Πρακτική-Πτυχιακή
- AnINffected
- Gbyte level
Πρακτική-Πτυχιακή
Για εκπόνηση πρακτικής και πτυχιακής εργ. θα πρέπει να εχουν ολοκληρωθεί απαραίτητα όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα;
Κάποτε (πέρσι ή πρόπερσι το καλοκαίρι) είχα διαβάσει σε μια πρόσκληση/ανακοίνωση για πρακτική από τον κ.Πολύζο οτι αρκεί να σου μένουν το πολύ 2 υποχρεωτικά μαθήματα.
Κάποτε (πέρσι ή πρόπερσι το καλοκαίρι) είχα διαβάσει σε μια πρόσκληση/ανακοίνωση για πρακτική από τον κ.Πολύζο οτι αρκεί να σου μένουν το πολύ 2 υποχρεωτικά μαθήματα.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Όχι μου φαίνεται ισχύει το κλασικό ότι μπορείς να έχεις μέχρι -2 υποχρεωτικά. Βέβαια είναι σχετικό αυτό με το κάθε άτομο. Μπορεί να σε αναλάβει κάποιος και με περισσότερα χροστούμενα.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- Proxenos
- Gbyte level
Ναι, ακριβώς επειδή η πτυχιακή εξαρτάται από τους καθηγητές, είναι συνήθως πιο ελαστικοί από τον γενικό κανόνα.silegav wrote:ο παραπάνω περιορισμός νομίζω πως ισχύει μόνο για την πρακτική άσκηση.Για την πτυχιακή (διπλωματική) εργασία, αρκεί να βρεθεί ένα θέμα και ο καθηγητής που θα σε επιβλέψει.
Τι γνώμη έχετε για την (μη υποχρεωτική) επιλογή ανάμεσα σε πτυχιακή και πρακτική;
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- AnINffected
- Gbyte level
Ευχαριστώ παιδιά, ανακουφιστικό αυτό!
Εγώ μάλλον την πτυχιακή κυρίως για πρακτικούς λόγους.
Αλλά αυτή η επιλογή είναι καθαρά προσωπικό θέμα.
Τί εννοείς;Αν ήταν να διαλέξουμε μόνο ένα τι θα επιλέγαμε;Proxenos wrote:Τι γνώμη έχετε για την (μη υποχρεωτική) επιλογή ανάμεσα σε πτυχιακή και πρακτική
Εγώ μάλλον την πτυχιακή κυρίως για πρακτικούς λόγους.
Αλλά αυτή η επιλογή είναι καθαρά προσωπικό θέμα.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- silegav
- Venus Project Founder
κι εγώ νομίζω ότι και τα δύο είναι η καλύτερη επιλογή. Η πτυχιακή σου επιτρέπει να κάνεις κάτι πραγματικά καλό το οποίο επιπλέον γουστάρεις πολύ να κάνεις και η πρακτική είναι ένα εύκολο 10ράκι το οποίο σου επιτρέπει να κάνεις και γνωριμίες και να γράψεις ότι έχεις δουλέψει, αναλόγως και τι έχεις κάνει στην πρακτική σου.
- AnINffected
- Gbyte level
- Proxenos
- Gbyte level
Έχει περάσει ο καιρός μου εμέναAnINffected wrote:Συμφωνώ με τα παιδιά πάντως.Αν μπορείς κάνε και τα δύο.

Απλά οι περισσότεροι είχαν το παράπονο ότι η πρακτική ουσιαστικά σου έκλεβε ένα εξάμηνο (πολλές ώρες, κούραση)...
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- ailouros
- Gbyte level
Κοίταξε εγώ πιστεύω ότι πρακτική και μαθήματα δύσκολα συνδυάζονται.Αν έχεις περάσει βέβαια αρκετά μαθήματα και έχεις 2-3 κάτι γίνεται αλλά αν είσαι τέταρτο έτος και θες να τελειώσεις ακριβώς στα 4 και έχεις και μαθήματα να περάσεις τότε η παροιμία "δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη " περιγράφει την κατάσταση πλήρως!
- silegav
- Venus Project Founder
Εξαρτάται και από το πόσα και ποιά είναι τα μαθήματα, πόσες εργασίες πρέπει να γίνουν, τι εργασίες πρέπει να γίνουν, που είναι η δουλειά, πόσες ώρες σου τρώεθ ουσιαστικά η δουλειά...ένα σωρό παράγοντες...δεν μπορείς να είσαι απόλυτος, αν και με καλό χρονοπρογραμματισμό, όπως είπε η Ethel, βγαίνει αρκετή δουλειά. Στην περίπτωση αυτή βέβαια το δυσκολότερο για τους περισσότερους είναι να μείνεις πιστός στο πρόγραμμα.