Απορίες ενός πρωτοετούς

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
john44
bit level
bit level

Απορίες ενός πρωτοετούς

Post by john44 » Mon Nov 06, 2006 5:14 pm

Γεια σας ειμαι πρωτοετης και εχω φυσικα καποιες αποριες :!:
Γινεται να επιλεξεις καποιο μαθημα επιλογης και να μην το δωσεις εξετασεις :?: ΄εαν τωρα το δωσεις και το περασεις επιτυχως τοτε αυτο προσμετραται σαν ενα απο τα τεσσερα επιλογης που χρειαζεται να δωσει καποιος για να παρει το πτυχιο του :?: τα αγγλικα 4 που χρειαζεται να δωσουμε μπορουμε να τα εξεταστουμε πριν το 4ο εξαμηνο :?: ειδα καπου στο φορουμ οτι ενα σπρωτοετησ μπορει να κανει καποια ερευνα στην οποια δινεται καποια αμοιβη μπορει καποιοσ να μου πει περισσοτερες λεπτομερειες :?:
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ :!:
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Erevodifwntas » Mon Nov 06, 2006 5:59 pm

Καλώς μας ήρθες.

νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχο θέμα (άρα καλό θα ήταν να μην ανοίγουμε νέα)

για τις ερωτήσεις:
Μπορείς να δηλώσεις ότι θες και να μην πας να το δώσεις. Αν το πέρασεις μετράει σαν κάποιο μάθημα (σε περίπτωση που στο τέλος έχει περισσότερα μαθήματα από οσα χρειάζεσαι τότε μπορείς είτε να τα μετρήσεις είτε να πεις ότι δε θες να υπολογιστούν για το μέσο όρο του πτυχίου σου -π.χ. αν περάσεις 37 μαθήματα συνολικά μπορείς είτε να διώξεις ένα μάθημα επιλογής, είτε ο μ.ο. να βγει /37)

γενικά όλα τα μαθήματα μπορείς να τα δώσεις σε όποιο εξάμηνο θες (απλά συμβουλευτικό ρόλο έχει ο χωρισμός σε εξάμηνο)

Δεν γνωρίζω για τις έρευνες.. μάλλον περισσότερο ως κάτι που θέλουμε να γίνει μου ακούγεται, παρά ως κάτι που ισχύει... φυσικά απέχω αρκετά από το προπτυχιακό, οπότε μπορεί να κάνω λάθος.

P.S. πολλά smilies βρε παιδί μου.... ;-)
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
john44
bit level
bit level

Post by john44 » Mon Nov 06, 2006 6:13 pm

σε ευχαριστω για τις απαντησεις
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”