Zifnab wrote:Αναμένεται ανακοίνωση - "Βρέθηκαν κι άλλα κρούσματα Η1Ν1 οπότε ξανακλείνει επ' αόριστον"![]()
![]()
χαχαχαχαχαχαα

Zifnab wrote:Αναμένεται ανακοίνωση - "Βρέθηκαν κι άλλα κρούσματα Η1Ν1 οπότε ξανακλείνει επ' αόριστον"![]()
![]()
++++++++++++++++++++++gasparosoft wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαστε για γέλια και για κλάματα. Τι έγινε ο ιός; Τον διώξανε οι ματατζήδες; Μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί από ότι φαίνεται.
ΥΓ: Πότε θα φύγουμε επιτέλους από αυτή την χώρα;
Εdit: Μας δουλεύουν οι ίδιοι οι καθηγητές , μας δουλεύει ο πρύτανης , μας δουλεύει η εκάστοτε κυβέρνηση . Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση τόσα χρόνια. Υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Λες και είμαστε ζώα.
χαχα αλλα στα υπουργεία ας ειναι οτι θέλουν εσύ ψηφίζεις, το αλλο ειναι αγορά. Τέσπα, καντε μια αναλογια να δειτε το μπάχαλο - με το καθηγηταριό.campbell's wrote:άλλοι γίνονται κ υπουργοί....που το πας αυτό?rose wrote:
Σιγα σιγα, μη ξεχνάμε ότι ειναι ακαδημαικοι οχι managers. Μην κοιτάς που - καμία φορα - τους βάζουμε και στη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.
Εγώ δεν θα κάνω μάθημα, γιατί έβγαλα ανακοίνωση ότι δεν θα γίνει, και πολλοί θα το χάσουν αν κάνω. Θα κάνω βέβαια αύριο, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες (δηλαδή δεν γίνει κατάληψη και δεν γίνεται εκείνη την ώρα συνέλευση - και πάλι βέβαι η συμμετοχή θα είναι μειωμένη). Θα στείλω ανακοίνωση μόλις ξεκαθαρίσουν τα πράγματα (εχω βαρεθεί να στέλνω ανακοινώσεις που βγαίνουν άκυρες).moira wrote:Δηλαδή 5-9 θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα???
για το σημερινό απόλυτη ευθύνη φέρει ο πρύτανης και μόνο..Σταύρος Τουμπής wrote:Εγώ δεν θα κάνω μάθημα, γιατί έβγαλα ανακοίνωση ότι δεν θα γίνει, και πολλοί θα το χάσουν αν κάνω. Θα κάνω βέβαια αύριο, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες (δηλαδή δεν γίνει κατάληψη και δεν γίνεται εκείνη την ώρα συνέλευση - και πάλι βέβαι η συμμετοχή θα είναι μειωμένη). Θα στείλω ανακοίνωση μόλις ξεκαθαρίσουν τα πράγματα (εχω βαρεθεί να στέλνω ανακοινώσεις που βγαίνουν άκυρες).moira wrote:Δηλαδή 5-9 θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα???
BTW, απάντηση σε άνω post: Οι καθηγητές γιατί σας κοροϊδεψαν? Το 99% από εμάς έχουν την ίδια πληροφόρηση με εσάς και σε αυτό το θέμα, και σε όλα τα άλλα (indymedia, venus, ανακοινώσεις πρυτανίας). Ειδικά για το πότε θα κλέισουμε και θα ανοίξουμε (και, προσφάτως, ανοιγοκλείσουμε), δεν έχουμε ιδέα. Αυτό το ξέρει, από το πανεπιστήμιο, (*φανταζομαι*) το πρυτανικό συμβούλιο και κανένας νυχτοφύλακας. Υπάρχει η τάση όταν μπαίνεται στο Πανεπιστήμιο να νομίζεται (και εγώ δηλαδή αυτό νόμιζα, όντας φοιτητής, είναι λογικό) ότι όλοι οι φορείς του Πανεπιστημίου είναι πλήρως συντονισμένοι μεταξύ τους. Αυτό δεν ισχύει! Ασε που όλες οι τάσεις που εκφράζονται στο venus από φοιτητές εκφράζονται και από καθηγητές, απλώς όχι τόσο δημόσια. Οπότε είναι λάθος να νομίζετε ότι είμαστε εννιαίο block όσον αφορά τις απόψεις μας για το τι συμβαίνει. "Σφαζόμαστε" μεταξύ μας όσο και εσείς στο venus. Ητανε που δεν θα μίλαγα
Ευχαριστούμε που έχετε το θάρρος να γράφεται με το όνομα σας.Θεωρώ οτι και αυτό δεν είναι και λίγο. Μακάρι να υπάρξει μια πιο οργανωμένη και σάφης ανακοίνωση γιατί μόνο για γέλια είναι αυτή η ιστορία.Γιατί αυτό που νίωθω εγω προσωπικά είναι οτί είμαι θύμα μιας υπουργού (δεν με νοιάζει σε ποια κυβέρνηση ανήκει), ενός πρύτανη που κάνει οτι θέλει η υπουργός και κάποιων άλλων που δεν ξέρω που έχουν συμφέρον να γίνονται επεισόδια και να είναι κλειστή η σχολή.Σταύρος Τουμπής wrote:Εγώ δεν θα κάνω μάθημα, γιατί έβγαλα ανακοίνωση ότι δεν θα γίνει, και πολλοί θα το χάσουν αν κάνω. Θα κάνω βέβαια αύριο, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες (δηλαδή δεν γίνει κατάληψη και δεν γίνεται εκείνη την ώρα συνέλευση - και πάλι βέβαι η συμμετοχή θα είναι μειωμένη). Θα στείλω ανακοίνωση μόλις ξεκαθαρίσουν τα πράγματα (εχω βαρεθεί να στέλνω ανακοινώσεις που βγαίνουν άκυρες).moira wrote:Δηλαδή 5-9 θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα???
BTW, απάντηση σε άνω post: Οι καθηγητές γιατί σας κοροϊδεψαν? Το 99% από εμάς έχουν την ίδια πληροφόρηση με εσάς και σε αυτό το θέμα, και σε όλα τα άλλα (indymedia, venus, ανακοινώσεις πρυτανίας). Ειδικά για το πότε θα κλέισουμε και θα ανοίξουμε (και, προσφάτως, ανοιγοκλείσουμε), δεν έχουμε ιδέα. Αυτό το ξέρει, από το πανεπιστήμιο, (*φανταζομαι*) το πρυτανικό συμβούλιο και κανένας νυχτοφύλακας. Υπάρχει η τάση όταν μπαίνεται στο Πανεπιστήμιο να νομίζεται (και εγώ δηλαδή αυτό νόμιζα, όντας φοιτητής, είναι λογικό) ότι όλοι οι φορείς του Πανεπιστημίου είναι πλήρως συντονισμένοι μεταξύ τους. Αυτό δεν ισχύει! Ασε που όλες οι τάσεις που εκφράζονται στο venus από φοιτητές εκφράζονται και από καθηγητές, απλώς όχι τόσο δημόσια. Οπότε είναι λάθος να νομίζετε ότι είμαστε εννιαίο block όσον αφορά τις απόψεις μας για το τι συμβαίνει. "Σφαζόμαστε" μεταξύ μας όσο και εσείς στο venus. Ητανε που δεν θα μίλαγα
μην την ξαναπεις ετσι.συνελευση πασπ/ρας συν ητανnecrofear_13 wrote:Από τη γενική συνέλευση τι αποφασίστηκε?
τρολλάρει το παιδί ή δε ξέρει τι του γίνεται.zaveti wrote:μην την ξαναπεις ετσι.συνελευση πασπ/ρας συν ητανnecrofear_13 wrote:Από τη γενική συνέλευση τι αποφασίστηκε?
αμα το λες για μενα, δεν απαντησα σε κατι δικο σου. στο zaveti πηγαινε το μισο δικο μου και το αλλο μισο σε οποιον ειχε ρωτησει τι γινεται στη σχολη πιο πισω - ο necrofear αμα δεν κανω λαθοςgiak wrote:το "συνελευση πασπ/ρας συν ηταν" σχολίασα.
zaveti wrote:μην την ξαναπεις ετσι.συνελευση πασπ/ρας συν ητανnecrofear_13 wrote:Από τη γενική συνέλευση τι αποφασίστηκε?