Παιδιά χρειάζομαι τη συμβουλή σας...
μου έχει μείνει 1 μάθημα για πτυχίο και απ' ότι βλέπω στο πρόγραμμα, τα μαθήματα από τα οποία μπορώ να διαλέξω είναι:
--Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση
--Κατανεμημένα Συστήματα
--Ασύρματα Δίκτυα και Κινητές Επικοινωνίες
--Χρονολογικές Σειρές και Προβλέψεις
--Ειδικά Θέματα Χρηματοδοτικής Διοίκησης
Ποιο από τα παραπάνω μου προτείνετε να δώσω? Υπάρχει μήπως και κάποιο μάθημα από άλλο τμήμα που να αξίζει?
Το πρόβλημα μου είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Νοέμβρη να μπω φαντάρος, οπότε να μη μπορέσω να δώσω εργασία αν το απαιτεί το μάθημα...
Συμβουλή?
Εφαρμοσμενη το περασα σχετικα ευκολα χωρις παρακολουθηση και απο οτι θυμαμαι δεν ειχε εργασιες.Βεβαια παει λιγος καιρος απο τοτε, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι ... μη σε παρω στον λαιμο μου !
ΥΣ και εγω φανταρος μπαινω μαλλον τον νοεμβρη!!!
μακρια απο κατανεμημενα και ασυρματα , δυσκολα τα πραγματα !
ΥΣ και εγω φανταρος μπαινω μαλλον τον νοεμβρη!!!
μακρια απο κατανεμημενα και ασυρματα , δυσκολα τα πραγματα !
Βασικά τα Ασύρματα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα να τα περάσεις αν ξέρεις τι ζητάει ο καθηγητής. Αν μπορείς να το παρακολουθήσεις θα σου φανεί εύκολο, αρκετά ενδιαφέρον και θα πάρεις και καλό βαθμό. Το project είναι λιγάκι απαιτητικό αλλά όχι ακατόρθωτο και η βαθμολόγηση δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή.
Αν μπεις φαντάρος όμως θα σου συνιστούσα να μην το ακουμπήσεις, αν όχι επέλεξε το.
Το μάθημα το κατανεμημένων είναι πολύ απαιτητικό και με αρκετά δύσκολη υποχρεωτική εργασία. Οπότε θα σου συνιστούσα να μείνεις μακριά.
Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω.
Αν μπεις φαντάρος όμως θα σου συνιστούσα να μην το ακουμπήσεις, αν όχι επέλεξε το.
Το μάθημα το κατανεμημένων είναι πολύ απαιτητικό και με αρκετά δύσκολη υποχρεωτική εργασία. Οπότε θα σου συνιστούσα να μείνεις μακριά.
Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω.