Περί αποτελεσμάτων της εξεταστικής Ιουνίου 2007
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- default_user
- Kilobyte level
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
- pitsis_asoee
- bit level
- Academic status: N>4
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Σχεδίαση Ψηφιακών Συστημάτων εννοείς? Η επαναληπτική του μαθήματος είναι στις 8/10. Έχουμε καιρό...pitsis_asoee wrote:Παιδιά με σχεδίαση κάνα νέο??
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- pitsis_asoee
- bit level
Ρε παιδιά περιμένω να βγουν αποτελέσματα στα "Συστήματα Ανάκτησης Πληροφοριών" και στην "Επαλήθευση, Επικύρωση και Συντήρηση Λογισμικού" για να κάνω αίτηση για πτυχίο και ακόμα τίποτα!!!
"Επαλήθευση, Επικύρωση και Συντήρηση Λογισμικού" είχαμε δώσει 5/9 και "Συστήματα Ανάκτησης Πληροφοριών" είναι μια εργασία και μια προφωρική ομαδική εξέταση που έγινε στις 18/10!Έλεος!
Ξέρει κανείς τίποτα;;;
"Επαλήθευση, Επικύρωση και Συντήρηση Λογισμικού" είχαμε δώσει 5/9 και "Συστήματα Ανάκτησης Πληροφοριών" είναι μια εργασία και μια προφωρική ομαδική εξέταση που έγινε στις 18/10!Έλεος!
Ξέρει κανείς τίποτα;;;
Στην ίδια μοίρα κι εγώ φίλε.Για το μάθημα της Επαλήθευσης.Δε μπορώ να δικαιολογήσω 22(+; ) μέρες για να βγουν βαθμοί ενός μαθήματος επιλογής.Και ειδικά τώρα που έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα θα πρέπει να κάνουμε άμεσα τον προγραμματισμό μας για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.
Γίνε κι εσύ βρυκόλακας και δάγκωνε όποιον βρεις!!! -> http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=32862
- koki
- Kilobyte level
Καλαμπούκης ftw.
Μου άρεσε πολύ το μάθημα και το είχα πάρει πριν 1-2 έτη, αλλά δεν άντεξα για πάνω από μισό εξάμηνο. Είμαι κι εγώ λίγο ασυνεπής, είναι κι αυτός περιπτωσάρα....
Μου άρεσε πολύ το μάθημα και το είχα πάρει πριν 1-2 έτη, αλλά δεν άντεξα για πάνω από μισό εξάμηνο. Είμαι κι εγώ λίγο ασυνεπής, είναι κι αυτός περιπτωσάρα....
``Άναρθρες κραυγές τύπου απόλυσης από στρατό' ' + ``'Άναρθρες κραυγές τύπου θα πάω στο Παρίσι' ' + ``Άναρθρες κραυγές τύπου μαμά μου φοβάμαι' '
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Τα βλογς είναι σαν τις ********, όλοι έχουν από μία
Death By Popcorn : Η απάντηση σε κάθε εσωτερική και εξωτερική σινε/σειρο-αναζήτηση. :D
Καλά πες ότι η εξέταση είναι λίγο δύσκολη να βαθμολογηθεί επειδή ήταν και λίγο χύμα αυτά που παραδώσαμε αλλά τουλάχιστον δε θα μπορούσαν να είχαν βγάλει νωρίτερα τις ατομικές και τα project; Τις ατομικές τις έχουμε δώσει εδώ και μήνες (και σιγά τις ασκήσεις) και το project εδώ κι ένα μήνα και αναμενόταν να βγει η βαθμολογία μετά από 15 μέρες περίπου από την εξέτασή του...
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- smoky
- Kilobyte level
Κοιτα, τα μισα γραπτα τα βαθμολογησε κατα την παρουσιαση που καναμε οποτε δεν ειναι και τιποτα τρελα δυσκολο, ετσι;
Επισης οπως ειπες για τις εργασιες, τις εχουμε παραδοσει εδω και 1 μηνα+.
Επισης ακομα περιμενω να δω τι θα γινει με την Επαληθευση. Ποσες μερες πριν την επαναληπτικη σκοπευουν να ανακοινωθουν τα αποτελεσματα...
Επισης οπως ειπες για τις εργασιες, τις εχουμε παραδοσει εδω και 1 μηνα+.
Επισης ακομα περιμενω να δω τι θα γινει με την Επαληθευση. Ποσες μερες πριν την επαναληπτικη σκοπευουν να ανακοινωθουν τα αποτελεσματα...