Βανδαλισμοί στο γραφείο του Βασσάλου...

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by mikem4600 » Thu Jun 29, 2006 4:18 pm

Ξαναέπεσε γραμμή... :roll:

Και βγαίνουμε και εκτός θέματος...
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
nefeli
byte level
byte level

Post by nefeli » Thu Jun 29, 2006 4:36 pm

N@z_Plir wrote: Υ.Γ. 1:Να ενημερώσω ότι το 1999 στις καταλήψεις για τις μεταρυθμίσεις Αρσένη η Πασπ Ασοεε και πάλι συμμετείχε στις κινητοποιήσεις ανεξάρτητα από το ότι κυβέρνηση τότε ήταν το Πασοκ.Οπότε διαλύονται οι όποιες υπόνοιες υπήρχαν για το ότι συμμετέχουμε επειδή κυβέρνηση τώρα είναι η ΝΔ ή ότι αυτομάτως αφού έχουμε κομματικό φορέα θα στερηθούμε το ανώτατο δικαίωμα της γνώμης μας.Περιττό επίσης να σου πω ότι και φέτος αρχικά το Πασοκ είχε ταχθεί υπέρ των μη κρατικών-ιδιωτικών πανεπιστημίων και εμείς εξ' αρχής είχαμε διαφοροποιήσει τη θέση μας.
Σόρυ, ίσως στο συγκεκριμένο θέμα έχεις δίκιο, αλλά δεν απάντησες στα υπόλοιπα που ανέφερα σε προηγούμενο post σχετικά με διάφορες συζητήσεις στο φορουμ σας και σχετικά με την στάση σας στις γενικές συνελεύσεις όταν έγινε η ρίψη αυγών και διαφόρων άλλων αντικειμένων...
"Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away"
theo_
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by theo_ » Thu Jun 29, 2006 4:37 pm

Σε αυτό το forum θα ακούγονται όλες οι απόψεις είτε μας αρέσουν είτε όχι.
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Thu Jun 29, 2006 4:42 pm

Για την υγεία των παρατάξεων που λέμε, μάλλον έχουμε ξεχάσει περιστατικά σαν και αυτό
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 006_179848

Τον ίδιο καιρό, είχε μιλήσει και ο Γ.Παπανδρέου jr σε προεκλογική συγκέντρωση της ΠΑΣΠ.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
aggelos
byte level
byte level

Post by aggelos » Thu Jun 29, 2006 4:51 pm

Καλα παιδια δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω για τις χυδαιες κατηγοριες εναντιον μου εστω κι αν δεν τις λετε ευθεως.

Εχετε καταντησει χειροτεροι απο αυτους τους ανανδρους που εσπασαν το γραφειο του Βασσαλου.

Νομιζετε οτι το φορουμ ειναι τσιφλικι σας και μπορειτε να χυδαιολογειτε εναντιον οποιουδηποτε χωρις στοιχεια, αφου βασιζεστε στην στηριξη των αλλων μελων του φορουμ.

Εννοειτε νομιζω οτι οι διαχειριστες πρεπει να με προστατευσουν.

ΕΝΝΟΙΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΣΤ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ NICKNAME ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΙΝΚ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΣΚΟΡΠΙΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΡΡΑΨΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΥΓ: ΕΠΕΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΡΕ
ΥΓ2: ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ
aggelos
byte level
byte level

Post by aggelos » Thu Jun 29, 2006 5:19 pm

Παιδια τοση ωρα δεν ηταν κανενας μεσα στο φορουμ.

Ξαφνικα μπηκατε ολοι.

Τι εγινε;;;

Επεσε γραμμη;;;

Πεσανε τηλεφωνα και μπηκαμε να απαντησουμε στον aggelos που κατηγορουμε δυο μερες τωρα αναιτια;;;

ΥΓ: Ελπιζω το συγκεκριμενο ποστ να μη σας αποθαρρυνει απο το να απαντησετε στο προηγουμενο...
ΥΓ2: ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ 3...
ikapod
bit level
bit level

Post by ikapod » Thu Jun 29, 2006 5:21 pm

aggelos wrote:Παιδια τοση ωρα δεν ηταν κανενας μεσα στο φορουμ.

Ξαφνικα μπηκατε ολοι.

Τι εγινε;;;

Επεσε γραμμη;;;

Πεσανε τηλεφωνα και μπηκαμε να απαντησουμε στον aggelos που κατηγορουμε δυο μερες τωρα αναιτια;;;

ΥΓ: Ελπιζω το συγκεκριμενο ποστ να μη σας αποθαρρυνει απο το να απαντησετε στο προηγουμενο...
ΥΓ2: ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΑΤΟΜΑ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ 3...
2310-521010
aggelos
byte level
byte level

Post by aggelos » Thu Jun 29, 2006 5:23 pm

ikapod wrote:
aggelos wrote:Παιδια τοση ωρα δεν ηταν κανενας μεσα στο φορουμ.

Ξαφνικα μπηκατε ολοι.

Τι εγινε;;;

Επεσε γραμμη;;;

2310-521010
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ.
ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
ΤΟ ΤΗΕΦΩΝΟ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Jun 29, 2006 5:36 pm

aggelos wrote: Εχετε καταντησει χειροτεροι απο αυτους τους ανανδρους που εσπασαν το γραφειο του Βασσαλου.

Νομιζετε οτι το φορουμ ειναι τσιφλικι σας και μπορειτε να χυδαιολογειτε εναντιον οποιουδηποτε χωρις στοιχεια, αφου βασιζεστε στην στηριξη των αλλων μελων του φορουμ.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ
Σε ένα πρώτο στάδιο να σε ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου, αν και είμαι σχετικά καινούργιος στο forum, πως ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζεται και να υποστηρίζει τις θέσεις του, εφόσον δεν θίγει τους υπόλοιπους συνομιλητές.
Επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην βιάζεσαι να συγκρίνεις οποιοδίποτε με τους κάφρους που έσπασαν το γραφείο του Βασσάλου και να μην μοιράζεις τόσο εύκολα χαρακτηρισμούς του τύπου "ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ".
Αν πιστεύεις ότι κάποιοι εδώ μέσα σε αδικούν και αδικούν και την ΠΑΣΠ θα προτιμούσα να απαντάς στα ερωτήματα τους, εφόσον έχεις επιχειρήματα. Δεν νομίζω αν έχεις δίκιο πως θα βρεις απέναντι σου όλα τα μέλη του forum.
Θέλω και εγώ να θέσω ορισμένες έρωτήσεις, επειδή τυγχαίνει να γνωρίζω αρκετά πράγματα από την ΠΑΣΠ και από μέσα. Για μένα υγεία σημαίνει να πρωταστατείς όχι μόνο στους αγώνες(δίκαιους ή άδικους), αλλά να καταγγέλεις κάθετι που μπορεί να βλάψει τη Δημοκρατία στο πανεπιστήμιο. Στις περιπτώσεις των ρίψεων των αυγων και της βάνδαλης επίθεσης κατά του γραφείου του Βασσάλου το έκανε η επίσημη ΠΑΣΠ; Γιατί στις Γενικές συνελεύσεις ως δείγμα υγείας δεν φροντίζει για να ακουστεί η αντίθετη γνώμη και απλά ανέχεται την κατάσταση; Ακόμα τα όσα δημοσιεύονται στο forum της ΠΑΣΠ δεν με πειθουν πως δεν υπάρχουν κομματόσκυλα, γιατί για μένα το κομματόσκυλο είναι αυτός που ξεχνά να μιλάει για τον εαυτό του και μιλάει πάντα ως κόμμα και μόνο για το κόμμα. Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί σε όλες τις παρατάξεις.
Επίσης για να μην γινόμαστε μονόπλευροι θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι δεν μετέχει μόνο η ΠΑΣΠ στην κατάληψη, αλλά ως πρώτη δύναμη έχει και τη μεγαλύτερη ευθύνη.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
aggelos
byte level
byte level

Post by aggelos » Thu Jun 29, 2006 5:50 pm

Συμφωνω σε πολλα μαζι σου.

Εγω εχω εξοργιστει γιατι τις τελευταιες 2 μερες αφηνονται υποννουμενα οτι ειμαι υπερ της καταστροφης του γραφειου του Βασσαλου, οτι η ΠΑΣΠ το εκανε, οτι η ΠΑΣΠ μπηκε στη Γραμματεια της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, οτι η ΠΑΣΠ μπουγελωσε το Βασσαλο, οτι η ΠΑΣΠ εγραψε συνθηματα στους τοιχους, οτι η ΠΑΣ πεταξε τα αυγα κτλ.

Και ολα αυτα στηριζονται σε αυτο που ειπα στο πρωτο μου ποστ σε αυτο το τοπικ οτι καταπατηθηκε το ασυλο απο τη σημανση, παραβλεποντας εσκεμμενα αυτα που ειχα γραψει παραπανω.

Ακομη, εδω γραφω ως AGGELOS.

Δε με ξερετε προσωπικα, δεν ξερετε αν γραφω σε αλλα fora, αν γραφω με το ιδιο nickname σε αλλα fora και το αν ειμαι μελος καποιας παραταξης ή οχι.

ΑΝ τα ξερετε ολα αυτα τοτε σας καταγγελω για φακελωμα και να ξερετε οτι το θεμα θα παρει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ και οχι μονο μεσα στη σχολη...
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΙΟΛΟΓΗΤΑ.

ΑΝ καποιος βεβαια με μπερδευει με εναν απο τους πολλους αγγελους που εχουμε στην πληροφορικη δε φταιω.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΔΑΠ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΣΑΛΟΥ;;;
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Jun 29, 2006 5:54 pm

aggelos wrote: ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΔΑΠ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΣΑΛΟΥ;;;
Γιατί πολύ απλά δεν συμμετείχε η ΔΑΠ στις καταλήψεις και επιπλέον πρώτα κοιτάω τι γίνεται στο σπίτι μου και μετά στα σπίτια των άλλων. Άρα το επιχείρημα σου είναι ατυχές. Και υπενθυμίζω πως δεν έχω κατηγορήσει κάποια παράταξη για συμμετοχή σε οποιαδίποτε γεγονότα, αλλά έχω επισημάνει πως δεν βλέπω εκείνη τη στάση και από την παραταξή σου για πρόληψη τέτοιων περιστατικών...
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"

έτσι

aggelos
byte level
byte level

Post by aggelos » Thu Jun 29, 2006 5:59 pm

Δεν ειναι επιχειρημα.
Ερωτημα ειναι.
ΚΑΙ το λεω επειδη σε αυτο το τοπικ για ολα φταιει η ΠΑΣΠ.
Δεν περασε απο κανενος το μυαλο το ενδεχομενο της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, ειτε απο τη ΔΑΠ ειτε απο αλλου, αφου η ΔΑΠ τον τελευταιο καιρο βλεπει οτι εχει χασει τη μεγαλη δυναμικη της μπροστα στις κινητοποιησεις.

Και επειδη δε συμμετεχει στις καταληψεις σημαινει οτι δεν εχει γνωμη για τα τεκταινομενα;;;

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΑΠ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ ΩΣ ΜΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 37% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ.

Κια για να σε προλαβω: η ΠΑΣΠ οταν εκανε καταληψη μονη της η ΠΚΣ ηταν μεσα στη σχολη 24 ωρες περιφρουροντας το χωρο, και βγαζοντας ανακοινωση για οτι συνεβη κατα τη διαρκεια της καταληψης.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Thu Jun 29, 2006 6:08 pm

Να θυμίσω κάτι: την Παρασκευή(αύριο) έχουμε συνέλευση \:D/
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Thu Jun 29, 2006 6:10 pm

Moderation Message
Παρακαλώ να σταματήσουν οι συζητήσεις περί πολιτικών παρατάξεων.
Αφενός μεν δεν επιτρέπονται στο forum αφετέρου δε το θέμα είναι άλλο.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Thu Jun 29, 2006 6:11 pm

Επαναλαμβάνω και πάλι πως δεν στρέφομαι εναντίον της ΠΑΣΠ, αλλά στο σύνολο των παρατάξεων. Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι τόσα άτομα εδώ νιώθουν πως κάτι δεν πάει καλά με τις παρατάξεις. Το θέμα δεν είναι ποιος έχει την ευθύνη για τα όσα έγιναν. Αυτό το ξέρουμε, την ευθύνη την έχουμε όλοι μας, ανεξάρτητα του που ανήκουμε, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Και γνωρίζω αρκετά καλά τί έχει κάνει η ΠΑΣΠ, και μάλιστα επικροτώ κάποιες πρωτοβουλίες. Ωστόσο όλα δεν είναι ρόδινα, γιατί και φακέλωμα υπάρχει και ανοχή σε κάποιες καταστάσεις που θίγουν την ακαδημαϊκή κοινότητα. Καλό είναι να μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα και ας κλείσουμε εδώ την κουβέντα γιατί βγήκαμε εκτός θέματος.
Last edited by tZoLe on Thu Jun 29, 2006 6:14 pm, edited 1 time in total.
Image

έτσι

Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Thu Jun 29, 2006 6:13 pm

/thinkin' mode on

το θεμα μου αρχισε μια χαρα, και κοιτα πως εξελισεται... :( :( :(

/thinkin' mode off
aggelos
byte level
byte level

Post by aggelos » Thu Jun 29, 2006 6:16 pm

Κυριε διαχειριστα νομιζω οτι καλο θα ηταν να επεμβαινατε και οταν με κατηγορουσαν αναιτια σε τοσα ποστ.
Νομιζω οτι η αδρανεια σας και η ανοχη σας σε ορισμενους, καταφεραν να χαλασουν την κουβεντα.

ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Thu Jun 29, 2006 6:20 pm

Αύριο στη ΓΣ από ποιούς θα καταδικαστεί το περιστατικό στο γραφείο του Βασσάλου;
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Thu Jun 29, 2006 6:30 pm

aggelos wrote:Κυριε διαχειριστα νομιζω οτι καλο θα ηταν να επεμβαινατε και οταν με κατηγορουσαν αναιτια σε τοσα ποστ.
Νομιζω οτι η αδρανεια σας και η ανοχη σας σε ορισμενους, καταφεραν να χαλασουν την κουβεντα.

ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΔΩ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.
Οποιαδήποτε παρατήρηση ή παράπονο παρακαλώ άλλη φορά με πμ.
Καμία αδράνεια δικιά μου και καμία ανοχή δεν χάλασε την κουβέντα.
Την κουβέντα τη χαλάσανε όσοι συζητούσαν κομματικά.
Πρώτα ας προσπαθήσουμε να τιθασεύσουμε τους εαυτούς μας και μετά να ψάχνουμε για τις αιτίες .

Δε με νοιάζει καμία ΠΑΣΠ ,ΔΑΠ ,ΠΚΣ,ΛΛΛ,ΜΜ,ΧΟΚ ή ότι άλλο υπάρχει.
Το θέμα είναι οι καταστροφές στο γραφφείο του καθηγητή.
Last edited by alexo on Thu Jun 29, 2006 7:04 pm, edited 1 time in total.
tec-goblin
bit level
bit level

Post by tec-goblin » Thu Jun 29, 2006 6:43 pm

N@z_Plir wrote:Συκγεκριμένα αναφέρθηκε ότι στις πορείες παρεισφρύουν χούλιγκαν ή πιο συγκεκριμένα οι λεγόμενοι μπάχαλοι. Με αυτούς τι κάνουμε? Ερχόμαστε σε σύγκρουση τη στιγμή που σε κυνηγάνε τα ματ?
Ενδιαφέρουσα ερώτηση, μπορείς να ανοίξεις ένα άλλο thread να το συζητήσουμε.
Ως τώρα έχουν μαζευτεί κάπου 50 υπογραφές στην επιστολή για τον Βασσάλο. ΑΝ 10 άτομα από αυτά που έχουν υπογράψει -όχι παραπάνω- βρίσκονταν καθημερινά στη σχολή πιθανόν να κάναμε κατάληψη και σε περιφερειακά κτίρια και να είχαμε τη δυνατότητα να τα προστατέψουμε.
Συν κάποια αδέσποτα emails εκτός επιστολής. Όχι, δεν είναι αυτή η λύση. Η λύση θα ήταν να είχατε φροντίσει να κρατηθεί το επίπεδο στη ΓΣ. Πόσες φορές θα το πούμε; Μην κάνεις το χαζό. Καταλαβαίνουμε.
-ο τρόπος της πειθούς στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιτύχει αφού υπήρχε προδιάθεση από συγκεκριμένα άτομα της συγκλήτου όχι μόνο να μην υπάρξει απόφαση για διπλή εξεταστική αλλά να μην υπάρξει καμία απόφαση σχετική με το θέμα ώστε να μεγαλώσει η πίεση από τους απλούς φοιτητές. Περιττό να σας πω ότι υπήρξε καθηγήτρια η οποία απειλούσε ότι αν η εξεταστική μεταφερθεί το Σεπτέμβρη τότε θα έκοβε όλους τους φοιτητές.
Αν δεν μπορούμε ως φοιτητές να πείσουμε το 1/10 των καθηγητών να έρθουν με το μέρος μας, σόρρυ, αλλά αξίζουμε τη μοίρα μας. Και συχνά στη δημοκρατία βγαίνουν αποφάσεις που δεν μας βολεύουν - ας το συνηθίσουμε και ας μην καταφεύγουμε σε χουλιγκανισμούς.
Για τους καθηγητές που χρησιμοποίησαν ΑΘΕΜΙΤΑ μέσα (όπως αυτά που περιγράφεις), θα έπρεπε η αξιολόγηση να φροντίζει να είναι μετρημένες οι μέρες τους στον πανεπιστημιακό χώρο. Όμως, εξαιτίας ΚΑΙ των φοιτητών η πραγματική αξιολόγηση πάει από αναβολή σε αναβολή.
Αξιολόγηση δεν είναι να ικετεύουμε από τον κομματάρχη μας να μπουκάρει με τους δικούς του. Αυτό είναι ζούγκλα.
έτσι ονομάζεται κάποιος που δεν έχει το θάρρος της γνώμης του στην παράταξη του και όχι δημόσια.
Αυτός που έχει θάρρος, θα μιλήσει δημόσια και θα διαφωνήσει δημόσια. Το ότι σας έχουν μάθει να καλύπτετε τις διαφωνίες σας στο εσωτερικό σας, στο πλαίσιο μιας ψεύτικης "ομοψυχίας" είναι τραγικό - σαν το μπους που έλεγε αντιαμερικάνους αυτούς που λέγανε όχι στον πόλεμο, γιατί δεν εμφανίζονταν με ομοψυχία στη "δύσκολη στιγμή".
Κρατώ λοιπόν τον ορισμό μου. Οι διαφωνίες, τα επιχειρήματα, ο διάλογος, πρέπει να γίνονται δημόσια.
Περιττό επίσης να σου πω ότι και φέτος αρχικά το Πασοκ είχε ταχθεί υπέρ των μη κρατικών-ιδιωτικών πανεπιστημίων και εμείς εξ' αρχής είχαμε διαφοροποιήσει τη θέση μας.
Περιττό επίσης να σου πω ότι η πρόταση δεν ανέφερε κουβέντα επί μη κρατικών πανεπιστημίων. Πάντως συμφωνώ μαζί σου, όντως έχετε διαφωνήσει κατά καιρούς με το κόμμα.
Υ.Γ.2:Ατυχώς κάποιοι βαφτίσατε τους καταληψίες, φοιτητοπατέρες, αιώνιους και δεν θυμάμε και τι άλλο. Αν εγώ σαν πρωτοετής πάλι περνιέμαι σε αυτήν την κατηγορία εσείς θα μου το πείτε...
Αυτό είναι ατυχές όντως - χαρακτηρίζουμε τους φοιτητοπατέρες φοιτητοπατέρες, και τους καταληψίες απλά καταληψίες. Μπορείς να είσαι καταληψίας και να μην είσαι φοιτητοπατέρας, είναι σαφές.
Επίσης νιώθω ότι υποτιμάται η φοιτητική νοημοσύνη μου όταν το σύνολο σας τάσεται υπερ των καθηγητών τη στιγμή που η ύπαρξη ουσιαστικά των καθηγητών είναι αποτέλεσμα της δικής μας ύπαρξης.
Δηλαδή αν γουστάρουμε τους πλακώνουμε και στο ξύλο, σκλάβοι μας είναι :P - κανείς δεν συμφώνησε με τους καθηγητές στο τι υποστήριζαν. Διαφωνήσαμε στο πώς υποστηρίξατε τις απόψεις μας - αν ήταν να σας εκλέγουμε για το "ποιος είναι καλύτερο στον τσαμπουκά" θα εκλέγαμε με βάση το πόσα κιλά σηκώνετε και το αν πάτε γυμναστήριο.
Και να κλείσω με μία ερώτηση: όταν αναφέρεται ο όρος υγιής παράταξη πείτε μου τι εννοείτε για να σας αποδείξω ότι η Πασπ είναι υγιής παράταξη!
Πολλά πράγματα. Ας ξεκινήσουμε με το δημοκρατική. [σβήνω τις λεπτομέρειες, με κάλυψε σε προηγούμενο ποστ ο tzole]

Σε ευχαριστώ για το ποστ σου πάντως, δεν έφριξα με αυτά που διάβαζα (επιτέλους) και η ορθογραφία παρέμεινε σε σοβαρά επίπεδα. Επίσης, έκανες σωστές ερωτήσεις, αν και δεν απάντησες στα θέματα που πονάνε περισσότερο ;).
Goo Goo Mucks are Burning Longer
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Post by redlabel » Thu Jun 29, 2006 6:52 pm

Ποιός ωφελείται, τελικά, από τους βανδαλισμούς σε γραφεία του πανεπιστημίου; Ποιός ωφελείται, τελικά, από συγκρούσεις μεταξύ φοιτητών ή μεταξύ φοιτητών και καθηγητών; ποιός ωφελείται, τελικά, από την πολυδιάσπαση της πανεπιστημιακής κοινότητας; ποιός ωφελείται, τελικά, από την αποσύνθεση ενός κινήματος που θάπρεπε νάταν πρωτοπόρο και δυνατό, γιατί αυτός δεν μπορεί παρά να είναι ο πρώτιστος ρόλος του;

Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός της θλιβερής εικόνας που βλέπουμε, της βαθιάς απογοήτευσης πολλών από μας, αλλά και της έκδηλης αδυναμίας μας. Αυτός όμως - ο ίδιος - θάναι εκείνος που - άθελά του - θα προκαλέσει την επανασυσπείρωση. Αλλά, μέχρι τότε, ποιός έχει δικαίωμα να σιωπά;

Δ. Γκρ.
tec-goblin
bit level
bit level

Post by tec-goblin » Thu Jun 29, 2006 7:04 pm

Α, πολύς κόσμος ωφελείται ;).
Κάποιο μαγαζί στη Στουρνάρη που θα εφοδιάσει με νέους σκληρούς το γραφείο, κατ'αρχήν :P.
Εμείς, που βγάζουμε τα βίαια ένστινκτά μας και αυνανιζόμαστε με έξυπνες ατάκες (και όποιος δεν έχει δει πραγματικούς φασίστες των πλήκτρων, είναι λίγο newbie).
Οι παρατάξεις. Αποθαρρύνουν τον κόσμο στο να εκφράσει τη γνώμη του άμεσα, προκαλούν - συχνά ψεύτικες - συγκρούσεις μεταξύ τους - για να μας συσπειρώσουν σε ψεύτικα προβλήματα.

Αν και η σωστή απάντηση μοιάζει να είναι η κυβέρνηση (ή κάτι πιο γενικό). Όμως το θέμα είναι πάρα πολύ βαθύ, πάρα πολύ σημαντικό - και αξίζει να χάσουμε τώρα μια μάχη με την κυβέρνηση, αν είναι να εξυγειάνουμε καταστάσεις που μας κλέβουν την δυνατότητα να πούμε την πραγματική μας γνώμη στην επόμενη σύγκρουση.

Και αυτές οι καταστάσεις είναι η κομματοποίηση της ΓΣ, η άγνοιά μας (ψηφίζουμε με βάση αυτά που μας λένε και όχι με αυτό που βλέπουν τα μάτια μας, κι ας ξέρουμε ότι έχουν συμφέρον να μη μας πουν την αλήθεια), ο τσαμπουκάς, η βία, ο συντηρητισμός (πάντα το υπάρχον είναι καλύτερο, ποτέ ένας νέος νόμος δεν προτείνει κάτι καλό, ποτέ δεν έχουμε ξεκάθαρες προτάσεις για συγκεκριμένη αλλαγή).

Και φυσικά, αν αρχίζαμε να ψηφίζουμε διαφορετικά στις εκλογές, θα βοηθούσε. (Αλλά ποιον; αναρωτιέμαι)

Σας ευχαριστώ (δεν λέω ευχαριστούμε, δεν ξέρω τη γνώμη των άλλων) πολύ για την παρέμβασή σας, αν και με αυτήν ολοκληρώνουμε το ολοκληρωτικό hijacking του thread.
ΖΗΤΩ ΤΟ HIJACKING! :D
Goo Goo Mucks are Burning Longer
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”