Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Θα κλείσει?

Post by Kostas1601 » Thu Dec 03, 2009 4:33 pm

Ναί εγώ άκουσα οτι στις 3 δέν είχε αρχίσει κάν ακόμα...
Zifnab wrote:Αναμένεται ανακοίνωση - "Βρέθηκαν κι άλλα κρούσματα Η1Ν1 οπότε ξανακλείνει επ' αόριστον" :lol: :lol: :lol:

χαχαχαχαχαχαα :lol:
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Thu Dec 03, 2009 4:34 pm

gasparosoft wrote::smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Είμαστε για γέλια και για κλάματα. Τι έγινε ο ιός; Τον διώξανε οι ματατζήδες; Μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί από ότι φαίνεται.

ΥΓ: Πότε θα φύγουμε επιτέλους από αυτή την χώρα;

Εdit: Μας δουλεύουν οι ίδιοι οι καθηγητές , μας δουλεύει ο πρύτανης , μας δουλεύει η εκάστοτε κυβέρνηση . Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση τόσα χρόνια. Υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Λες και είμαστε ζώα.
++++++++++++++++++++++

Το ότι μας υποτιμούν τόσο είναι κάτι που πραγματικά ενοχλεί :smt011
moira
byte level
byte level
Academic status: 4th year

Post by moira » Thu Dec 03, 2009 4:35 pm

Δηλαδή 5-9 θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα???
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Thu Dec 03, 2009 4:35 pm

campbell's wrote:
rose wrote:
Σιγα σιγα, μη ξεχνάμε ότι ειναι ακαδημαικοι οχι managers. Μην κοιτάς που - καμία φορα - τους βάζουμε και στη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας. ;)
άλλοι γίνονται κ υπουργοί....που το πας αυτό?
χαχα αλλα στα υπουργεία ας ειναι οτι θέλουν εσύ ψηφίζεις, το αλλο ειναι αγορά. Τέσπα, καντε μια αναλογια να δειτε το μπάχαλο - με το καθηγηταριό.
που θα πάει θα το δουμε...
campbell's
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by campbell's » Thu Dec 03, 2009 4:40 pm

μήπως τώρα (που έγινε η ΓΣ και δεν αποφασίστηκε κατάληψη) βγει απόφαση ότι αύριο κλείνει η σχολή λόγω γρίπης?
δεν πρόλαβαν να καθαρίσουν...
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
dexter
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by dexter » Thu Dec 03, 2009 4:48 pm

ας κάπιος για τη ΓΣ?τι έγινε τελικά?
θα έχει τελειώσει κατά τις 6?
επίσης στην σχολή είναι μόνο φοιτητές και ο φύλακας?
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
?:=2b|~2b
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Professor

Post by ?:=2b|~2b » Thu Dec 03, 2009 4:53 pm

moira wrote:Δηλαδή 5-9 θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα???
Εγώ δεν θα κάνω μάθημα, γιατί έβγαλα ανακοίνωση ότι δεν θα γίνει, και πολλοί θα το χάσουν αν κάνω. Θα κάνω βέβαια αύριο, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες (δηλαδή δεν γίνει κατάληψη και δεν γίνεται εκείνη την ώρα συνέλευση - και πάλι βέβαι η συμμετοχή θα είναι μειωμένη). Θα στείλω ανακοίνωση μόλις ξεκαθαρίσουν τα πράγματα (εχω βαρεθεί να στέλνω ανακοινώσεις που βγαίνουν άκυρες).

BTW, απάντηση σε άνω post: Οι καθηγητές γιατί σας κοροϊδεψαν? Το 99% από εμάς έχουν την ίδια πληροφόρηση με εσάς και σε αυτό το θέμα, και σε όλα τα άλλα (indymedia, venus, ανακοινώσεις πρυτανίας). Ειδικά για το πότε θα κλέισουμε και θα ανοίξουμε (και, προσφάτως, ανοιγοκλείσουμε), δεν έχουμε ιδέα. Αυτό το ξέρει, από το πανεπιστήμιο, (*φανταζομαι*) το πρυτανικό συμβούλιο και κανένας νυχτοφύλακας. Υπάρχει η τάση όταν μπαίνεται στο Πανεπιστήμιο να νομίζεται (και εγώ δηλαδή αυτό νόμιζα, όντας φοιτητής, είναι λογικό) ότι όλοι οι φορείς του Πανεπιστημίου είναι πλήρως συντονισμένοι μεταξύ τους. Αυτό δεν ισχύει! Ασε που όλες οι τάσεις που εκφράζονται στο venus από φοιτητές εκφράζονται και από καθηγητές, απλώς όχι τόσο δημόσια. Οπότε είναι λάθος να νομίζετε ότι είμαστε εννιαίο block όσον αφορά τις απόψεις μας για το τι συμβαίνει. "Σφαζόμαστε" μεταξύ μας όσο και εσείς στο venus. Ητανε που δεν θα μίλαγα :)
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Thu Dec 03, 2009 5:05 pm

Σταύρος Τουμπής wrote:
Εγώ δεν θα κάνω μάθημα, γιατί έβγαλα ανακοίνωση ότι δεν θα γίνει, και πολλοί θα το χάσουν αν κάνω. Θα κάνω βέβαια αύριο, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες (δηλαδή δεν γίνει κατάληψη και δεν γίνεται εκείνη την ώρα συνέλευση - και πάλι βέβαι η συμμετοχή θα είναι μειωμένη). Θα στείλω ανακοίνωση μόλις ξεκαθαρίσουν τα πράγματα (εχω βαρεθεί να στέλνω ανακοινώσεις που βγαίνουν άκυρες).

BTW, απάντηση σε άνω post: Οι καθηγητές γιατί σας κοροϊδεψαν? Το 99% από εμάς έχουν την ίδια πληροφόρηση με εσάς και σε αυτό το θέμα, και σε όλα τα άλλα (indymedia, venus, ανακοινώσεις πρυτανίας). Ειδικά για το πότε θα κλέισουμε και θα ανοίξουμε (και, προσφάτως, ανοιγοκλείσουμε), δεν έχουμε ιδέα. Αυτό το ξέρει, από το πανεπιστήμιο, (*φανταζομαι*) το πρυτανικό συμβούλιο και κανένας νυχτοφύλακας. Υπάρχει η τάση όταν μπαίνεται στο Πανεπιστήμιο να νομίζεται (και εγώ δηλαδή αυτό νόμιζα, όντας φοιτητής, είναι λογικό) ότι όλοι οι φορείς του Πανεπιστημίου είναι πλήρως συντονισμένοι μεταξύ τους. Αυτό δεν ισχύει! Ασε που όλες οι τάσεις που εκφράζονται στο venus από φοιτητές εκφράζονται και από καθηγητές, απλώς όχι τόσο δημόσια. Οπότε είναι λάθος να νομίζετε ότι είμαστε εννιαίο block όσον αφορά τις απόψεις μας για το τι συμβαίνει. "Σφαζόμαστε" μεταξύ μας όσο και εσείς στο venus. Ητανε που δεν θα μίλαγα :)
για το σημερινό απόλυτη ευθύνη φέρει ο πρύτανης και μόνο..

οι καθηγητές όμως όσοι συμφωνούν με τις πράξεις των φοιτητών ας το δηλώσουν κάπως πιο επίσημα,έστω και στο μαθημά τους..
γιατί έτσι φαίνεται ότι οι καθηγητές τηρούν ουδέτερη στάση και ότι συμφωνούν με τις ενέργειες αστυνομίας-πρύτανη..

προφανώς και δεν λέω για τον κύριο τουμπή που είναι από τους πλέον συνεπείς καθηγητές με σωστή νοοτροπία αντί για μερικούς άλλους που μας πουλάνε τα βιβλία τους ή κοκορεύονται για τα πτυχία και τους τίτλους που έχουν και είναι πολλοί δυστυχώς..(και δεν γλύφω :smt018 απλώς δεν πρέπει να λέμε μόνο τα άσχημα αλλά να επιβραβεύουμε και τα καλά)

άκουσα πριν στο ραδιόφωνο τον αρχηγό της αστυνομίας ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο πρύτανης έκανε πολυ μεγάλο λάθος,όπως και η πολιτική ηγεσία που έδωσε εντολή στα ματ για ότι έκαναν(είναι γνωστό ότι κάνουν ότι θέλει ο υπουργός..)
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
eliza
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by eliza » Thu Dec 03, 2009 5:17 pm

Σταύρος Τουμπής wrote:

Ευχαριστούμε που έχετε το θάρρος να γράφεται με το όνομα σας.Θεωρώ οτι και αυτό δεν είναι και λίγο. Μακάρι να υπάρξει μια πιο οργανωμένη και σάφης ανακοίνωση γιατί μόνο για γέλια είναι αυτή η ιστορία.Γιατί αυτό που νίωθω εγω προσωπικά είναι οτί είμαι θύμα μιας υπουργού (δεν με νοιάζει σε ποια κυβέρνηση ανήκει), ενός πρύτανη που κάνει οτι θέλει η υπουργός και κάποιων άλλων που δεν ξέρω που έχουν συμφέρον να γίνονται επεισόδια και να είναι κλειστή η σχολή.
Last edited by eliza on Thu Dec 03, 2009 5:26 pm, edited 1 time in total.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Dec 03, 2009 5:23 pm

Offtopic , αλλά ήθελα να το γράψω.

Εγώ μίλησα γενικά κι όχι ειδικά για το σημερινό.
Προφανώς υπάρχουν καθηγητές (από το λύκειο κιόλας) που μας δουλεύουν και δυστυχώς αυτό το φαινόμενο παρατηρείται και στο πανεπιστήμιο μας από πολλούς. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και καθηγητές που πραγματικά νοιάζονται για τους φοιτητές τους και γενικότερα για το μάθημά τους. Στα 5 εξάμηνα που βρίσκομαι στο πανεπιστήμιο μόνο 4 καθηγητές ξέρω που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία.Ευελπιστώ να γίνουν περισσότεροι στο μέλλον.

ΥΓ1: Προφανώς για το σημερινό ευθύνεται μόνο η πρυτανεία.
ΥΓ2: Όσοι με ξέρουν , ξέρουν για ποιους καθηγητές μιλάω. Δεν θα κάτσω να πω ονόματα , γιατί δεν αρμόζει το γλύψιμο στον χαρακτήρα μου.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Dec 03, 2009 5:34 pm

ημουν στη σχολη μεχρι τις 5, επειδη οι περισσοτεροι μιλανε θεωρητικα , γραφω τι ειδα περιπου να γινεται :
---------
στη σχολη δεν μπηκε παντως κανενας αστυνομικος
εγιναν αρκετες προκλησεις απο την αστυνομια, ειδα να τραβανε φιλο μου η να φτυνουν εναν αλλον (χωρις ο τελευταιος να εχει προκαλεσει παραπανω απο τους αλλου που φωναζαμε συνθηματα)

επισης νομιζω οτι αξιζει να τονισω πως εκπροσωπος της πασπ κατα τη διαρκεια της συνελευσης εκανε τα Παντα να προκαλεσει πανικο , κατηγορωντας την αρενα πως ηταν πισω απο το ολο θεμα με την αστυνομια (!)

επισης κατι που δεν προσεξα παραπανω, αν και μπορει να το ειπε καποιος, ειναι οτι τωρα (η τουλαχιστον μεχρι πριν απο μιση ωρα) γινεται συνελευση οχι μονο των φοιτητων της ασοεε αλλα γενικοτερα οσων ηταν εκει για να υπερασπιστουν το ασυλο. η αποψη που κυριαρχει ειναι να μεινει η σχολη σε καταληψη ως αυριο και να γινει τοτε πληρης γενικη συνελευση του φ.σ. της ασοεε (ή ολων οσων ηταν εκει για το ασυλο το πρωι)
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Dec 03, 2009 6:49 pm

Το θεμα ειναι οτι αυτο δεν πρεπει να περασει ετσι.Αστεαλλο με τον καθε "λιγο" καρεκλοκενταυρο-wannabe βουλευτη που θα μας δουλευει κιολας.Αν αυριο παει καμια κοκκινη παραταξη και του χτισει το γραφειο θα εχουν αδικο?
:smt013 :smt013
poly13
byte level
byte level

Post by poly13 » Thu Dec 03, 2009 7:08 pm

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά οι δύο ανακοινωσεις του πρύτανη ήταν για να τεσταρουν οι φοιτητες την λειτουργια του RSS feed.
Ἓν οἶδα, ὅτι οὐδὲν οἶδα.
All I know is that I know nothing
I know nothing except the fact of my ignorance
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu Dec 03, 2009 7:09 pm

Από τη γενική συνέλευση τι αποφασίστηκε?
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Thu Dec 03, 2009 7:15 pm

necrofear_13 wrote:Από τη γενική συνέλευση τι αποφασίστηκε?
μην την ξαναπεις ετσι.συνελευση πασπ/ρας συν ηταν
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Dec 03, 2009 7:19 pm

Φ.Σ-ΔΑΠ δηλαδη? :-p

Σοβαρα, αν ειναι καποιος κατω ας πει τι εγινε.
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Dec 03, 2009 7:23 pm

zaveti wrote:
τρολλάρει το παιδί ή δε ξέρει τι του γίνεται.

θα ξεκουραστώ λίγο και μπορεί να γράψω ανταπόκριση :)
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Dec 03, 2009 7:27 pm

οι υπολοιποι αποφασισαν να μην πανε , δεν μπορει να κατηγορισει κανεις τους αλλους για αυτο (!)

οσο για το τι γινεται κατω, παραπανω εχω γραψει τι γινοταν , σε γενικες γραμμες, μεχρι τις 5
αμα θελει κανεις πιο συγκεκριμενη αφηγηση για καποιο συμβαν, πειτε μου
για μετα τις 5 , αμα μπορει κανεις να στειλει καλο θα ηταν - αν και φανταζομαι πως λιγοι θα φυγουν απο τη σχολη στη μεση της συνελευσης αμα δεν εχουν λογο

παντως για να λεμε την αληθεια "γενικη συνελευση του φ.σ. δεν ηταν ακριβως - οι περισσοτεροι απο εμας ηταν παιδια που δεν ηταν απο ο.π.α
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Thu Dec 03, 2009 7:28 pm

το "συνελευση πασπ/ρας συν ηταν" σχολίασα.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Dec 03, 2009 7:32 pm

giak wrote:το "συνελευση πασπ/ρας συν ηταν" σχολίασα.
αμα το λες για μενα, δεν απαντησα σε κατι δικο σου. στο zaveti πηγαινε το μισο δικο μου και το αλλο μισο σε οποιον ειχε ρωτησει τι γινεται στη σχολη πιο πισω - ο necrofear αμα δεν κανω λαθος
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Dec 03, 2009 7:34 pm

Παιδιά, προσπαθήστε να γράφετε σε ένα απο τα 2 topic (στην παρούσα στιγμή καλύτερα στο "Θα κλείσει") για να υπάρχει μια συνοχή!
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Thu Dec 03, 2009 7:38 pm

zaveti wrote:

Και ανένταχτων και εξωπανεπιστημιακών και αναρχικών. Τι σημασία έχει; Το άσυλο ανήκει στο λαό όχι στο φοιτητικό σύλλογο. Αύριο μεθαύριο θα έρθουν και εργάτες και μετανάστες στη συνέλευση και θα έχουν λόγο για το τι θα γίνει. Είναι παράλογο να κλείνουμε ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αλέξη και να ζητάμε τυπική σάπια γενική συνέλευση με ΔΑΠίτες, τρέντουλες και οι απολιτικ. Γιατί να το κάνουμε αυτό; Για να κάνουμε πορείες με κεράκια όπως θέλει η ΠΑΣΠ; Όχι. Η μόνη λύση είναι επανάληψη του περσινού Δεκέμβρη με ακόμα σκληρότερους όρους. Γιατί ένα χρόνο μετά και τα πράγματα αντί να γίνουν καλύτερα γίνονται χειρότερα. Οξύ στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, δολοφονία του Μοχάμεν Καμραν Ατιφ, αστυνομοκρατία στα Εξάρχεια, 17 Νοέμβρη κλειστές σχολές, 12% έλλειμα, ανεργία, ξύλο στον ΟΛΠ, 20% των Ελλήνων σε φτώχεια και δεν μιλάει κανείς. Ας μιλήσουν λοιπόν οι καταλήψεις και οι πορείες που είναι πράγματα πιο ζωντανά και πιο δημιουργικά.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”