Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
abujafar
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Θα κλείσει?

Post by abujafar » Thu Dec 03, 2009 7:52 pm

Η σχολη δηλαδη θα ανοιξει κανονικα αυριο?
Και θα ξαναγινει γενικη?
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Thu Dec 03, 2009 8:11 pm

PASCAL wrote:Οξύ στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, δολοφονία του Μοχάμεν Καμραν Ατιφ, αστυνομοκρατία στα Εξάρχεια, 17 Νοέμβρη κλειστές σχολές, 12% έλλειμα, ανεργία, ξύλο στον ΟΛΠ, 20% των Ελλήνων σε φτώχεια και δεν μιλάει κανείς.
Kαι συ θες να πάει η ανεργεία στο 20% και να κλείσουν μερικές μικρές επιχειρήσεις ακόμα με την επανάληψη των περσινών σκηνικών...Επειδή μάλλον έτσι την βρίσκουν μερικοί...Σπάζοντας βιτρίνες, από σεβασμό στη μνήμη του Αλέξη...

Δεν πάμε καλά μου φαίνεται...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Thu Dec 03, 2009 8:41 pm

Καλά, δεν υπάρχει ούτε ένας σε αυτό το φορουμ, να μας πεί τι έγινε στη συνεύλευση; :?:
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Shocker
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by Shocker » Thu Dec 03, 2009 9:04 pm

poly13 wrote:Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά οι δύο ανακοινωσεις του πρύτανη ήταν για να τεσταρουν οι φοιτητες την λειτουργια του RSS feed.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

έγραψες λεμε
georgefar7
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception

Post by georgefar7 » Thu Dec 03, 2009 9:59 pm

Παιδια τι εγινε?Εχουμε καποια εξελιξη?Μπας και μαθουμε τι θα γινει πριν αυριο το πρωι...
Jkaygraham
bit level
bit level
Academic status: 2nd year

Post by Jkaygraham » Thu Dec 03, 2009 10:06 pm

Περασα πριν λιγο και ηταν μια ομαδα ατομων εξω και τα ελεγε σε στα παγκακια.Για να μπεις επρεπε να ερθουν να σου ανοιξουν.Οποτε, νομιζω ;
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level

Post by elsupreme » Thu Dec 03, 2009 10:09 pm

Ε, όλα εντάξει λοιπόν.
Χαίρομαι που αποφάσισαν να το κρατήσουν ανοικτό και να εγκαταστήσουν και υπηρεσία εισόδου/εξόδου :lol:
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Dec 03, 2009 10:20 pm

elsupreme wrote:Ε, όλα εντάξει λοιπόν.
Χαίρομαι που αποφάσισαν να το κρατήσουν ανοικτό και να εγκαταστήσουν και υπηρεσία εισόδου/εξόδου :lol:
:) :lol: :) :-D :-) :)
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Thu Dec 03, 2009 10:31 pm

Jkaygraham wrote:Περασα πριν λιγο και ηταν μια ομαδα ατομων εξω και τα ελεγε σε στα παγκακια.Για να μπεις επρεπε να ερθουν να σου ανοιξουν.Οποτε, νομιζω ;
Ε??

Εχουμε επιβεβαιομένες πληροφορίες για το εάν αύριο θα γίνει μάθημα ή όχι???........
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Thu Dec 03, 2009 10:38 pm

Jkaygraham wrote:Περασα πριν λιγο και ηταν μια ομαδα ατομων εξω και τα ελεγε σε στα παγκακια.Για να μπεις επρεπε να ερθουν να σου ανοιξουν.Οποτε, νομιζω ;
Sounds like κατάληψη :lol:
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
evitara
bit level
bit level
Academic status: MSc

Post by evitara » Thu Dec 03, 2009 11:05 pm

Ναι αλλα αυριο θα γινει κανονικα η Γ.Σ?στη 1?
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Dec 03, 2009 11:13 pm

το κανονικα και το 1 παιζονται, αλλα ναι θα γινει αυριο συνελευση - τουλαχιστον απο οσο ξερω
ελπιζω να αργησει καπως να αρχισει γιατι δουλευω και αυριο μεχρι σχετικα αργα (2-3)
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Fri Dec 04, 2009 12:14 am

PASCAL wrote: Και ανένταχτων και εξωπανεπιστημιακών και αναρχικών. Τι σημασία έχει; Το άσυλο ανήκει στο λαό όχι στο φοιτητικό σύλλογο. Αύριο μεθαύριο θα έρθουν και εργάτες και μετανάστες στη συνέλευση και θα έχουν λόγο για το τι θα γίνει. Είναι παράλογο να κλείνουμε ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αλέξη και να ζητάμε τυπική σάπια γενική συνέλευση με ΔΑΠίτες, τρέντουλες και οι απολιτικ. Γιατί να το κάνουμε αυτό; Για να κάνουμε πορείες με κεράκια όπως θέλει η ΠΑΣΠ; Όχι. Η μόνη λύση είναι επανάληψη του περσινού Δεκέμβρη με ακόμα σκληρότερους όρους. Γιατί ένα χρόνο μετά και τα πράγματα αντί να γίνουν καλύτερα γίνονται χειρότερα. Οξύ στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, δολοφονία του Μοχάμεν Καμραν Ατιφ, αστυνομοκρατία στα Εξάρχεια, 17 Νοέμβρη κλειστές σχολές, 12% έλλειμα, ανεργία, ξύλο στον ΟΛΠ, 20% των Ελλήνων σε φτώχεια και δεν μιλάει κανείς. Ας μιλήσουν λοιπόν οι καταλήψεις και οι πορείες που είναι πράγματα πιο ζωντανά και πιο δημιουργικά.
Καλά κάνε το εσύ να δούμε τι θα καταφέρεις, πέρα από το να ξεσηκωθεί ο απλός κόσμος εναντίον σας. Να πατε αλλου να το κανετε ζούγκλα. Σιγά μην αλλαξουν τα πράγματα επειδή εσύ θα τα σπάσεις πάλι φέτος. Τα ίδια και χειρότερα θα γίνουν. Και πίστεψέ το ή όχι, εσύ και οι ομοιδεάτες σου έχουν ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όλη αυτή την κατάντια που περιγράφεις. Έμμεσης και άμεσης. Τι είναι τα Εξάρχεια δηλαδή και το αναφέρεις σαν το αδιανόητο που έχει αστυνομία?? Αν δεν τα είχατε κάνει γιάφκα σας δεν θα υπήρχε λόγος της αστυνομοκρατίας , και άρα θα εξέλειπαν όλα τα σχετικά στην συγκεκριμένη περιοχή και στις γύρω της. Δεν χρειάζεται να πω πιο πολλά, θέλω μόνο να σου αποδείξω πως έστω και λίγο συνεισφέρεις στην κατάσταση. Και ο φάυλος κύκλος συνεχίζεται, και τα πράγματα 8α γίνονται χειρότερα. Αυτοι δεν θα σταματάνε, ούτε εσείς κλπ. Μην απορίσεις αν φέτος πας να σπάσεις και σε πάρουν στο κυνήγι με καραμπίνες οι μαγαζάτορες.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Fri Dec 04, 2009 12:29 am

Όχι flames και προσωπικοί διαπληκτισμοί please!
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Dec 04, 2009 12:30 am

nickpro wrote:
PASCAL wrote: Και ανένταχτων και εξωπανεπιστημιακών και αναρχικών. Τι σημασία έχει; Το άσυλο ανήκει στο λαό όχι στο φοιτητικό σύλλογο. Αύριο μεθαύριο θα έρθουν και εργάτες και μετανάστες στη συνέλευση και θα έχουν λόγο για το τι θα γίνει. Είναι παράλογο να κλείνουμε ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αλέξη και να ζητάμε τυπική σάπια γενική συνέλευση με ΔΑΠίτες, τρέντουλες και οι απολιτικ. Γιατί να το κάνουμε αυτό; Για να κάνουμε πορείες με κεράκια όπως θέλει η ΠΑΣΠ; Όχι. Η μόνη λύση είναι επανάληψη του περσινού Δεκέμβρη με ακόμα σκληρότερους όρους. Γιατί ένα χρόνο μετά και τα πράγματα αντί να γίνουν καλύτερα γίνονται χειρότερα. Οξύ στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, δολοφονία του Μοχάμεν Καμραν Ατιφ, αστυνομοκρατία στα Εξάρχεια, 17 Νοέμβρη κλειστές σχολές, 12% έλλειμα, ανεργία, ξύλο στον ΟΛΠ, 20% των Ελλήνων σε φτώχεια και δεν μιλάει κανείς. Ας μιλήσουν λοιπόν οι καταλήψεις και οι πορείες που είναι πράγματα πιο ζωντανά και πιο δημιουργικά.
Καλά κάνε το εσύ να δούμε τι θα καταφέρεις, πέρα από το να ξεσηκωθεί ο απλός κόσμος εναντίον σας. Να πατε αλλου να το κανετε ζούγκλα. Σιγά μην αλλαξουν τα πράγματα επειδή εσύ θα τα σπάσεις πάλι φέτος. Τα ίδια και χειρότερα θα γίνουν. Και πίστεψέ το ή όχι, εσύ και οι ομοιδεάτες σου έχουν ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όλη αυτή την κατάντια που περιγράφεις. Έμμεσης και άμεσης. Τι είναι τα Εξάρχεια δηλαδή και το αναφέρεις σαν το αδιανόητο που έχει αστυνομία?? Αν δεν τα είχατε κάνει γιάφκα σας δεν θα υπήρχε λόγος της αστυνομοκρατίας , και άρα θα εξέλειπαν όλα τα σχετικά στην συγκεκριμένη περιοχή και στις γύρω της. Δεν χρειάζεται να πω πιο πολλά, θέλω μόνο να σου αποδείξω πως έστω και λίγο συνεισφέρεις στην κατάσταση. Και ο φάυλος κύκλος συνεχίζεται, και τα πράγματα 8α γίνονται χειρότερα. Αυτοι δεν θα σταματάνε, ούτε εσείς κλπ. Μην απορίσεις αν φέτος πας να σπάσεις και σε πάρουν στο κυνήγι με καραμπίνες οι μαγαζάτορες.
τα εξαρχεια δεν ειναι γιαφκα
ειναι μια ιδιαιτερα ζωντανη περιοχη που μαραζωνει επειδη ο κοσμος δεν παει πια οσο παλιοτερα λογω της αστυνομιας
φανταζομαι πως ουτε ζεις εκει ουτε ξερεις καποιον που να ζει εκει.

αμα ξυπνας καθε πρωι και βλεπεις μπατσαρια παντου, θα δουμε αμα σ'αρεσει

αλλο η προστασια του πολιτη και αλλο των συμφεροντων της πολιτειας μεσω εκφοβισμο του λαου.κανεις δεν ειπε να μην υπαρχει αστυνομια στα εξαρχεια, αλλα να υπαρχει οση χρειαζεται και με τον εξοπλισμο που χρειαζεται. οχι παντου μπατσαρια, και σιγουρα οχι με αυτοματα, κρανη και αλεξισφαιρα! καταφερε να πας απο την μια ακρη των εξαρχειων στην αλλη και να μετρησεις λιγοτερους απο 100 αστυνομικους και θα καταλαβεις τι εννοω
κατσε στους "χαρτες" να πιεις ενα τσαι που ειχα παει εγω και να εχεις τον ματατζη να σε στοχευει για να σου δειξει οτι "ξερει τι καθαρμα εισια εσυ" επειδη εχεις μακρια μαλλια και μουσια και πες μου μετα τι ωραια εικονα ειναι.
η αστυνομοκρατια δεν υπαρχει για να προστατευει τον πολιτη, ουτε για να προστατευει τα συμφεροντα των καταστηματαχαρχων - εκτος αμα πιστευει κανεις στη νοοτροπια της χουντας (!)

(το δευτερο ενικο παραπανω δεν ειναι αναγκαστικα προς το συγεκριμενο ατομο, ειναι τροπος γραφης, ελπιζω να το καταλαβαινετε - εκτος προφανως απο την αρχη που του απευθυνω μια ερωτηση , μην με βγαλετε πως ειμαι κι εγω στο flame war)
-----

για να ειμαστε και σωστοι ομως, τα σπασιματα δεν βοηθανε
ναι, να γινουν καποια συμβολικα επεισοδια
οχι, να μην γινει ακριβως οτι περσι
χρειαζεται οργανωμενος αγωνας (η εκφραση απλα μιαζει με την αναλογη της γνωστης παραταξης που το λεει συνεχεια, δεν εβρισκα κατι καλυτερο)
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Fri Dec 04, 2009 12:37 am

Μία από τα ίδια...Deja vu καταστάσεις...

Να δούμε αν θα ανοίξει κανονικά η σχολή αύριο...Χλωμό μου φαίνεται...Και να ανοίξει θα γίνει ως γνωστόν κατάληψη από τους γνωστούς καταπατητές του ασύλου...

Επίσης
chriskin wrote: επισης κατι που δεν προσεξα παραπανω, αν και μπορει να το ειπε καποιος, ειναι οτι τωρα (η τουλαχιστον μεχρι πριν απο μιση ωρα) γινεται συνελευση οχι μονο των φοιτητων της ασοεε αλλα γενικοτερα οσων ηταν εκει για να υπερασπιστουν το ασυλο. η αποψη που κυριαρχει ειναι να μεινει η σχολη σε καταληψη ως αυριο και να γινει τοτε πληρης γενικη συνελευση του φ.σ. της ασοεε (ή ολων οσων ηταν εκει για το ασυλο το πρωι)
Ποιοι είναι αυτοί που θα λάβουν απόφαση για το άσυλο; Όσοι ήταν εκεί για να υπερασπιστούν το άσυλο; Ποιοι είναι αυτοί; Ρε μας δουλεύτε ομαδικώς; Μπουχτίσαμε στους επαγγελματίες επαναστάτες που δεν έχουν καν την φοιτητική ιδιότητα...

Λοιπόν αύριο όλοι σχολή για να δούμε τι θα γίνει...Για να κάνουμε συνέλευση...Αν κάτσουμε στον καναπέ μας πάλι τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας...Γιατί άλλοι θα αποφασίσουν για μας.

Αν κατέβουμε κάτω και η σχολή είναι κλειστή (με την δικαιολογία ότι είναι υπό κατάληψη) πάλι θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί αφήνουμε το κάθε περιθωριοποιημένο στοιχείο να κάνει κουμάντο στο πανεπιστήμιο μας.

Αν κάποιοι αύριο βάλουν λουκέτο στην σχολή δεν θα διαφέρουν σε τίποτα από τα φασιστοειδή που έχουν κάνει επάγγελμα να βρίζουν καθημερινώς...

Ας ξυπνήσουμε και ας αφήσουμε τις μπαρούφες....

Όλη η ΑΣΟΕΕ κάτω αύριο.

Και φοιτητές και καθηγητές....Αλλιώς μην τολμήσει κανείς να κράξει μετά...

Καληνύχτα σε όλους
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Dec 04, 2009 12:41 am

δεν ησουν σημερα ε;
ηταν παιδια απο αλλες σχολες κυριως

επισης ελπιζω το "ρε μας δουλευετε?" να μην περιλαμβανει εμενα μεσα επειδη ενημερωσα τον κοσμο για το τι εγινε σημερα στη συνελευση (!)
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Fri Dec 04, 2009 12:45 am

nickpro καλύτερα να μην το προσωποποιείς εκτός και αν ξέρεις τον pascal.

Όσο για τα επιχειρήματα του pascal, προσωπικά τα ακούω και μου φαίνεται επιεικώς τραβηγμένα και υπερβολικά. Αν αποκωδικοποιώ καλά τον γνωστό ισοπεδωτικό λόγο ενός αριστερού αγωνιστή, στην ελλάδα υπάρχει εργασιακός μεσαίωνας κατά κανόνα, δηλαδή οι περισσότεροι εργαζόμενοι πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Τα εξάρχεια πρέπει να είναι άβατο για να διακινούνται ελεύθερα οι ιδέες. Ιδανικά θα έπρεπε να ισχύσει το ίδιο καθεστώς με το Άγιο Όρος. Οι Έλληνες πολίτες έχουν αγαπήσει - αγκαλιάσει τους μετανάστες και οι κακοί αστυνόμοι που δεν είναι μέρος του λαού, αλλά κάτι ξεχωριστό, τους κακομεταχειρίζονται. Ο αγρότης - και ο κάθε ένας από εμάς- κολλάει ένσημα στους μετανάστες που έχει να του δουλεύουν και τους προσφέρει ιδανικές συνθήκες επιβίωσης. Η κοινωνία μας έχει ξεπεράσει τα ξενοφοβικά της εμπόδια και έχει εντάξει κάθε μετανάστη. Το 20% των ελλήνων που ζει σε φτώχεια δεν ψήφισε τον οκτώβρη, απήχε από τις εκλογές, άρα κάποιοι αγωνιστές πρέπει να δράσουν στο όνομα τους. Γενικώς, ας αγωνιστούν οι επαγγελματίες αγωνιστές να σπάσουμε τπτ μπας και σωθούμε.

btw Η πλατεία των εξαρχείων δεν είναι γεμάτη με ναρκομανείς που τραβάνε ενδοφλέβιες μπροστά στα μάτια περαστικών σάββατο βράδυ. Όντως, είναι ένας τόπος που σφύζει από ζωή λίγο πριν από το θάνατο.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Fri Dec 04, 2009 1:20 am

The Punisher wrote:Όχι flames και προσωπικοί διαπληκτισμοί please!
tZoLe wrote:nickpro καλύτερα να μην το προσωποποιείς εκτός και αν ξέρεις τον pascal.
chriskin wrote: (το δευτερο ενικο παραπανω δεν ειναι αναγκαστικα προς το συγεκριμενο ατομο, ειναι τροπος γραφης, ελπιζω να το καταλαβαινετε )
Me 2.

Επίσης εμένα μαρέσουν τα Εξάρχεια είτε με μπάτσους είτε με όχι. Και αυτα που γράφω στον Pascal ότι τα έχουν κάνει γιάφκα, το πιστεύω, αν και δεν μιλάω για τρομοκρατία. Όμως αυτό δεν αναιρεί ότι είναι μια πολύ ζωντανή περιοχή. Θα ήθελα να μένω εκεί. Αλλά όχι αυτές της εποχές, πιο παλιά ίσως.

@chriskin: Όσο για τους μπάτσους που τους βλέπεις κάθε πρωι και σε σημαδεύουν όπως λες, δεν ξέρω ποιος είσαι, τι σου έχουν κάνει, και πως τους αντιμετωπίζεις, αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί η παρουσία τους, και αν με σημαδέψουν όπως λες απλά θα τους αγνοήσω. Είναι γνωστές τακτικές εκνευρισμού-εκφοβισμού αυτές. Γιατί να τσιμπάς?
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Dec 04, 2009 1:48 am

για το ποιος ειμαι : ενας απλος φοιτητης , ιδιαιτερα ηρεμος νομιζω κιολας , ποτε δεν προκαλεσα αστυνομικο για την χαρα της προκλησης

για το τι μου εχουν κανει, προσωπικα με εχουν προσβαλει πολλες φορες. δεν μπορω να πινω το τσαι μου και να με στοχευει ο αλλος με οπλο για να κανει το κομματι του ή να με βρισει στο δρομο χωρις καν να του εχω μιλισει (ενας κλασικος μπατσος πχ επεφτε πανω μου επιτιδες καθε μερα στην πλατεια της ομονοιας που πηγαινα για φροντηστιριο τη δευτερα φορα που εδοσα πανελλαδικες - μεχρι που τον εβρισα αναγκαστικα), ποιος νομιζει οτι ειναι;
η πρωτη μου επαφη παντως με αστυνομικο πριν απο 5 χρονια ηταν η εξης : πηγα στο τμημα με τη μητερα μου να βγαλω ταυτοτητα χαρουμενος που ειχα φτασει τα 14 , και μας σταματησαν στην εισοδο, ειρωνευονταν την μητερα μου και εσπρωξαν εμενα, γιατι λεει "δεν ειχαμε δουλεια εκει". χρειαστηκαν τουλαχιστον 5 λεπτα μεχρι να καταλαβουν οτι το παιδακι που παει με μια φωτογραφια στο χερι παει για να βγαλει ταυτοτητα - ειδικα τοτε αμφιβαλω αμα ημουν το παραδειγμα ταραχοποιου στοιχειου (!)
αν και αμφιβαλω οτι τα παραπανω κλασικα παραδειγματα ειναι ειτε ενδιαφεροντα ειτε ξεχωριστα - σιγουρα τα εχεις ξαναδει/ξανακουσει - τα εβαλα γιατι απορεις.

για το πως τους αντιμετωπιζω : σιγουρα καλυτερα απο οτι τους αρμοζει. δεν εχω πεταξει ποτε κατι - εκτος απο κατι σταγονες νερο συμβολικα τις μερες με τη φωτια της παρνηθας , κυριολεκτικα σταγονες. δεν εχω βρισει ποτε καποιον απο αυτους αμα δεν με εχει ενοχλησει πρωτα, γενικοτερα δεν εχω επιτεθει λεκτικα η σωματικα (εκτος αμα μετραει ως επιθεση το συνθημα στις πορειες) . το μονο κακο που τους εχω κανει ειναι πως δεν εχω παει στο κομμωτηριο να κανω τα μαλλια μου κοντα σαν τα δικα τους και δεν ξυριζομαι καθε μερα κοντρα, μπορει και να τους ξενιζει οτι δεν βρωμαω ιδρωτα οπως αυτοι, δεν ξερω.

οσο για το οτι πρεπει να τους αγνοουμε, η ιστορια περναει ενα μηνυμα : ο ανθρωπος που σιωπει ειναι το ιδιο ενοχος με τον ανθρωπο που κανει το εγκλημα. το να αφησεις τον καθε ηλιθιο που το ειδε σεριφης να κανει οτι θελει ειναι εμπρακτη υποστηριξη ωστε να συνεχιστει αυτη η κατασταση.
για το γιατι να τσιμπαει κανεις: αμα δεν μιλισει για τα ασχημα πραγματα που συμβαινουν οταν η συζητηση ειναι γυρω απο αυτα, τοτε γιατι υπαρχει η συζητηση; :)

ακριβως Επειδη ειναι γνωστες τακτικες εκφοβισμου ειναι που Πρεπει να τις αλλαξουμε
στις συζητησεις , στις καλπες, στους δρομους , οπου μπορουμε πρεπει να περασουμε μηνυμα πως αυτο δεν μπορει να συνεχιστει, ετσι δεν ειναι ;

(με την ευκαιρια : δεν ειπα οτι με σημαδευουν καθε πρωι, εχει γινει 3 φορες συνολικα - τις δυο τις γραφω παραπανω, η τριτη ηταν κατω απο το σπιτι μου (!) , εχω την ατυχια να μενω διπλα σε αστυνομικο τμημα)
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Fri Dec 04, 2009 3:08 am

nickpro wrote: @chriskin: Όσο για τους μπάτσους που τους βλέπεις κάθε πρωι και σε σημαδεύουν όπως λες, δεν ξέρω ποιος είσαι, τι σου έχουν κάνει, και πως τους αντιμετωπίζεις, αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί η παρουσία τους, και αν με σημαδέψουν όπως λες απλά θα τους αγνοήσω. Είναι γνωστές τακτικές εκνευρισμού-εκφοβισμού αυτές. Γιατί να τσιμπάς?
Indeed. Μάλλον οι μπάτσοι πλέον γενιούνται με ενσωματομένο αναρχοαριστεροανιχνευτή και το παίζουν μάγκες στην ψύχρα μόνο σε συγκεκριμένα άτομα...Γιατί εμένα στα 23 χρόνια ζωής μου, όσες φορές έχω βρεθεί μπροστά σε αστυνομικό (ακόμα και στις "περίεργες" περιόδους), δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ;

For the record, ούτε κυκλοφορώ με κουστούμι στο δρόμο, ούτε έχω τατουάζ το σύμβολο του ΛΑΟΣ στο κούτελό μου...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Fri Dec 04, 2009 3:10 am

ρε συ Esteban ωραίο ήταν το ποστ σου, βάλτο πάλι :)
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”