Παιδιά το θέμα είναι Κατάληψη - καλό είναι να μην ξεφύγουμε κι' άλλο με τα συγγράμματα

Ευχαριστώ

Απόφαση για μη εφαρμογή και απόσυρση του νόμου εξέδωσε η Σύγκλητος του ΕΜΠ, ενώ αναμένονται ανάλογες αποφάσεις από τις Συγκλήτους και άλλων πανεπιστημίων.
«Πρέπει να καταστεί σαφές ότι ένας νόμος που διακατέχεται από την αντίληψη ότι το πανεπιστήμιο είναι ένα απείθαρχο σχολείο, όπου φοιτούν, για απεριόριστο χρόνο, αδιάφοροι και αμελείς σπουδαστές, με ανεπαρκείς δασκάλους οι οποίοι λειτουργούν στη λογική της συντεχνίας και σπαταλούν το δημόσιο χρήμα, δεν μπορεί και δεν θα οδηγήσει σε κανενός είδους αναβάθμιση» τονίζει η Σύγκλητος.
Όλο και κάποιος αγωνιστής θα βρεθεί να σου πει ότι το εξάμηνο είναι μια χαρά, με 8 ή 9 βδομάδες αρκούν για να κατοχυρωθεί το εξάμηνο. Δίκιο δεν έχει; Και ο αγώνας για ένα καλύτερο πανεπιστήμιο και για καλύτερες σπουδές συνεχίζεται, να δεις που σε λίγο θα καταργηθούν οι διαλέξεις ως περιττές και θα κάνουμε 4 μήνες κατάληψη και 1 μήνα εξεταστική.djsolid wrote:Εγω τρομάζω στη σκέψη ότι μπορει να ξεκινήσει το εξάμηνο και μεσα σε 4 εβδομαδες να κάνω εργασίες , να μάθω και να κατανοήσω :
JAVA 2
Λειτουργικά
Υπολογιστικά
Βάσεις
Aλγόριθμους
Αυτόματα
Μετταγλωτιστές
Πραγματικά τρομάζω
Πρέπει να τους δείξεις κατανόηση. Τα λένε οι άμοιροι γιατί δεν έχουν "νιώσει τον έρωτα"Όλο και κάποιος αγωνιστής θα βρεθεί να σου πει ότι το εξάμηνο είναι μια χαρά, με 8 ή 9 βδομάδες αρκούν για να κατοχυρωθεί το εξάμηνο.
Εγώ από το πολύ καθησιό έχω αρχίσει να νιώθω τα οπίσθια μου να μεγαλώνουν... (i can feel my ass grow όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι)....sagwnias wrote:Μου ειπε ενα παιδι οτι θα παει καταλληψη μεχρι 21 Μαρτιου!!!!
Ε ρε γλεντια... Χριστουγεννα-Πασχα χωρις μαθημα!! Αυτο θα πει διακοπες...ουτε το καλοκαιρι ετσι..
Δεν εχει και καλο καιρο να παμε για κανενα μπανακι...
Εχουμε χασει τη μπαλα ρε γμτο..
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
Punisher το'χειςThe Punisher wrote: Πρέπει να τους δείξεις κατανόηση. Τα λένε οι άμοιροι γιατί δεν έχουν "νιώσει τον έρωτα"
Εν γένει, όταν οι αγωνιστές μιλάνε για μαθήματα είναι αντίστοιχο του να μιλάω εγώ για παραδοσιακή κογκολέζικη μουσική.
Να μην αμφιβάλεις ότι αν δίνονταν η δυνατότητα να μη γίνεται μάθημα καθόλου στο πανεπιστήμιο (οι καθηγητές να ανακοινώνουν απλώς την ύλη που ΘΑ είχαν διδάξει και τις εργασίες) και απλώς να γίνονταν 3 εξεταστικές το χρόνο, μια σημαντική μερίδα φοιτητών θα ήταν απολύτως ευχαριστημένοι.tZoLe wrote:Όλο και κάποιος αγωνιστής θα βρεθεί να σου πει ότι το εξάμηνο είναι μια χαρά, με 8 ή 9 βδομάδες αρκούν για να κατοχυρωθεί το εξάμηνο. Δίκιο δεν έχει; Και ο αγώνας για ένα καλύτερο πανεπιστήμιο και για καλύτερες σπουδές συνεχίζεται, να δεις που σε λίγο θα καταργηθούν οι διαλέξεις ως περιττές και θα κάνουμε 4 μήνες κατάληψη και 1 μήνα εξεταστική.djsolid wrote:Εγω τρομάζω στη σκέψη ότι μπορει να ξεκινήσει το εξάμηνο και μεσα σε 4 εβδομαδες να κάνω εργασίες , να μάθω και να κατανοήσω :
JAVA 2
Λειτουργικά
Υπολογιστικά
Βάσεις
Aλγόριθμους
Αυτόματα
Μετταγλωτιστές
Πραγματικά τρομάζω
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα;greenlover wrote:Καταθέτω παράπονο: όταν καποιοι εδώ μέσα σχολιάζουν αρνητικά για τους "αγωνιστές" και πετάνε ειρωνικά σχόλια, οι moderators τους χαϊδεύουν τα αυτιά.
Όταν όμως απαντάω εγώ (η "αγωνίστρια") όλοι πέφτουν να με φάνε...
Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα και δεν νιώθω καθόλου καλά από την νοοτροπία που υπάρχει στο forum.
Έχουμε χωριστεί στην "μειοψηφία" των αριστερίζουντων αναρχικών που θέλουν να μην πάρει κανείς πτυχίο, και σε όλους τους άλλους λογικούς;
Όπως θίγονται οι περισσότεροι εδώ μέσα όταν ανέφερα για τους "παρτάκηδες" και τους "ωχαδερφιστές" έτσι και εγώ θίγομαι όταν μιλάνε απαξιωτικά για τους αγώνες που κάνουμε (οι "αγωνιστές")
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!