1)Έχει προσέξει κανείς ότι υπάρχει μόνο ένα φωτογραφείο που έχει φωτογράφους στο χώρο και τραβάει;:evil:
2)Επίσης έχει αντιληφθεί κανείς ότι ο κύριος που συντονίζει τις ορκομωσίες δεν επιτρέπει στους γονείς να βγάλουν φωτογραφία τα παιδιά τους την ώρα που παίρνουν το πτυχίο τους λέγοντας ότι υπάρχουν επαγγελματίες φωτογράφοι γι'αυτό;;;:evil:
3)Οι φωτογραφίες κάνουν από 8-10 ευρώ η διπλή(γιατί μόνο διπλές μπορείς να τις πάρεις):evil:
4)Στο φωτογραφείο σε αναγκάζουν(αν θες τσαμπουκαλεύεσαι λίγο και δεν το κάνεις) να δώσεις όλα τα λεφτά "μπροστά" και μάλιστα χωρίς να κρατάνε όνομα και χωρίς να δίνουν απόδειξη για τα χρήματα που παίρνουν στην αρχή. Σου δίνουν ένα χαρτάκι κι αν το χάσεις χάθηκες!

5)Και στο τέλος αφού πάρεις τις φωτογραφίες πάλι δεν δίνουν απόδειξη
6)Μέσα σ'όλα αυτά έχω να προσθέσω ότι η κυρία που σε εξυπηρετεί στο χώρο που θέλουν να ονομάζουν φωτογραφείο (αν το δείτε θα καταλάβεται τι εννοώ) είναι πολύ δύστροπη και αυθάδης

Λοιπόν μόνο σ'εμένα φαίνεται περίεργο που το πανεπιστήμιο ενισχύει τέτοιες καταστάσεις;;;Μόνο εμένα ξένισε και εξόργισε το γεγονός ότι για να έχω φωτογραφία από την ώρα που παίρνω το πτυχίο μου έπρεπε να πληρώσω 10 ευρώ;Για ποιό λόγο και με ποιό δικαίωμα ο εν λόγο κύριος(που πραγματικά ούτε ξέρω πως ονομάζεται ούτε καν θυμάμαι πρόσωπο) δεν επιτρέπει στους γονείς να φωτογραφίσουν και παραπέμπει σε επαγγελματίες;;;Επίσης σας ενημερώνω ότι αυτο όλο δεν το έχω δει να συμβαίνει σε κανένα άλλο πανεπιστήμιο π.χ στο πανεπιστήμιο Πειραιά κανείς δεν σου απαγορεύει να πας κοντά για φωτογραφία και υπάρχει μια πληθώρα φωτογράφων από διάφορα φωτογραφία.Ειλικρινά θέλω την γνώμη σας.Εγώ είμαι τόσο περίεργη και υποψιασμένη