Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school
Re: Θα κλείσει?

Post by stoupeace » Fri Dec 12, 2008 7:03 pm

The Punisher wrote:
Stoupeace wrote:Τώρα αν πηγαίνεις μόνο σε συνελεύσεις που έχουν τις ταμπέλες ΓΕΝΙΚΗ ή ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ, καλά να πάθεις. Το ζήτημα είναι ότι και σε αυτή τη συνέλευση μπορείς να πεις τη γνώμη σου, και είναι για τη σχολή σου.
εδώ στη γειτονιά άκουσα ότι κάνει μια συνέλευση η χαρτοπαιχτική λέσχη ... να πάμε να της εκφράσουμε τα παράπονά μας?

..με μπόλικη δόση χιούμορ :lol:
Ναι ρε παιδι μου πλακα ειχε δε λεω.
Αλλα πες μου χωρις πλακα τι ακριβως σε χαλαει να πας να πεις μαζι με ολους τους ομοιδεάτες σου οτι θελεις να ανοιξει η σχολη. Τι σε χαλαει? Οτι δεν είναι επίσημη? νόμιμη? Αφου μπορεις να εκφρασεις τη γνωμη σου...

:smt011 Μονοι σας χαλιεστε... Τεσπά ίσως πρέπει να το συνηθίσω, γιατί βλέποντας και παλιά τόπικ τα ίδια και τα ίδια λέγονται.
sagwnias wrote:σε 2-3 χρονακια που θα εχεις φαει λιγο χρονο μεσα στη σχολη σου και θα εχεις κατεβει καμια 50αρια φορες στο υπογειο και θα εχεις παει σε 2-3 συνελευσεις και θα εχεις κατεβει σε 2-3 ποριες και αμα κοβει το ματι σου και αμα θυμασαι λιγο φατσες θα δεις οτι θα θυμασαι τα παιδια απο ΠΑΣΠ, απο ΔΑΠ, απο ΠΚΣ, απο ΑΡΕΝΑ, απο το Αυτοδιαχειριζομενο στεκι. Ετσι αν κατεβαινεις σε καποια καταληψη θα βλεπεις καποιους απο αυτους και θα λες ειδα μια παρεα ΔΑΠιτες, λιγους ΠΑΣΠιτες, και πολλους απο το Στεκι.
Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα στις καταληψεις μονο αυτοι πατανε.
Τωρα για τα μικρα και τους Πακιστανους πιστευω οτι δεν θελει και πολυ μεγαλη εμπειρια για να τους καταλαβεις. Γι αυτο λοιπον αμα σου λεει καποιος οτι δεν ειδε ατομα απο τη σχολη μας ξερει τι σου λεει συνηθως.
ΜΟΝΟ αυτοί πατάνε ε? Αρα σας πειράζει το γεγονός ότι είναι 50 παιδιά τα οποία δεν είναι απο παραταξεις και το Αυτοδιαχειριζομενο. Αν ήταν 50 φοιτητές όπως εγώ κ εσύ δηλαδή πάλι θα τους πείραζε. Ντάξει να ξέρω τι εννοείτε με το "κανεις" απο δω και πέρα.
Λοιπόν επειδή κι εγώ εχω κατέβει 2-3 φορές στην καταληψη εχω δει άτομα απο τη σχολή και όχι 40-50 αλλά πολύ παραπάνω. Τεσπά η (μη πολιτική) προπαγάνδα που γίνεται εδώ μέσα δεν πρόκειται να διαψευσθεί μόνο απο 4-5 άτομα. Οταν λέω προπαγάνδα εννοώ τα reports για την κατασταση της σχολής που υπερβάλλουν λίγο ή πολύ θέλοντας να δείξουν χειρότερα τα πράγματα απόσο είναι. Και επίσης εννοώ όλους αυτούς που τυφλά πιστεύουν όσα διαβάζουν και δεν έχουν κατέβει (και είναι αρκετοί αυτοί).

Οποτε ΝΑΙ η σχολή είναι γεμάτοι αναρχικούς (με την εννοια των ΜΜΕ) και πρεζάκια και Πακιστανούς (πωπω τι κακο μας βρήκε) και νομίζω ότι ο Σκοφιλντ και ο Μπαροους κρύβονται στο υπόγειο κάτω απο το τελευταίο τραπεζάκι της ΔΑΠ.

Edit: Zif i defined "προπαγανδα"
Last edited by stoupeace on Fri Dec 12, 2008 7:10 pm, edited 1 time in total.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Fri Dec 12, 2008 7:07 pm

Stoupeace wrote:η προπαγάνδα που γίνεται εδώ μέσα
Αυτό που είπες είναι πολύ βαρύ και οφείλεις να το ξανασκεφτείς!
SeniorCarbone
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by SeniorCarbone » Fri Dec 12, 2008 7:22 pm

Stoupeace δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα. Ας πάνε και οι υπόλοιποι να δούνε.
Πάντως και τυφλός να ήμουν θα καταλάβαινα ποίος είναι από που.
Δεν θέλει και πολύ υψηλό δείκτη IQ να κάνεις μια τέτοια διάκριση.
Η γλώσσα που μιλάνε τα παιδιά είναι η γνωστή χουλιγκανο-μαγκικο-τσαμπουκαλική διάλεκτος που δεν νομίζω
να μιλάει κάποιος που φοιτεί στο πανεπιστήμιο συντηρητικός, αναρχικός ή μη.
Βέβαια δεν είμαι ούτε τυφλός.. (γιαυτό με κάλυψε ο sagwnias).
Μου κάνει εντύπωση που τους υποστηρίζεις πάντως. Θα ήθελα να ήξερα τι κερδίζεις από αυτό.
Δεν έχω τπτ μαζί σου (παρόλο που τα avatar μας διαφωνούν σε αυτό), προσπάθησε όμως να δεις ότι καταπατώνται και τα δικά σου δικαιώματα! Έχω άδικο?
Last edited by SeniorCarbone on Fri Dec 12, 2008 7:39 pm, edited 2 times in total.
*--Common sense is not so common--*
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Fri Dec 12, 2008 7:31 pm

Τα δικά μου δικαιώματα τυπικα ναι καταπατώνται. Ομως συμφωνω με την καταληψη σε αυτη τη φαση. Συμφωνω με αυτην γιατι ειναι ακομα μια μορφη αγωνα και αντιλογου μπροστα σε οσα βλεπουμε. Προφανως εσυ θα πιστευεις σε αλλες μορφες αγωνα, ή δεν θα σε πειραζουν οσα γινονται. Δεν εχω κατι με αυτο.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
SeniorCarbone
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by SeniorCarbone » Fri Dec 12, 2008 7:39 pm

Stoupeace wrote:Τα δικά μου δικαιώματα τυπικα ναι καταπατώνται. Ομως συμφωνω με την καταληψη σε αυτη τη φαση. Συμφωνω με αυτην γιατι ειναι ακομα μια μορφη αγωνα και αντιλογου μπροστα σε οσα βλεπουμε. Προφανως εσυ θα πιστευεις σε αλλες μορφες αγωνα, ή δεν θα σε πειραζουν οσα γινονται. Δεν εχω κατι με αυτο.
Πιστεύεις δεν υπάρχουν καλύτερες μορφές αγώνα?
*--Common sense is not so common--*
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Fri Dec 12, 2008 7:45 pm

SeniorCarbone wrote:
Stoupeace wrote:Τα δικά μου δικαιώματα τυπικα ναι καταπατώνται. Ομως συμφωνω με την καταληψη σε αυτη τη φαση. Συμφωνω με αυτην γιατι ειναι ακομα μια μορφη αγωνα και αντιλογου μπροστα σε οσα βλεπουμε. Προφανως εσυ θα πιστευεις σε αλλες μορφες αγωνα, ή δεν θα σε πειραζουν οσα γινονται. Δεν εχω κατι με αυτο.
Πιστεύεις δεν υπάρχουν καλύτερες μορφές αγώνα?
Check your pm, μη το κανουμε και chat
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sagwnias » Fri Dec 12, 2008 8:08 pm

@Stoupeace

ειπα οτι στις καταληψεις γενικα πηγαινουν παιδια απο παραταξεις, αρα γνωστες φατσες. Αν καποιος πηγε στην τωρινη καταληψη και δεν ειδε γνωστες φατσες σημαινει πως ειναι εξωπανεπιστημιακοι κατα 90%. Αν τωρα σ αυτους τους 50 που ειναι στην καταληψη ειναι και 20 ατομα απο τη σχολη εμενα δεν μου λεει κατι.

Ειναι πολυ λογικο να εχεις διαφορετικη αποψη απο μενα, εσυ εισαι 1ο ετος και γω 5ο. Οταν ημουν 2ο ετος και ειχαμε καταληψεις πηγαινα και ψηφιζα καταληψη συνεχεια για να χαθει η εξεταστικη (αν ειναι δυνατον!!!!!) και να φυγω για καλοκαιρι ενα μηνα πιο πριν. Γι αυτο ομως εφτασα να ειμαι 5ο ετος και να εχω 14μαθηματα ακομα και τωρα να τρεχω και να μην φτανω. Επομενως ειναι λογικο να θελω και να ανοιξει η σχολη γιατι αυτο που γινεται αυτη τη στιγμη απο εξωπανεπιστημιακους (αυτο κι αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!) ειναι εις βαρος μου και εις βαρος καθε φοιτητη που θελει να τελειωσει, να παει στρατο και να πιασει μια δουλεια για να σταματησει να τρωει τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Fri Dec 12, 2008 8:12 pm

sagwnias wrote:@Stoupeace

ειπα οτι στις καταληψεις γενικα πηγαινουν παιδια απο παραταξεις, αρα γνωστες φατσες. Αν καποιος πηγε στην τωρινη καταληψη και δεν ειδε γνωστες φατσες σημαινει πως ειναι εξωπανεπιστημιακοι κατα 90%. Αν τωρα σ αυτους τους 50 που ειναι στην καταληψη ειναι και 20 ατομα απο τη σχολη εμενα δεν μου λεει κατι.

Ειναι πολυ λογικο να εχεις διαφορετικη αποψη απο μενα, εσυ εισαι 1ο ετος και γω 5ο. Οταν ημουν 2ο ετος και ειχαμε καταληψεις πηγαινα και ψηφιζα καταληψη συνεχεια για να χαθει η εξεταστικη (αν ειναι δυνατον!!!!!) και να φυγω για καλοκαιρι ενα μηνα πιο πριν. Γι αυτο ομως εφτασα να ειμαι 5ο ετος και να εχω 14μαθηματα ακομα και τωρα να τρεχω και να μην φτανω. Επομενως ειναι λογικο να θελω και να ανοιξει η σχολη γιατι αυτο που γινεται αυτη τη στιγμη απο εξωπανεπιστημιακους (αυτο κι αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!) ειναι εις βαρος μου και εις βαρος καθε φοιτητη που θελει να τελειωσει, να παει στρατο και να πιασει μια δουλεια για να σταματησει να τρωει τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας.
Το εκλαμβανω σαν προσβολη το οτι νομιζεις οτι στηριζω την καταληψη επειδη θελω να χαθει μαθημα και η εξεταστικη. Το αφηνω εδω. Δεν με ξερεις, και δεν σε ξερω. Αν το εκανες εσυ για να περνας καλα, μπραβο. Εγω το κανω για αλλους λογους, βαριεμαι να αναλυω κ εδω. Ας παω 5ο ετος με ολα αυτα, τουλαχιστον θα νιωθω εγω καλα και θα ξερω οτι προσπαθησα.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Fri Dec 12, 2008 8:44 pm

Φίλος από το ΑΠΘ μου είπε οτι στους ηλεκτρολόγους & μηχανολόγους έκαναν σήμερα γενική συνέλευση και αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη μέχρι την άλλη Παρασκευή. Και οτι έχουν γενικά έχουν μερικούς αναρχικούς αλλά μένουν αρκετοί φοιτητές ώστε να προσέχουν το κτήριο τους. Τουλάχιστον υπάρχουν μερικοί καταληψίες που έχουν ακόμα τον έλεγχο της σχολής τους και την στοιχειώδη λογική για να την προστατεύσουν.. :smt012
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Fri Dec 12, 2008 10:31 pm

Stoupeace wrote:ο εκλαμβανω σαν προσβολη το οτι νομιζεις οτι στηριζω την καταληψη επειδη θελω να χαθει μαθημα και η εξεταστικη. Το αφηνω εδω. Δεν με ξερεις, και δεν σε ξερω. Αν το εκανες εσυ για να περνας καλα, μπραβο. Εγω το κανω για αλλους λογους, βαριεμαι να αναλυω κ εδω. Ας παω 5ο ετος με ολα αυτα, τουλαχιστον θα νιωθω εγω καλα και θα ξερω οτι προσπαθησα.
Μαλλον καταλαβες λαθος τι ηθελα να πω. Οταν εισαι πρωτο ετος τα βλεπεις ολα πιο χαλαρα. Καθως περνανε τα χρονια ομως αλλαζεις τις πρωτεραιοτητες σου. Στη φαση που ειμαι εγω τωρα θελω να κανουμε καταληψη, αλλα η θεληση μου να τελειωσω τη σχολη ειναι πολυ μεγαλυτερη. Πιστευεις δλδ οτι μου αρεσουν τα οσα γινονται στην ελληνικη κοινωνια; το να κανω καταληψη ειναι μια μορφη διαμαρτυριας, αλλα για μενα ειναι πολτ σημαντικοτερο να παρω το πτυχειο μου γρηγορα. Αυτα....
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Fri Dec 12, 2008 11:00 pm

φαίνεσαι παρτάκιας όμως - ενω αυτό που λες μου φαίνεται λογικό
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Fri Dec 12, 2008 11:20 pm

ποιος απο δω μεσα δεν κοιταει την παρτη του; εστω και αν δεν το παραδεχεται.... εγω τουλαχιστον το λεω.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sat Dec 13, 2008 12:32 am

sagwnias wrote:ποιος απο δω μεσα δεν κοιταει την παρτη του; εστω και αν δεν το παραδεχεται.... εγω τουλαχιστον το λεω.
Πολλα++++
χρονια το λεω και ολοι μου το παιζουν αλτρουιστες.
kritikopoula
byte level
byte level
Academic status: 4th year

Post by kritikopoula » Sat Dec 13, 2008 12:47 am

Παιδια η σχολη ειναι σε τραγική κατάσταση δε νομίζεται οτι πρεπει να κανουμε κάτι γιαυτο??
Προτείνω απο Δευτέρα να οργανωθούμε και να διαμαρτυρηθουμε εξω απο τη σχολη ακομα και να φωναξουμε την αστυνομια(αν και δε θα κανει τιποτα).Δε επιτρεπεται να καθομαστε απρακτοι .Τα κόμματα
δεν ενδιαφερονται μονο λογια ειναι οταν μπορουνε λενε λενε λενε.Για να τους δω τωρα που η σχολη ειναι σε αθλια κατασταση που ειναι ??????Θα μπορουσαν σαν οργανωμενες παραταξεις που ειναι να μαζεψουνε τα μελη τους και να διαμαρτυρηθουν για τη κατασταση αυτη.Που ειναι τώρα που τους χρειαζομαστεεεε???
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by elsupreme » Sat Dec 13, 2008 1:35 am

Συμφωνώ kritikopoula, αλλά δεν βγαίνουν εύκολα από εκεί μέσα...
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Sat Dec 13, 2008 4:30 am

Αποψε μιλησα με ενα φιλο μου, ασχετο με ΑΣΟΕΕ, ο οποιος ειχε παει στη σχολη και μου ειπε τι ειδε. Μου ειπε οτι οι μονες καταστροφες ειναι στο κυλικείο που το ανοιξαν και εφαγαν οτι βρηκαν και πλεον χρησιμοπιειται ως μαγειρίο και οι βαμμενοι τοιχοι. Σχετικα με το τι συμβαινει συμφωνησε οτι ειναι κυριως εξωπανεπιστημιακοι οσοι ειναι μεσα (το ατομο αυτο ειναι υπερ των οσων γινονται) και με καλεσε να κατεβω να μιλησω με αυτους και να πω τι γνωμη μου, αν και πιστευω οτι θα κανω μια τρυπα μες το νερο.
Μου ειπε λοιπον οτι ηρθαν σε επαφη με τον πρυτανη που τους ζητησε να μιλησουν απο κοντα και αυτο θα γινει τη Δευτερα. Εγω λοιπον θα κατεβω τη Δευτερα και ισως πω και τη γνωμη μου.
Οσο για τις συνελευσεις που γινονται ειναι απλα μια συζητηση, δεν υπαρχει καμια ψηφοφορια, απλα λενε τι θα γινει την επομενη μερα.

Αυτα προς το παρον, ελπιζω να κατεβουν κι αλλοι τη Δευτερα και να γεμισει οσο αυτο ειναι δυνατον η σχολη απο φοιτητες της ωστε να ακουστουν οι γνωμες αυτων.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Sat Dec 13, 2008 5:06 am

sagwnias wrote:Αποψε μιλησα με ενα φιλο μου, ασχετο με ΑΣΟΕΕ, ο οποιος ειχε παει στη σχολη και μου ειπε τι ειδε. Μου ειπε οτι οι μονες καταστροφες ειναι στο κυλικείο που το ανοιξαν και εφαγαν οτι βρηκαν και πλεον χρησιμοπιειται ως μαγειρίο και οι βαμμενοι τοιχοι. Σχετικα με το τι συμβαινει συμφωνησε οτι ειναι κυριως εξωπανεπιστημιακοι οσοι ειναι μεσα (το ατομο αυτο ειναι υπερ των οσων γινονται) και με καλεσε να κατεβω να μιλησω με αυτους και να πω τι γνωμη μου, αν και πιστευω οτι θα κανω μια τρυπα μες το νερο.
Μου ειπε λοιπον οτι ηρθαν σε επαφη με τον πρυτανη που τους ζητησε να μιλησουν απο κοντα και αυτο θα γινει τη Δευτερα. Εγω λοιπον θα κατεβω τη Δευτερα και ισως πω και τη γνωμη μου.
Οσο για τις συνελευσεις που γινονται ειναι απλα μια συζητηση, δεν υπαρχει καμια ψηφοφορια, απλα λενε τι θα γινει την επομενη μερα.

Αυτα προς το παρον, ελπιζω να κατεβουν κι αλλοι τη Δευτερα και να γεμισει οσο αυτο ειναι δυνατον η σχολη απο φοιτητες της ωστε να ακουστουν οι γνωμες αυτων.
++
Αν παμε τη Δευτερα πολλοι, θα γινει διαλογος και θα δουμε τι ακριβως θα γινει. Και να μη γινονται ψηφοφοριες, μπορουμε να προτεινουμε να γινουν. Ας κατεβουμε πολλοι ρε παιδια, οσο κ αν εχουμε διαφορετικες αποψεις, τουλαχιστον θα γινει και διαλογος και θα δουμε απο πρωτο χερι τι συμβαινει.
sagwnias wrote:ποιος απο δω μεσα δεν κοιταει την παρτη του; εστω και αν δεν το παραδεχεται.... εγω τουλαχιστον το λεω.
ultimate_aektzis wrote:Πολλα++++
χρονια το λεω και ολοι μου το παιζουν αλτρουιστες.
Επειδη κοιταμε την παρτη μας εχουμε φτασει να δολοφονουνται παιδια απο το κρατος και να καθομαστε απραγοι σε μια κατασταση ανιωθου μαστουρωμενου τηλεορασακια.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
utumno
bit level
bit level

Post by utumno » Sat Dec 13, 2008 12:21 pm

sagwnias wrote:Αποψε μιλησα με ενα φιλο μου, ασχετο με ΑΣΟΕΕ, ο οποιος ειχε παει στη σχολη και μου ειπε τι ειδε. Μου ειπε οτι οι μονες καταστροφες ειναι στο κυλικείο που το ανοιξαν και εφαγαν οτι βρηκαν και πλεον χρησιμοπιειται ως μαγειρίο και οι βαμμενοι τοιχοι. Σχετικα με το τι συμβαινει συμφωνησε οτι ειναι κυριως εξωπανεπιστημιακοι οσοι ειναι μεσα (το ατομο αυτο ειναι υπερ των οσων γινονται) και με καλεσε να κατεβω να μιλησω με αυτους και να πω τι γνωμη μου, αν και πιστευω οτι θα κανω μια τρυπα μες το νερο.

Επίσης έχει ανοιχτεί και ένα εργαστήριο στον 4ο αντωνιάδου......
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat Dec 13, 2008 12:42 pm

utumno wrote:Επίσης έχει ανοιχτεί και ένα εργαστήριο στον 4ο αντωνιάδου......
... έχει κανείς κανα 20€ ?

Δεν καταλαβαίνω γιατί η κατάληψη να πρέπει να συνοδεύεται με άκρατη ανομία, όπως οι διαρρήξεις Πανεπιστημιακών χώρων ! Οι φοιτητές δεν υποτίθεται ότι είναι προστάτες της Πανεπιστημιακής περιούσιας? Αν δεν προστατεύουμε τον χώρο που σπουδάζουμε/ζούμε τότε ... ? Από μεθαύριο πάλι εμείς θα είμαστε εκεί μέσα.

Έτσι αποδεικνύεται το ποιος νοιάζεται για το Πανεπιστήμιο και ποιος όχι. Γιατί δεν μπορεί απ τη μια να μου λες θέλω χρηματοδότηση, θέλω καλύτερες συνθήκες, θέλω..θέλω..θέλω, και μετά να πηγαίνεις ο ίδιος να το καταστρέφεις ! Αφού δεν το πονάς ρε φίλε, γιατί μάχεσαι για αυτό?
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Sat Dec 13, 2008 12:48 pm

The Punisher wrote:Από μεθαύριο πάλι εμείς θα είμαστε εκεί μέσα.
ΕΜΕΙΣ!!!
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sat Dec 13, 2008 12:50 pm

:???: The Punisher δεν είναι φοιτητές μέσα. Ακόμη κι αν είναι, δεν έχουν στο μυαλό τους ότι αντιπροσωπεύουν την φοιτητική κοινότητα και πρέπει να τη διαφυλάξουν... Άρα δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται περίεργο το αν κάνουν ζημιές :roll:
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Bloody Mary
Venus Former Team Member

Post by Bloody Mary » Sat Dec 13, 2008 2:10 pm

Είχα σκοπό ούτως ή άλλως να κατέβω μια από τις επόμενες μέρες στη σχολή (και πολύ έχω αργήσει εδώ που τα λέμε). Θα κατέβω λοιπόν κι εγώ μάλλον τη Δευτέρα. Sagwnia μήπως ξέρεις κατά τι ώρα θα γίνει η συνάντηση με τον πρύτανη? Πρωι ή απόγευμα έστω? Οι υπόλοιποι τι ώρα θα κατεβείτε?
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”