Ανανέωση των Πάσο και των ταυτοτήτων
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Ανανέωση των Πάσο και των ταυτοτήτων
Να κάνω μία ερώτηση βρε παιδιά, όταν γράφτηκα στην σχολή μου έδωσαν ένα πάσο και την ταυτότητα στην οποία είχαν γράψει από πίσω Α+Β Εξάμηνο.
Και ιδού η ερώτηση: αυτά πότε θα τα ανανεώσουμε? Θα βγει επίσημη ανακοίνωση?
Και ιδού η ερώτηση: αυτά πότε θα τα ανανεώσουμε? Θα βγει επίσημη ανακοίνωση?
What to say man...what to say....
- alberta
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Συνήθως τα πάσο ανανεώνονται αρχές-μέσα Οκτωβρίου (πέρσυ ήταν γύρω στις 10-17 οκτώβρη)...
Όσο για τη φοιτιτική ταυτότητα έχε την μαζί σου στη ανανέωση του πάσο (εμένα μου την είχαν υπογράψει τότε) αλλά να ξέρεις ότι και να μην στην υπογράψουν (και φτάσεις 4ο έτος με υπογραφή μόνο για το 1ο) δν τρέχει και τπτ
Όσο για τη φοιτιτική ταυτότητα έχε την μαζί σου στη ανανέωση του πάσο (εμένα μου την είχαν υπογράψει τότε) αλλά να ξέρεις ότι και να μην στην υπογράψουν (και φτάσεις 4ο έτος με υπογραφή μόνο για το 1ο) δν τρέχει και τπτ
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Τί γίνεται ρε παιδιά με τα πάσο? Το δικό μου λήγει σε 2 μέρες, τί να κάνω?
Να αρχίσω να πληρώνω ολόκληρο εισιτήριο?
Να αρχίσω να πληρώνω ολόκληρο εισιτήριο?
Last edited by crash_override on Tue Sep 25, 2007 12:47 pm, edited 1 time in total.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Μόλις τώρα πήρα τηλέφωνο στην Γραμματεία και μου είπαν ότι το πάσο λήγει στο τέλος του Ακαδημαϊκού έτους, δηλαδή , μου είπε, στις 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!!!!!
Άρα ολονών τα πάσο έχουν λήξει!!!
Και τον ρωτάω:"Και τώρα μέχρι να ανανεωθεί το πάσο θα πληρώνω ολόκληρω εισητήριο?"
Και μου λέει:"Εννοείται!"
"Και πότε θα ανανεωθούν?"
"Δεν ξέρουμε ακόμα, θα το κοιτάξουμε και θα βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση..."
Ωραίο πανεπιστήμιο...
Άρα ολονών τα πάσο έχουν λήξει!!!
Και τον ρωτάω:"Και τώρα μέχρι να ανανεωθεί το πάσο θα πληρώνω ολόκληρω εισητήριο?"
Και μου λέει:"Εννοείται!"
"Και πότε θα ανανεωθούν?"
"Δεν ξέρουμε ακόμα, θα το κοιτάξουμε και θα βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση..."
Ωραίο πανεπιστήμιο...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- alberta
- Kilobyte level
Επίσημα ναι...Από κεί και πέρα πρέπει να είναι μεγάλος κόπανος ο ελεγκτής (όχι ότι δν υπάρχουν και τέτοιοι) αλλά ειδικά σε φοιτιτές ο'υτε καν το όνομα δν κοιτάνε...Πας να το βγάλεις απ την τσάντα/τσέπη κτλ και λένε οκ οκ....
Αν βέβαια σου πει κανένας κάτι, πες σε ήρεμο και ευγενικό (μν σου πω και κακομοίρικο να σε λυπηθεί) ύφος "ορίστε το έτος μου, δν έχω τελειώσει τη σχολή, τι φταίω που δν μας τά χουν ανανεώσει ακόμα?" (εγώ το κανα και με το σχολικό πάσο που είναι πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα-σε μη σχολικές μέρες και ώρες και καλά δν ισχύει και πάντα μου λεγαν οκ δν υπάρχει πρόβλημα....)
Τώρα να εύχεσαι να μν πετύχεις σε κανα στριμμένο (μακριά από μας)
Αν βέβαια σου πει κανένας κάτι, πες σε ήρεμο και ευγενικό (μν σου πω και κακομοίρικο να σε λυπηθεί) ύφος "ορίστε το έτος μου, δν έχω τελειώσει τη σχολή, τι φταίω που δν μας τά χουν ανανεώσει ακόμα?" (εγώ το κανα και με το σχολικό πάσο που είναι πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα-σε μη σχολικές μέρες και ώρες και καλά δν ισχύει και πάντα μου λεγαν οκ δν υπάρχει πρόβλημα....)
Τώρα να εύχεσαι να μν πετύχεις σε κανα στριμμένο (μακριά από μας)
- Serendipity
- Gbyte level
παντως και εμενα που με ελεξαν αρχες οκτωβρη δεν προλαβα να βγαλω το πασο απο την τσεπη και μου παν.οκ οκ φυγε.και σε ενα φιλο μου που δν ειχε το πασο εκεινη τη στιγμη κ το πηγε αλλη μερα στο συνταγμα εκει που πληρωνεις αμα δν εχεις εισητηριο δν του ειπαν τπτ.
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--
My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--
My new blog Serendipity's thoughts!
Το ότι το πάσο λήγει τέλος Αυγούστου πρώτη φορά το ακούω. Πέρισυ πάντως τέτοια εποχή που είχα πάει να βγάλω εισητήριο στο ταξιδιωτικό πρακτορείο και έδωσα το παλιό πάσο μου λέει η κοπέλα ότι αυτό ισχύει μέχρι 20κάτι Οκτώβρη. Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Πάντως τουλάχιστον μέχρι μέσα Οκτώβρη δεν παίζει να σας γράψουν με το παλιό πάσο.
-
- Gbyte level