Βανδαλισμοί στο γραφείο του Βασσάλου...
- rapadder
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Θα σας πώ ένα μικρό περιστατικό. Μια μέρα πριν τις φοιτητικές εκλογές, μπαίνει μέσα ένας συνάδελφος και αρχίζει να βγάζει λόγο. Τον χρονομέτρησα και μίλησε για 13 λεπτά!. Είχε 13 λεπτά να βγάλει λόγο, χωρίς ο καθηγητής να τον διακόψει, χωρίς να κάνει την παραμικρή παρατήρηση. Εγώ απλά καθόμουν και τον άκουγα για 13 λεπτά και μου είχε σπάσει τα νεύρα γιατί δεν έτρεχα σαν τρελλός να προλάβω το μάθημα για να ακούω τον λόγο του καθενός. Ο καθηγητής τι έκανε; Τίποτα απολύτως.
Όταν λοιπόν αυτός θα πάει μετά σε άλλη αίθουσα, θα θεωρήσει ότι είναι δικαίωμα του να μιλήσει όσο θέλει, καθυστερώντας το μάθημα. Αν διαμρτυρηθεί κάποιος καθηγητής θα τον κατηγορήσει για αντιδημοκρατικό και δεν ξέρω εγώ τι. Επομένως πρέπει να αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας για να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα. Σας αναφέρω αυτό το χαζό παράδειγμα για να καταλάβετε ότι έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης που τα γεγονότα έφτασαν ως εδώ.
Όταν λοιπόν αυτός θα πάει μετά σε άλλη αίθουσα, θα θεωρήσει ότι είναι δικαίωμα του να μιλήσει όσο θέλει, καθυστερώντας το μάθημα. Αν διαμρτυρηθεί κάποιος καθηγητής θα τον κατηγορήσει για αντιδημοκρατικό και δεν ξέρω εγώ τι. Επομένως πρέπει να αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας για να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα. Σας αναφέρω αυτό το χαζό παράδειγμα για να καταλάβετε ότι έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης που τα γεγονότα έφτασαν ως εδώ.
Last edited by rapadder on Thu Jun 29, 2006 7:15 pm, edited 1 time in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- rapadder
- Gbyte level
Ειλικρινά δεν έχω τι να σχολιάσω. Ξεπεράσατε τον εαυτό σας.aggelos wrote:Το συντονιστικο της καταληψης εξεδωσε την κατωθι ανακοινωση σχετικα με τα οσα εγιναν στο γραφειο του κ.Βασσαλου:
http://www.paspasoee.gr/anakoinosi_vassalos.doc
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Καλό είναι να ξεπερνάει ο άνθρωπος τα όρια...Impossible is Nothing...rapadder wrote: Ειλικρινά δεν έχω τι να σχολιάσω. Ξεπεράσατε τον εαυτό σας.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- Theofaman
- Mbyte level
Μένω άναυδος με αυτή την ανακοίνωση. Ενώ περίμενα να διαβάσω μία καταδίκη της πράξης βανδαλισμού του γραφείου του καθηγητή, αντίθετα διαβάζω ένα κείμενο το οποίο προσπαθεί να αποδείξει ότι το συντονιστικό της κατάληψης δεν έχει καμία ευθύνη για το γεγονός και έπειτα συνεχίζει την επίθεση προς τον καθηγητή. Ακόμα μία φορά απογοητεύομαι.aggelos wrote:Το συντονιστικο της καταληψης εξεδωσε την κατωθι ανακοινωση σχετικα με τα οσα εγιναν στο γραφειο του κ.Βασσαλου:
http://www.paspasoee.gr/anakoinosi_vassalos.doc
Όσο για το σημείο του κειμένουν που αναφερεται το εξής:
"Τέλος, θέλουμε να αναφέρουμε ότι μέσα σε 6 εβδομάδες κατάληψης της σχολής μας οι ομάδες περιφρούρησης έχουν προστατέψει το χώρο του ΟΠΑ από οποιαδήποτε ενέργεια καταστροφών και φθορών με αξιοζήλευτα αποτελέσματα. "
Όποιος θέλει μπορεί να βγάλει φωτογραφίες για να δουν όλοι τι πραγματικά έχει συμβεί στο κτίριο.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
- tec-goblin
- bit level
Απίστευτοι
- ξεπεράσανε κάθε φαντασία - έχω πεθάνει στο γέλιο γιατί δεν αξίζουν το κλάμα μου.

Goo Goo Mucks are Burning Longer
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
ένα μέρος του όμως?
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
"Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν εκφράζει το σύνολο της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης "
THE THEATRE OF THE ABSURD
The Theatre of the Absurd surfaced in the 1950s with a group of playwrights who included Samuel Beckett, Eugene Ionesco, Jean Genet and Harold Pinter. Their avant garde plays expressed the belief in a godless universe where human existence has no meaning or purpose so therefore all communication breaks down. Logical construction and argument gives way to both irrational and illogical speech. The Theatre of the Absurd reached it's ultimate conclusion in Beckett's play 'Breathe' in 1970 - this play consisted of noise rather than dialogue.
Key works include the following plays:
The Lesson by Eugene Ionesco - 1951
Waiting for Godot by Samuel Beckett - 1952
Endgame by Samuel Beckett - 1957
The Balcony by Jean Genet - 1957
Rhinoceros by Eugene Ionesco - 1958
The Birthday Party by Harold Pinter -1958
The Caretaker by Harold Pinter - 1960
For more information on The Theatre of The Absurd and related topics I recommend visiting Absurdity in Contemporary World Literature.
- mikem4600
- Gbyte level
Κι εγώ το ίδιο.Theofaman wrote:Μένω άναυδος με αυτή την ανακοίνωση. Ενώ περίμενα να διαβάσω μία καταδίκη της πράξης βανδαλισμού του γραφείου του καθηγητή, αντίθετα διαβάζω ένα κείμενο το οποίο προσπαθεί να αποδείξει ότι το συντονιστικό της κατάληψης δεν έχει καμία ευθύνη για το γεγονός και έπειτα συνεχίζει την επίθεση προς τον καθηγητή. Ακόμα μία φορά απογοητεύομαι.
Αυτοί είναι οι σοβαροί άνθρωποι στους οποίους, αν κατάλαβα καλά, εμπιστευόμαστε την κατάληψη και κατ' επέκταση το μέλλον των σπουδών μας. Απ' ότι φαίνεται δεν τους ενόχλησε καθόλου η εν λόγω πράξη (το μόνο που ξέχασαν να γράψουν ήταν "καλά να πάθει"), αλλά έτρεξαν να κρυφτούν πάλι πίσω από το άσυλο. Στη συνέχεια μας κοροϊδεύουν μες στη μούρη μας για το πόσο ηρωικά προστατεύουν τη σχολή. Μετά θα βγάζουν λόγους σχετικά με το πόσο νοιάζονται για εμάς, για τα συγγράμματά μας και για τις σπουδές μας.
Έλεος.
Χμ, δεν εκφράζει το σύνολο, ε; Απλώς εκφράζει μόνο το μεγαλύτερο μέρος (ας πούμε n-1). Κοροϊδευόμαστε, δηλαδή.aggelos wrote:Μα καταδικαζει τον βανδαλισμο η ανακοινωση.
Νομιζω οτι θα επρεπε να διαβαζουμε πιο προσεχτικα.
"Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν εκφράζει το σύνολο της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης "
Last edited by mikem4600 on Thu Jun 29, 2006 7:42 pm, edited 1 time in total.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- tZoLe
- Venus Former Team Member
ikapod ++
Πάντως δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου, αλλά εμένα μου αρέσει το θέατρο του παραλόγου...αυτός ο σουρεαλισμός σου δίνει μία άλλη αίσθηση...αγωνιστική ας πούμε.
Πάντως δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου, αλλά εμένα μου αρέσει το θέατρο του παραλόγου...αυτός ο σουρεαλισμός σου δίνει μία άλλη αίσθηση...αγωνιστική ας πούμε.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
Ναι ρε aggele όμως στρέφεστε μετά κατά του καθηγητή.Έχουμε κάποιο επίπεδο ευφυίας να καταλάβουμε ότι λέτε στην αρχή ότι δεν έχετε σχέση με την επίθεση αλλά έπειτα λέγοντας τον καθηγητή σκληρό είναι ηλίου φαεινότερον ότι λέτε:"Καλά να πάθει!"aggelos wrote:Μα καταδικαζει τον βανδαλισμο η ανακοινωση.
Νομιζω οτι θα επρεπε να διαβαζουμε πιο προσεχτικα.
Το κτήριο δεν το έχετε προστατέψει, αυτό φαίνεται.Εκτός αν θεωρείς προστασία το ότι δεν κατέρευσε ή δεν έπιασε φωτιά.Ναι αυτό το πέτυχε το συντονιστικό.Πρέπει να πούμε και μπράβο και γι'αυτό;
Με αυτές τις ηλίθιες ανακοινώσεις που βγάζετε απλώς διώχνετε τον κόσμο από τις φοιτητικές παρατάξεις και δεν είναι καλό αυτό.Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι, έλληνες, φοιτητές και τέλος πολύ τέλος πασπίτες,δαπίτες κ.α.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Απο εκεί που στην αρχή γέλασα με την ανακοίνωση, μετά τσαντιστηκα. Κάπου εδώ όμως δεν άντεξα.
Moderation Message by Sreak
Θα πρέπει να εκφράζεις τις απόψεις σου με πιο κόσμιο τρόπο.
3) Ζητάμε από τα αρμόδια όργανα την αποπομπή του συγκεκριμένου καθηγητή από την Πανεπιστημιακή κοινότητα. Το θράσος του να φέρει την αστυνομία σε κατειλημμένη σχολή είναι αμίμητο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει διακριθεί για τον αυταρχισμό και την αναλγησία του απέναντι στους φοιτητές του (έχει φτάσει σε σημείο να κλειδώνει τους συναδέλφους μας στις αίθουσες διδασκαλίας ή να ζητά την κατάργηση της επαναληπτικής εξεταστικής του Σεπτέμβρη!).
Moderation Message by Sreak
Θα πρέπει να εκφράζεις τις απόψεις σου με πιο κόσμιο τρόπο.
Πραγματικά ποιος είναι ο φασίστας? Αυτός που "έχει φτάσει σε σημείο να κλειδώνει τους συναδέλφους μας στις αίθουσες διδασκαλίας ή να ζητά την κατάργηση της επαναληπτικής εξεταστικής του Σεπτέμβρη!". Αυτός που στο κάτω κάτω λέει την άποψη του, όποια και αν είναι αυτή, σε δημοκρατικά πλαίσια? Μήπως είναι αυτός που κάνει ΟΤΙ πιο φυσιολογικό και καλεί την ΣΗΜΑΝΣΗ για να πάρει αποτυπώματα?
Μήπως τελικά ο φασίστας είναι αυτός που διώκει τον άλλο για τα πιστεύω του? Μήπως είναι αυτός που χρησιμοποιεί την ψήφο ως μέσο απολυταρχικής εξουσίας? Μήπως είναι αυτός που εισβάλει στην Σύγκλητο για να επιβάλει απόψεις? Ξέρετε κάτι κύριοι? Και ο Χίτλερ με εκλογές βγήκε και μάλιστα με μεγάαααλο ποσοστό...
ΥΓ. τωρα είδα ότι έγινε edit απο τον Moderator το πάνω post. Αν θέλετε κάντε και αυτό δεν με πειράζει καθόλου. Σε κάποια θέματα διαφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει τακτ και κοσμιότητα και αντίθετα να είμαστε όσο πιο ευθείς και σκηροί γίνεται.
Μήπως τελικά ο φασίστας είναι αυτός που διώκει τον άλλο για τα πιστεύω του? Μήπως είναι αυτός που χρησιμοποιεί την ψήφο ως μέσο απολυταρχικής εξουσίας? Μήπως είναι αυτός που εισβάλει στην Σύγκλητο για να επιβάλει απόψεις? Ξέρετε κάτι κύριοι? Και ο Χίτλερ με εκλογές βγήκε και μάλιστα με μεγάαααλο ποσοστό...
ΥΓ. τωρα είδα ότι έγινε edit απο τον Moderator το πάνω post. Αν θέλετε κάντε και αυτό δεν με πειράζει καθόλου. Σε κάποια θέματα διαφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει τακτ και κοσμιότητα και αντίθετα να είμαστε όσο πιο ευθείς και σκηροί γίνεται.
Last edited by Maverick on Thu Jun 29, 2006 8:32 pm, edited 1 time in total.
- Fairy
- Gbyte level
Κι εγώ βρίσκω το παραπάνω απόσπασμα τουλάχιστον ανόητο.3) Ζητάμε από τα αρμόδια όργανα την αποπομπή του συγκεκριμένου καθηγητή από την Πανεπιστημιακή κοινότητα. Το θράσος του να φέρει την αστυνομία σε κατειλημμένη σχολή είναι αμίμητο. Δεν είναι τυχαίο ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει διακριθεί για τον αυταρχισμό και την αναλγησία του απέναντι στους φοιτητές του (έχει φτάσει σε σημείο να κλειδώνει τους συναδέλφους μας στις αίθουσες διδασκαλίας ή να ζητά την κατάργηση της επαναληπτικής εξεταστικής του Σεπτέμβρη!).
Είναι αφενός δικαίωμα τους να εκφράσουν με όποιο τρόπο νομίζουν την αγανάκτησή τους, αν θεωρούν πως ο κός Βασσάλος, παραβίασε το άσυλο ή άλλον επίσημο κανονισμό. Αλλά το να ζητάς την αποπομπή ενός επιστήμονα τόσο επιπόλαια είναι εξωφρενικό. Και τα κόμματα έχουν προβεί σε πράξεις που συχνά έχουν βγάλει την πανεπιστημιακή κοινότητα έξω από τα ρούχα της. Πολλά παραδείγματα αναφέρουν οι συνάδελφοι πιο πάνω. Θα μπορούσαμε με την ίδια λογική να ζητήσουμε να τους αποπέμψουν από τη σχολή;;;
Το εξάμηνο που μόλις πέρασε, παρακολούθησα το μάθημα του κου Βασσάλου και δηλώνω πως σε καμία περίπτωση δεν είχε κάνει μπροστά μου κάτι που να με εξοργίσει. Το μάθημά του ήταν μια χαρά, η εργασία του ενδιαφέρουσα... Αυτό που έκανε ήταν να διώχνει τους ομιλητές των κομμάτων όταν ξεχνούσαν να βγουν από την αίθουσα γιατί το πρόγραμμα της μέρας είχε μαλλιοτράβηγμα, άρα αυτοί που ζητούν την αποπομπή του μάλλον τα μάζευαν από καιρό... Α ναι φώναζε και σε όσους καθυστερούσαν να μπουν στο μάθημα ή που πήγαιναν να βγουν από την αίθουσα σωρηδόν προτού ολοκληρώσει, τέτοιο σκάνδαλο! Μπορεί να είναι σπαστικό για μερικούς, αλλά ο καθένας πρέπει να έχει τη στοιχειώδη ευγένεια να σέβεται τον καθηγητή του, όχι να τον κατηγορεί κι από πάνω που απαιτεί τα θεμελιώδη!
Όσο για το θέμα της εξεταστικής του Σεπτέμβρη, φιλικά υπενθυμίζω πως δεν αποτελούσε αίτημα των φοιτητών, εφόσον δεν ψηφίστηκε επισήμως. Η διεξαγωγή εξετάσεων τον Ιούλη ήταν πρόταση το ίδιο επίσημη κι αξιόμαχη όσο και αυτή για Σεπτέμβρη. Προς πληροφόρησή σας όλο το Παιδαγωγικό γράφει εξετάσεις αυτές τις μέρες. Προς τι η αγανάκτηση λοιπόν;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
Maverick ++
Με τοσα κωμικοτραγικα που εχουν ακουστει κ ειπωθει απο τα κομματα αυτες τις μερες ειχα σχηματισει την εντυπωση πως ειμαστε πλεον στο πατο του βαρελιου..Πως δεν παει αλλο..Τελικα φαινεται πως εκανα λαθος..Το βαρελι δεν εχει πατο!!!Απλα αυτοι οι τυποι δεν παιζονται..Μονο το γεγονος οτι καθομαστε κ συζηταμε για αυτονοητα πραγματα τα οποια θα εκανε ο καθενας μας αν βρισκοταν στην ιδια θεση νομιζω πως τα λεει ολα...
Με τοσα κωμικοτραγικα που εχουν ακουστει κ ειπωθει απο τα κομματα αυτες τις μερες ειχα σχηματισει την εντυπωση πως ειμαστε πλεον στο πατο του βαρελιου..Πως δεν παει αλλο..Τελικα φαινεται πως εκανα λαθος..Το βαρελι δεν εχει πατο!!!Απλα αυτοι οι τυποι δεν παιζονται..Μονο το γεγονος οτι καθομαστε κ συζηταμε για αυτονοητα πραγματα τα οποια θα εκανε ο καθενας μας αν βρισκοταν στην ιδια θεση νομιζω πως τα λεει ολα...
The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high and falling short but in setting our aim too low, and achieving our mark - Michelangelo
Μα εννοείται ότι έχουν δικαίωμα να ζητάνε την αποπομπή Βασσάλου. Εννοείται. Βλακας είναι όποιος δεν τους αναγνωρίζει αυτό το δικαίωμα παλικάρι.
Γιατί κουμάντο στο πανεπιστήμιο κάνουν σίγουρα όχι οι καθηγητές - κάνουν κάποιες μικρές ομάδες ατόμων. Απλό είναι. όταν έχουν δικαίωμα να εκβιάσουν τις αποφάσεις μπουκάρωντας στη σύγκλητο και απειλώντας ποιός κάνει κουμάντο; Ο Πρύτανης; Ή εγώ; Και εμένα άμα μου βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο και μου τιν πέσουν 80, και τον εθνικό ύμνο άλλης χώρας ψέλνω και κολοτύμπες κάνω. Γιατί να τις φάω εγώ δηλαδή; Επειδή τη βρίσκω να το παίζω Δον Κιχώτης; Ρε δε σφάξανε. Πάνε πνίξου καλύτερα. Ζήτω η κατάληψη. Ζήτω οι φοιτητικές παρατάξεις. Σιγά μην κάτσω εγώ να τις φάω για να το παίξω επαναστάτης και ήρωας.
Και πείτε με δαπίτη επειδή διαφωνώ - λες και πρέπει να βγάλω πιστοποιητικό φρονημάτων για να μιλήσω με μερικούς για να πείσω ότι δεν ήμανε ελέφαντας. Η κατηγορία για δεξιούς και δαπίτες είναι κάτι που μάλλον έρχεται από τη γερουσία προς τους μικρούς για να μην πάρουν σοβαρά τα όσα γράφονται εδώ, σάμπως και την κάνουν επειδή μυριστούν ότι δεν είναι δημοφιλές να είσαι συνδικαλιστής πλέον. Το δεξιός δεν είναι κατηγορία πλέον - και αν είναι δεν θα έπρεπε να είναι. Είναι ταυτότητα με την οποία διαφωνώ αλλά σέβομαι. Και επειδήι η μισή φαμίλια μου είναι δεξιά δεν γουστάρω να τους βρίζει κανείς άλλος ακτός απο μένα. Και προφανώς υπάρχουν πολλοί δεξιοί που σκέφτονται έτσι - ειδικά το 50 και το 60 - μιλιούνια. Αλλά είμαστε 2006 παλικάρια. Κόφτε την κομματίλα. Όλοι έλληνες είμαστε και νομίζω ότι αγαπάμε τούτο τον τόπο είτε δεξιοί είτε αριστεροί είτε ανθρωποι που ψηφίζουν διαφορετικό κόμμα κάθε φορά ανάλογα με το συμφέρον τους ή τη γνώμη τους. Και το μόνο που έχω να πώ επειδή έχω ψηφίσει και ΠΑΣΟΚ στη ζώη μου, είναι ότι τούτες οι απόψεις περί αποπομπής του καθηγητή είναι πολύ χαμηλού επιπέδου και πολύ πολύ ακροδεξιές - και πλέον δε θυμώνω αλλά μόνο κλαίω για αυτή τη κατάντια.
Απλά ...η διαφορά ποια είναι αναφορικά με τα όλα γεγονότα που συνέβησαν
σου δίνουν την εξής εξίσωση:
1 + χ = 2
Εσύ λες
Μα προφανώς χ=1
Σου απαντάνε
ΤΙ ΛΕ ΡΕ! χ=χ! Ορίστε μας! Φασιστόμουτρο..
Γιατί κουμάντο στο πανεπιστήμιο κάνουν σίγουρα όχι οι καθηγητές - κάνουν κάποιες μικρές ομάδες ατόμων. Απλό είναι. όταν έχουν δικαίωμα να εκβιάσουν τις αποφάσεις μπουκάρωντας στη σύγκλητο και απειλώντας ποιός κάνει κουμάντο; Ο Πρύτανης; Ή εγώ; Και εμένα άμα μου βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο και μου τιν πέσουν 80, και τον εθνικό ύμνο άλλης χώρας ψέλνω και κολοτύμπες κάνω. Γιατί να τις φάω εγώ δηλαδή; Επειδή τη βρίσκω να το παίζω Δον Κιχώτης; Ρε δε σφάξανε. Πάνε πνίξου καλύτερα. Ζήτω η κατάληψη. Ζήτω οι φοιτητικές παρατάξεις. Σιγά μην κάτσω εγώ να τις φάω για να το παίξω επαναστάτης και ήρωας.
Και πείτε με δαπίτη επειδή διαφωνώ - λες και πρέπει να βγάλω πιστοποιητικό φρονημάτων για να μιλήσω με μερικούς για να πείσω ότι δεν ήμανε ελέφαντας. Η κατηγορία για δεξιούς και δαπίτες είναι κάτι που μάλλον έρχεται από τη γερουσία προς τους μικρούς για να μην πάρουν σοβαρά τα όσα γράφονται εδώ, σάμπως και την κάνουν επειδή μυριστούν ότι δεν είναι δημοφιλές να είσαι συνδικαλιστής πλέον. Το δεξιός δεν είναι κατηγορία πλέον - και αν είναι δεν θα έπρεπε να είναι. Είναι ταυτότητα με την οποία διαφωνώ αλλά σέβομαι. Και επειδήι η μισή φαμίλια μου είναι δεξιά δεν γουστάρω να τους βρίζει κανείς άλλος ακτός απο μένα. Και προφανώς υπάρχουν πολλοί δεξιοί που σκέφτονται έτσι - ειδικά το 50 και το 60 - μιλιούνια. Αλλά είμαστε 2006 παλικάρια. Κόφτε την κομματίλα. Όλοι έλληνες είμαστε και νομίζω ότι αγαπάμε τούτο τον τόπο είτε δεξιοί είτε αριστεροί είτε ανθρωποι που ψηφίζουν διαφορετικό κόμμα κάθε φορά ανάλογα με το συμφέρον τους ή τη γνώμη τους. Και το μόνο που έχω να πώ επειδή έχω ψηφίσει και ΠΑΣΟΚ στη ζώη μου, είναι ότι τούτες οι απόψεις περί αποπομπής του καθηγητή είναι πολύ χαμηλού επιπέδου και πολύ πολύ ακροδεξιές - και πλέον δε θυμώνω αλλά μόνο κλαίω για αυτή τη κατάντια.
Απλά ...η διαφορά ποια είναι αναφορικά με τα όλα γεγονότα που συνέβησαν
σου δίνουν την εξής εξίσωση:
1 + χ = 2
Εσύ λες
Μα προφανώς χ=1
Σου απαντάνε
ΤΙ ΛΕ ΡΕ! χ=χ! Ορίστε μας! Φασιστόμουτρο..
-
- Gbyte level
1.) πάλι καλά που όλη η κατάληψη δεν είχε πάει για σουβλάκια... (είχαμε μήπως και σημείωμα "Κατάληψη: αυτή τη στιγμή η κατάληψη απουσιάζει, περάστε σε καμία ώρα"?)
Παρατήρηση: το Word είναι φίλος σας.... αν είναι να βγάζεις αποφάσεις και να θεωρείς ότι δεν είσαι ένα αστείο απλά ξαναδιαβάζεις τι έχεις γράψει (το κόκκινο δεν έχει σχέση με τις αντιλήψεις του προγραμμάτος) -για να προλάβω οποιονδήποτε λέω ότι τα posts γράφονται σε παρεΐστικο ύφος και δεν είναι επίσημες ανακοινώσεις οπότε μπορούν να έχουν όσα ορθογραφικά θέλουν
2.) Ποιος κάλεσε τα στρουμφάκια στο πάρτυ μας και μάλιστα χωρίς να το ξέρουμε?? γιατί κανείς δε μας είπε τίποτα? και καλά για 2-3 βιβλία φέραμε τα παιδιά?
3.) Ε πια δεν υποφέρεται αυτός ο άνθρωπος.. τι άλλο να κάνουμε? τα αρμόδια όργανα θα πρέπει να τον διώξουν. εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε να του περάσουμε το μήνυμα... αυτός επιμένει.. ακού εκεί θράσσος!!!
4.) θα πρέπει όλο το πανεπιστήμιο να θεσπίσει εκείνη τη μέρα ως αργία ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα παιδιά που βοήθησαν το καθηγητή τους στη μετακόμιση. να τους στήσουμε και ένα άγαλμα γιατί εκείνο που έχουμε έξω από τη σχολή δεν τρώγεται με τίποτα (αν και προσπαθήσαμε να το βελτιώσουμε αισθητικά, δεν τα καταφέραμε ιδιαίτερα)
5.) πολύ τους πάμε όλους. για όλους τρέχουμε. ένας καθηγητής ήθελε να αλλάξει την διακόσμηση, τον βοηθήσαμε, ενας καθηγητής ζεσταινόταν του πήγαμε νερό, κάτι φοιτητές έμοιαζαν ξενυχτισμένοι τους δώσαμε αβγά για την επιδερμίδα... τι άλλο να κάνουμε πια
και κλεινοντας. Είμαστε τρομεροί Securitάδες...
Δεν ξέρω αλλά αυτό ήταν το μήνυμα που πέρασε σε μένα αυτή η ανακοίνωση... ίσως το κανάλι είχε θόρυβο... αλλά τι να πω? για άλλη μια φορά ντρέπομαι που τους αφήσαμε να γίνουν Συντονιστική Επιτροπή
Όταν κάποιος κάνει σοβαρά τη δουλειά του και ζητά και από τους άλλους να προσπαθήσουν τον λέμε φασίστα. Αν τολμήσει να έχει και γνώμη (και μάλιστα διαφορετική από τη δική μας) τον απειλούμε... Ειπαμε Δημοκρατία έχουμε...
P.S. οι αγώνες δεν γίνονται εκ του ασφαλούς. χωρίς να ρισκάρεις, χωρίς να θυσιάζεις τίποτα. όταν κάποιος απεργεί χάνει το μεροκάματό του. εμείς όμως κάναμε και καταληψη, κάναμε και parties, εκτονωθήκαμε με όλους τους δυνατούς τρόπους και στόχους... και θέλουμε και να μη χάσουμε την εξεταστική μας... Επαναστάτες με άποψη του... (κάλαχαν... όποιος θέλει ψάχνει σε προηγούμενα posts)
Παρατήρηση: το Word είναι φίλος σας.... αν είναι να βγάζεις αποφάσεις και να θεωρείς ότι δεν είσαι ένα αστείο απλά ξαναδιαβάζεις τι έχεις γράψει (το κόκκινο δεν έχει σχέση με τις αντιλήψεις του προγραμμάτος) -για να προλάβω οποιονδήποτε λέω ότι τα posts γράφονται σε παρεΐστικο ύφος και δεν είναι επίσημες ανακοινώσεις οπότε μπορούν να έχουν όσα ορθογραφικά θέλουν
2.) Ποιος κάλεσε τα στρουμφάκια στο πάρτυ μας και μάλιστα χωρίς να το ξέρουμε?? γιατί κανείς δε μας είπε τίποτα? και καλά για 2-3 βιβλία φέραμε τα παιδιά?
3.) Ε πια δεν υποφέρεται αυτός ο άνθρωπος.. τι άλλο να κάνουμε? τα αρμόδια όργανα θα πρέπει να τον διώξουν. εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε να του περάσουμε το μήνυμα... αυτός επιμένει.. ακού εκεί θράσσος!!!
4.) θα πρέπει όλο το πανεπιστήμιο να θεσπίσει εκείνη τη μέρα ως αργία ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα παιδιά που βοήθησαν το καθηγητή τους στη μετακόμιση. να τους στήσουμε και ένα άγαλμα γιατί εκείνο που έχουμε έξω από τη σχολή δεν τρώγεται με τίποτα (αν και προσπαθήσαμε να το βελτιώσουμε αισθητικά, δεν τα καταφέραμε ιδιαίτερα)
5.) πολύ τους πάμε όλους. για όλους τρέχουμε. ένας καθηγητής ήθελε να αλλάξει την διακόσμηση, τον βοηθήσαμε, ενας καθηγητής ζεσταινόταν του πήγαμε νερό, κάτι φοιτητές έμοιαζαν ξενυχτισμένοι τους δώσαμε αβγά για την επιδερμίδα... τι άλλο να κάνουμε πια
Δεν ξέρω αλλά αυτό ήταν το μήνυμα που πέρασε σε μένα αυτή η ανακοίνωση... ίσως το κανάλι είχε θόρυβο... αλλά τι να πω? για άλλη μια φορά ντρέπομαι που τους αφήσαμε να γίνουν Συντονιστική Επιτροπή

Όταν κάποιος κάνει σοβαρά τη δουλειά του και ζητά και από τους άλλους να προσπαθήσουν τον λέμε φασίστα. Αν τολμήσει να έχει και γνώμη (και μάλιστα διαφορετική από τη δική μας) τον απειλούμε... Ειπαμε Δημοκρατία έχουμε...
P.S. οι αγώνες δεν γίνονται εκ του ασφαλούς. χωρίς να ρισκάρεις, χωρίς να θυσιάζεις τίποτα. όταν κάποιος απεργεί χάνει το μεροκάματό του. εμείς όμως κάναμε και καταληψη, κάναμε και parties, εκτονωθήκαμε με όλους τους δυνατούς τρόπους και στόχους... και θέλουμε και να μη χάσουμε την εξεταστική μας... Επαναστάτες με άποψη του... (κάλαχαν... όποιος θέλει ψάχνει σε προηγούμενα posts)
- mikem4600
- Gbyte level
Θεϊκό, ειδικά με αυτό λύθηκα στο γέλιο!!Erevodifwntas wrote:πολύ τους πάμε όλους. για όλους τρέχουμε. ένας καθηγητής ήθελε να αλλάξει την διακόσμηση, τον βοηθήσαμε, ενας καθηγητής ζεσταινόταν του πήγαμε νερό, κάτι φοιτητές έμοιαζαν ξενυχτισμένοι τους δώσαμε αβγά για την επιδερμίδα... τι άλλο να κάνουμε πια
Δεν ξέρω αλλά αυτό ήταν το μήνυμα που πέρασε σε μένα αυτή η ανακοίνωση... ίσως το κανάλι είχε θόρυβο... αλλά τι να πω?

Δυστυχώς, δεν απέχει από την πραγματικότητα αυτών που ανακοίνωσαν...
Erevodifwntas++
Ditto.Erevodifwntas wrote:για άλλη μια φορά ντρέπομαι που τους αφήσαμε να γίνουν Συντονιστική Επιτροπή
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
Να επαναλάβω κάτι που ήταν μέσα σε αυτά που έγιναν edit από τον Sreak με ηπιότερο τρόπο.
Ελπίζω και πιστεύω ότι ολοι θα αντιταχθούμε σε οποιαδήποτε σκέψη ή συζήτηση πάει να γίνει -αν ποτέ αυτή γίνει- για απομάκρυνση του Κου Βασσάλου επειδή κάλεσε την Σήμανση.
Προτείνω επίσης να προστεθεί αυτό με κάποιο τρόπο αν γίνεται και στο κείμενο συμπαράστασης.
Ελπίζω και πιστεύω ότι ολοι θα αντιταχθούμε σε οποιαδήποτε σκέψη ή συζήτηση πάει να γίνει -αν ποτέ αυτή γίνει- για απομάκρυνση του Κου Βασσάλου επειδή κάλεσε την Σήμανση.
Προτείνω επίσης να προστεθεί αυτό με κάποιο τρόπο αν γίνεται και στο κείμενο συμπαράστασης.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Για τα έκτροπα που έγιναν στις προηγούμενες ΓΣ έχουν ευθύνη όλες οι παρατάξεις είτε είναι μεγάλες είτε είναι μικρές. Επίσης ευθύνη έχουμε όλοι εμείς που συμμετείχαμε και δεν σηκωθήκαμε όρθιοι να κάνουμε κάποια "ασπίδα" προστασίας σε κάποια άτομα, έστω και αν διαφωνούμε με τις απόψεις τους. Παρ' όλα αυτά μεμονομένοι φοιτητές δεν μπορούν εξασφαλίσουν σημαντική προστασία σε όλους τους συναδέλφους τους. Την υποχρέωση αυτή έχουν οι παρατάξεις μιάς γιατί αυτές συντονίζουν δεκάδες άτομα και επομένος μπορούν να προσφέρουν αποτελεσματικότερη προστασία. Λυπάμαι που λέω ότι οι φοιτητές πρέπει να παίξουν το ρόλο του μπάτσου(γιατί η δουλεία μας είναι να σπουδάζουμε και όχι κάνουμε τους ασφ-αλήτες) αλλά αν δεν το πράξουμε τέτοια γεγονότα θα φέρουν την κατάργηση του ασύλου.