Περί αποτελεσμάτων Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Stel
byte level
byte level
Academic status: N>4
Re: Περί αποτελεσμάτων Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2013

Post by Stel » Mon Nov 04, 2013 12:05 pm

εγώ 3,5:(:( χειρότερα από τον Ιούνιο (4) :(:(:(
moody
Gbyte level
Gbyte level

Post by moody » Mon Nov 04, 2013 12:07 pm

Βέβαια,βλέποντας 6/150+ ,έχει αρχίσει μέσα μου να μεγαλώνει η ελπίδα ότι το μάθημα θα αλλάξει καθηγητή .

@stel
τουλάχιστον εσύ πέρασες το 3 :-p
modie is balanced ¯\_(ツ)_/¯
Hohenstaufen
bit level
bit level

Post by Hohenstaufen » Mon Nov 04, 2013 12:27 pm

Stel wrote:εγώ 3,5:(:( χειρότερα από τον Ιούνιο (4) :(:(:(
Μια από τα ίδια και εγώ, τον Ιούνιο 4 και τώρα 2,5! Δεν υπάρχουν λόγια για τα αποτέλεσματα.
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by photisd » Mon Nov 04, 2013 2:05 pm

Παιδιά εμένα είναι το μόνο που έχω για πτυχίο και μετά από 3 φορές που με έκοψε με 4, σήμερα κατέβηκα στο 3...
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
PatrickFTW
Mbyte level
Mbyte level

Post by PatrickFTW » Mon Nov 04, 2013 2:07 pm

op Γιαννακουδάκης , προσκυνήστε το μέγα τρολλ .
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
Stel
byte level
byte level

Post by Stel » Mon Nov 04, 2013 2:35 pm

έχουμε καμμιά πληροφορία αν θα γίνει η έκτακτη εξεταστική (αυτή αν χρωστάς έως 2 μαθήματα) ? και αν ναι πότε περίπου?
έχω 2 για πτυχίο
pdk
byte level
byte level

Post by pdk » Mon Nov 04, 2013 3:32 pm

ωρες γραφειου γιαννακουδακη ξερουμε;;
The Heart Collector
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Heart Collector » Mon Nov 04, 2013 3:59 pm

Stel wrote:έχουμε καμμιά πληροφορία αν θα γίνει η έκτακτη εξεταστική (αυτή αν χρωστάς έως 2 μαθήματα) ? και αν ναι πότε περίπου?
έχω 2 για πτυχίο
Ρώτησα σήμερα στη γραμματεία και μου είπαν ότι δεν ήξεραν και ότι αμα ήταν θα είχε βγει. Πάντως πέρισυ είχε γίνει 29 /11 εώς 4/12. Αν μάθει κανείς τπτ άλλο ας ενημερώσει.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Mon Nov 04, 2013 8:56 pm

moody wrote:Βέβαια,βλέποντας 6/150+ ,έχει αρχίσει μέσα μου να μεγαλώνει η ελπίδα ότι το μάθημα θα αλλάξει καθηγητή .

@stel
τουλάχιστον εσύ πέρασες το 3 :-p
Ρε παιδιά δεν είναι αποδεχτά αποτελέσματα αυτά. Κάποιος δεν κάνει σωστά τι δουλειά του. Τέτοια φαινόμενα πρέπει κάποτε να διερευνόνται.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
PatrickFTW
Mbyte level
Mbyte level

Post by PatrickFTW » Mon Nov 04, 2013 9:59 pm

Γιατί δεν πάτε ολοι στο γραφείο του Γαννακουδακη να εκδηλωσετε την διαφωνία σας , λέω εγώ τώρα .
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Tue Nov 05, 2013 12:22 am

Πόσοι είστε διατεθειμμένοι να συμμετέχετε σε διαμαρτυρία γραπτή ή μαζική στην Πρυτανεία ή τον Πρόεδρο του τμήματος;;
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
pdk
byte level
byte level

Post by pdk » Tue Nov 05, 2013 10:11 am

Δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνήσω μαζι σου.

Οταν υπαρχει τετοιο ποσοστο αποτυχιας σημαινει οτι ο καθηγητης απετυχε επαγγελματικα. Πρεπει να το καταλαβουν αυτο. Υπαρχουν και αλλα μαθηματα "δυσκολα" αλλα οι καθηγητές ειναι αξιολογοι και δεν υπαρχουν τετοιες παθολογικες καταστασεις.

Το σωστο κατα την γνωμη μου ειναι η διαμαρτυρια οχι να παει στον πρυτανη αλλα στην συνελευση των καθηγητων του τμηματος και αυτοι να συμφωνησουν τι να γινει.

Σε παρομοια περιπτωση στο ΕΚΠΑ ειχανε απαγορευσει σε καθηγητη να διδαξει για δυο ετη και δωσανε το μαθημα σε δυο καθηγητες ωστε οι φοιτητες να εχουν την δυνατοτητα να επιλεξουν ποιον θα παρακολουθησουν.
Νομιζω πρεπει να προτεινουμε κατι τετοιο καθως υποχρεωνει κατα καποιο τροπο τον εκάστοτε καθηγητη να κανει πιο σωστα την δουλεια του.

Επισης θα πρεπει να αναφερουμε ολοι τα προβληματα στην διδασκαλια του ωστε να εχει βαση η διαμαρτυρια.

Εαν δεν κανουμε κατι ως ποτε καποιοι θα μας πηγαινουν πισω στις σπουδες μας; Εχουμε με τοσα αλλα θεματα να ασχοληθουμε.Το θεμα ειναι σοβαρο και εαν δεν κανουμε κατι απλα θα ειμαστε άξιοι της μοιρας μας.
PatrickFTW
Mbyte level
Mbyte level

Post by PatrickFTW » Tue Nov 05, 2013 11:44 am

pdk wrote:Δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνήσω μαζι σου.

Οταν υπαρχει τετοιο ποσοστο αποτυχιας σημαινει οτι ο καθηγητης απετυχε επαγγελματικα. Πρεπει να το καταλαβουν αυτο. Υπαρχουν και αλλα μαθηματα "δυσκολα" αλλα οι καθηγητές ειναι αξιολογοι και δεν υπαρχουν τετοιες παθολογικες καταστασεις.

Το σωστο κατα την γνωμη μου ειναι η διαμαρτυρια οχι να παει στον πρυτανη αλλα στην συνελευση των καθηγητων του τμηματος και αυτοι να συμφωνησουν τι να γινει.

Σε παρομοια περιπτωση στο ΕΚΠΑ ειχανε απαγορευσει σε καθηγητη να διδαξει για δυο ετη και δωσανε το μαθημα σε δυο καθηγητες ωστε οι φοιτητες να εχουν την δυνατοτητα να επιλεξουν ποιον θα παρακολουθησουν.
Νομιζω πρεπει να προτεινουμε κατι τετοιο καθως υποχρεωνει κατα καποιο τροπο τον εκάστοτε καθηγητη να κανει πιο σωστα την δουλεια του.

Επισης θα πρεπει να αναφερουμε ολοι τα προβληματα στην διδασκαλια του ωστε να εχει βαση η διαμαρτυρια.

Εαν δεν κανουμε κατι ως ποτε καποιοι θα μας πηγαινουν πισω στις σπουδες μας; Εχουμε με τοσα αλλα θεματα να ασχοληθουμε.Το θεμα ειναι σοβαρο και εαν δεν κανουμε κατι απλα θα ειμαστε άξιοι της μοιρας μας.
Έχω την εντύπωση οτι δεν μπορείτε να μάθετε πότε γίνεται συνέλευση καθηγητών λόγο θεμάτων ασφαλείας , αν τελικά δεν ισχύει αυτό και μάθετε τότε είναι πολύ καλή ιδέα.
giannis_a
bit level
bit level

Post by giannis_a » Tue Nov 05, 2013 2:06 pm

Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να πάει κανένας στο γραφείο του Γιαννακουδάκη.

Εκτός του ότι είναι αδύνατη η συννενόηση μαζί του, με τον τρόπο αυτό δίνει κανείς αξία σε έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία.

Αυτό που χρειάζεται να γίνει, όπως έγραψαν o photisd και ο pdk, είναι να οργανωθεί μαζικά μια καταγγελία, κατ' αρχήν στον πρόεδρο του τμήματος και στη συνέχεια στην πρυτανεία.

Εκτός από το ποσοστό αποτυχίας των εξετάσεων, στην καταγγελία θα πρέπει να αναφέρεται ότι οι διαλέξεις του είναι για γέλια και ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ακατάλληλος διδάσκει το μάθημα.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Nov 05, 2013 4:18 pm

giannis_a wrote:Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να πάει κανένας στο γραφείο του Γιαννακουδάκη.

Εκτός του ότι είναι αδύνατη η συννενόηση μαζί του, με τον τρόπο αυτό δίνει κανείς αξία σε έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία.

Αυτό που χρειάζεται να γίνει, όπως έγραψαν o photisd και ο pdk, είναι να οργανωθεί μαζικά μια καταγγελία, κατ' αρχήν στον πρόεδρο του τμήματος και στη συνέχεια στην πρυτανεία.

Εκτός από το ποσοστό αποτυχίας των εξετάσεων, στην καταγγελία θα πρέπει να αναφέρεται ότι οι διαλέξεις του είναι για γέλια και ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ακατάλληλος διδάσκει το μάθημα.
Με τέτοιο πρόεδρο και τέτοιο πρύτανη... καλύτερα να απευθυνθούμε στον σύλλογο καθηγητών.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Wed Nov 06, 2013 12:11 am

Από όσο βλέπω, εδώ έχει ξεκινήσει προσπάθεια συλλογής υπογραφών κι υπάρχει και στο Opanotes επίσης...

https://docs.google.com/forms/d/1SJ_Esb ... I/viewform
giannis_a
bit level
bit level

Post by giannis_a » Wed Nov 06, 2013 2:26 pm

Δε θα ήταν προτιμότερο στην αιτιολόγηση το κείμενο να είναι κοινό για όλους και να υπάρχει συγκεκριμένο αίτημα για επανάληψη της εξέτασης και απομάκρυνση του διδάσκοντα;
tassos
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: 4th year

Post by tassos » Thu Nov 07, 2013 11:23 am

photisd wrote:Από όσο βλέπω, εδώ έχει ξεκινήσει προσπάθεια συλλογής υπογραφών κι υπάρχει και στο Opanotes επίσης...

https://docs.google.com/forms/d/1SJ_Esb ... I/viewform
όταν μαζευτούν οι υπογραφές ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Να στείλουμε την καταγγελία την πρυτανεία; Στον πρόεδρο του τμήματος; Ποιος έχει αναλάβει να το κάνει αυτό; Τη συλλογή υπογραφών ποιοι την οργάνωσαν; Είναι κάποια πρωτοβουλία κάποιων ανεξάρτητων φοιτητών; Κομμάτων; Πάντως να το προχωρήσουμε το θέμα. Είναι απαράδεκτος.
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Thu Nov 07, 2013 2:29 pm

Μην προχωρησετε, η σχολή εχει 2-3 ιδιότροπους καθηγητές, αυτο ειναι το πτυχιο, δεν ειναι ολα οπως τα περιμένουμε.
που θα πάει θα το δουμε...
FoobOoo
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception

Post by FoobOoo » Thu Nov 07, 2013 2:35 pm

Εεεεε....sorry rose, αλλα αυτο δεν ειναι λογικη το ετος 2013. Καποια στιγμη πρεπει να ερθουν τα πραγματα σε ενα επιπεδο.
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Thu Nov 07, 2013 2:45 pm

Ειναι μια χαρα λογικη επι Σαμαρα ομως.. ;)
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
michalis
Gbyte level
Gbyte level

Post by michalis » Thu Nov 07, 2013 3:06 pm

Δε νομίζω να είναι θέμα ιδιοτροπίας πάντως. Κι ο Κωνσταντόπουλος είναι ιδιότροπος στο πως κάνει μάθημα και πως δίνει τις εργασίες, αλλά τουλάχιστον στη διάλεξή του δεν είναι ανεπαρκής. Το ίδιο και ο Β. Βασσάλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δεχτούμε ως δεδομένο το ότι ένας καθηγητής δεν κάνει καλά τη δουλειά του ενώ πληρώνεται. Και μετά θα βγαίνουμε να λέμε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, επειδή για τον έναν που βρήκαμε που όντως δεν την κάνει, αποφασίσαμε να κάνουμε τις πάπιες. Εγώ προσωπικά αυτό το θεωρώ αδικία προς ανθρώπους που όντως ενδιαφέρονται και κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ας μη μιλάμε μετά λοιπόν για αξιολογήσεις και τα σχετικά. Η αξιολόγηση γίνεται καθημερινά από τους άμεσα εμπλεκόμενους κι εκεί κρίνεται ο καθένας. Όχι όταν έρθει ο Μητσοτάκης κι αποφασίσει ξαφνικά ότι πρέπει να απολύσει 100 ανθρώπους των οποίων δεν ξέρει καν τα ονόματα.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”