Πτυχιακή εξεταστική
- abujafar
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Πτυχιακή εξεταστική
Καλησπέρα παιδιά,
Τελικά η πτυχιακή εξεταστική ισχύει πλέον μόνιμα;
Ρωτάω, ώστε άμα κοπούμε, να ζητήσουμε να μας βάλουν έστω 2 για να μπορέσουμε να το ξαναδώσουμε.
Αν μπορεί και κάποιος να μου πει πότε γίνεται (Αρχές Νοεμβρίου;) θα ήταν τέλειο!
Ευχαριστώ!
Τελικά η πτυχιακή εξεταστική ισχύει πλέον μόνιμα;
Ρωτάω, ώστε άμα κοπούμε, να ζητήσουμε να μας βάλουν έστω 2 για να μπορέσουμε να το ξαναδώσουμε.
Αν μπορεί και κάποιος να μου πει πότε γίνεται (Αρχές Νοεμβρίου;) θα ήταν τέλειο!
Ευχαριστώ!
^
Περυσι δωσανε μεσα Γεναρη...μας βλεπεις στο skype ρε γιατι δεν ρωτας? :P
Περυσι δωσανε μεσα Γεναρη...μας βλεπεις στο skype ρε γιατι δεν ρωτας? :P
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Παίζει με τον νόμο Διαμαντοπούλου να καταργήθηκε.
Στο Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο 2012-2013 δεν αναφέρει τίποτα.
edit: Άκυρο, ούτε το περσινό έγγραφε τίποτα αλλά έγινε.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Ξέρει κανείς τίποτα νεότερο? Ή να καταφύγουμε στην γραμματία τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικώς (πράγμα που μπορεί να μην έχει και επιτυχία )?Loner wrote:Παίζει με τον νόμο Διαμαντοπούλου να καταργήθηκε.
- NoRoadsLeft
- Mbyte level
Η γραμματεία δεν ξέρουν τίποτα είπανε..nickpro wrote:Ξέρει κανείς τίποτα νεότερο? Ή να καταφύγουμε στην γραμματία τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικώς (πράγμα που μπορεί να μην έχει και επιτυχία )?Loner wrote:Παίζει με τον νόμο Διαμαντοπούλου να καταργήθηκε.
Thanks. Λογικά θα μαθουνε μετά το τέλος Σεπτέμβρη.NoRoadsLeft wrote:Η γραμματεία δεν ξέρουν τίποτα είπανε..
έχουμε κάποιο νέο;
και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας
OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
Πέρασα σήμερα από τη γραμματεία και έκανα μερικές ερωτήσεις. Μου απάντησαν ότι για να αποφασιστούν οι ημερομηνίες πρέπει πρώτα να βγουν τα αποτελέσματα σε όλα τα μαθήματα.h4wk wrote:έχουμε κάποιο νέο;
Μήπως έχουμε κανένα νέο σχετικά με τις ημερομηνίες πτυχιακής; Μήπως ρώτησε κανείς στη Γραμματεία;
- mxsar.opa
- Mbyte level
Ρώτησα και μου είπαν να υπολογίζω κάπου περίπου μετά τις 20 Νοέμβρη.
Αλλά δεν ήταν κάτι επίσημο, απλά μου είπαν πότε περίπου το περιμένουν αν δεν έχουμε τίποτα καταλήψεις κλπ.
Και οπωσδήποτε πρέπει να παρδώσουν βαθμούς ΟΛΟΙ οι καθηγητές πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία να δουν ποιοι δικαιούμαστε να συμμετέχουμε.
Αλλά δεν ήταν κάτι επίσημο, απλά μου είπαν πότε περίπου το περιμένουν αν δεν έχουμε τίποτα καταλήψεις κλπ.
Και οπωσδήποτε πρέπει να παρδώσουν βαθμούς ΟΛΟΙ οι καθηγητές πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία να δουν ποιοι δικαιούμαστε να συμμετέχουμε.
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
-
- Buffer underflow exception
Το λοιπόν, εγώ σήμερα τηλεφώνησα στην γραμματεία του ΔΕΤ και μου απάντησαν με ένα άμεσο και λυτό, "Όχι, δεν προβλέπεται φέτος..."
Αν έχει κάποιος κανένα άλλο νέο, ας μας το πει να ξέρουμε....
- Loner
manolitsis wrote:Το λοιπόν, εγώ σήμερα τηλεφώνησα στην γραμματεία του ΔΕΤ και μου απάντησαν με ένα άμεσο και λυτό, "Όχι, δεν προβλέπεται φέτος..."
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Gewitter
- Academic status: PhD
Loner wrote:manolitsis wrote:Το λοιπόν, εγώ σήμερα τηλεφώνησα στην γραμματεία του ΔΕΤ και μου απάντησαν με ένα άμεσο και λυτό, "Όχι, δεν προβλέπεται φέτος..."
Περιμένετε να βγει ανακοίνωση και από τη δική μας γραμματεία.Γιατί άκουσα πως μερικοί καθηγητές,από το τμήμα μας, ετοιμάζονται για την πτυχιακή εξεταστική.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Παιδιά εγώ μίλησα με τη γραμματεία και μου είπαν ότι θα γίνει μέσα στο Νοέμβριο η πτυχιακή εξεταστική
Και εγώ που μίλησα μου είπαν, να ετοιμάζομαι για τέλη Νοέμβρη περίπου. Οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων, την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου θα δώσουμε.
Αν ξέρετε πρέπει να κάνουμε κάποια αίτηση στην γραμματεία για να μπορέσουμε να δώσουμε στην πτυχιακή εξεταστική
Απ' ότι μου είπαν θα βγει ανακοίνωση με τα άτομα που δικαιούνται όταν βγουν όλα τα αποτελέσματα των μαθημάτων.
Αν ξέρει κάποιος τα μαθήματα που έχω τώρα για το χειμερινό εξάμηνο θα τα δηλώσω κανονικά?
Επειδή περιμένω για να δω αν πάω για πτυχιακή εξεταστική.
Αν ξέρει κάποιος τα μαθήματα που έχω τώρα για το χειμερινό εξάμηνο θα τα δηλώσω κανονικά?
mike90 wrote:Απ' ότι μου είπαν θα βγει ανακοίνωση με τα άτομα που δικαιούνται όταν βγουν όλα τα αποτελέσματα των μαθημάτων.
ναι κάνεις κανονικά δήλωση
-
- Buffer underflow exception
Ας λέμε και απο ποιό τμήμα μας είπαν τι μπας και βγάλουμε άκρη....
- mxsar.opa
- Mbyte level
Στην Πληροφορική έχει εγκριθεί η πτυχιακή εξεταστική, μου το είπαν από τη Γραμματεία. Για τα άλλα τμήματα δε ρώτησα.
Μου είπαν ότι περιμένουν βαθμούς από όλους τους καθηγητές, θα βγάλουν λίστα στο site με το ποιοι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν και θα κάνουμε αίτηση.
Και να υπολογίζω μετά τις 20 Νοέμβρη.
Αυτά ξέρω ως τώρα.
Μου είπαν ότι περιμένουν βαθμούς από όλους τους καθηγητές, θα βγάλουν λίστα στο site με το ποιοι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν και θα κάνουμε αίτηση.
Και να υπολογίζω μετά τις 20 Νοέμβρη.
Αυτά ξέρω ως τώρα.
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
Να ρωτήσω κάτι? βέβαια αν θέλει κάποιος απαντάει.Έχει δώσει κανείς πτυχιακή εξεταστική με Κωνσταντόπουλο ? Εννοιολογική μοντελοποίηση συγκεκριμένα γιατί δεν πέρασα ούτε σεπτέμβρη και απλά θέλω να δω αν είναι πιο επιεικής ,θέματα και τα λοιπά.
Παιδιά έχουμε κανένα νέο με τη πτυχιακή εξεταστική?
Έχουν βγει όλα τα μαθήματα?
Έχουν βγει όλα τα μαθήματα?