Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
gazoza
byte level
byte level

Post by gazoza » Wed Nov 08, 2006 8:39 pm

Stefano wrote:
xydas wrote:Και γι'αυτό είναι μεγάλο λάθος όλοι εμείς να στηρίζουμε άκριτα πολιτικές παρατάξεων οδηγούμενοι μόνο απο τον φανατισμό και όχι απο το πραγματικό μας συμφέρον...
Δεν πιστεύω πως όλοι αυτοί που ψηφίσανε υπέρ του πλ. ΔΑΠ ήτανε κατ' ανάγκην ΔΑΠίτες. Απλά σκέφτηκαμε το συμφέρον μας (εγώ προσώπικα) και ότι δεν θέλω να ξανακάνω διπλή εξεταστική
Αυτό είναι 100% σίγουρο. Απλά είναι λίγο εκνευριστικό να ψηφίσω το πλαίσιο της ΔΑΠ μόνο και μόνο επειδή είναι το μόνο που είναι κατά της καταληψης, παρόλο που δεν συμφωνώ με το υπόλοιπο.
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Wed Nov 08, 2006 8:40 pm

Αύριο , όποιος πάει στη σχολή θα δει τι έγινε μετά το τέλος της Γ.Σ.
Της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικώς το σιδηρόν κικλήδωμα.
(Γιατί σεβόμαστε και τους administrators!!)
What to say man...what to say....
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Wed Nov 08, 2006 8:41 pm

Stefano wrote:Θα ξαναπώ κάτι που ανέφερα σε προηγούμενο post μου, όσο ακραίο κι αν ακούγεται.

Μακάρι να μη υπήρχε το άσυλο, να μπαίνανε μέσα τα ΜΑΤ και να συλλαμβάνανε αυτούς. Που είναι η δημοκρατία?

Δηλαδή σήκωσα το χέρι μου να ψηφισώ υπέρ του πλαισίου της ΔΑΠ και κοίταζα γύρω μου μπας και έρχεται κανένα αυγό (το λιγότερο).

Το άσυλο ποιους βοηθάει ? Τους φοιτητές ? Αφού εναντίον μας είναι με αυτά που γίνονται
1)Και ποιος θα προστατεύε εμένα και εσένα αν έρχονταν ματ στη σχολή.Πως θα ξεχώριζε τον μη χρυσαυγίτη από τον μη αναρχικό?
2)Κατά πάσα πιθανότητα θα ήμασταν στο κρατητήριο και οι δύο σήμερα σε αυτή την περίπτωση δίπλα δίπλα να μας παίρνουν αποτυπώματα τουλάχιστον για ένα βράδυ.
3)Last but not least.Ποιος θα μου διασφάλιζε ότι ο φοιτητής αυτός δεν θα μαχαιρωνότανε ή θα είχαμε περισσότερα θύματα με την παρουσία των ματ.Ας μη ρίχνουμε λοιπόν αλλού τις ευθύνες και ας γίνουμε υπεύθυνοι και όχι ανεύθυνοι.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Wed Nov 08, 2006 8:43 pm

we live in a zoo

or should i say..
in a jungle...

O.o
Image
xydas
byte level
byte level
Academic status: 4th year

Post by xydas » Wed Nov 08, 2006 8:44 pm

Stefano wrote:Δεν πιστεύω πως όλοι αυτοί που ψηφίσανε υπέρ του πλ. ΔΑΠ ήτανε κατ' ανάγκην ΔΑΠίτες. Απλά σκέφτηκαμε το συμφέρον μας (εγώ προσώπικα) και ότι δεν θέλω να ξανακάνω διπλή εξεταστική
Και εγώ αυτό εννοώ..και πολύ καλά έκανες και ψήφισες με βάση το συμφέρον σου και όχι των πολιτικών σου πεποιθήσεων..Κάποιες φορές οι διάφορες παρατάξεις οδηγούνται σε ακραίες πολιτικές για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους ακολουθούμε κι' όλας...Μιλάω γενικά.
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Wed Nov 08, 2006 8:44 pm

Παιδιά , ας μην κοροϊδευόμαστε .... είναι απλώς ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ........
Stefano
byte level
byte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Stefano » Wed Nov 08, 2006 8:44 pm

xydas wrote:Όχι φυσικά..Όλους αυτούς βοηθάει που δεν έχουν τι να κάνουν και σπάνε σχολές,πετάνε μολότοβ και όλα τα γνωστά...Μακάρι να έμπαινε η αστυνομία και να τους έσπαγε στο ξύλο..και άστους μετά να διαμαρτύρονται για τους ''βίαιους'' αστυνόμους και το άσυλο.. :mad:
xydas ++++++++++++ ;)
Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Wed Nov 08, 2006 8:48 pm

N@z_Plir wrote:1)Και ποιος θα προστατεύε εμένα και εσένα αν έρχονταν ματ στη σχολή.Πως θα ξεχώριζε τον μη χρυσαυγίτη από τον μη αναρχικό?
2)Κατά πάσα πιθανότητα θα ήμασταν στο κρατητήριο και οι δύο σήμερα σε αυτή την περίπτωση δίπλα δίπλα να μας παίρνουν αποτυπώματα τουλάχιστον για ένα βράδυ.
3)Last but not least.Ποιος θα μου διασφάλιζε ότι ο φοιτητής αυτός δεν θα μαχαιρωνότανε ή θα είχαμε περισσότερα θύματα με την παρουσία των ματ.Ας μη ρίχνουμε λοιπόν αλλού τις ευθύνες και ας γίνουμε υπεύθυνοι και όχι ανεύθυνοι.
1) Ο χρυσαυγίτης-αναρχικός είναι αυτός με την κουκούλα που σπάει τη σχολή. Διακρίνεται εύκολα.
2)Αυτό βασίζεται κάπου;
3)Δεν ξέρω για σένα αλλά αν ήμουν χρυσαυγίτης-αναρχικός και ήξερα οτι το πανεπιστήμιο φρουρείται θα κώλωνα λιγάκι να μπώ και να τα σπάσω.
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
p3030090
bit level
bit level

Post by p3030090 » Wed Nov 08, 2006 8:48 pm

Ειναι μάταιο που ακόμα αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί που μπαζουν κυριολεκτικά στη σχολή όλων μας τα κακοποιά στοιχεία αυτά [αναρχικοί, χρυσαυγίτες όπως θέλουν να λέγονται];

Είναι δυνατόν να μαχαιρώνονται άνθρωποι επειδή προφανώς βρέθηκαν στο δρόμο του κάθε βάρβαρου που με ένα ρόπαλο στο χέρι και ένα μαχαίρι έρχεται να επιβάλλει την αταξία που επικρατεί στο όποιο δείγμα εγκεφάλου του;

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος τους καλεί αυτούς; Μήπως πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό πρώτα εμείς οι φοιτητές και μετά με το νέο πλαίσιο;

| Θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν... |
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Nov 08, 2006 8:48 pm

Η αστυνομία θα έσπαγε στο ξύλο κι άλλα άτομα...
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Wed Nov 08, 2006 8:49 pm

p3030090 wrote:| Θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν... |
Να περιμένεις και μένα να πάμε μαζί , γιατί και η τρέλα θέλει παρέα...
pananton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by pananton » Wed Nov 08, 2006 8:51 pm

Παιδια οι αστυνομοι δεν ειναι μλκ να βαρανε οποιον βρουν μπροστα τους..Και γηπεδο παμε και τα ξερουμε αυτα..
Και γιατι να καταληξουμε στο "ξυλο"?..Μονο και μονο η παρουσια ενστολων θα αποθαρρυνε τους καννιβαλους απο τους βανδαλισμους.
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Wed Nov 08, 2006 8:54 pm

[offtopic]
pananton wrote:Παιδια οι αστυνομοι δεν ειναι μλκ να βαρανε οποιον βρουν μπροστα τους..Και γηπεδο παμε και τα ξερουμε αυτα..
Ώπα...εδώ γράψε λάθος.
Πανιώνιος - ΠΑΟ ,με πέτυχε ένας ματατζής στο δρόμο,χωρίς να κάνω απολύτως τπτ και μου την έριξε.

[/offtopic]
Last edited by alexo on Wed Nov 08, 2006 9:01 pm, edited 1 time in total.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Nov 08, 2006 8:55 pm

pananton wrote:Παιδια οι αστυνομοι δεν ειναι μλκ να βαρανε οποιον βρουν μπροστα τους..
Κι όμως....
xydas
byte level
byte level

Post by xydas » Wed Nov 08, 2006 8:56 pm

N@z_Plir wrote: 1)Και ποιος θα προστατεύε εμένα και εσένα αν έρχονταν ματ στη σχολή.Πως θα ξεχώριζε τον μη χρυσαυγίτη από τον μη αναρχικό?
N@z_Plir να είσαι σίγουρος ότι αν όλοι αυτοί γνώριζαν ότι τα ΜΑΤ μπορούν απο λεπτό σε λεπτό να επέμβουν ,δεν θα υπήρχαν τέτοια ακραία φαινόμενα.Επίσης να είσαι σίγουρος ότι εύκολα ξεχωρίζεται ο χρυσαυγίτης ή ο αναρχικός που μαχαιρώνει και πετάει καρέκλες..Δεν μπορεί όμως κανένας να σου διασφαλίσει ότι και μερικοί "άμαχοι" θα ήταν στο κρατητήριο,ή ότι πιθανώς θα είχαν χτυπηθεί..Όμως αυτά γίνονται ακόμη και στις πορείες,δεν θα είναι ένα νέο φαινόμενο που θα λάβει χώρα με την κατάργηση του ασύλου...Το σημαντικό όμως είναι ότι σταδιακά τέτοια φαινόμενα -να μπουκάρει όποιος θέλει στη σχολή και να τα σπάει βασιζόμενος στο άσυλο- σιγά σιγά θα εξαλειφθούν...
Maverick
byte level
byte level

Post by Maverick » Wed Nov 08, 2006 8:58 pm

PASCAL wrote:Η αστυνομία θα έσπαγε στο ξύλο κι άλλα άτομα...
Ενώ τουλάχιστον οι αναρχικοί-χρυσαυγίτες μπορούν να ξεχωρίζουν ποιον βαράνε.
Μήπως υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες μας στην προστασία του Πανεπιστημίου, των συμφοιτητών μας και των εαυτών μας?
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen
Image
p3030090
bit level
bit level

Post by p3030090 » Wed Nov 08, 2006 8:58 pm

Συμφωνώ με τον pananton. Οι αστυνομικοί πολλές φορές κάθονται άπραγοι. [Αυτό ενίοτε με εξοργίζει.] Το βλέπουμε και στις ειδήσεις άλλωστε.

Η λύση πάντως δεν είναι η κατάργηση του ασύλου. Το πανεπιστήμιο μας οφείλουμε να το προστατεύουμε εμείς οι φοιτητές του. Αν δεν μπορούμε εμείς σίγουρα δεν μπορούν και τα ΜΑΤ. Το θέμα δεν είναι η καταστολή αλλά η αποφυγή. Έτσι το βλέπω εγώ.

Κάποιοι από εμάς επιτρέπουν τέτοιες βαρβαρότητες. Γιατί ψάχνουμε την αιτία να την βρούμε κάπου εκεί έξω; Εδώ μέσα είναι το πρόβλημα.
pananton
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by pananton » Wed Nov 08, 2006 8:59 pm

Ναι αλλα καλυτερα να βγαλω 1-2 μερες στο κρατητηριο παρα να με μαχαιρωσει κανενας..δεν συμφωνειτε?
xydas
byte level
byte level

Post by xydas » Wed Nov 08, 2006 9:01 pm

καλά 1-2 μέρες δεν πρόκειται να την βγάλεις ,αλλά κάποιες ώρες σίγουρα..Εγώ συμφωνώ..
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Nov 08, 2006 9:01 pm

Maverick wrote:
PASCAL wrote:Η αστυνομία θα έσπαγε στο ξύλο κι άλλα άτομα...
Ενώ τουλάχιστον οι αναρχικοί-χρυσαυγίτες μπορούν να ξεχωρίζουν ποιον βαράνε.
Μήπως υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες μας στην προστασία του Πανεπιστημίου, των συμφοιτητών μας και των εαυτών μας?
Όχι αλλά ο μπάτσος είναι ο κρατικός χρυσαυγίτης.
Stefano
byte level
byte level

Post by Stefano » Wed Nov 08, 2006 9:05 pm

Μου είπε μια κοπέλλα ότι πέρυσι τις ημέρες των αναρχικών ""εκδηλώσεων"" για το Πολυτεχνείο, μπήκανε μέσα στο λεωφορείο καμμιά 20αριά αναρχικοί στα μαύρα με λοστούς, κουκούλες και όλα τα συναφή, για να κατεβούνε Πατησίων. Και η αστυνομία ήτανε εκεί, και αντί να τρέξει να τους πιάσει, μπήκε στο λεωφορείο και έκανε ανάκριση στους επιβάτες!

Επίσης κάτι άλλο, αφού ξέρει η αστυνομία τι γίνεται, γιατί δεν πάνε τα ΜΑΤ έξω απ' το Πολυτεχνείο απ' το πρωί ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα? Ή μπαίνει το θέμα της υπερωρίας ?? :evil:
Last edited by Stefano on Wed Nov 08, 2006 9:05 pm, edited 1 time in total.
Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
N@z_Plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by N@z_Plir » Wed Nov 08, 2006 9:05 pm

Το ερώτημα είναι κρατικός-μη κρατικός ο χρυσαυγίτης πως βρέθηκε εκεί?
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”