Μετά το 2ο έτος τι?

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
nefeli
byte level
byte level

Post by nefeli » Tue Jun 27, 2006 11:55 am

Fairy wrote:;) Επαλήθευση, Επικύρωση και Συντήρηση Λογισμικού
Ενώ στην περιγραφή μου είχε φανεί ενδιαφέρον, στο μάθημα ειλικρινά δεν πρόκειται να μάθεις τίποτα απολύτως (εκτός κι αν αλλάξει καθηγητής...). :-p Γενικά είναι μάθημα με πολύ λίγη ύλη, το περνάς άνετα και με βαθμό, αλλά αν σε ενδιαφέρει να επιλέξεις μαθήματα από τα οποία θα μάθεις κάτι (προφανώς σε ενδιαφέρει για να θες κατανεμημένα και τεχνητή...) δε θα στο πρότεινα.
Fairy wrote:Βλέπω κάτι μαθήματα όπως η Επιχειρισιακή Έρευνα ή Αξιολόγηση Επενδύσεων με Εφαρμογές στην Πληροφορική και ενώ διαβάζω ενδιαφέρουσες ερωτήσεις στις εξετάσεις ή στο σκοπό του μαθήματος, ανοίγω τις σημειώσεις και βλέπω κάτι σειρές και μου σηκώνεται η τρίχα από τη φρίκη! Επειδή εγώ και τα μαθηματικά είμαστε αιωνίως τσακωμένοι, ποια μαθήματα να αποφύγω;
Επιχειρισιακή έρευνα είναι ενδιαφέρον μάθημα και όχι ιδιαίτερα δύσκολο αλλα είναι καθαρά μαθηματικό, αν δεν σ'αρέσουν (εγώ προσωπικά τα λατρεύω:)) ε μάλλον δε θα στο πρότεινα... Α και ο μαγείρου είπε θα το δυσκολέψει από το επόμενο εξάμηνο.

Όσο για τη Διοίκηση ανθρωπίνων πόρων που ανέφερες σε προηγούμενο post το θεωρώ από τα πιο ενδιαφέροντα μάθηματα που έχουμε (marketing rules :cool: ), αρκετά hot τομέας για όσους σκοπεύουν να ασχοληθούν με οικονομικά, και σαν μάθημα πολύ εύκολο. Αν όμως σκοπεύεις να ασχοληθείς με πληροφορική καθαρά δε θα σου προσφέρει τίποτα.
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away"
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”