Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Ότι ξέρετε,ξέρουν όλοι εδώ. Αν δεν βγει ανακοίνωση μέχρι αύριο βράδυ(κατά την ιστορία σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ακυρώνεται τίποτα) δεν μπορούμε να πούμε αν τη Δευτέρα θα γίνουν οι εξετάσεις ή όχι.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Έχουμε μόνο 14 υπογραφές μέχρι στιγμής. Όσοι έχετε κάποια λίστα με ονόματα, καλό θα είναι να την έχετε έτοιμη μέχρι αύριο το μεσημέρι.MpoMp wrote:Ορίστε η ενημερωμένη έκδοσή της:
http://pastebin.com/VJn47Lnh
Είμαι πάντα ανοικτός σε προτάσεις για την διαμόρφωσή της.
Επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να μαζέψουμε πολλά ονόματα, θα περιμένω σίγουρα μέχρι τη Δευτέρα να δω πού βρισκόμαστε, να συντάξω το τελικό pdf και μετά να δούμε πού θα στείλουμε αντίγραφα της επιστολής. Μέχρι τώρα έχουμε 10 "υπογραφές".
Γράφετε και από ποιο τμήμα είστε όταν μου δίνετε τα ονόματά σας!
Αύριο θα ανεβάσω εδώ το τελικό pdf και το απόγευμα θα το στείλω.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- rexes
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Καλό θα ήταν να το κάνεις λίγο πιο γενικό γιατί ενδιαφέρονται παιδιά και από άλλα Τμήματα και θέλουν να συνυπογράψουν!MpoMp wrote:Έχουμε μόνο 14 υπογραφές μέχρι στιγμής. Όσοι έχετε κάποια λίστα με ονόματα, καλό θα είναι να την έχετε έτοιμη μέχρι αύριο το μεσημέρι.MpoMp wrote:Ορίστε η ενημερωμένη έκδοσή της:
http://pastebin.com/VJn47Lnh
Είμαι πάντα ανοικτός σε προτάσεις για την διαμόρφωσή της.
Επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να μαζέψουμε πολλά ονόματα, θα περιμένω σίγουρα μέχρι τη Δευτέρα να δω πού βρισκόμαστε, να συντάξω το τελικό pdf και μετά να δούμε πού θα στείλουμε αντίγραφα της επιστολής. Μέχρι τώρα έχουμε 10 "υπογραφές".
Γράφετε και από ποιο τμήμα είστε όταν μου δίνετε τα ονόματά σας!
Αύριο θα ανεβάσω εδώ το τελικό pdf και το απόγευμα θα το στείλω.
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!

Τι εννοείς πιο "γενικό"? Έχω ζητήσει από όσους περισσότερους μπόρεσα να το διαδώσετε. Δεν είπα εγώ ότι υπογράφουν μόνο φοιτητές πληροφορικής. Και ούτε στην επιστολή αναφέρω ότι εκφράζω μόνο τους φοιτητές της πληροφορικής.rexes wrote: Καλό θα ήταν να το κάνεις λίγο πιο γενικό γιατί ενδιαφέρονται παιδιά και από άλλα Τμήματα και θέλουν να συνυπογράψουν!
Το απόγευμα θα πάρω τηλέφωνο στην πρυτανεία να ζητήσω e-mail για να την στείλω. Ορίστε το τελικό pdf:
Αν θέλετε, για τυπικούς λόγους, να ελέγξετε τα ονόματα που έχω βάλει στην τελική επιστολή, ενημερώστε με να ανεβάσω εδώ τη λίστα.
UPDATE:
Έχω το e-mail. Επειδή απ' ό,τι κατάλαβα θέλουν κι άλλοι να υπογράψουν, θα περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι να την στείλω.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
MpoMp @ Discord
- rexes
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Δεν είδα ονόματα στην επιστολή περίμενε άλλη μια μέρα να το διαδώσουμε και στο γκρουπ της ΑΣΟΕΕ στο Facebook. Δεν ήξερα ότι αναφερόσουν σε όλη την σχολή! Μπορώ να μαζέψω ονόματα και να σου πω!MpoMp wrote:Τι εννοείς πιο "γενικό"? Έχω ζητήσει από όσους περισσότερους μπόρεσα να το διαδώσετε. Δεν είπα εγώ ότι υπογράφουν μόνο φοιτητές πληροφορικής. Και ούτε στην επιστολή αναφέρω ότι εκφράζω μόνο τους φοιτητές της πληροφορικής.rexes wrote: Καλό θα ήταν να το κάνεις λίγο πιο γενικό γιατί ενδιαφέρονται παιδιά και από άλλα Τμήματα και θέλουν να συνυπογράψουν!
Το απόγευμα θα πάρω τηλέφωνο στην πρυτανεία να ζητήσω e-mail για να την στείλω. Ορίστε το τελικό pdf:
Αν θέλετε, για τυπικούς λόγους, να ελέγξετε τα ονόματα που έχω βάλει στην τελική επιστολή, ενημερώστε με να ανεβάσω εδώ τη λίστα.
UPDATE:
Έχω το e-mail. Επειδή απ' ό,τι κατάλαβα θέλουν κι άλλοι να υπογράψουν, θα περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι να την στείλω.
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ενδιαφέρθηκαν από το opanotes να προωθήσουν την προσπάθεια και έχουν ανοίξει μια φόρμα για υπογραφές εδώ. Επομένως αναγκαστικά θα περιμένω άλλη μία μέρα μήπως καταφέρουμε να μαζέψουμε περισσότερες υπογραφές.MpoMp wrote: Το απόγευμα θα πάρω τηλέφωνο στην πρυτανεία να ζητήσω e-mail για να την στείλω. Ορίστε το τελικό pdf:Αν θέλετε, για τυπικούς λόγους, να ελέγξετε τα ονόματα που έχω βάλει στην τελική επιστολή, ενημερώστε με να ανεβάσω εδώ τη λίστα.
UPDATE:
Όσοι έχετε ήδη λίστες, στείλτε τες κατευθείαν σε εμένα. Προωθήστε την φόρμα σε φοιτητές όλων των τμημάτων!
MpoMp @ Discord
- ismael blanco
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος να μου απαντησει.....Αν λογω ασθενειας (χωρις εισαγωγη σε νοσοκομειο) δν μπορεσα να εξεταστω σε μαθημα, μπορω πηγαινωντας βεβαιωση απο γιατρο στη γραμματεια ή στον καθηγητη να εξεταστω αλλη μερα ή πρέπει να εχω χαρτι απο νοσοκομειο οτι εγινε εισαγωγη μου την ταδε ημερα???
Live your dreams...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
@Mpomp sign me up
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από τον καθηγητή (αν θα σε αφήσει να το κάνεις αυτό). Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος κανονισμός να τον υποχρεώνει να σε ξαναεξετάσει αν ήσουνα άρρωστος.ismael blanco wrote:Να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος να μου απαντησει.....Αν λογω ασθενειας (χωρις εισαγωγη σε νοσοκομειο) δν μπορεσα να εξεταστω σε μαθημα, μπορω πηγαινωντας βεβαιωση απο γιατρο στη γραμματεια ή στον καθηγητη να εξεταστω αλλη μερα ή πρέπει να εχω χαρτι απο νοσοκομειο οτι εγινε εισαγωγη μου την ταδε ημερα???
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
Φτάσαμε τις 51 υπογραφές (χωρίς τη δική μου), αύριο το πρωί θα στείλω την επιστολή. Μέχρι τότε μπορείτε ακόμα να μου στείλετε υπογραφές.MpoMp wrote:Ενδιαφέρθηκαν από το opanotes να προωθήσουν την προσπάθεια και έχουν ανοίξει μια φόρμα για υπογραφές εδώ. Επομένως αναγκαστικά θα περιμένω άλλη μία μέρα μήπως καταφέρουμε να μαζέψουμε περισσότερες υπογραφές.MpoMp wrote: Το απόγευμα θα πάρω τηλέφωνο στην πρυτανεία να ζητήσω e-mail για να την στείλω. Ορίστε το τελικό pdf:Αν θέλετε, για τυπικούς λόγους, να ελέγξετε τα ονόματα που έχω βάλει στην τελική επιστολή, ενημερώστε με να ανεβάσω εδώ τη λίστα.
Όσοι έχετε ήδη λίστες, στείλτε τες κατευθείαν σε εμένα. Προωθήστε την φόρμα σε φοιτητές όλων των τμημάτων!
Ευχαριστώ πολύ όσους υπέγραψαν και ειδικότερα τη διαχείριση του opanotes και από το Venus τον rexes που συνέβαλαν με περισσότερες από 10 υπογραφές έκαστος.

MpoMp @ Discord
- vasilaros69
- Gbyte level
Βγηκε το προγραμμα..
Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Εαρινού Εξαμήνου ακαδ. έτους 2012-13
Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Εαρινού Εξαμήνου ακαδ. έτους 2012-13
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
Με αυτό το "Αδαμάντιος Κοραής" έχω κουφαθεί τελείως. Δεν αλλάζει τίποτα, διατηρεί τα ήδη υπάρχοντα συμβούλια διοίκησης και απλά προσθέτει και άλλο ένα πάνω από τα κεφάλια τους. Μάλλον προτάθηκε ως τρικ περικοπών, πιέσεων προς "πράσινες" σχολές, ή για μελλοντική χρήση.
Για όσους δε το είδαν, το εαρινό εξάμηνο θα αρχίσει μια εβδομάδα αργότερα λόγω της πτυχιακής εξεταστικής (δηλαδή Δευτέρα 25/2).
http://www.aueb.gr/pages/foithsh/docs/calendar12-13.pdf
MpoMp @ Discord
MpoMp wrote:Για όσους δε το είδαν, το εαρινό εξάμηνο θα αρχίσει μια εβδομάδα αργότερα λόγω της πτυχιακής εξεταστικής (δηλαδή Δευτέρα 25/2).
'Η κοιτάμε διαφορετικό ή ξεκινάμε 18/2.......
Εχει ενα μεγαλο ------------------- πανω στο δευτερα 18/2 και λεει οτι ξεκιναμε 25./2RideR wrote:MpoMp wrote:Για όσους δε το είδαν, το εαρινό εξάμηνο θα αρχίσει μια εβδομάδα αργότερα λόγω της πτυχιακής εξεταστικής (δηλαδή Δευτέρα 25/2).
Το κακο της υποθεσης ειναι οτι φτασαμε να τελιωνουμε εξεταστικη 5 ιουλιου (απο τωρα ) ..
Lifer wrote:Εχει ενα μεγαλο ------------------- πανω στο δευτερα 18/2 και λεει οτι ξεκιναμε 25./2RideR wrote:MpoMp wrote:Για όσους δε το είδαν, το εαρινό εξάμηνο θα αρχίσει μια εβδομάδα αργότερα λόγω της πτυχιακής εξεταστικής (δηλαδή Δευτέρα 25/2).
Το κακο της υποθεσης ειναι οτι φτασαμε να τελιωνουμε εξεταστικη 5 ιουλιου (απο τωρα ) ..
Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα άλλο μου ανοίγει.....Τέλος πάντων,σας πιστεύω!

Πώς γίνεται να ανοίγεις το pdf που υπάρχει στο σύνδεσμο και να βλέπουμε διαφορετικό πράγμα? :S
MpoMp @ Discord
- nikolas17
- Gbyte level
Σε κάποια στιγμή είχα ένα παρόμοιο θέμα, με τον Internet Download Manager...έβλεπε ότι έχω κατεβάσει παλαιότερα ίδιο αρχείο με το ίδιο όνομα και μου άνοιγε το παλιό απευθείας χωρίς να κατεβάσει το καινούργιο.MpoMp wrote:Πώς γίνεται να ανοίγεις το pdf που υπάρχει στο σύνδεσμο και να βλέπουμε διαφορετικό πράγμα? :S

Οπότε σίγουρα γίνεται με περίεργους τρόπους

MpoMp wrote:Πώς γίνεται να ανοίγεις το pdf που υπάρχει στο σύνδεσμο και να βλέπουμε διαφορετικό πράγμα? :S
Κάτι παίζει με το chrome τελικά...με Mozilla όλα οκ!
- Spongebobu
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Δοκίμασε να καθαρίσεις cache, αυτό παίζει να είναι.RideR wrote:MpoMp wrote:Πώς γίνεται να ανοίγεις το pdf που υπάρχει στο σύνδεσμο και να βλέπουμε διαφορετικό πράγμα? :S
Κάτι παίζει με το chrome τελικά...με Mozilla όλα οκ!
Every time you make a typo the errorists win.
Fabio 2 - 1 Funk
βασικά δεν ξέρω πόσο είναι θέμα του chrome/mozilla και κατα πόσο της σχολής.πχ το πρόγραμμα ήταν 1435.pdf στην πρώτη έκδοση και 1435.pdf μετά από 10 revs.
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯