Απορία σχετικά με την δήλωση μαθημάτων
- rigo
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Απορία σχετικά με την δήλωση μαθημάτων
Το είχα πάντα απορία αυτό: Μπορεί κάποιος φοιτητής ας πούμε 1ου έτους να δηλώσει και να παρακολουθήσει κάποιο μάθημα 4ου έτους; Και αν το περάσει όταν πάει τέταρτο έτος να μην κάνει τον κόπο να ασχολήθει ξανά; Και αν ναι, τι νόημα υπάρχει στο διαχωρισμό των μαθημάτων σε έτη; Ευχαριστώ!
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Πιστεύω ότι ο διαχωρισμός σε έτη βοηθάει στο να καλυφθεί το υπόβαθρο που απαιτείται για να "αντιμετωπίσεις" κάποια μαθήματα στο μέλλον...χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί πανάκεια...λογικά γίνεται και δεν έχω ακούσει για περιορισμούς...
Καλύτερα όμως να το επιχειρήσεις αν είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου...τώρα για φοιτητή πρώτου έτους λίγο δύσκολο να το επιχειρήσει κάποιος...δεδομένου και του όλου κλίματος της αρχής...
Πάντα βέβαια γούστα είναι αυτά...
ΥΓ: Ξέχασα να το πω αλλά εννοείται ότι αν το περάσεις δεν χρειάζεται να το ξαναδώσεις!
Καλύτερα όμως να το επιχειρήσεις αν είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου...τώρα για φοιτητή πρώτου έτους λίγο δύσκολο να το επιχειρήσει κάποιος...δεδομένου και του όλου κλίματος της αρχής...
Πάντα βέβαια γούστα είναι αυτά...

ΥΓ: Ξέχασα να το πω αλλά εννοείται ότι αν το περάσεις δεν χρειάζεται να το ξαναδώσεις!

S.S.D.D.
- hello_kitty
- Kilobyte level
Κοιτα ο διαχωρισμος των μαθηματων σε ετη ειναι για να σε προετοιμαζει για αυτα που θα επακολουθησουν...Απο εκει κ περα βεβαια σωστα κ ενας τετοιος διαχωρισμος δεν πρεπει να περιοριζει τους φοιτητες να δινουν μαθηματα επομενων ετων....και μαλλον ισχυει για παιδια ιδιοφυίες και μεγαλοφυίες που μπορουν οπως καταλαβαινεις λογω πνευματικου επιπεδου να τελειωνουν μια σχολη στο μισο χρονο... 

- rigo
- Gbyte level
Επίσης άλλη μια απορία: Στον οδηγό σπουδών του τμήματος σελ. 44 λέει κάπου "Δεν επιτρέπεται η δήλωση μαθημάτων των οποίων οι ώρες διδασκαλίας συμπίπτουν". Δηλαδή κάθονται και κοιτάνε μια μια στις δηλώσεις μαθημάτων αν συμπίπτουν ώρες σε κανένα μάθημα; Επίσης αν συμπίπτουν με χρεωστούμενα μαθήματα προηγούμενων ετών δεν τους πειράζει;
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
ναι ρε παιδιά!!απλά νομίζω ότι στον οδηγό σπουδών κάτι τέτοιο αναφέρεται για να μπορείς να παρακολουθείς.
εμένα πάντως δε με πήραν ποτέ τηλ από τη γραμματεία να μου πουν δε μπορείς να δηλώσεις αυτά τα 12 μαθήματα γιατί συμπίπτουν μεταξύ τους. Και είχα διαρκώς μαθήματα να χρωστάω.
εμένα πάντως δε με πήραν ποτέ τηλ από τη γραμματεία να μου πουν δε μπορείς να δηλώσεις αυτά τα 12 μαθήματα γιατί συμπίπτουν μεταξύ τους. Και είχα διαρκώς μαθήματα να χρωστάω.
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
- Fairy
- Gbyte level
Σύμφωνα με τα φυλλάδια κάποιου κόμματος είναι 1 έως 15. Αν και ξέχασα να το επαληθεύσω. Σίγουρα θα βγει ανακοίνωση στη γραμματεία.
Να κάνω πονηρή ερώτηση; Επειδή η σχολή έχει το συνήθειο να κλείνει λίγες μέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου, λέτε να έχουμε πρόβλημα με τις δηλώσεις; Βλέπετε μάλλον θα κάνω από τουςτελευταίους γιατί δεν έχουν βγει όλα τα αποτελέσματά μου και ψιλοαγχώθηκα!
Να κάνω πονηρή ερώτηση; Επειδή η σχολή έχει το συνήθειο να κλείνει λίγες μέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου, λέτε να έχουμε πρόβλημα με τις δηλώσεις; Βλέπετε μάλλον θα κάνω από τουςτελευταίους γιατί δεν έχουν βγει όλα τα αποτελέσματά μου και ψιλοαγχώθηκα!
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- ttoppouzokypraios
- Kilobyte level
ΠΑιδιά αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει τις ημερομηνίες και αν μπορείτε να γράψετε και ημέρες + ώρες για να κανονίσω εισητήρια κλπ...
"I'm not smart enough to debate you
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
- weralacroix
- byte level
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
καμμια πιθανοτητα να φας ακυρο κ στα 2 εξαμηνα(λογικα παντως εννοεις 1ο και 3ο μαζιweralacroix wrote:Δηλαδή παιδιά να δηλώσω όλα τα μαθήματα του πρώτου και του δεύτερου
εξαμήνου ή ρισκαρω να μου ακυρώσουν και τα δύο εξάμηνα;(επειδη συμπιπτουν οι ώρες)

- weralacroix
- byte level
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Το θέμα να μην συμπίπτουν είναι καθαρά θέμα πρότασης που δίνουν...οπότε και να συμπίπτουν δεν θα σε φωνάξουν για αυτό...στη χειρότερη εσύ θα χάσεις αν χρειάζεται να είσαι παρόν και στα 2, πράγμα που δεν θα γίνεται...
Τώρα εφόσον τα δηλώσεις και τα περάσεις ο βαθμός σου κατοχυρώνεται άσχετα με το εξάμηνο σου...εκτός αν σκέφτεσαι να κόψεις κανένα...
Τώρα εφόσον τα δηλώσεις και τα περάσεις ο βαθμός σου κατοχυρώνεται άσχετα με το εξάμηνο σου...εκτός αν σκέφτεσαι να κόψεις κανένα...

S.S.D.D.
- weralacroix
- byte level