Στην γραμματεία των cslabs, κα. Παπαθεωδόρου, όπως μπαίνεις στο CSLab στον δεύτερο στο γραφείο που είναι αριστερά στην πόρτα.mel wrote:που πρέπει να κάνουμε αίτηση για να πάρουμε το πιστοποιητικό για την ηλεκτρονική γραμματεία
Αν θυμάμαι καλά, πέρυσι το έδινε και η γραμματεία, φέτος δεν ξέρω τι γίνεται.
Νομίζω πως χρειάζεται μόνο μια φοιτιτηκή ταυτότητα. Πας όποτε θες πάλι στο ίδιο γραφείο. Τουλάχιστον για το πιστοποιητικό εκεί θα ρωτήσεις, μπορεί να σε παραπέμψουν στην γραμματεία.mel wrote:από που και πότε θα το πάρουμε ???
Χρειάζεσαι κωδικούς και τους παίρνεις από τους administrators των CSLabs, δλδ αυτά τα συμπαθέστατα παιδιά που βρίσκονται όπως μπαίνεις στο CSLab στον δεύτερο ακριβώς απέναντι από την πόρτα και στο CSLab στον τρίτο στο κουβούκλο δεξιά όπως μπαίνεις.mel wrote:Χρειαζόμαστε κωδικούς για το cslab και τι πρέπει να κάνω για να τους αποκτήσω??
Λογικά αυτό που λες είναι ο κωδικός για τα CSLabs. Για να μην σου γράφω πως να τον αλλάζεις, όταν πας σε ένα cslab, φώναξε έναν admin να σου δείξει. Θα χαρούν να βοηθήσουν...it's their job!mel wrote:Πήγα και μου είπαν το p3****** και τον κωδικό ******** αλλά ήταν ο ίδιος για όλους.Πώς θα τον αλλάξω???
Εξαρτάται τι έχεις πάρει!mel wrote:Θα μας δώσουν τίποτα άλλο από εκεινο το γραφείο στο cslab1?

Aπ'όσο ξέρω η σχέση τους περιορίζεται στα πιστοποιητικά, άλλος την διαχειρίζεται και άλλος την έχει στήσει. Έτσι ξέρω τουλάχιστον.mel wrote:Α!!Και τι σχέση το eclass με την ηλεκτρονική γραμματεία???
Μόνο οι καθηγητές, μερικό προσωπικό και οι μεταπτυχιακοί/διαδακτορικοί έχουν εκεί account. Δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις κι εσυ.mel wrote:Μπορώ να έχω email και στο @aueb.gr???
ουφ!!!!Πολλές ήταν!!!