Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική

Post by rapadder » Sat Jul 17, 2004 1:01 pm

Υπάρχει στην σελίδα http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea. ... m=N40&aa=1 ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα σχετικά με τις σχολές και τα τμήματα για τους υποψήφιους φοιτητές. Μόλις διάβασα εκεί για ένα νέο τμήμα Πληροφορικής με τίτλό: Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική. Αξιοσημείωτο είναι ότι όλα τα τμήματα Πληροφορικής ΑΕΙ περιγράφονται σαν μια κατηγορία, χωρίς να γίνεται αναφορά στις επιμέρους κατευθύνσεις που προσφέρουν. Τέλος μου κάνει εντύπωση το πλήθος των ΤΕΙ Πληροφορικής που υπάρχουν καθώς και άλλων σχολών που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες.
vagalati
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Sun Jul 18, 2004 5:31 pm

Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό με το νέο τμήμα. Καταλαβαίνετε τι εννοώ έτσι;
Ni!! Ni!! Ni!!
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Tue Jul 20, 2004 1:27 am

Νομιζω οτι το τμημα αυτο δεν θα λειτουργησει απο φετος λογω του οτι πρεπει να υπερχει πρωτα μεταπτ. στο χωρο αυτο. Δημιουργειται ομως πληρ. στην Κερκυρα και ειναι ενδιαφερον η μια κατευθυνση του (πολιτισμικα) http://www.ionio.gr
Image
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Tue Jul 20, 2004 8:04 pm

Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε που λέει.... δυνατότητα απασχόλησης σε "θέσεις ειδικών Βιοπληροφορικής στο μέλλον" και σίγουρα μιλάμε για πολύ μέλλον ακόμα... Αν δεν δούμε κάτι πιο συγκεκριμένο δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα τι παίζει.... Πάντως το μεταπτυχιακό που προαναφέρθηκε είναι πολύ γ@μ@το! Και επίσης μεγάλη μ@λκία που δεν αναφέρουν ξεχωριστά κάθε τμήμα πληροφορικής. 'Αντε να καταλάβει κανείς τι διαφορά έχει το δικό μας το τμήμα με αυτό του Παπει πχ.
There's no place like 127.0.0.1
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Tue Jul 20, 2004 8:48 pm

Εδώ δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το μέλλον μας έτσι όπως είμαστε θα καθίσουμε να ασχολήθούμε με το:"θέσεις ειδικών Βιοπληροφορικής στο μέλλον";;;
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Wed Jul 21, 2004 10:46 am

Mα καλα αφου η αγορα ειναι γεματη απο τετοιες δουλειες απαιτειται το τμημα. Καμμια υπερβολη.

Επισης υπαρχει και το παρομοιο μεταπτυχιακο (συμμετεχουμε) για πληροφορικη υγειας. Αρκετα ενδιαφερον για το ειδος του και καλες προοπτικες, απο οτι μου ειπε καποιος που το πηρε.
http://www.nurs.uoa.gr/metaptixiaka/ind ... xiaka).htm
Image
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Sun Aug 29, 2004 2:32 pm

Κάποιες από τις δημοσιεύσεις μεταφέρθηκαν στη θεματική ενότητα Μεταπτυχιακό Βιοπληροφορικής στο Καποδιστριακό
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”