Φωτογραφεία Ορκομωσίας
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Φωτογραφεία Ορκομωσίας
Έχει κρατήσει κανείς καμιά καρτούλα (ή έστω θυμάται) κανένα φωτογραφείο από την ορκομωσία των πτυχιούχων (Πληροφορικής) του Ιουνίου (που έγινε τον Σεπτέμβριο); Θέλω να πάρω κάτι φωτογραφίες και έχω χάσει την κάρτα. Υποθέτω ότι κάποιος θα πήγε και θα πήρε.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- rapadder
- Gbyte level
Έχω ένα video 42.4 MB από την ορκομωσία του Σεπτεμβρίου. Η ποιότητα είναι χαμηλή (είναι από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή) αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρον. Υπάρχει χώρος πουθενά στο venus να το βάλουμε προσωρινά ώστε να το κατεβάσει μια φίλη μου (από Αγγλία); Υποθέτω ότι μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Ναι υπάρχει εάν θέλεις μπορούμε να συνενοηθούμε για να βρεθούμε κάπου και να μου το δώσεις να το κάνω upload
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Σωστά. Βγαίνουν σε 2 εκδόσεις (διαφορετικό μέγεθος) των 8 και των 10 ευρώ. Και βγαίνουν διπλές αναγκαστικά!rapadder wrote:Απ' ότι θυμάμαι, 40 Ευρώ για 4 διπλές φωτογραφίες.

Πήγα σήμερα και είδα κάποιες στην Ιπποκράτους. Ethel και Einherjar μαζί καλύπτουν το 50% των φωτογραφιών από την ορκωμοσία του Σεπτεμβρίου!