Ναι ρε παιδι μου πλακα ειχε δε λεω.The Punisher wrote:εδώ στη γειτονιά άκουσα ότι κάνει μια συνέλευση η χαρτοπαιχτική λέσχη ... να πάμε να της εκφράσουμε τα παράπονά μας?Stoupeace wrote:Τώρα αν πηγαίνεις μόνο σε συνελεύσεις που έχουν τις ταμπέλες ΓΕΝΙΚΗ ή ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ, καλά να πάθεις. Το ζήτημα είναι ότι και σε αυτή τη συνέλευση μπορείς να πεις τη γνώμη σου, και είναι για τη σχολή σου.
..με μπόλικη δόση χιούμορ
Αλλα πες μου χωρις πλακα τι ακριβως σε χαλαει να πας να πεις μαζι με ολους τους ομοιδεάτες σου οτι θελεις να ανοιξει η σχολη. Τι σε χαλαει? Οτι δεν είναι επίσημη? νόμιμη? Αφου μπορεις να εκφρασεις τη γνωμη σου...

ΜΟΝΟ αυτοί πατάνε ε? Αρα σας πειράζει το γεγονός ότι είναι 50 παιδιά τα οποία δεν είναι απο παραταξεις και το Αυτοδιαχειριζομενο. Αν ήταν 50 φοιτητές όπως εγώ κ εσύ δηλαδή πάλι θα τους πείραζε. Ντάξει να ξέρω τι εννοείτε με το "κανεις" απο δω και πέρα.sagwnias wrote:σε 2-3 χρονακια που θα εχεις φαει λιγο χρονο μεσα στη σχολη σου και θα εχεις κατεβει καμια 50αρια φορες στο υπογειο και θα εχεις παει σε 2-3 συνελευσεις και θα εχεις κατεβει σε 2-3 ποριες και αμα κοβει το ματι σου και αμα θυμασαι λιγο φατσες θα δεις οτι θα θυμασαι τα παιδια απο ΠΑΣΠ, απο ΔΑΠ, απο ΠΚΣ, απο ΑΡΕΝΑ, απο το Αυτοδιαχειριζομενο στεκι. Ετσι αν κατεβαινεις σε καποια καταληψη θα βλεπεις καποιους απο αυτους και θα λες ειδα μια παρεα ΔΑΠιτες, λιγους ΠΑΣΠιτες, και πολλους απο το Στεκι.
Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα στις καταληψεις μονο αυτοι πατανε.
Τωρα για τα μικρα και τους Πακιστανους πιστευω οτι δεν θελει και πολυ μεγαλη εμπειρια για να τους καταλαβεις. Γι αυτο λοιπον αμα σου λεει καποιος οτι δεν ειδε ατομα απο τη σχολη μας ξερει τι σου λεει συνηθως.
Λοιπόν επειδή κι εγώ εχω κατέβει 2-3 φορές στην καταληψη εχω δει άτομα απο τη σχολή και όχι 40-50 αλλά πολύ παραπάνω. Τεσπά η (μη πολιτική) προπαγάνδα που γίνεται εδώ μέσα δεν πρόκειται να διαψευσθεί μόνο απο 4-5 άτομα. Οταν λέω προπαγάνδα εννοώ τα reports για την κατασταση της σχολής που υπερβάλλουν λίγο ή πολύ θέλοντας να δείξουν χειρότερα τα πράγματα απόσο είναι. Και επίσης εννοώ όλους αυτούς που τυφλά πιστεύουν όσα διαβάζουν και δεν έχουν κατέβει (και είναι αρκετοί αυτοί).
Οποτε ΝΑΙ η σχολή είναι γεμάτοι αναρχικούς (με την εννοια των ΜΜΕ) και πρεζάκια και Πακιστανούς (πωπω τι κακο μας βρήκε) και νομίζω ότι ο Σκοφιλντ και ο Μπαροους κρύβονται στο υπόγειο κάτω απο το τελευταίο τραπεζάκι της ΔΑΠ.
Edit: Zif i defined "προπαγανδα"