Κατάληψη
Yiiiiiha!!alexo wrote:Κουράστηκα να βλέπω ηλίθιους να πλακώνονται για συμφέροντα άλλων και όχι για τα δικά τους.
----------------------------
Στο φινάλε αν θέλουν οι των παρατάξεων να πλακωθούν
να φτιάξουμε ένα κλουβί στην Πατησίων,να πλακώνεστε εκεί μέσα και εμείς να είμαστε απ'έξω και να στοιχηματίζουμε.
alexo++++++++
Δεν γινόταν σωστότερο!!

laikedelic !
- AnINffected
- Gbyte level
Έχω δύο ιδέες... οριστική λύση δεν πιστεύω οτί δίνουν αλλά θέλω να πιστεύω πως θα βοηθήσουν την κατάσταση...
1) Να συσταθεί μία επιτροπή φοιτητών που να διασφαλίζει οτί οι Γ.Σ. θα διεξάγονται πολιτισμένα και
2) Να γίνεται υποχρεωτική βιντεοσκόπηση των Γ.Σ.Επειδή οι Γ.Σ. γίνονται δημόσια δε νομίζω οτί τίθεται θέμα παραβίασης.Αν κάνω λάθος, πείτε μου.
Οι δύο προτάσεις δεν εξαρτώνται η μία από την άλλη και μπορούμε να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε από τις δύο.
Δεν έχω σκεφτεί τις λεπτομέρειες.
Ζητάω δύο πράγματα:
Το ένα είναι, όσο περίεργες και να φαίνονται οι ιδέες μου, τουλάχιστον να τις συζητήσουμε.
Το άλλο είναι να απαντήσει κάποιος την ερώτηση που έκανα στο προηγούμενο post μου (όχι από "ψώνιο", ή επειδή θύμωσα, αλλά επειδή πιστεύω οτί το θέμα είναι σημαντικό).
Επίσης, έχουμε να συζητήσουμε για το κείμενο που λέγαμε. Θα το κάνουμε, ή όχι;
1) Να συσταθεί μία επιτροπή φοιτητών που να διασφαλίζει οτί οι Γ.Σ. θα διεξάγονται πολιτισμένα και
2) Να γίνεται υποχρεωτική βιντεοσκόπηση των Γ.Σ.Επειδή οι Γ.Σ. γίνονται δημόσια δε νομίζω οτί τίθεται θέμα παραβίασης.Αν κάνω λάθος, πείτε μου.
Οι δύο προτάσεις δεν εξαρτώνται η μία από την άλλη και μπορούμε να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε από τις δύο.
Ζητάω δύο πράγματα:
Το ένα είναι, όσο περίεργες και να φαίνονται οι ιδέες μου, τουλάχιστον να τις συζητήσουμε.
Το άλλο είναι να απαντήσει κάποιος την ερώτηση που έκανα στο προηγούμενο post μου (όχι από "ψώνιο", ή επειδή θύμωσα, αλλά επειδή πιστεύω οτί το θέμα είναι σημαντικό).
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- lewton
- Kilobyte level
Ωραίες ιδέες.AnINffected wrote:Έχω δύο ιδέες... οριστική λύση δεν πιστεύω οτί δίνουν αλλά θέλω να πιστεύω πως θα βοηθήσουν την κατάσταση...
Ζητάω δύο πράγματα:
Το ξύλο ποιοί θα το φάνε και πότε; Πριν, κατά τη διάρκεια, μετά τη ΓΣ ή όλα αυτά μαζί;
Stop playing games... feel them.

AniNffected, ωραίες οι ιδέες σου, αλλά έχουν προβλήματα ως προς την υλοποίησή τους.
1) Είναι δύσκολο να συσταθεί μια τέτοια επιτροπή, καθώς θα πρέπει να αποτελείται από άτομα που έχουν άριστη γνώση στις πολεμικές τέχνες ή που είναι οπλισμένοι σαν αστακοί για να αντιμετωπίσουν το ο,τιδήποτε. Επίσης ποιός μου εξασφαλίζει ότι αυτή η επιτροπή που θα συσταθεί θα αποτελείται από "πολιτισμένους" φοιτητές; Επειδή θα ψηφιστούν;
Βλέπω πόσο πολιτισμένα φέρονται κάποιοι ψηφισμένοι φοιτητές από παρατάξεις...
2) Εδώ λές σε κάποιους να ψηφίζουν στις ΓΣ με φοιτητική ταυτότητα (για να μην μπαίνει ο κάθε εξωσχολικός και ψηφίζει...) και ξεσηκώνουν όλο τον κόσμο διαμαρτυρόμενοι για προσωπικά δικαιώματα κλπ. Φαντάσου να τους πείς και ότι θέλεις να τους βιντεοσκοπήσεις τι έχει να γίνει
1) Είναι δύσκολο να συσταθεί μια τέτοια επιτροπή, καθώς θα πρέπει να αποτελείται από άτομα που έχουν άριστη γνώση στις πολεμικές τέχνες ή που είναι οπλισμένοι σαν αστακοί για να αντιμετωπίσουν το ο,τιδήποτε. Επίσης ποιός μου εξασφαλίζει ότι αυτή η επιτροπή που θα συσταθεί θα αποτελείται από "πολιτισμένους" φοιτητές; Επειδή θα ψηφιστούν;

2) Εδώ λές σε κάποιους να ψηφίζουν στις ΓΣ με φοιτητική ταυτότητα (για να μην μπαίνει ο κάθε εξωσχολικός και ψηφίζει...) και ξεσηκώνουν όλο τον κόσμο διαμαρτυρόμενοι για προσωπικά δικαιώματα κλπ. Φαντάσου να τους πείς και ότι θέλεις να τους βιντεοσκοπήσεις τι έχει να γίνει

- AnINffected
- Gbyte level
Για το δεύτερο ερώτημα σου, η απάντηση είναι απλή: οι φοιτητές να είναι πάντα ανεξάρτητοι.Argi wrote:1) Είναι δύσκολο να συσταθεί μια τέτοια επιτροπή, καθώς θα πρέπει να αποτελείται από άτομα που έχουν άριστη γνώση στις πολεμικές τέχνες ή που είναι οπλισμένοι σαν αστακοί για να αντιμετωπίσουν το ο,τιδήποτε. Επίσης ποιός μου εξασφαλίζει ότι αυτή η επιτροπή που θα συσταθεί θα αποτελείται από "πολιτισμένους" φοιτητές; Επειδή θα ψηφιστούν; Confused Βλέπω πόσο πολιτισμένα φέρονται κάποιοι ψηφισμένοι φοιτητές από παρατάξεις...

Το θέμα όμως είναι, πως ελέγχεται αυτό;Οτι δηλαδή θα είναι ανεξάρτητοι;
Για το πρώτο ερώτημα σου, αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που με προβλημάτισε και εμένα!

Μήπως να στήσουμε και εκπαιδευτήριο πολεμικών τεχνών;
Πέρα από την πλάκα, ακούω προτάσεις!
Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει στην πραγματικότητα με το χαμό που γίνεται, αλλά υποτίθεται τουλάχιστον οτί τα πάντα στις Γ.Σ. καταγράφονται σε πρακτικά.Από τη στιγμή που οι παρατάξεις υποστηρίζουν αυτό το πράγμα, δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει πρόβλημα με την καταγραφή (που ούτως η αλλιώς δηλαδή λαμβάνει χώρα) ως προς το θέμα της ιδιωτικότητας.Argi wrote:2) Εδώ λές σε κάποιους να ψηφίζουν στις ΓΣ με φοιτητική ταυτότητα (για να μην μπαίνει ο κάθε εξωσχολικός και ψηφίζει...) και ξεσηκώνουν όλο τον κόσμο διαμαρτυρόμενοι για προσωπικά δικαιώματα κλπ. Φαντάσου να τους πείς και ότι θέλεις να τους βιντεοσκοπήσεις τι έχει να γίνει
Η μόνη διαφορά είναι οτί τώρα θα υπάρχει και εικόνα ως τεκμήριο.
Πιστεύω οτί η ύπαρξη του βίντεο θα αποθαρρύνει κάποιους από το να ρίξουν ξύλο ή να εισέλθουν οπλισμένοι.
Last edited by AnINffected on Tue Nov 14, 2006 1:22 am, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- Stefano
- byte level
- Academic status: Alumnus/a
Εδώ θέλουνε να ξυλώσουνε τις κάμερες στους δρόμους, ένα τόσο... δημόσιο "περιβάλλον" θα δεκτούν κάμερες σε πανεπιστήμιο ?!?AnINffected wrote: 2) Να γίνεται υποχρεωτική βιντεοσκόπηση των Γ.Σ.Επειδή οι Γ.Σ. γίνονται δημόσια δε νομίζω οτί τίθεται θέμα παραβίασης.Αν κάνω λάθος, πείτε μου.

Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
http://www.netshop-isp.com.cy
- AnINffected
- Gbyte level
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Το κάψιμο κάθε κάμερας που λειτουργεί παράνομα αποτελεί κορυφαία πράξης αντίστασης σε ένα κράτος που σκοπίμως λειτουργεί προς αυτή την κατεύθυνση.Stefano wrote:Εδώ θέλουνε να ξυλώσουνε τις κάμερες στους δρόμους, ένα τόσο... δημόσιο "περιβάλλον" θα δεκτούν κάμερες σε πανεπιστήμιο ?!?AnINffected wrote: 2) Να γίνεται υποχρεωτική βιντεοσκόπηση των Γ.Σ.Επειδή οι Γ.Σ. γίνονται δημόσια δε νομίζω οτί τίθεται θέμα παραβίασης.Αν κάνω λάθος, πείτε μου.
- Stefano
- byte level
Δεν βλέπω κάποιο edit. Ό,τι και να έκανες edit απλά απάντησα στην πρότασή σουAnINffected wrote:Stefano, κοιtά αν δε σου είναι κόπος ξανα την απάντηση μου (δεν το λέω ειρωνικά ή με θυμό), γιατί έκανα και ένα edit.
No offence \/

Web Hosting - Internet Radio Hosting - Linux/Windows VPS - Web Design - e-Commerce Development
AnINffected, για το πρώτο, ακόμα και αν ψηφιζόταν μια τέτοια επιτροπή και περιλάμβανε αμερόληπτα μέλη, όπως τόνισαν και οι άλλοι, δεν θα είχε αρκετό κύρος και ισχύ (κάθε είδους), να εφαρμόσει την τάξη.
Για το δεύτερο, οι αναρχουλιγκανοι λίγους ενδοιασμούς έχουν δείξει για την έκθεσή τους στην τηλεόραση...
Δεν ξέρω αν θα νοιαστούν τόσο, άσε που το πιθανότερο είναι να έχουν αχρηστοποιηθεί οι κάμερες από άλλους πριν προλάβουν...
lol, ψιλοάσχετο αλλά φαντάστηκα ένα "φοιτητή-κάμεραμαν" και το ξύλο που θα έτρωγε αν ήταν την Τετάρτη...lol
Για το δεύτερο, οι αναρχουλιγκανοι λίγους ενδοιασμούς έχουν δείξει για την έκθεσή τους στην τηλεόραση...
Δεν ξέρω αν θα νοιαστούν τόσο, άσε που το πιθανότερο είναι να έχουν αχρηστοποιηθεί οι κάμερες από άλλους πριν προλάβουν...
lol, ψιλοάσχετο αλλά φαντάστηκα ένα "φοιτητή-κάμεραμαν" και το ξύλο που θα έτρωγε αν ήταν την Τετάρτη...lol
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
- Proxenos
- Gbyte level
Πάρα πολύ σωστά. Επίσης το κάψιμο κάθε πολίτη που λειτουργεί παράνομα είναι και αυτό μια πράξη αντίστασης (ενάντια στο κατεστημένο που επιμένει να πουλάει τον παραδοσιακό ελληνικό φραπέ 4 Ευρώ)...PASCAL wrote:Το κάψιμο κάθε κάμερας που λειτουργεί παράνομα αποτελεί κορυφαία πράξης αντίστασης σε ένα κράτος που σκοπίμως λειτουργεί προς αυτή την κατεύθυνση.Stefano wrote:Εδώ θέλουνε να ξυλώσουνε τις κάμερες στους δρόμους, ένα τόσο... δημόσιο "περιβάλλον" θα δεκτούν κάμερες σε πανεπιστήμιο ?!?AnINffected wrote: 2) Να γίνεται υποχρεωτική βιντεοσκόπηση των Γ.Σ.Επειδή οι Γ.Σ. γίνονται δημόσια δε νομίζω οτί τίθεται θέμα παραβίασης.Αν κάνω λάθος, πείτε μου.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
[offtopic]
)
[/offtopic]
Μπορεί για σένα να είναι πράξη αντίστασης,αλλά για τον άνθρωπο που θα κάψεις είναι θάνατος.Αν δεχτούμε πως η ζωή είναι το ανώτερο αγαθό,τότε το να τον κάψεις για να κερδίσεις 4 ευρώ είναι μια πράξη οικονομκού οφέλους,και όχι αντίστασης.Πράξη αντίστασης είναι να μην πάρεις τον καφέ.(Εκτός κι αν για σένα καφές=ελευθερία=ζωή=1729Proxenos wrote:Πάρα πολύ σωστά. Επίσης το κάψιμο κάθε πολίτη που λειτουργεί παράνομα είναι και αυτό μια πράξη αντίστασης (ενάντια στο κατεστημένο που επιμένει να πουλάει τον παραδοσιακό ελληνικό φραπέ 4 Ευρώ)...

[/offtopic]
- rapadder
- Gbyte level
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους (Κολοκοτρώνης)PASCAL wrote:Το κάψιμο κάθε κάμερας που λειτουργεί παράνομα αποτελεί κορυφαία πράξης αντίστασης σε ένα κράτος που σκοπίμως λειτουργεί προς αυτή την κατεύθυνση.

... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Εγώ την πλήρωσα την σπασμένη κάμερα και οι έλληνες φορολογούμενοι όμως όπως και τα αυτοκίνητα του κοσμάκι τις καταστροφές στα πανεπιστήμια και κάθε τι που αποφασίσαν να σπάσουν μερικοί τύποι. Αμα θέλετε να σπάσετε κάτι σπάστε το σπίτι σας. (Το δεύτερο πληθυντικό δεν περιλαμβάνει κ εσένα μέσα)PASCAL wrote:Το κάψιμο κάθε κάμερας που λειτουργεί παράνομα αποτελεί κορυφαία πράξης αντίστασης σε ένα κράτος που σκοπίμως λειτουργεί προς αυτή την κατεύθυνση.Stefano wrote:Εδώ θέλουνε να ξυλώσουνε τις κάμερες στους δρόμους, ένα τόσο... δημόσιο "περιβάλλον" θα δεκτούν κάμερες σε πανεπιστήμιο ?!?AnINffected wrote: 2) Να γίνεται υποχρεωτική βιντεοσκόπηση των Γ.Σ.Επειδή οι Γ.Σ. γίνονται δημόσια δε νομίζω οτί τίθεται θέμα παραβίασης.Αν κάνω λάθος, πείτε μου.