Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Gewitter
Venus Former Team Member
Academic status: PhD
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Post by Gewitter » Sat Jan 26, 2013 10:37 pm

Ότι ξέρετε,ξέρουν όλοι εδώ. Αν δεν βγει ανακοίνωση μέχρι αύριο βράδυ(κατά την ιστορία σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ακυρώνεται τίποτα) δεν μπορούμε να πούμε αν τη Δευτέρα θα γίνουν οι εξετάσεις ή όχι.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Sun Jan 27, 2013 12:05 pm

MpoMp wrote:Ορίστε η ενημερωμένη έκδοσή της:
http://pastebin.com/VJn47Lnh

Είμαι πάντα ανοικτός σε προτάσεις για την διαμόρφωσή της.

Επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να μαζέψουμε πολλά ονόματα, θα περιμένω σίγουρα μέχρι τη Δευτέρα να δω πού βρισκόμαστε, να συντάξω το τελικό pdf και μετά να δούμε πού θα στείλουμε αντίγραφα της επιστολής. Μέχρι τώρα έχουμε 10 "υπογραφές".

Γράφετε και από ποιο τμήμα είστε όταν μου δίνετε τα ονόματά σας!
Έχουμε μόνο 14 υπογραφές μέχρι στιγμής. Όσοι έχετε κάποια λίστα με ονόματα, καλό θα είναι να την έχετε έτοιμη μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Αύριο θα ανεβάσω εδώ το τελικό pdf και το απόγευμα θα το στείλω.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
rexes
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 3rd year

Post by rexes » Mon Jan 28, 2013 1:03 pm

MpoMp wrote:
MpoMp wrote:Ορίστε η ενημερωμένη έκδοσή της:
http://pastebin.com/VJn47Lnh

Είμαι πάντα ανοικτός σε προτάσεις για την διαμόρφωσή της.

Επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να μαζέψουμε πολλά ονόματα, θα περιμένω σίγουρα μέχρι τη Δευτέρα να δω πού βρισκόμαστε, να συντάξω το τελικό pdf και μετά να δούμε πού θα στείλουμε αντίγραφα της επιστολής. Μέχρι τώρα έχουμε 10 "υπογραφές".

Γράφετε και από ποιο τμήμα είστε όταν μου δίνετε τα ονόματά σας!
Έχουμε μόνο 14 υπογραφές μέχρι στιγμής. Όσοι έχετε κάποια λίστα με ονόματα, καλό θα είναι να την έχετε έτοιμη μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Αύριο θα ανεβάσω εδώ το τελικό pdf και το απόγευμα θα το στείλω.
Καλό θα ήταν να το κάνεις λίγο πιο γενικό γιατί ενδιαφέρονται παιδιά και από άλλα Τμήματα και θέλουν να συνυπογράψουν!
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Image
Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Mon Jan 28, 2013 3:41 pm

rexes wrote: Καλό θα ήταν να το κάνεις λίγο πιο γενικό γιατί ενδιαφέρονται παιδιά και από άλλα Τμήματα και θέλουν να συνυπογράψουν!
Τι εννοείς πιο "γενικό"? Έχω ζητήσει από όσους περισσότερους μπόρεσα να το διαδώσετε. Δεν είπα εγώ ότι υπογράφουν μόνο φοιτητές πληροφορικής. Και ούτε στην επιστολή αναφέρω ότι εκφράζω μόνο τους φοιτητές της πληροφορικής.

Το απόγευμα θα πάρω τηλέφωνο στην πρυτανεία να ζητήσω e-mail για να την στείλω. Ορίστε το τελικό pdf:
Επιστολή προς πρυτανεία ΟΠΑ.pdf

Αν θέλετε, για τυπικούς λόγους, να ελέγξετε τα ονόματα που έχω βάλει στην τελική επιστολή, ενημερώστε με να ανεβάσω εδώ τη λίστα.

UPDATE:
Έχω το e-mail. Επειδή απ' ό,τι κατάλαβα θέλουν κι άλλοι να υπογράψουν, θα περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι να την στείλω.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
MpoMp @ Discord
rexes
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 3rd year

Post by rexes » Mon Jan 28, 2013 9:14 pm

MpoMp wrote:
rexes wrote: Καλό θα ήταν να το κάνεις λίγο πιο γενικό γιατί ενδιαφέρονται παιδιά και από άλλα Τμήματα και θέλουν να συνυπογράψουν!
Τι εννοείς πιο "γενικό"? Έχω ζητήσει από όσους περισσότερους μπόρεσα να το διαδώσετε. Δεν είπα εγώ ότι υπογράφουν μόνο φοιτητές πληροφορικής. Και ούτε στην επιστολή αναφέρω ότι εκφράζω μόνο τους φοιτητές της πληροφορικής.

Το απόγευμα θα πάρω τηλέφωνο στην πρυτανεία να ζητήσω e-mail για να την στείλω. Ορίστε το τελικό pdf:

Αν θέλετε, για τυπικούς λόγους, να ελέγξετε τα ονόματα που έχω βάλει στην τελική επιστολή, ενημερώστε με να ανεβάσω εδώ τη λίστα.

UPDATE:
Έχω το e-mail. Επειδή απ' ό,τι κατάλαβα θέλουν κι άλλοι να υπογράψουν, θα περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι να την στείλω.
Δεν είδα ονόματα στην επιστολή περίμενε άλλη μια μέρα να το διαδώσουμε και στο γκρουπ της ΑΣΟΕΕ στο Facebook. Δεν ήξερα ότι αναφερόσουν σε όλη την σχολή! Μπορώ να μαζέψω ονόματα και να σου πω!
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Image
Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Jan 29, 2013 12:02 pm

MpoMp wrote: Το απόγευμα θα πάρω τηλέφωνο στην πρυτανεία να ζητήσω e-mail για να την στείλω. Ορίστε το τελικό pdf:

UPDATE:
Ενδιαφέρθηκαν από το opanotes να προωθήσουν την προσπάθεια και έχουν ανοίξει μια φόρμα για υπογραφές εδώ. Επομένως αναγκαστικά θα περιμένω άλλη μία μέρα μήπως καταφέρουμε να μαζέψουμε περισσότερες υπογραφές.

Όσοι έχετε ήδη λίστες, στείλτε τες κατευθείαν σε εμένα. Προωθήστε την φόρμα σε φοιτητές όλων των τμημάτων!
MpoMp @ Discord
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by ismael blanco » Tue Jan 29, 2013 1:05 pm

Να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος να μου απαντησει.....Αν λογω ασθενειας (χωρις εισαγωγη σε νοσοκομειο) δν μπορεσα να εξεταστω σε μαθημα, μπορω πηγαινωντας βεβαιωση απο γιατρο στη γραμματεια ή στον καθηγητη να εξεταστω αλλη μερα ή πρέπει να εχω χαρτι απο νοσοκομειο οτι εγινε εισαγωγη μου την ταδε ημερα???
Live your dreams...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Jan 29, 2013 1:49 pm

@Mpomp sign me up
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by necrofear_13 » Tue Jan 29, 2013 1:59 pm

ismael blanco wrote:Να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος να μου απαντησει.....Αν λογω ασθενειας (χωρις εισαγωγη σε νοσοκομειο) δν μπορεσα να εξεταστω σε μαθημα, μπορω πηγαινωντας βεβαιωση απο γιατρο στη γραμματεια ή στον καθηγητη να εξεταστω αλλη μερα ή πρέπει να εχω χαρτι απο νοσοκομειο οτι εγινε εισαγωγη μου την ταδε ημερα???
Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από τον καθηγητή (αν θα σε αφήσει να το κάνεις αυτό). Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος κανονισμός να τον υποχρεώνει να σε ξαναεξετάσει αν ήσουνα άρρωστος.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Jan 30, 2013 8:16 pm

MpoMp wrote:
MpoMp wrote: Το απόγευμα θα πάρω τηλέφωνο στην πρυτανεία να ζητήσω e-mail για να την στείλω. Ορίστε το τελικό pdf:
Ενδιαφέρθηκαν από το opanotes να προωθήσουν την προσπάθεια και έχουν ανοίξει μια φόρμα για υπογραφές εδώ. Επομένως αναγκαστικά θα περιμένω άλλη μία μέρα μήπως καταφέρουμε να μαζέψουμε περισσότερες υπογραφές.

Όσοι έχετε ήδη λίστες, στείλτε τες κατευθείαν σε εμένα. Προωθήστε την φόρμα σε φοιτητές όλων των τμημάτων!
Φτάσαμε τις 51 υπογραφές (χωρίς τη δική μου), αύριο το πρωί θα στείλω την επιστολή. Μέχρι τότε μπορείτε ακόμα να μου στείλετε υπογραφές.

Ευχαριστώ πολύ όσους υπέγραψαν και ειδικότερα τη διαχείριση του opanotes και από το Venus τον rexes που συνέβαλαν με περισσότερες από 10 υπογραφές έκαστος. :smt001
MpoMp @ Discord
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Fri Feb 01, 2013 5:46 pm

"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue Feb 05, 2013 12:14 am

Image
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Tue Feb 05, 2013 1:53 am

Με αυτό το "Αδαμάντιος Κοραής" έχω κουφαθεί τελείως. Δεν αλλάζει τίποτα, διατηρεί τα ήδη υπάρχοντα συμβούλια διοίκησης και απλά προσθέτει και άλλο ένα πάνω από τα κεφάλια τους. Μάλλον προτάθηκε ως τρικ περικοπών, πιέσεων προς "πράσινες" σχολές, ή για μελλοντική χρήση.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Feb 12, 2013 7:40 pm

Για όσους δε το είδαν, το εαρινό εξάμηνο θα αρχίσει μια εβδομάδα αργότερα λόγω της πτυχιακής εξεταστικής (δηλαδή Δευτέρα 25/2).
http://www.aueb.gr/pages/foithsh/docs/calendar12-13.pdf
MpoMp @ Discord
RideR
byte level
byte level

Post by RideR » Tue Feb 12, 2013 8:08 pm

MpoMp wrote:Για όσους δε το είδαν, το εαρινό εξάμηνο θα αρχίσει μια εβδομάδα αργότερα λόγω της πτυχιακής εξεταστικής (δηλαδή Δευτέρα 25/2).

'Η κοιτάμε διαφορετικό ή ξεκινάμε 18/2.......
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Tue Feb 12, 2013 8:14 pm

RideR wrote:
MpoMp wrote:Για όσους δε το είδαν, το εαρινό εξάμηνο θα αρχίσει μια εβδομάδα αργότερα λόγω της πτυχιακής εξεταστικής (δηλαδή Δευτέρα 25/2).

Εχει ενα μεγαλο ------------------- πανω στο δευτερα 18/2 και λεει οτι ξεκιναμε 25./2
Το κακο της υποθεσης ειναι οτι φτασαμε να τελιωνουμε εξεταστικη 5 ιουλιου (απο τωρα ) ..
RideR
byte level
byte level

Post by RideR » Tue Feb 12, 2013 8:17 pm

Lifer wrote:
RideR wrote:

Εχει ενα μεγαλο ------------------- πανω στο δευτερα 18/2 και λεει οτι ξεκιναμε 25./2
Το κακο της υποθεσης ειναι οτι φτασαμε να τελιωνουμε εξεταστικη 5 ιουλιου (απο τωρα ) ..

Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα άλλο μου ανοίγει.....Τέλος πάντων,σας πιστεύω! :-p :-p
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Feb 12, 2013 8:43 pm

Πώς γίνεται να ανοίγεις το pdf που υπάρχει στο σύνδεσμο και να βλέπουμε διαφορετικό πράγμα? :S
MpoMp @ Discord
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Tue Feb 12, 2013 10:49 pm

MpoMp wrote:Πώς γίνεται να ανοίγεις το pdf που υπάρχει στο σύνδεσμο και να βλέπουμε διαφορετικό πράγμα? :S
Σε κάποια στιγμή είχα ένα παρόμοιο θέμα, με τον Internet Download Manager...έβλεπε ότι έχω κατεβάσει παλαιότερα ίδιο αρχείο με το ίδιο όνομα και μου άνοιγε το παλιό απευθείας χωρίς να κατεβάσει το καινούργιο. :smt021

Οπότε σίγουρα γίνεται με περίεργους τρόπους :-p
Image
RideR
byte level
byte level

Post by RideR » Wed Feb 13, 2013 12:18 am

MpoMp wrote:Πώς γίνεται να ανοίγεις το pdf που υπάρχει στο σύνδεσμο και να βλέπουμε διαφορετικό πράγμα? :S

Κάτι παίζει με το chrome τελικά...με Mozilla όλα οκ!
Spongebobu
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Spongebobu » Wed Feb 13, 2013 1:35 am

RideR wrote:

Κάτι παίζει με το chrome τελικά...με Mozilla όλα οκ!
Δοκίμασε να καθαρίσεις cache, αυτό παίζει να είναι.
Every time you make a typo the errorists win.
Fabio 2 - 1 Funk
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Wed Feb 13, 2013 2:25 pm

βασικά δεν ξέρω πόσο είναι θέμα του chrome/mozilla και κατα πόσο της σχολής.πχ το πρόγραμμα ήταν 1435.pdf στην πρώτη έκδοση και 1435.pdf μετά από 10 revs.
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”