάκτως και να προτείνουν στα μέλη τους απεργιακές κινητοποιήσεις και μορφές δράσεων από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012.
Καλούμε έκτακτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου για να εξετάσει και να προτείνει τη μορφή και τη διάρκεια των κινητοποιήσεων».
Τέλος, οι πανεπιστημιακοί καλούν τους συναδέλφους τους σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 8 το απόγευμα, στην Πλατεία Συντάγματος.
που θα πάει θα το δουμε...
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Καλησπέρα! Μήπως έχει τύχει σε κάποιον να έχει στείλει δήλωση για την επαναληπτική εξεταστική (ποια μαθήματα θέλει να δώσει από το χειμερινό εξάμηνο) μέσω mail και να μην την έχουν λάβει ποτέ;
Για την ακρίβεια, εγώ έκανα τη βλακεία, έστειλα με mail τη δήλωση και δεν επισύναψα το σχετικό αρχείο. Επειδή έτυχε τα mail μου να ζητούνε αναφορά ανάγνωσης, μου έστειλε η γραμματεία αναφορά ανάγνωσης αλλά ποτέ δε μου ανέφεραν το πρόβλημα (βλακεία γραμματείας - θεωρώ) με αποτέλεσμα να το πάρω χαμπάρι μόλις τώρα, που έχω ήδη δώσει ένα μάθημα από το χειμερινό...
Γνωρίζει κάποιος αν πάω αύριο γραμματεία, υπάρχει περίπτωση να βρω άκρη και να μην έχω δώσει τζάμπα το μάθημα που μάλλον έχω περάσει κιόλας;;;
Για την ακρίβεια, εγώ έκανα τη βλακεία, έστειλα με mail τη δήλωση και δεν επισύναψα το σχετικό αρχείο. Επειδή έτυχε τα mail μου να ζητούνε αναφορά ανάγνωσης, μου έστειλε η γραμματεία αναφορά ανάγνωσης αλλά ποτέ δε μου ανέφεραν το πρόβλημα (βλακεία γραμματείας - θεωρώ) με αποτέλεσμα να το πάρω χαμπάρι μόλις τώρα, που έχω ήδη δώσει ένα μάθημα από το χειμερινό...
Γνωρίζει κάποιος αν πάω αύριο γραμματεία, υπάρχει περίπτωση να βρω άκρη και να μην έχω δώσει τζάμπα το μάθημα που μάλλον έχω περάσει κιόλας;;;
δεν καταλαβαινω γιατι να θελεις να κανεις δηλωση για την επαναληπτικη
μπορει να εχω χασει κατι απο το μηνυμα σου ομως :/
αμα καταλαβα καλα τι λες (και δεν εχεις καποιο λογο να κανεις ξεχωριστη δηλωση - που δεν μπορω να φανταστω καποιον) απλα πας και δινεις - δεν χρειαζεται δηλωση για το σεπτεμβρη
ετσι κι αλλιως τις δηλωσεις δεν τις κανουμε στη γραμματεια με email ποτε, παντα στο site τις κανουμε
μπορει να εχω χασει κατι απο το μηνυμα σου ομως :/
αμα καταλαβα καλα τι λες (και δεν εχεις καποιο λογο να κανεις ξεχωριστη δηλωση - που δεν μπορω να φανταστω καποιον) απλα πας και δινεις - δεν χρειαζεται δηλωση για το σεπτεμβρη
ετσι κι αλλιως τις δηλωσεις δεν τις κανουμε στη γραμματεια με email ποτε, παντα στο site τις κανουμε

Last edited by chriskin on Tue Sep 04, 2012 8:47 pm, edited 1 time in total.
- Billy_Papageorge
- Kilobyte level
Νομίζω δεν δηλώνεις πιο μαθήματα θα δώσεις τον Σεπτέμβρη.Απλά πας και δίνεις όσα θες από αυτά που δεν έχεις περάσει..
- MoonShadow
- Venus Former Team Member
Ακριβώς αυτό.Απλά αρκεί να είναι στην φετινή δήλωση μαθημάτων σουBilly_Papageorge wrote:Νομίζω δεν δηλώνεις πιο μαθήματα θα δώσεις τον Σεπτέμβρη.Απλά πας και δίνεις όσα θες από αυτά που δεν έχεις περάσει..

http://www.leksis.net/Article.aspx?Id=572
αρχίσανε πάλι τις μ@λ@κίες;; ελπίζω να μην καταλήξουμε να δίνουμε νοέμβριο..
αρχίσανε πάλι τις μ@λ@κίες;; ελπίζω να μην καταλήξουμε να δίνουμε νοέμβριο..
θα εχει πολυ γελιο αμα το κανουν γιατι τα αιτηματα που διαβαζω (οχι στο συγκεκριμενο αρθρο, γενικοτερα) οτι εχουν δεν διαφερουν και πολυ απο αυτα που ειχαν οι φοιτητες.
και οταν τα ειχαν οι φοιτητες τους ελεγαν φασιστες που ζηταγαν καταληψεις λογω τεμπελιας
λεω "αμα" γιατι δεν θυμαμαι να το πετυχα σε αξιοπιστη πηγη αυτο, μονο σε κατι περιεργα site σαν αυτο που εβαλες εσυ
και οταν τα ειχαν οι φοιτητες τους ελεγαν φασιστες που ζηταγαν καταληψεις λογω τεμπελιας
λεω "αμα" γιατι δεν θυμαμαι να το πετυχα σε αξιοπιστη πηγη αυτο, μονο σε κατι περιεργα site σαν αυτο που εβαλες εσυ
- vasilaros69
- Gbyte level
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=473369
Λογικα για να αναφερεται κι εδω θα ειναι κατι επισημο..οποτε απλα περιμενουμε ανακοινωση απο τη σχολη που σε κατι τετοια μας εχει συνηθισει να καθυστερει!
Λογικα για να αναφερεται κι εδω θα ειναι κατι επισημο..οποτε απλα περιμενουμε ανακοινωση απο τη σχολη που σε κατι τετοια μας εχει συνηθισει να καθυστερει!
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
-
- Kilobyte level
vasilaros69 wrote:http://www.tovima.gr/society/article/?aid=473369
Απ'ο,τι λέει,'προτείνουν' απεργία..δεν θα έχει αποφασιστεί κάτι σίγουρο ακόμα i guess...
Από http://foititesnews.blogspot.grΣε περίοδο μεγάλης αναταραχής μπαίνουν ελέω περικοπών στα ειδικά μισθολόγια τα Πανεπιστήμια της χώρας. Η εξεταστική περίοδος διακόπτεται και από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, οι καθηγητές των ΑΕΙ κατεβαίνουν σε απεργία, η οποία φαίνεται να εξελίσσεται σε διαρκείας.
Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας των καθηγητών ΑΕΙ (ΠΟΣΔΕΠ) αποφάσισε έπειτα από τρίωρη συνεδρίασή της να προτείνει στους συλλόγους της 24ωρη απεργία τη Δευτέρα, μεσούσης της εξεταστικής περιόδου.
Την Τρίτη θα συνεδριάσει η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΟΣΔΕΠ έχοντας συγκεντρώσει αποφάσεις των Συλλόγων διδασκόντων για να συγκεκριμενοποιήσει τη διάρκεια και τη μορφή των κινητοποιήσεων του κλάδου, ενώ ήδη η ΠΟΣΔΕΠ καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος στις 8 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ.
Σε αυτές τις συνθήκες η εξεταστική περίοδος που έχει ήδη ξεκινήσει στα περισσότερα Ιδρύματα της χώρας από τη Δευτέρα διακόπτεται μέχρι νεωτέρας. Αλλά και στα ΤΕΙ οι καθηγητές προσανατολίζονται ήδη σε πενθήμερη απεργία ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα.
Last edited by Gewitter on Wed Sep 05, 2012 12:06 pm, edited 1 time in total.
Reason: quotes added
Reason: quotes added
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Και πάλι μιλάμε για πρόταση όχι για κάτι επίσημο. Πάντως εγώ άμα πόνταρα τα λεφτά ου θα έλεγα ότι δευτέρα θα δώσουμε κανονικά.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.