Και βγαίνουμε και εκτός θέματος...
Σόρυ, ίσως στο συγκεκριμένο θέμα έχεις δίκιο, αλλά δεν απάντησες στα υπόλοιπα που ανέφερα σε προηγούμενο post σχετικά με διάφορες συζητήσεις στο φορουμ σας και σχετικά με την στάση σας στις γενικές συνελεύσεις όταν έγινε η ρίψη αυγών και διαφόρων άλλων αντικειμένων...N@z_Plir wrote: Υ.Γ. 1:Να ενημερώσω ότι το 1999 στις καταλήψεις για τις μεταρυθμίσεις Αρσένη η Πασπ Ασοεε και πάλι συμμετείχε στις κινητοποιήσεις ανεξάρτητα από το ότι κυβέρνηση τότε ήταν το Πασοκ.Οπότε διαλύονται οι όποιες υπόνοιες υπήρχαν για το ότι συμμετέχουμε επειδή κυβέρνηση τώρα είναι η ΝΔ ή ότι αυτομάτως αφού έχουμε κομματικό φορέα θα στερηθούμε το ανώτατο δικαίωμα της γνώμης μας.Περιττό επίσης να σου πω ότι και φέτος αρχικά το Πασοκ είχε ταχθεί υπέρ των μη κρατικών-ιδιωτικών πανεπιστημίων και εμείς εξ' αρχής είχαμε διαφοροποιήσει τη θέση μας.
2310-521010aggelos wrote:Παιδια τοση ωρα δεν ηταν κανενας μεσα στο φορουμ.
Ξαφνικα μπηκατε ολοι.
Τι εγινε;;;
Επεσε γραμμη;;;
Πεσανε τηλεφωνα και μπηκαμε να απαντησουμε στον aggelos που κατηγορουμε δυο μερες τωρα αναιτια;;;
ΥΓ: Ελπιζω το συγκεκριμενο ποστ να μη σας αποθαρρυνει απο το να απαντησετε στο προηγουμενο...
ΥΓ2: ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ 3...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ.ikapod wrote:2310-521010aggelos wrote:Παιδια τοση ωρα δεν ηταν κανενας μεσα στο φορουμ.
Ξαφνικα μπηκατε ολοι.
Τι εγινε;;;
Επεσε γραμμη;;;
Πεσανε τηλεφωνα και μπηκαμε να απαντησουμε στον aggelos που κατηγορουμε δυο μερες τωρα αναιτια;;;
ΥΓ: Ελπιζω το συγκεκριμενο ποστ να μη σας αποθαρρυνει απο το να απαντησετε στο προηγουμενο...
ΥΓ2: ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ 3...
Σε ένα πρώτο στάδιο να σε ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου, αν και είμαι σχετικά καινούργιος στο forum, πως ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζεται και να υποστηρίζει τις θέσεις του, εφόσον δεν θίγει τους υπόλοιπους συνομιλητές.aggelos wrote: Εχετε καταντησει χειροτεροι απο αυτους τους ανανδρους που εσπασαν το γραφειο του Βασσαλου.
Νομιζετε οτι το φορουμ ειναι τσιφλικι σας και μπορειτε να χυδαιολογειτε εναντιον οποιουδηποτε χωρις στοιχεια, αφου βασιζεστε στην στηριξη των αλλων μελων του φορουμ.
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ
Γιατί πολύ απλά δεν συμμετείχε η ΔΑΠ στις καταλήψεις και επιπλέον πρώτα κοιτάω τι γίνεται στο σπίτι μου και μετά στα σπίτια των άλλων. Άρα το επιχείρημα σου είναι ατυχές. Και υπενθυμίζω πως δεν έχω κατηγορήσει κάποια παράταξη για συμμετοχή σε οποιαδίποτε γεγονότα, αλλά έχω επισημάνει πως δεν βλέπω εκείνη τη στάση και από την παραταξή σου για πρόληψη τέτοιων περιστατικών...aggelos wrote: ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΔΑΠ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΣΑΛΟΥ;;;
Οποιαδήποτε παρατήρηση ή παράπονο παρακαλώ άλλη φορά με πμ.aggelos wrote:Κυριε διαχειριστα νομιζω οτι καλο θα ηταν να επεμβαινατε και οταν με κατηγορουσαν αναιτια σε τοσα ποστ.
Νομιζω οτι η αδρανεια σας και η ανοχη σας σε ορισμενους, καταφεραν να χαλασουν την κουβεντα.
ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.
Ενδιαφέρουσα ερώτηση, μπορείς να ανοίξεις ένα άλλο thread να το συζητήσουμε.N@z_Plir wrote:Συκγεκριμένα αναφέρθηκε ότι στις πορείες παρεισφρύουν χούλιγκαν ή πιο συγκεκριμένα οι λεγόμενοι μπάχαλοι. Με αυτούς τι κάνουμε? Ερχόμαστε σε σύγκρουση τη στιγμή που σε κυνηγάνε τα ματ?
Συν κάποια αδέσποτα emails εκτός επιστολής. Όχι, δεν είναι αυτή η λύση. Η λύση θα ήταν να είχατε φροντίσει να κρατηθεί το επίπεδο στη ΓΣ. Πόσες φορές θα το πούμε; Μην κάνεις το χαζό. Καταλαβαίνουμε.Ως τώρα έχουν μαζευτεί κάπου 50 υπογραφές στην επιστολή για τον Βασσάλο. ΑΝ 10 άτομα από αυτά που έχουν υπογράψει -όχι παραπάνω- βρίσκονταν καθημερινά στη σχολή πιθανόν να κάναμε κατάληψη και σε περιφερειακά κτίρια και να είχαμε τη δυνατότητα να τα προστατέψουμε.
Αν δεν μπορούμε ως φοιτητές να πείσουμε το 1/10 των καθηγητών να έρθουν με το μέρος μας, σόρρυ, αλλά αξίζουμε τη μοίρα μας. Και συχνά στη δημοκρατία βγαίνουν αποφάσεις που δεν μας βολεύουν - ας το συνηθίσουμε και ας μην καταφεύγουμε σε χουλιγκανισμούς.-ο τρόπος της πειθούς στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιτύχει αφού υπήρχε προδιάθεση από συγκεκριμένα άτομα της συγκλήτου όχι μόνο να μην υπάρξει απόφαση για διπλή εξεταστική αλλά να μην υπάρξει καμία απόφαση σχετική με το θέμα ώστε να μεγαλώσει η πίεση από τους απλούς φοιτητές. Περιττό να σας πω ότι υπήρξε καθηγήτρια η οποία απειλούσε ότι αν η εξεταστική μεταφερθεί το Σεπτέμβρη τότε θα έκοβε όλους τους φοιτητές.
Αυτός που έχει θάρρος, θα μιλήσει δημόσια και θα διαφωνήσει δημόσια. Το ότι σας έχουν μάθει να καλύπτετε τις διαφωνίες σας στο εσωτερικό σας, στο πλαίσιο μιας ψεύτικης "ομοψυχίας" είναι τραγικό - σαν το μπους που έλεγε αντιαμερικάνους αυτούς που λέγανε όχι στον πόλεμο, γιατί δεν εμφανίζονταν με ομοψυχία στη "δύσκολη στιγμή".έτσι ονομάζεται κάποιος που δεν έχει το θάρρος της γνώμης του στην παράταξη του και όχι δημόσια.
Περιττό επίσης να σου πω ότι η πρόταση δεν ανέφερε κουβέντα επί μη κρατικών πανεπιστημίων. Πάντως συμφωνώ μαζί σου, όντως έχετε διαφωνήσει κατά καιρούς με το κόμμα.Περιττό επίσης να σου πω ότι και φέτος αρχικά το Πασοκ είχε ταχθεί υπέρ των μη κρατικών-ιδιωτικών πανεπιστημίων και εμείς εξ' αρχής είχαμε διαφοροποιήσει τη θέση μας.
Αυτό είναι ατυχές όντως - χαρακτηρίζουμε τους φοιτητοπατέρες φοιτητοπατέρες, και τους καταληψίες απλά καταληψίες. Μπορείς να είσαι καταληψίας και να μην είσαι φοιτητοπατέρας, είναι σαφές.Υ.Γ.2:Ατυχώς κάποιοι βαφτίσατε τους καταληψίες, φοιτητοπατέρες, αιώνιους και δεν θυμάμε και τι άλλο. Αν εγώ σαν πρωτοετής πάλι περνιέμαι σε αυτήν την κατηγορία εσείς θα μου το πείτε...
Δηλαδή αν γουστάρουμε τους πλακώνουμε και στο ξύλο, σκλάβοι μας είναι :P - κανείς δεν συμφώνησε με τους καθηγητές στο τι υποστήριζαν. Διαφωνήσαμε στο πώς υποστηρίξατε τις απόψεις μας - αν ήταν να σας εκλέγουμε για το "ποιος είναι καλύτερο στον τσαμπουκά" θα εκλέγαμε με βάση το πόσα κιλά σηκώνετε και το αν πάτε γυμναστήριο.Επίσης νιώθω ότι υποτιμάται η φοιτητική νοημοσύνη μου όταν το σύνολο σας τάσεται υπερ των καθηγητών τη στιγμή που η ύπαρξη ουσιαστικά των καθηγητών είναι αποτέλεσμα της δικής μας ύπαρξης.
Πολλά πράγματα. Ας ξεκινήσουμε με το δημοκρατική. [σβήνω τις λεπτομέρειες, με κάλυψε σε προηγούμενο ποστ ο tzole]Και να κλείσω με μία ερώτηση: όταν αναφέρεται ο όρος υγιής παράταξη πείτε μου τι εννοείτε για να σας αποδείξω ότι η Πασπ είναι υγιής παράταξη!