Διευκρινίσεις σε μια νεοεισαγόμενη.

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Quest
bit level
bit level

Post by Quest » Fri Oct 20, 2006 2:24 pm

Καλώς σας βρήκα!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Η κυρία Παπαθεοδώρου μου είπε για τους admins...Είναι μεγάλη ανακούφιση που θα μου την δώσουν αμέσως γιατί όντως είναι υποχρεωτικό να δηλώσω τα μαθήματα ηλεκτρονικά κ ελπίζοντας οτι τα μαθήματα θα αρχίσουν σύντομα(για να μπούμε κι εμείς τα μικρούλια σιγά σιγά στο κλίμα κ να μην ζηλεύω πια τους φίλους μου που έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλές μέρες την φοιτητική ζωή!)θα το χρειαστώ άμεσα!!!Ξανά ευχαριστώ!
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Fri Oct 20, 2006 2:45 pm

Quest wrote:ελπίζοντας οτι τα μαθήματα θα αρχίσουν σύντομα
Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο από το http://www.aueb.gr
ξεκινάμε όλοι την Πέμπτη που μας έρχεται.
sofia_bonny
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year
Post by sofia_bonny » Fri Oct 20, 2006 3:02 pm

alexo wrote:
Quest wrote:ελπίζοντας οτι τα μαθήματα θα αρχίσουν σύντομα
Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο από το http://www.aueb.gr
ξεκινάμε όλοι την Πέμπτη που μας έρχεται.
Ξεκινάμε την Πέμπτη αλλά με τι πρόγραμμα?
Καλά πότε περιμένουν να το βγάλουν? :evil:
Image
What raging fire shall flood the soul?
What rich desire unlocks its door?
What sweet seduction lies before us . . .?
Paralias
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Paralias » Fri Oct 20, 2006 3:03 pm

Quest wrote:Καλώς σας βρήκα!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Η κυρία Παπαθεοδώρου μου είπε για τους admins...Είναι μεγάλη ανακούφιση που θα μου την δώσουν αμέσως γιατί όντως είναι υποχρεωτικό να δηλώσω τα μαθήματα ηλεκτρονικά κ ελπίζοντας οτι τα μαθήματα θα αρχίσουν σύντομα(για να μπούμε κι εμείς τα μικρούλια σιγά σιγά στο κλίμα κ να μην ζηλεύω πια τους φίλους μου που έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλές μέρες την φοιτητική ζωή!)θα το χρειαστώ άμεσα!!!Ξανά ευχαριστώ!
Mην αγχώνεσαι.Ακόμα και να αρχίσουν τα μαθήματα δηλώσεις κάνουμε 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον αργότερα.Οπότε έχει πολύ χρόνο μπροστά σου. ;)
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by P@radox » Fri Oct 20, 2006 3:28 pm

Paralias wrote:Mην αγχώνεσαι.Ακόμα και να αρχίσουν τα μαθήματα δηλώσεις κάνουμε 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον αργότερα.Οπότε έχει πολύ χρόνο μπροστά σου.
Και αν ξεχάσεις και κανένα μάθημα να το δηλώσεις...Θα ξηγηθεί η γραμματεία..!

Μην αγχώνεσαι με τέτοια θέματα.. Στις πλείστες των περιπτώσεων.. η γραμματεία είναι οκ..!

Καλή αρχή..!
Image
P@radox's Space - Ελληνικότατο..!
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Sat Oct 21, 2006 12:37 am

στη γραμματεια την ημερα της εγγραφης μας δώσανε 1 χαρτακι με οδηγιες για την η-γραμματεια.εκει ελεγε πωσ πρεπει να απευθυνθεις στον κυριο σαζονωφ μετα τις 1.εγω που πηγα 3 φορες.τον πετυχα γυρω στις 3 και μου είπε οτι θα βγάλουμε το πιστοποιητικο κ το κωδικο όταν αρχισουν τα μαθηματα.οι αλλοι πρωτοετείς εχετε ακούσει καμια ανακοινωση για τους υπόλοιπους κωδικούς που πρεπει να έχουμε για να έχουμε προσβαση στα εργαστηρια?επισης για τισ κάρτες δανεισμου για τη βιβλιοθήκη πού κανουμε αιτηση?
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sat Oct 21, 2006 1:05 am

χοχοχο, θα περάσει από κόσκινο όλους τους πρωτοετής ο σάζο...
mel
byte level
byte level

Post by mel » Sat Oct 21, 2006 10:02 am

Θα ήθελα και εγώ να ρωτησω κάτι :Την Πέμπτη τι ώρα πρέπει να είμαστε στο Πανεπιστήμιο ???Και κάτι άλλο :Για τις αιτήσεις που αναφέρει η Serendipity(την ίδια απορία έχω κι εγώ :) ) υπάρχει χρονικό όριο??? :?: :roll:
gianna
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by gianna » Sat Oct 21, 2006 10:48 am

mel wrote:Θα ήθελα και εγώ να ρωτησω κάτι :Την Πέμπτη τι ώρα πρέπει να είμαστε στο Πανεπιστήμιο ???Και κάτι άλλο :Για τις αιτήσεις που αναφέρει η Serendipity(την ίδια απορία έχω κι εγώ :) ) υπάρχει χρονικό όριο??? :?: :roll:
θα βγει προγραμμα μαθηματων(ελπιζουμε συντομα :evil: ) στο http://www.aueb.gr και από εκεί θα ενημερωθεις για τις μέρες και ώρες μαθημάτων του έτους σου.
ως προς το δεύτερο ερώτημα σου δεν γνωριζω :roll:

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!! ;) ;)
Luke
Gbyte level
Gbyte level
Post by Luke » Sat Oct 21, 2006 1:40 pm

Serendipity wrote:επισης για τισ κάρτες δανεισμου για τη βιβλιοθήκη πού κανουμε αιτηση?
Θα ρωτήσεις τους υπαλλήλους στη βιβλιοθήκη (μπαίνοντας στη βιβλιοθήκη στα δεξιά σου). Η βιβλοθήκη βρίσκεται στον 1o όροφο στην πτέρυγα Αντωνιάδου. Αν και παλιότερα έπρεπε να κάνεις δήλωση και να πάρεις μια κάρτα έχω την εντύπωση ότι από πέρσι δεν χρειάζεται καν κάρτα, απλά υπογράφεις ότι παρέλαβες το βιβλίο. Δεν έχεις παρά να ρωτήσεις εκεί.
Last edited by Luke on Sun Oct 22, 2006 12:38 am, edited 1 time in total.
Manousos
byte level
byte level

Post by Manousos » Sat Oct 21, 2006 2:05 pm

Η βιβλοθήκη βρίσκεται στον 10 όροφο στην πτέρυγα Αντωνιάδου

Καλε από πότε έχει η ασοεε 10 ορόφους?

Πλάκα κάνω προφανώς εννοούσες 1ο όροφο.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Oct 21, 2006 2:06 pm

πρώς το παρόν έχουμε ...κατι μεταξύ 4 και 5....ορόφους....
γιατί με τους ημιορόφους δεν βγάζω άκρη...
Image
tekgeorge
byte level
byte level

Post by tekgeorge » Sat Oct 21, 2006 5:05 pm

Ε,αφού όλοι όσοι είναι πρώτο έτος είναι ανχωμένοι με τα διαδικαστικά,πώς να μην είμαι και εγώ?Το γεγονός οτι δεν έχει βγει το πρόγραμμα και οτι αρκετές σχολες έχουν ήδη αρχίσει με έχει ανχώσει περισσότερο.......Άντε να αρχίζουμε σιγά σιγά γιατί θέλω να μάθω προγραμματισμό!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλή αρχή σε όλους εμάς που είμαστε πρωτοετοίς και καλή δύναμη......Και φυσικά καλώς σας βρήκαμε εσάς τους παλιούς!!!!!!!!
Paralias
Gbyte level
Gbyte level

Post by Paralias » Sat Oct 21, 2006 5:12 pm

Koίτα άγχος... Πιστέψτε με κατά τη διάρκεια ης χρονιάς θα έχετε πολύ πιο σημαντικά θέματα να σας απασχολούν κ να αγχώνεστε,οπότε απολαύστε τις τελευταίες μέρες πριν την έναρξη...

Ότι πολλές σχολές έχουν αρχίσει μάθημα δε λέει κάτι.Ας πούμε το ΠΑ.ΠΕΙ. έχει ξεκινήσει,αλλά θα κάνουν διπλή εξεταστική το Φλεβάρη,όταν εμείς θα είμαστε οκ.

Καλή αρχή σε όλους και να θυμάστε... το άγχος μικραίνει τη ζωή και όπως λέει κ κάποιος... Η ζωή ειναι μικρή για να είναι θλιβερή...
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Sat Oct 21, 2006 8:32 pm

Μπορείτε να αγχωθείτε πχ, για το αν θα ξεκινήσει το εξάμηνο ή αν θα έχουμε πάλι κατάληψη! :-D

Ο προγραμματισμός είναι ωραίος, έχεις δίκιο να αδημονείς tekgeorge. Ειδικά όταν περάσει η πρώτη κρυάδα και μπεις στο νόημα του πώς δουλεύει κανείς!

Για τη βιβλιοθήκη τέλος εγώ πέρσι δανειζόμουν με την κάρτα. Αυτό με την υπογραφή που προαναφέρθηκε είναι το εξής:

Στη βιβλιοθήκη υπάρχουν 1) τα βιβλία που μπορούμε να δανειστούμε στο σπίτι για μια βδομάδα (με δικαίωμα ανανέωσης) 2) τα κρατημενα βιβλία που απαγορεύεται ο δανεισμός τους ώστε να υπάρχει ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο αντίτυπο στη βιβλιοθήκη για όλους. Αυτά ξεχωρίζουν με ένα κίτρινο αυτοκόλλητο κυκλάκι και μια σφραγίδα στο πλάι που γράφει "Επιτόπια Χρήση". Αν θέλετε να πεταχτείτε σε βιβλιοπωλείο για να βγάλετε φωτοτυπίες σε κανονικό ή κρατημένο βιβλίο βάζετε μια υπογραφούλα σε ένα χαρτί, αφήνετε τη φοιτητική σας ταυτότητα (για όμηρο!) στον υπάλληλο, βγάζετε τη φωτοτυπία και επιστρέφετε εντός ολίγου. Υπάρχει και κάποιο σύστημα για να βγάζετε φωτοτυπίες εντός της βιβλιοθήκης, αλλά καλύτερα ρωτήστε εκεί γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα...

Αιτήσεις για κάρτα βιβλιοθήκης υπάρχουν σε φωτοτυπίες σε ένα σταντ απέναντι από τον υπάλληλο. Απαιτείται και μια φωτογραφία. Και τέλος στη βιβλιοθήκη αφήνουμε πάντα τις μεγάλες τσάντες σε ειδικό χώρο γιατί δεν επιτρέπεται να μπουν παραμέσα. Αυτά...
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
mel
byte level
byte level

Post by mel » Sat Oct 21, 2006 9:03 pm

Quest wrote:Η γραμματεία λέει πως μας έδωσε ένα χαρτάκι με σχετικές πληροφορίες,αλλά ούτε εγώ ούτε ένας φίλος που πέρασε στο ίδιο τμήμα το έχουμε!Τι να πω,μπορεί να μας παράπεσε...
Γεια σας!!! :) :) Επειδή κι εγω ανησυχώ αν μου ''παράπεσε'' κανένα χαρτί που μας έδωσαν στη γραμματεία κατά την εγγραφή μας,μπορεί μήπως κάποιος ,νεοεισαγόμενος ή μη,να μου πει πόσα και ποια χαρτια μας έδωσαν??? :oops: :roll:
Serendipity
Gbyte level
Gbyte level

Post by Serendipity » Sun Oct 22, 2006 10:23 pm

μας εδωσαν 1 οδηγό σπουδών,1 ενημερωτικό έντυπο για το πανεπιστήμιο,1 χαρτάκι που έλεγε τι πρέπει να κανουμε για την η-γραμματεία και 1 χαρτί που έλεγε για το φόρουμ(για το τελευταιο βεβαια δεν παίρνω κ ορκο μπορεί να το βρήκα απο κανένα κομμα όμως τα υπόλοιπα είναι σίγουρα).
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

ImageImage

My new blog Serendipity's thoughts!
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Oct 22, 2006 10:55 pm

δεν το βρήκες από κόμμα ... αλοίμονο !!!

Από τη γραμματεία το πήρες :-D
Fairy
Gbyte level
Gbyte level

Post by Fairy » Fri Oct 27, 2006 7:25 pm

Επειδή είχατε ρωτήσει νομίζω παραπάνω, ανακοινώθηκε η εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών του τμήματος:

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2006
στις 12:00
στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Περισσότερες πληροφορίες στο site του τμήματος πληροφορικής.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
mel
byte level
byte level

Post by mel » Sat Oct 28, 2006 10:30 am

Serendipity wrote:μας εδωσαν 1 οδηγό σπουδών,1 ενημερωτικό έντυπο για το πανεπιστήμιο,1 χαρτάκι που έλεγε τι πρέπει να κανουμε για την η-γραμματεία και 1 χαρτί που έλεγε για το φόρουμ(για το τελευταιο βεβαια δεν παίρνω κ ορκο μπορεί να το βρήκα απο κανένα κομμα όμως τα υπόλοιπα είναι σίγουρα).
Ευχαριστώ παρα πολύ Serendipity!!! :) :) :)

-------------------------------------------------------------

Sorry και πάλι αλλά έχω ένα πρόβλημα:πήγα και έκανα εγγραφή χρήστη στην e-class και όταν γράφτηκα μου έβγαλε ένα σημείωμα που έλεγε οτι έχει αποστάλεί στην ηλεκτρονική μου διέυθυνση ο κωδικός χρήστη και το συνθηματικό, αλλά όταν πήγα στην υπηρεσία web mail του ΟΠΑ για να κάνω log-in και μου ζητούσε το user id και το password και τα έβαλα (?) μου έβγαλε οτι είναι άκυρα(ή το ένα ή το άλλο ή και τα δύο).Χρειάζεται μήπως να κάνω εγκατάσταση του πιστοποιητικού πρώτα???Και αν ναι έχει καμία σημασία σε ποιον υπολογιστή θα την κάνω???Τι κάνω λάθος??? :oops: :oops: :oops:

--------------------------------------------------

Πότε θα πάρουμε τη δισκέτα με το πιστοποιητικό??? :roll: :roll: :roll:Μπορώ να κρατάω cd ή χρειάζεται αναγκαστικά δισκέτα???

merged by The Punisher
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Post by Sreak » Sat Oct 28, 2006 10:44 am

Αν πήγες εδω: https://webmail.aueb.gr/
τότε δεν πρόκειται να κάνεις login ποτε :)
Είναι για διευθύνσεις @aueb.gr και όχι @dias.aueb.gr

Για δοκίμασε να κάνεις login εδώ:
http://195.251.248.2/cgi-bin/webmail.cgi

mel wrote:Πότε θα πάρουμε τη δισκέτα με το πιστοποιητικό??? :roll: :roll: :roll:Μπορώ να κρατάω cd ή χρειάζεται αναγκαστικά δισκέτα???
Δισκέτα ίσως και memory stick, όχι όμως cd. Αν βέβαια θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα και χωρίς γκρίνια πάτε δισκέτα.
Last edited by Sreak on Sat Oct 28, 2006 10:48 am, edited 1 time in total.
mel
byte level
byte level

Post by mel » Sat Oct 28, 2006 11:25 am

Ευχαριστω πάρα πολύ Sreak !!!! :) :) :) Με έσωσες!!Έχω και άλλες 3 απορίες: που πρέπει να κάνουμε αίτηση για να πάρουμε το πιστοποιητικό για την ηλεκτρονική γραμματεία ,από που και πότε θα το πάρουμε ???Χρειαζόμαστε κωδικούς για το cslab και τι πρέπει να κάνω για να τους αποκτήσω??Πήγα και μου είπαν το p3****** και τον κωδικό ******** αλλά ήταν ο ίδιος για όλους.Πώς θα τον αλλάξω???Θα μας δώσουν τίποτα άλλο από εκεινο το γραφείο στο cslab1?Α!!Και τι σχέση το eclass με την ηλεκτρονική γραμματεία???Ξέρω οτι παραείναι πολλές οι απορίες :oops: :oops: αλλά αφου τις εχω τι να κάνω??? :)

Υ.Γ.Μπορώ να έχω email και στο @aueb.gr???
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”