Περί αποτελεσμάτων εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2011
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Περί αποτελεσμάτων εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2011
Μόνο .net, java και web. Μόνο αυτά είναι χρήσιμα, όλα τα άλλα μαθήματα της σχολής αν μας δυσκολεύουν τα κράζουμε. Α ρε κακομοίριδες που κρίνετε τι είναι χρήσιμο και τι όχι χωρίς να έχετε ιδέα.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Τα αυτόματα και οι μεταγλωττιστές είναι ο πυρήνας της πληροφορικής. Αν μπορούσε κάποιος να συμπυκνώσει σε 2 λέξεις τι είναι πληροφορική θα ήταν αυτά τα 2 αντικείμενα(εντάξει και οι αλγόριθμοι). Απλά στη σχολή δεν γίνονται σωστά. Είναι δύσκολα μαθήματα και αυτός που τα κάνει πρέπει να είναι πολύ "μάστορας" για να μεταδόσει σωστά τη γνώση στους φοιτητές. Αν αυτό δεν συμβαίνει 2 πράγματα θα επικρατούν: ή τα στραβά μάτια ή το ξέσκισμα. Προς το παρόν υπάρχει μια ισορροπία, στο ένα συμβαίνει το πρώτο και στο άλλο το δεύτερο.
-
- Kilobyte level
Βασικά όλοι έχετε ένα δίκιο..Να μιλήσω απο προσωπική μου άποψη.Τα έχω περάσει και τα 2 αλλα χωρίς να χω πιάσει το βαθύτερο νόημα απο πλευρά πληροφορικής.Τα κατάλαβα απο μαθηματικής και λογικής πλευράς(τι παράγει η ταδε γλώσσα,πως βγαίνει τ δέντρο,πως λειτουργεί η μηχανη turing κτλ.. ΚΑΙ προβιβασιμος βαθμός!).Διαβάζοντάς τα δε συνδύαζα τίποτα με υπολογιστές....Οπότε εγώ ανήκω στη κατηγορία ατόμων που λέω οτι είναι παντελώς άχρηστα χωρίς όμως να είναι γτ πολύ απλά κατάφερα να τα περάσω χωρίς όμως να το "καταλάβω"...
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 4th year
φυσικα ενας φοιτητης δε μπορει να εχει πιο βαρυνουσα αποψη απο καθηγητη για το ποιο μαθημα ειναι χρησιμο και ποιο οχι..αλλοι λενε αχρηστα την λογιστικη αλλοι ασπσ, αλλοι τα αυτοματα και αλλοι τα υπολογιστικα(
), αλλα ο καθενας μπορει να εχει μια αποψη!κ εγω τα περασα διαβαζοντας τα τελειως επιφανειακα, απλα πιανοντας την λογικη των ασκησεων χωρις να με ενδιαφερει το ποσο σχετικα και ποσο σημαντικα ειναι!και η μαζα ετσι τα περνα απο οσο γνωριζω...απλα το προβλημα απο οτι εμαθα ηταν οτι εδωσε παρα πολυ λιγη ωρα για θεματα ισαξια του ιουνιου, γιαυτο και η γκρινια!

-
- Kilobyte level
Ναι έχεις δίκιο απλά αναφέρομαι στα μαθήματα που εγώ και πολλοί ακόμα θεωρούμε άχρηστα επειδή είναι τέτοιο το στυλ του μαθήματος που το μεγαλύτερο ποσοστό των φοιτητών το μαθαίνει τελείως επιφανειακά..Όχι μαθήματα που απλά κάθε φοιτητής επειδή θα διαλέξει άλλη κατεύθυνση δεν τον ενδιαφέρουν..Εγώ που δε θα ακολουθήσω χρηματοοικονομική κατεύθυνση η λογιστική μου είναι άχρηστη,δε θα πώ όμως οτι είναι άχρηστη γενικά ως μάθημα του τμήματός μας!ziovani10 wrote:φυσικα ενας φοιτητης δε μπορει να εχει πιο βαρυνουσα αποψη απο καθηγητη για το ποιο μαθημα ειναι χρησιμο και ποιο οχι..αλλοι λενε αχρηστα την λογιστικη αλλοι ασπσ, αλλοι τα αυτοματα και αλλοι τα υπολογιστικα
απ τα 34 μαθήματα της σχολής που έχω περάσει,τα αυτόματα και οι μεταγλωττιστές είναι τα μόνα που δεν έπιασα με τίποτα όμως!
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 4th year
οπως και πολλοι αλλοι(και εγω
)....αλλα για αυτο υπαρχουν κ οι βαθμοι .αλλο δειχνει το 5 και αλλο το 9-10!5 στα αυτοματα και αγιος ο θεος χαχχαχ...

στο εξωτερικο ειναι χαζοι που τα μαθηματα ειναι προσανατολισμενα στην αγορα εργασιας για αυτο και οι εμεις εδω οι ιδεολογοι που δν θελουμε πανεπιστημιο συνδεμενο με την αγορα εργασιας εχουμε παει τοσο μπροστα.....
-
- Kilobyte level
δε πήρα 5 όμως..:P..θα μπορούσα ακόμα και 9-10 να γράψω με περισσότερο διάβασμα..αλλα και πάλι δε θα είχα πιάσει το νόημα..so..ziovani10 wrote:οπως και πολλοι αλλοι(και εγω)....αλλα για αυτο υπαρχουν κ οι βαθμοι .αλλο δειχνει το 5 και αλλο το 9-10!5 στα αυτοματα και αγιος ο θεος χαχχαχ...
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Επειδή ο καθένας πετάει την μ**κία του εδώ μέσα :tzole_7 wrote:στο εξωτερικο ειναι χαζοι που τα μαθηματα ειναι προσανατολισμενα στην αγορα εργασιας για αυτο και οι εμεις εδω οι ιδεολογοι που δν θελουμε πανεπιστημιο συνδεμενο με την αγορα εργασιας εχουμε παει τοσο μπροστα.....
http://ocw.mit.edu/courses/electrical-e ... r-science/
http://www-inst.eecs.berkeley.edu/classes-eecs.html
++PASCAL wrote:Τα αυτόματα και οι μεταγλωττιστές είναι ο πυρήνας της πληροφορικής. Αν μπορούσε κάποιος να συμπυκνώσει σε 2 λέξεις τι είναι πληροφορική θα ήταν αυτά τα 2 αντικείμενα(εντάξει και οι αλγόριθμοι). Απλά στη σχολή δεν γίνονται σωστά. Είναι δύσκολα μαθήματα και αυτός που τα κάνει πρέπει να είναι πολύ "μάστορας" για να μεταδόσει σωστά τη γνώση στους φοιτητές. Αν αυτό δεν συμβαίνει 2 πράγματα θα επικρατούν: ή τα στραβά μάτια ή το ξέσκισμα. Προς το παρόν υπάρχει μια ισορροπία, στο ένα συμβαίνει το πρώτο και στο άλλο το δεύτερο.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Στα bachelor??? Θα μας τρελάνεις??? Και όταν λέμε bachelor εννοούμε τα σοβαρά bachelor. Μην τα πετάς έτσι μαζεμένα.tzole_7 wrote:στο εξωτερικο ειναι χαζοι που τα μαθηματα ειναι προσανατολισμενα στην αγορα εργασιας για αυτο και οι εμεις εδω οι ιδεολογοι που δν θελουμε πανεπιστημιο συνδεμενο με την αγορα εργασιας εχουμε παει τοσο μπροστα.....
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
- stranger
- Mbyte level
Ρε guys, κι εγώ συμφωνώ μαζί σας, αλλά μην γίνεστε και τόσο επιθετικοί! Αγκαλιάστε το πνεύμα των Χριστουγέννων!
Άλλωστε, επειδή έχουμε ξεφύγει λίγο δεν νομίζω ότι τα comments θα μείνουν και πολύ σ'αυτό το thread...μην φάει κανείς τσάμπα ban!

Άλλωστε, επειδή έχουμε ξεφύγει λίγο δεν νομίζω ότι τα comments θα μείνουν και πολύ σ'αυτό το thread...μην φάει κανείς τσάμπα ban!
Δεν θα σβηστούν, απλά θα μεταφερθούν, let the flame prevailstranger wrote:Ρε guys, κι εγώ συμφωνώ μαζί σας, αλλά μην γίνεστε και τόσο επιθετικοί! Αγκαλιάστε το πνεύμα των Χριστουγέννων!![]()

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Bάσεις Δεδομένων @ e-class!
- zaveti
- Mbyte level
σοβαρα μιλατε?βγαζουν ακομα αποτελεσματα?
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Κάποιοι δυστηχώς ναι!!!zaveti wrote:σοβαρα μιλατε?βγαζουν ακομα αποτελεσματα?
Τουλάχιστον αυτό ήταν του εαρινού.
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

- Stayrakas
- Mbyte level
Θες να πεις οτι υπααρχει ακομα μαθημα του χειμερινου...........?mpatsis wrote: Τουλάχιστον αυτό ήταν του εαρινού.
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
- mpatsis
- Gbyte level
Δεν έχω ιδέα. Είμαι ο πιο ακατάλληλος για να σου πει αν υπάρχει ακόμα κάποιο. Μέχρι πριν κανα 2 εβδομάδες δυστηχώς υπήρχαν...Stayrakas wrote:Θες να πεις οτι υπααρχει ακομα μαθημα του χειμερινου...........?mpatsis wrote: Τουλάχιστον αυτό ήταν του εαρινού.
Aueb's NLP Group!

Aueb's NLP Group!

Ενταξει ο κ.Βασσαλος εδωσε ρεσιταλ,σκεφτειτε οτι γραφαμε σε Δεριγνυ και σε αλλες δυο αιθουσες νομιζω και περασαν μονο 13...
δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω(για το βαθμο) η να γελασω που περασα...qaz wrote:Ενταξει ο κ.Βασσαλος εδωσε ρεσιταλ,σκεφτειτε οτι γραφαμε σε Δεριγνυ και σε αλλες δυο αιθουσες νομιζω και περασαν μονο 13...
- mpatsis
- Gbyte level
To 13 Nks σε έσωσε! Αν πέρναγε ένας λιγότερος ή ένας ακόμα θα σε έκοβε και εσένα! Για κάνε μου μια προσωπική ενημέρωση σε pm.nks wrote:δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω(για το βαθμο) η να γελασω που περασα...qaz wrote:Ενταξει ο κ.Βασσαλος εδωσε ρεσιταλ,σκεφτειτε οτι γραφαμε σε Δεριγνυ και σε αλλες δυο αιθουσες νομιζω και περασαν μονο 13...
Τέτοια να λέτε και κάνω εργασία Βασσάλο. Να φύγω όπως είμαι και να φουντάρω από κάτω.
Aueb's NLP Group!

Aueb's NLP Group!

φιλε αφου περασες να γελασεις,υπαρχει λαός-13 για το κλαμαnks wrote:δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω(για το βαθμο) η να γελασω που περασα...qaz wrote:Ενταξει ο κ.Βασσαλος εδωσε ρεσιταλ,σκεφτειτε οτι γραφαμε σε Δεριγνυ και σε αλλες δυο αιθουσες νομιζω και περασαν μονο 13...
本物の男性が下り坂の戦い -Keiichi Tsuchiya