Εξεταστική
- hello_kitty
- Kilobyte level
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Τελευταία από ποια άποψη? Τέλος του κόσμου?djsolid wrote:Παιδιά αυτή η εβδομάδα ειναι και η τελευταία

djsolid wrote:πιο πιθανό είναι να συνεχιστεί η κατάληψη (τουλαχιστον με τα δεδομένα της προηγούμενης γενικής)
Συμφωνώ δεν αλλάζει το κλίμα σε μια βδομάδα, ειδικά με τη διαφορά που σημειώθηκε στην προηγούμενη Γ.Σ
Για τους ίδιους λόγους το βλέπω λίγο χλωμό...hello_kitty wrote:εγω παλι ακουσα οτι δεν θα ξαναγινει ΓΣ για να μην χαθει το εξαμηνο και η εξεταστικη...
- djsolid
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
hello_kitty wrote:εγω παλι ακουσα οτι δεν θα ξαναγινει ΓΣ για να μην χαθει το εξαμηνο και η εξεταστικη....
To παραπάνω κείμενο είναι στο site της ΠΑΣΠ μέχρι και αυτή την ώρα...Νέα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, 1 η ώρα στο Αμφιθέατρο Α.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επιπλέον αυτό βρίσκεται στο forum του παραπάνω site αλλά σαν απάντηση σε μια ερώτηση και όχι σαν ανακοίνωση...Τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά την Δευτέρα και την Τρίτη (μέχρι την ώρα της ΓΣ)
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Εγω αποτι εχω καταλαβει η πασπ δεν θα υποστηριξει καταληψη σε αυτη τη ΓΣ, οποτε και ειναι σχεδον σιγουρο οτισ ε αυτη τη περιπτωση δε θα συνεχιστει η καταληψη.
(Πιστευω βεβαια οτι ακομα και να πει η Πασπ ναι σε καταληψη, παλι σε αυτη τη συνελευση τα πραγματα θα ειναι οριακα, μπορει και να την παρει η δαπ μονη της μονο και μονο λογω κατα... )
Ελπιζω να βγω αληθινος.
(Πιστευω βεβαια οτι ακομα και να πει η Πασπ ναι σε καταληψη, παλι σε αυτη τη συνελευση τα πραγματα θα ειναι οριακα, μπορει και να την παρει η δαπ μονη της μονο και μονο λογω κατα... )
Ελπιζω να βγω αληθινος.
- nocturna_gr
- byte level
Μόλις σχόλασα από την δουλειά μου πήρα το λεωφορείο να τρέξω με την ψυχή στο στόμα να προλάβω... και έφτασα στο εργαστήριο πάνω που κλείδωναν τις πόρτες.maria_ wrote:Κατα τη διάρκεια της Γ.Σ. είναι ανοιχτά.Αν στη συνέχεια αποφασιστεί κατάληψη νομίζω πως θα κλείσουν

Ο λόγος που καίγομαι είναι ότι κατέβασα τα Vista Business από το e-academy και λέει να απευθυνθούμε στους admins του campus για serial key... Ισχύει αυτό ή τσάμπα μαραθωνοδρομώ με τα MME?
SBS

- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Ακόμη δε δίνονται κλειδιά, καθώς η Microsoft μας έδωσε μέσα σε ένα κουβά καμιά 30αριά S/Ns και δεν μπορεί (ακόμη) να κρατηθεί κάπως το ποιο κλειδί δώθηκε σε ποιον (εννοώ να καταχωρηθεί στο σύστημα). Υπομονή και σε μερικές μέρες θα είναι διαθέσιμα τα keys μέσα από το site του ELMS.J'ohn wrote:Μόλις σχόλασα από την δουλειά μου πήρα το λεωφορείο να τρέξω με την ψυχή στο στόμα να προλάβω... και έφτασα στο εργαστήριο πάνω που κλείδωναν τις πόρτες.maria_ wrote:Κατα τη διάρκεια της Γ.Σ. είναι ανοιχτά.Αν στη συνέχεια αποφασιστεί κατάληψη νομίζω πως θα κλείσουν
Ο λόγος που καίγομαι είναι ότι κατέβασα τα Vista Business από το e-academy και λέει να απευθυνθούμε στους admins του campus για serial key... Ισχύει αυτό ή τσάμπα μαραθωνοδρομώ με τα MME?
SBS
Υ.Γ. Νομίζω σε είδα!

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Έχει ακουστεί από κάποια αξιόπιστη πηγή πως η εξεταστική κινδυνεύει να χαθεί;
Λέγοντας αξιόπιστη εννοώ, κάποια συζήτηση καθηγητών, επίσημη ανακοίνωση, τέτοια...
Για παράδειγμα, καθηγητής μας είπε πως δεν έχει ολοκληρώσει την απαιτούμενη από το νόμο ύλη. Ωστόσο δεν θεωρώ αξιόπιστη πηγή το από στόμα σε στόμα μεταξύ φοιτητών ή τις κομματικές αντιπαραθέσεις την ώρα της ΓΣ, που εκ των πραγμάτων θα ειπωθεί μια κουβέντα παραπάνω...
Λέγοντας αξιόπιστη εννοώ, κάποια συζήτηση καθηγητών, επίσημη ανακοίνωση, τέτοια...
Για παράδειγμα, καθηγητής μας είπε πως δεν έχει ολοκληρώσει την απαιτούμενη από το νόμο ύλη. Ωστόσο δεν θεωρώ αξιόπιστη πηγή το από στόμα σε στόμα μεταξύ φοιτητών ή τις κομματικές αντιπαραθέσεις την ώρα της ΓΣ, που εκ των πραγμάτων θα ειπωθεί μια κουβέντα παραπάνω...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."