Οικονομικό/Λογιστικό επιμελητήριο
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Οικονομικό/Λογιστικό επιμελητήριο
Ξερει κανεις αν ως αποφητοι πληροφορικης ΟΠΑ μπορουμε να γραφτουμε στο επιμελητηριο αυτο?
Ειναι ενα μονο? Το λογιστικο? Ειναι αλλο το οικονομικο? Η απλα ειναι ενα που κυκλοφορει με 2 (κακως) ονοματα?
Να ειναι σιγουρος οποιος απαντησει, οχι να εχει ακουσει φημες...
Με ενδιαφερει το θεμα αρκετα....
Ειναι ενα μονο? Το λογιστικο? Ειναι αλλο το οικονομικο? Η απλα ειναι ενα που κυκλοφορει με 2 (κακως) ονοματα?
Να ειναι σιγουρος οποιος απαντησει, οχι να εχει ακουσει φημες...
Με ενδιαφερει το θεμα αρκετα....
εμένα με το που μπήκα στη σχολή άρχισαν να μου στέλνουν ενημερωτικά φυλλάδια!!(από το παράρτημα κρήτης)
πάντως λογιστικό επιμελητήριο δεν υπάρχει!υπάρχει μόνο οικονομικό στο οποί εγγραφόμαστε!
ειρωνεία πάντως!σπουδάζουμε πληροφορική και εγγραφόμαστε σε οικονομικό επιμελητήριο!όμως ο καιρός γαρ εγγυς...
πάντως λογιστικό επιμελητήριο δεν υπάρχει!υπάρχει μόνο οικονομικό στο οποί εγγραφόμαστε!
ειρωνεία πάντως!σπουδάζουμε πληροφορική και εγγραφόμαστε σε οικονομικό επιμελητήριο!όμως ο καιρός γαρ εγγυς...
Παιδιά ρίξτε μια ματιά εδώ πέρα... Νομίζω ότι εμείς δεν μπορούμε να γραφτούμε. :( http://www.oe-e.gr/memb/prereq.htm
Από ότι λέει πρέπει να είσαι κάτοχος πτυχίου Οικονομικής κατεύθυνσης.
Από ότι λέει πρέπει να είσαι κάτοχος πτυχίου Οικονομικής κατεύθυνσης.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
Αν δλδ κάποιος έχει βγάλει κάποια μαθήματα επιλογής ή κύκλους κ έχει πτυχίο Πληροφορικής δεν μπορεί να γραφτεί στο Οικονομικό Επιμελητήριο.?
Και κάτι άλλο. Ο κος Γιανακουδάκης μας είχε πει νομίζω ότι σας επικεφαλής είχε προτείνει φετινή συνεδρίαση για την ίδρυση του Επιμελητηρίου Πληροφορικής. Πέρση είχε ξαναγίνει προσπάθεια αλλά δεν παρουσιάστηκαν τα παλικάρια του πολυτεχνείου (ή παρουσιάστηκαν αλλά αρνήθηκαν να δώσουν έγκριση)
Κάτι παρδαλό παίχτηκε anyway και ακόμα είμαστε χωρίς επιμελητήριο … και χωρίς δικαιώματα…
Και κάτι άλλο. Ο κος Γιανακουδάκης μας είχε πει νομίζω ότι σας επικεφαλής είχε προτείνει φετινή συνεδρίαση για την ίδρυση του Επιμελητηρίου Πληροφορικής. Πέρση είχε ξαναγίνει προσπάθεια αλλά δεν παρουσιάστηκαν τα παλικάρια του πολυτεχνείου (ή παρουσιάστηκαν αλλά αρνήθηκαν να δώσουν έγκριση)
Κάτι παρδαλό παίχτηκε anyway και ακόμα είμαστε χωρίς επιμελητήριο … και χωρίς δικαιώματα…

- Ganther
- Wow! Terabyte level
Για να γλυτωσεις πχ αν εχεις δικη σου επιχειρηση το να πληρωνεις λογιστη μαλον...PaP wrote:και για ποιο λόγο να κάνει κανείς κάτι τέτοιο ???
μήπως μπορεί να κρατήσει βιβλία ?? με ένα μαθηματάκι λογιστικής ?

Δεν νομιζω να θελει κανεις επειδη τελειωσε πληροφορικη ΟΠΑ να κραταει τα βιβλια σε 5-6 επιχειρησεις. Αλλα για τη δικη σου στην αρχη ειναι ΠΟΛΥ καλη φαση.
- Ganther
- Wow! Terabyte level
αυτα τα βρισκεις σχετικα ευκολα (συμβουλες για το τι να κανεις)
το θεμα ειναι οτι αφου δεν εχουμε δικαιωμα "υπογραφης" πρεπει να πληρωσεις για λογιστη σιγουρα :(
ΥΓ. PAP δεν εχεις ακριβως δικιο.
Δηλαδη αν καποιος εκτος απο τα 2 μαθηματα μας (Λογιστικη-Οικονομια) εχει παρει αλλα 4 επιλογης οικονομικα/λογιστικα εχεις την εντυπωση οτι δεν εχει αρκετες γνωσεις σε σχεση με ενα παιδι απο Μαρκετινγκ πχ (που φανταζομαι θα μπορει να γραφτει?)
το θεμα ειναι οτι αφου δεν εχουμε δικαιωμα "υπογραφης" πρεπει να πληρωσεις για λογιστη σιγουρα :(
ΥΓ. PAP δεν εχεις ακριβως δικιο.
Δηλαδη αν καποιος εκτος απο τα 2 μαθηματα μας (Λογιστικη-Οικονομια) εχει παρει αλλα 4 επιλογης οικονομικα/λογιστικα εχεις την εντυπωση οτι δεν εχει αρκετες γνωσεις σε σχεση με ενα παιδι απο Μαρκετινγκ πχ (που φανταζομαι θα μπορει να γραφτει?)