Κατάληψη
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Θεωρώ όλες τις παρεξηγήσεις σκόπιμες. Όλοι γνωρίζουμε ότι τόσο πριν όσο και μετα τους Ολυμπιακούς Αγώνες λειτουργούσαν στην Αθήνα παράνομες κάμερες παρακολούθησης προσώπων. Τη λειτουργία αυτών των καμερών υποτίθεται ότι θα τη διέκοπτε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετικές καταγγελίες τις Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ωστόσο η λειτουργία τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα....
συμφωνώ, οι παραπάνω που διαφώνησαν πιθανόν να μην κατάλαβαν ότι αναφερόσουν σε αυτές τις κάμερες....ο μοναδικός σκοπός που εξυπηρετούν οι συγκεκριμένες κάμερες είναι η big-brotherοποίηση της κοινωνίας μας....εγώ τουλάχιστον αυτό δεν το θέλω.PASCAL wrote:Θεωρώ όλες τις παρεξηγήσεις σκόπιμες. Όλοι γνωρίζουμε ότι τόσο πριν όσο και μετα τους Ολυμπιακούς Αγώνες λειτουργούσαν στην Αθήνα παράνομες κάμερες παρακολούθησης προσώπων. Τη λειτουργία αυτών των καμερών υποτίθεται ότι θα τη διέκοπτε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετικές καταγγελίες τις Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ωστόσο η λειτουργία τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα....
για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ώστε να μη γίνουν μαθήματα.τώρα αν αύριο το πρωι ο βενιέρης ξυπνήσει στραβά αυτό δεν το ξέρωsupernova wrote:Παιδια, δεν ξέρει κανείς δηλαδή τι θα γίνει αύριο? έχουμε μαθήματα?
- spiretos
- Kilobyte level
Είμαι της άποψης του ότι αύριο θα γίνει μάθημα μιας και αρχίσαμε Πέμπτη και κλείνοντας Πέμπτη θα έχουμε "κερδίσει" μια βδομάδα που τη θεωρούσαμε χαμένη.
Αν δουν όμως και κάτι επεισόδια που έγιναν εδώ (άσχετα με το Πολυτεχνείο βέβαια) ίσως αποφασίσουν να την κλείσουν από αύριο.
Αν δουν όμως και κάτι επεισόδια που έγιναν εδώ (άσχετα με το Πολυτεχνείο βέβαια) ίσως αποφασίσουν να την κλείσουν από αύριο.
- hello_kitty
- Kilobyte level
Ζήτω ο ΕΛΑΣ - κάτω η ΕΛ.ΑΣ.PASCAL wrote:Θεωρώ όλες τις παρεξηγήσεις σκόπιμες. Όλοι γνωρίζουμε ότι τόσο πριν όσο και μετα τους Ολυμπιακούς Αγώνες λειτουργούσαν στην Αθήνα παράνομες κάμερες παρακολούθησης προσώπων. Τη λειτουργία αυτών των καμερών υποτίθεται ότι θα τη διέκοπτε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετικές καταγγελίες τις Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ωστόσο η λειτουργία τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα....
Ζήτω η εθνική αντίσταση.
Πάντως όταν η κοβέντα σκάει από τις ΓΣ και τις καταλήψεις στους ολυμπιακούς αγώνες και τις κάμερες τότε ΝΑΙ ξέρω και κοιμάμαι ασφαλής. Η Ελλαδάρα είναι σε καλά χέρια. Μετά τον όρο Ρεχάγκελ - η γενιά μας. Ζήτω η 28η Οκτωβρίου, ζήτω το Ελληνικό πανεπιστήμιο, ζήτω το άσυλο, κάτω οι αμερικάνοι. Και σε 10 χρόνια που στα 36 μας θα ψάξουμε για καμια δουλεία δεν θα απαντήσουμε σαν τον εθνικό μας πάπά ότι στα νιάτα μας διαβάζαμε. Εμείς θα πούμε ντόμπροι που είμαστε ότι κάναμε αντίσταση.
Ζήτω τα 700 ευρώ το μήνα. Και μην τυχόν και μου πεί κανείς ότι δεν φταίει το σύστημα για τα 700. Η διαφωνία μου μάγκες θα είναι, ότι ο ορισμός του συστήματος δεν βρίσκεται στα λεξικά, αλλά στον πλησιέστερο καθρέφτη...
- AnINffected
- Gbyte level
Ώπα, βρε παιδιά, βγήκατε εντελώς εκτός θέματος.
Άλλο οι κάμερες στους δρόμους και άλλο αυτό που πρότεινα.
Για να μη μακρυγορώ, αυτό που φαντάζομαι είναι να βιντεοσκοπούνται οι Γ.Σ. και μόνο αυτές-τίποτα άλλο, ούτε από άποψη χώρου, ούτε χρόνου.
Να υπάρχει δηλαδή και κάτι αντίστοιχο των πρακτικών στις Γ.Σ., αλλά σε video.
Δεν είπα να το κάνουμε και Big Brother!
Δε θέλω να σας πιέσω, απλά να βεβαιωθώ οτί έχετε καταλάβει κατά 100% τί λέω πριν εγκαταλείψουμε την ιδέα.
Όσο για την άλλη ιδέα, αν μου έρθει καμία επιφοίτηση, θα σας το πώ.
Άλλο οι κάμερες στους δρόμους και άλλο αυτό που πρότεινα.
Για να μη μακρυγορώ, αυτό που φαντάζομαι είναι να βιντεοσκοπούνται οι Γ.Σ. και μόνο αυτές-τίποτα άλλο, ούτε από άποψη χώρου, ούτε χρόνου.
Να υπάρχει δηλαδή και κάτι αντίστοιχο των πρακτικών στις Γ.Σ., αλλά σε video.
Δεν είπα να το κάνουμε και Big Brother!
Δε θέλω να σας πιέσω, απλά να βεβαιωθώ οτί έχετε καταλάβει κατά 100% τί λέω πριν εγκαταλείψουμε την ιδέα.
Όσο για την άλλη ιδέα, αν μου έρθει καμία επιφοίτηση, θα σας το πώ.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!
Ada Lovelace
- AnINffected
- Gbyte level
Ένας τρόπος για να μην υπάρχουν καθόλου συγκρούσεις είναι....
να γίνονται τα πάντα εξ'αποστάσεως (π.χ. ηλεκτρονικά), κάτι που φυσικά είναι πολύ δύσκολο στην πράξη αλλά το λέω για να δώσω τροφή για σκέψη.
Μία καλή μέθοδος για τη γρήγορη εύρεση μίας λύσης σε ένα πρόβλημα είναι η μέθοδος του brainstorming (ε.γ.ω. "καταιγισμός ιδεών").
Με λίγα λόγια, προτείνει ο καθένας μία ιδέα με το που του "κατεβαίνει", ακόμη και αν νοιώθει οτί είναι χαζή ή ανέφικτη.
Κάθε ιδέα είναι μία ευκαιρία για να προκύψουν ακόμη περισσότερες ιδέες, μέχρι να φτάσουμε σε κάποια που μπορεί να συζητηθεί.
Αν απορριφθεί, συνεχίζουμε το brainstorming session, και πάει λέγοντας.
να γίνονται τα πάντα εξ'αποστάσεως (π.χ. ηλεκτρονικά), κάτι που φυσικά είναι πολύ δύσκολο στην πράξη αλλά το λέω για να δώσω τροφή για σκέψη.
Μία καλή μέθοδος για τη γρήγορη εύρεση μίας λύσης σε ένα πρόβλημα είναι η μέθοδος του brainstorming (ε.γ.ω. "καταιγισμός ιδεών").
Με λίγα λόγια, προτείνει ο καθένας μία ιδέα με το που του "κατεβαίνει", ακόμη και αν νοιώθει οτί είναι χαζή ή ανέφικτη.
Κάθε ιδέα είναι μία ευκαιρία για να προκύψουν ακόμη περισσότερες ιδέες, μέχρι να φτάσουμε σε κάποια που μπορεί να συζητηθεί.
Αν απορριφθεί, συνεχίζουμε το brainstorming session, και πάει λέγοντας.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Ada Lovelace
- The Godfather
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
εμένα γιατί ο θυρωρός μου είπε ότι αύριο θα είναι κανονικότατα ανοιχτή???
Δεν είδα ειδήσεις, αλλά έτσι όπως τα λες....είναι λίγο δύσκολο για κάποιους να φτάσουν στη σχολή αύριο
Κάποιος άλλος? Αύριο το πρωι, από πού μπορούμε να μάθουμε αν είναι ανοιχτή ή κλειστή????
Δεν είδα ειδήσεις, αλλά έτσι όπως τα λες....είναι λίγο δύσκολο για κάποιους να φτάσουν στη σχολή αύριο
Κάποιος άλλος? Αύριο το πρωι, από πού μπορούμε να μάθουμε αν είναι ανοιχτή ή κλειστή????
Last edited by The Godfather on Thu Nov 16, 2006 10:33 am, edited 1 time in total.
Don Vito Corleone
- The Godfather
- Kilobyte level
- Fairy
- Gbyte level
Υποθέτω τηλεφωνώντας στο θυρωρείο, αλλά μάλλον θα δεχτούν καταιγισμό από τηλεφωνήματα. Πάντως αν κάποιος μένει κοντά και έχει μάθημα στις 9 και διαπιστώσει πως η σχολή είναι όντος κλειστή, όσοι από εμάς μένουν μακρυά θα το εκτιμούσαμε πολύ αν μέχρι τις δέκα περίπου το ανακοινώσει εδώ...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
- The Godfather
- Kilobyte level
ναι όντως, θα ήταν πολύ καλό θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτεραFairy wrote:Υποθέτω τηλεφωνώντας στο θυρωρείο, αλλά μάλλον θα δεχτούν καταιγισμό από τηλεφωνήματα. Πάντως αν κάποιος μένει κοντά και έχει μάθημα στις 9 και διαπιστώσει πως η σχολή είναι όντος κλειστή, όσοι από εμάς μένουν μακρυά θα το εκτιμούσαμε πολύ αν μέχρι τις δέκα περίπου το ανακοινώσει εδώ...
Don Vito Corleone
- The Godfather
- Kilobyte level