Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
-
N@z_Plir
- Kilobyte level

Ganther++
spiretos wrote:Να το δούμε και από την αλλή;
Πώς θα φαινόταν σ'εμάς να μπορούσε και ο καθηγητής να έρχεται και να γράφει (σε δικό του forum και σε αντίστοιχο topic):
"Καλά ε; διόρθωσα σήμερα το γραπτό του <Τάδε>. Το τι γράφει το παιδί δε λέγεται! Ακούστε ακούστε..." ή
"Ο <Τάδε> δεν "τραβάει". Ακούστε τι μου είπε σήμερα:..."
Ελεύθερος να γράφει και αυτός ότι θέλει δε θα ήταν;
***Μην το πάρετε στραβά. Απλώς μου φαίνεται λογικότερο να περιοριστούμε στα topics των μαθημάτων για το σχολιασμό των καθηγητών (ή ό,τι άλλο)...
καλά είσαι λίγο έως πολύ υπερβολικός.Μπερδεύεις δύο πράγματα.Εμείς οι φοιτητές αξιολογούμαστε με το βαθμό μας.Οι καθηγητές(και όχι μόνο) από πουθενά.Μη βάζεις διαφορετικά πράγματα στο ίδιο τσουβάλι.Και να θυμίσω πως πέρυσι είχε περάσει αίτημα στη ΓΣ για αξιολόγηση των καθηγητών μέσω ερωτηματολογίων.Ποτέ όμως δεν εφαρμόστηκε. Γιατί?για σκεφτείτε...
Και για να τελειώνω και εγώ διαφωνώ με την ύπαρξη ενός τέτοιου τοπικ γιατί νομίζω πως θα καταστεί το έρμαιο καθενός που δεν πέρασε κάποιο μάθημα...

-
cactus
- Mbyte level

- Academic status: N>4
N@z_Plir wrote:Και για να τελειώνω και εγώ διαφωνώ με την ύπαρξη ενός τέτοιου τοπικ γιατί νομίζω πως θα καταστεί το έρμαιο καθενός που δεν πέρασε κάποιο μάθημα...
Συμφωνώ!
laikedelic !
-
ciao
- Wow! Terabyte level

- Academic status: PhD
Count me in!
S.S.D.D.
-
adam98
- Gbyte level

Προφανώς
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
-
tara
- byte level

δεν καταλαβαινω τη λογικη σας.Ενα forum φοιτητων ειναι εδω, δεν εχει καμια εξουσια.Υπαρχουν και τα οι διαχειριστές αν κάτι είναι προσβλητικό για κάποιον μπορούν να το σβήνουν.Και από την άλλη όταν είμαστε μεταξύ μας συζητάμε για το ποιοι είναι "καλοί" και ποιοι λιγότερο καλοί καθηγητές.Εδώ γιατί να μην μπορούμε?Η γνώμη μου είναι οτι δεν θα επρεπε καν να συζηταμε αν πρεπει να ανοιξει ενα τετοιο θεμα.Αν καποιος το ανοίξει τότε να μείνει ανοικτό και να ακολουθεί τους υπολοιπους κανονες.Τώρα αν υπαρχουν βρισιες και αλλα προσβλητικά στοιχεια να σβηνονται και τα μελη που τα εγραψαν να εχουν τις κυρωσεις που προβλεπει ο κανονισμος.
Για πειτε μου αν ανοιγα ενα θεμα και ελεγα οτι ο Ξυλωμενος ειναι συνεργασιμος,τον βρισκεις τις ωρες γραφειου του ,ειναι οργανωμενος αλλα το μαθημα που κανει δεν μου αρεσει γιατι τα λεει πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινω να παρακολουθησω,προσβαλλω καποιον?
-
shodanjr_gr
- Mbyte level

- Academic status: Alumnus/a
by shodanjr_gr » Mon Nov 20, 2006 1:19 pm
Σίγουρα όχι, αλλά αν άνοιγες ένα θέμα που να έλεγε ότι ο καθηγητής Χ, είναι τάδε, κάνει τα τάδε, δεν κάνει τα τάδε, και σε έκοψε με 4.5 τότε θα δημιουργόντουσαν εντυπώσεις...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
-
a_s
- Mbyte level

-
Tomahawk wrote:Ναι ειναι καπως περιεργος τυπος ΑΛΛΑ για οποιον γουσταρει προγραμματισμο ο τυπος ειναι λουκουμι!!
Επελεγα οποιοδηποτε προγραμματιστικο μαθημα του σε ΚΛΑΣΜΑΤΑ δευτερολεπτου ακομα και αν μου κατεβαζε καντηλια στη διαρκεια!!
Θα συμφωνήσω με την άποψη του συναδέλφου!
Εμένα μου είχαν μείνει στο 4ο έτος να χρωστάω Java και Δομές επειδή δεν μου άρεσε ο προγραμματισμός!
Χάρις στον Συντιχάκη, κατάλαβα επιτέλους αυτά που παιδευόμουν επί τα 3 προηγούμενα χρόνια να καταλάβω με τον προηγούμενο καθηγητή...
Ο Συντιχάκης είναι κορυφαίος στο είδος του. Αυτό που ίσως τον έκανε να γίνει παρεξηγήσιμος από πολλούς είναι αυτή η φήμη που κυκλοφορούσε ότι δεν έβαζε υψηλούς βαθμούς (που στο κάτω-κάτω, καλά έκανε)
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
-
shodanjr_gr
- Mbyte level

by shodanjr_gr » Mon Nov 20, 2006 1:48 pm
Αυτό που ίσως τον έκανε να γίνει παρεξηγήσιμος από πολλούς είναι αυτή η φήμη που κυκλοφορούσε ότι δεν έβαζε υψηλούς βαθμούς (που στο κάτω-κάτω, καλά έκανε)
Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η αυστηρή του βαθμολόγηση. Ήταν ότι τα θέματα που ζήταγε ήταν ψιλο-παράλογα (ειδικά για μάθημα πρώτου εξαμήνου)... Ειλικρινά τα θέματα στις Δομές και στην Java 2 μου φάνηκαν ΜΑΚΡΑΝ ευκολότερα από αυτά της Java 1...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
-
N@z_Plir
- Kilobyte level

Εντάξει tara ίσως θα μπορούσε να λειτουργήσει πειραματικά-δε κολλάω εκεί εγώ- αλλά το ζητούμενο για μένα είναι να το εφαρμόσουν οι ίδιοι οι καθηγητές ώστε η άποψή μας να έχει ουσιαστικό αντίκρυσμα...
Όσο για το συντιχάκη δε μου έχει κάνει αλλά ο γιακουμάκης είναι μια χαρά!
-
tara
- byte level

ναι εχεις δικιο δεν θα εχει αντικρισμα αν τα λεμε και τα διαβαζουμε μονοι μας,οι καθηγητες θα μπορουσαν να εχουν μια μορφη τετοιου ειδους ςπικοινωνιας με τους καθηγητες.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε μονοι μας να συζητητσουμε για αυτους.Νομιζω οτι εχουμε καθε δικαιωμα.