Κατάληψη
Κι εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ smoky...smoky wrote:Πραγματικα στεναχωριέμαι περισσότερο για σας που είναι αυτη η πρώτη σας εντύπωση απο Πανεμιστήμιο...
Έγινε οτι έγινε πέρυσι με τις Πανελλήνιες και τις μεταρρυθμίσεις,γίνεται και τώρα όλο αυτό με το που μπήκαμε στο Πανεπιστήμιο...φαίνεται είμαστε πολύ άτυχοι...

Τι άλλο να πω...

Μεγαλύτερη απογοήτευση και αβεβαιότητα δεν έχω νοιώσει..

- Spy
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ρε παιδια..... αν κοιταξετε ποτε ανοιξα αυτην την ενοτητα "Καταληψη" θα δειτε οτι ειναι καπου τον Μα'ι'ο του 2006!!!!!!!!!!! Δηλαδη.... για να καταλαβετε τι εννοω.... η σχολη μας ειναι ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!!!!!!! ΑΠΛΑ καναμε μια παυση 2 μηνες και μετα....... αντε παλι τα ιδια. Αλλα κανεις δεν κανει τιποτα. Ολοι αφηνουνε την χουντα των ελληνικων πανεπιστημιων, να μπαινουν μεσα και να την κλεινουν, συγνωμη, αγωνιζονται ηθελα να πω......
Αλλα τι κανετε;;; Ψηφιζεται ΥΠΕΡ της καταληψης διοτι βαριεστε να διαβασετε, επειδη καλος ειναι και ο υπνος και τωρα εχουμε και την δικαιολογια οτι η ΔΑΠ δεν κατεβαινει και αρα δεν μπορω να ψηφισω ΚΑΤΑ!
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...... Η ΔΑΠ στις αρχες εμπαινε... τι πηρε.... ας μην πω καλυτερα...
Την κατασταση δεν μπορουμε να την παρουμε στα χερια μας;;;;;;;;;;;;;;;
Αλλα παλι εμεις θα εχουμε 2 ΜΗΝΕΣ εξεταστικη και καποιοι αλλοι.... και παλι και παλι, βενζινη και μπουκαλι.....
ΞΥΠΝΑΤΕ δεν ειμαστε 2000 ΠΡΟΒΑΤΑ...... των 500 ΒΟΣΚΩΝ !
Αλλα τι κανετε;;; Ψηφιζεται ΥΠΕΡ της καταληψης διοτι βαριεστε να διαβασετε, επειδη καλος ειναι και ο υπνος και τωρα εχουμε και την δικαιολογια οτι η ΔΑΠ δεν κατεβαινει και αρα δεν μπορω να ψηφισω ΚΑΤΑ!
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...... Η ΔΑΠ στις αρχες εμπαινε... τι πηρε.... ας μην πω καλυτερα...
Την κατασταση δεν μπορουμε να την παρουμε στα χερια μας;;;;;;;;;;;;;;;
Αλλα παλι εμεις θα εχουμε 2 ΜΗΝΕΣ εξεταστικη και καποιοι αλλοι.... και παλι και παλι, βενζινη και μπουκαλι.....
ΞΥΠΝΑΤΕ δεν ειμαστε 2000 ΠΡΟΒΑΤΑ...... των 500 ΒΟΣΚΩΝ !
- rapadder
- Gbyte level
Spy++
Για αυτό με εκνευρίζει που κάποιοι τα έχουν βάλει τώρα με 2-3 χρήστες του Venus που είναι υπέρ της κατάληψης, γιατί τόσο καιρό δεν έκαναν τίποτα και μόλις τώρα (που ο κίνδυνος του να χαθεί το εξάμηνο είναι ορατός) άρχισαν να συνειδητοποιούν την κατάσταση.
Για αυτό με εκνευρίζει που κάποιοι τα έχουν βάλει τώρα με 2-3 χρήστες του Venus που είναι υπέρ της κατάληψης, γιατί τόσο καιρό δεν έκαναν τίποτα και μόλις τώρα (που ο κίνδυνος του να χαθεί το εξάμηνο είναι ορατός) άρχισαν να συνειδητοποιούν την κατάσταση.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Παιδια προτεινω να χαλαρωσετε,οτι ειναι να γινει θα γινει.Παντως το να χαθει καποιο εξαμηνο κατα τη προσωπικη μου γνωμη ειναι πολυ δυσκολο.Το πολυ πολυ πιστευω να εχουμε διπλη εξεταστικη.
Παντως το θεμα δεν ειναι εκει,η καταληψη γινεται με καποιο σκοπο(εκτος απο τις κομματικες σκοπιμοτητες) και απο οτι καταλαβαινω το υπουργειο μας κοροιδευει.
Δεν παιρνει θεση σε οτι γινεται,μαλλον περιμενουν να φτασουμε σε τετοιο σημειο ωστε να σταματησουμε τις καταληψεις λογω του κινδυνου να χασουμε εξεταστικες, και μετα να περασουν το νομο που θελουν.
Αυτο δεν ειναι τοσο δημοκρατικο και δειχνει σαν τις μας βλεπουν η κυβερνηση και γενικοτερα τα κομματα.
Ενα αλλο θεμα τωρα,η Δ.Α.Π. γιατι αποχωρει απο τις Γ.Σ.??
Δεν έχει άποψη ή αν έχει δεν μπορεί να την υπερασπιστεί?Φοβάται μήπως χάσει στην Γ.Σ?Οι ψηφοφόροι της ΔΑΠ γιατί την ψήφισαν ,μήπως μόνο για τα πάρτυ?
Είναι απαράδεκτο να μην συμμετέχει στην ΓΣ μια παράταξη που εκπροσωπεί τόσο κόσμο.Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Παντως το θεμα δεν ειναι εκει,η καταληψη γινεται με καποιο σκοπο(εκτος απο τις κομματικες σκοπιμοτητες) και απο οτι καταλαβαινω το υπουργειο μας κοροιδευει.
Δεν παιρνει θεση σε οτι γινεται,μαλλον περιμενουν να φτασουμε σε τετοιο σημειο ωστε να σταματησουμε τις καταληψεις λογω του κινδυνου να χασουμε εξεταστικες, και μετα να περασουν το νομο που θελουν.
Αυτο δεν ειναι τοσο δημοκρατικο και δειχνει σαν τις μας βλεπουν η κυβερνηση και γενικοτερα τα κομματα.
Ενα αλλο θεμα τωρα,η Δ.Α.Π. γιατι αποχωρει απο τις Γ.Σ.??
Δεν έχει άποψη ή αν έχει δεν μπορεί να την υπερασπιστεί?Φοβάται μήπως χάσει στην Γ.Σ?Οι ψηφοφόροι της ΔΑΠ γιατί την ψήφισαν ,μήπως μόνο για τα πάρτυ?
Είναι απαράδεκτο να μην συμμετέχει στην ΓΣ μια παράταξη που εκπροσωπεί τόσο κόσμο.Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Μήπως είναι λογικό και αναμενόμενο να μην ενδιαφέρονται για τις καταλήψεις? Μήπως έτσι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποδειχθεί ότι δεν είναι μέσο αγώνα η κατάληψη και γλιτώσουν οι επόμενοι από αυτό το βάρος? Καιρός είναι κάποιος να αγνοήσει τις καταλήψεις μπας και σταματήσουν να γίνονται.tara wrote: Δεν παιρνει θεση σε οτι γινεται,μαλλον περιμενουν να φτασουμε σε τετοιο σημειο ωστε να σταματησουμε τις καταληψεις λογω του κινδυνου να χασουμε εξεταστικες, και μετα να περασουν το νομο που θελουν.
Περι δημοκρατικότητας πρώτα να κοιτάμε τα του οίκου μας.tara wrote: Αυτο δεν ειναι τοσο δημοκρατικο και δειχνει σαν τις μας βλεπουν η κυβερνηση και γενικοτερα τα κομματα.
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen

Woody Allen

Μα οι παραταξεις κατεβαζουν πλαισια στη ΓΣ και ειτε το θελουμε ειτε οχι μας κατευθυνουν.Αυτα που εγραψα δεν τα εγραψα για να πολεμησω τη ΔΑΠ ουτε να αβανταρω καμια αλλη παραταξη.Νομιζω οτι εχει σχεση με την καταληψη η σταση και η θεση της καθε παραταξης.Η ΔΑΠ μη συμμετεχοντας ειναι σαν να "πουλαει" τους ψηφοφορους της,αυτους που πηγαν εκει για να την ψηφισουν.
Φιλε silegav στο ξαναλεω δεν ειμαι πασπ ουτε δαπ ουτε κατι αλλο.Και δεν θελω το φορουμ να εχει πολιτικο χρωμα γιατι τοτε θα υπαρχει αντιπαλοτητα και αντιπαθεια αναμεσα στα μελη του.Αυτο ομως δεν πρεπει να σημαινει οτι δεν πρεπει να κρινουμε τις κινησεις των παραταξεων.
Φιλε silegav στο ξαναλεω δεν ειμαι πασπ ουτε δαπ ουτε κατι αλλο.Και δεν θελω το φορουμ να εχει πολιτικο χρωμα γιατι τοτε θα υπαρχει αντιπαλοτητα και αντιπαθεια αναμεσα στα μελη του.Αυτο ομως δεν πρεπει να σημαινει οτι δεν πρεπει να κρινουμε τις κινησεις των παραταξεων.
Αναφερεις απο οτι καταλαβα οτι η ΔΑΠ δεν ενδιαφερεται για τις καταληψεις.Απλα σου θυμιζω οτι η ΓΣ ειναι το αρμοδιο οργανο να λαβει αποφασεις.Και στην προκειμενη περιπτωση η συζητηση που γινεται εκει δεν ειναι μονο για ενα ναι η ενα οχι στην καταληψη γινεται συζητηση για το αν και πως πρεπει να συνεχισουν οι κινητοποιησεις ετσι ωστε να μην κατατεθει ο νεος νομος.Αν η Δαπ πιστευει οτι ο νεος νομος ειναι σωστος να κατεβει να το πει στη ΓΣ και να προτεινει ενα δικο της πλαισιο.Αυτο ειναι δημοκρατικο.
maverick ειπες περι δημοκρατικοτητας να κοιταμε του οικου μας τι εννοεις ακριβως?
maverick ειπες περι δημοκρατικοτητας να κοιταμε του οικου μας τι εννοεις ακριβως?
-
- Gbyte level
Εννοεί ότι η ΓΣ δεν είναι παράδειγμα δημοκρατικότητας. Συμφωνώ ότι η ΔΑΠ θα έπρεπε να κατεβάσει πλαίσιο, αλλά θα έπρεπε και τα υπόλοιπα μέλη της ΓΣ (από κόμματα-παρατάξεις, εώς του φοιτητές που συμμετέχουν) να προφυλάξουν τα παιδιά της ΔΑΠ από περίεργες καταστάσεις κι όχι να τραβούν videos (περασμένες αμαρτίες).΄
Ερώτηση: γιατί διπλή εξεταστική? απλά το Σεπτέμβριο. Ο αγώνας έγινε και η εξεταστική θυσιάστηκε
Ερώτηση: γιατί διπλή εξεταστική? απλά το Σεπτέμβριο. Ο αγώνας έγινε και η εξεταστική θυσιάστηκε
erevodifwnta αν μπορουμε να διεκδικησουμε κατι ωστε να μην ζημιωθούμε τόσο πολύ γιατι να μην το κάνουμε?Ο αγώνας θέλει θυσίες συμφωνώ αλλά και όλοι οι φοιτητές έχουν και προσωπικα συμφεροντα και νομιζω δεν συμφερει κανεναν να χαθει μια εξεταστικη.Τονιζω ομως το οτι ειμαι υπερ των κινητοποιησεων ακομα και αν ειναι να χαθει η εξεταστικη, αλλα γιατι να μην προσπαθησουμε να μην χαθει?
το μηνυμα σου νομιζω ειναι λιγο ειρωνικο
το μηνυμα σου νομιζω ειναι λιγο ειρωνικο
- AnINffected
- Gbyte level
Κάνε μία προσπάθεια να θυμηθείς όμως τί λέγατε, όταν κάποιος από αυτούς που είναι κατά της κατάληψης ξεστόμιζε αυτή τη φράσηtara wrote:Oλοι οι φοιτητές έχουν και προσωπικα συμφεροντα
(Δεν ξέρω αν το έχεις πεί και εσύ συγκεκριμένα).
Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας, tara...
Και αυτό δεν στο λέω από κακία ή για να νοιώσεις άσχημα, αλλά για να καταλάβετε οτί κάθε επιλογή έχει και τις συνέπειες της.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Θέλετε και το σκύλο ολόκληρο και την πίτα χορτάτη... Δυστυχώς, δείχνετε πως δεν είστε έτοιμοι και δεν ξέρετε να αγωνίζεστε και να θυσιάζετε πράγματα... Αυτό για τα "συμφέροντα" να το έλεγες και όταν αναφέρονταν θέματα, όπως για τα παιδιά που είναι από επαρχία. Δηλαδή, εσύ πριν είχες συμφέρον να γίνει κατάληψη(και έγινε!) και τώρα έχεις συμφέρον να μη χάσεις εξεταστική και δε θα χαθεί; Σαν πολύ βολεψάκηδες είστε...
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
-
- Gbyte level
Δεν είναι ειρωνία είναι η πραγματικότητα.
Αν κάποια μέρα απεργήσω, δεν πρόκειται να με πληρώσουν... Αγώνας εκ του ασφαλούς δεν γίνεται. Διαφορετικά τι σόι πίεση υπάρχει προς την κυβέρνηση με τις καταλήψεις? όλα πάνε καλά. τα εξάμηνα δε χάνονται. οι εξέτασεις γίνονται... Ποια είναι η πίεση? αφού όλα στο τέλος θα μπαλωθούν, ούτε γάτα ούτε ζημιά. αν άρχιζαν να χάνονται εξεταστικές. αν χάνονταν εξάμηνα, τότε θα ένιωθε την πίεση η κυβέρνηση...
Αν κάποια μέρα απεργήσω, δεν πρόκειται να με πληρώσουν... Αγώνας εκ του ασφαλούς δεν γίνεται. Διαφορετικά τι σόι πίεση υπάρχει προς την κυβέρνηση με τις καταλήψεις? όλα πάνε καλά. τα εξάμηνα δε χάνονται. οι εξέτασεις γίνονται... Ποια είναι η πίεση? αφού όλα στο τέλος θα μπαλωθούν, ούτε γάτα ούτε ζημιά. αν άρχιζαν να χάνονται εξεταστικές. αν χάνονταν εξάμηνα, τότε θα ένιωθε την πίεση η κυβέρνηση...
-
- Venus Project Founder
1.για το τι είδους πίεση ασκείται στην κυβέρνηση είναι μεγάλη συζήτηση.. κ μπορείς να πέσει σε πολλές αντιφάσεις όταν εμείς δεν κάνουμε μαθήματα κτλErevodifwntas wrote:Δεν είναι ειρωνία είναι η πραγματικότητα.
Διαφορετικά τι σόι πίεση υπάρχει προς την κυβέρνηση με τις καταλήψεις? όλα πάνε καλά. τα εξάμηνα δε χάνονται. οι εξέτασεις γίνονται... Ποια είναι η πίεση? αφού όλα στο τέλος θα μπαλωθούν, ούτε γάτα ούτε ζημιά. αν άρχιζαν να χάνονται εξεταστικές. αν χάνονταν εξάμηνα, τότε θα ένιωθε την πίεση η κυβέρνηση...
2. κ ποιος σας είπε ότι "αυτοί" που κάνουν τις καταλήψεις θα θελήσουν το προφανές καλό για τους φοιτητές ,δηλ να γίνει τώρα εξεταστική...
μακάρι να βγώ λάθος αλλά δεν θα το κάνουν ακόμα κ αν οι καθηγητές είναι διατεθιμένοι... κ δεν θα το κάνουν γιατί ακριβώς μόνο ετσί θα υπάρξει πίεση..
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
- AnINffected
- Gbyte level
Έτσι είναι!Erevodifwntas wrote:Δεν είναι ειρωνία είναι η πραγματικότητα.
Διαφορετικά τι σόι πίεση υπάρχει προς την κυβέρνηση με τις καταλήψεις? όλα πάνε καλά. τα εξάμηνα δε χάνονται. οι εξέτασεις γίνονται... Ποια είναι η πίεση? αφού όλα στο τέλος θα μπαλωθούν, ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Και μάλλον το γνωρίζουν αυτό εκ των προτέρων στην κυβέρνηση, δηλ. το οτί θα μπαλωθούν όλα στην τελική-άσχετα αν εμείς χάνουμε τα μαθήματα μας-γι'αυτό και δεν τους καίγεται καρφάκι (πέραν του ότι δεν ενδιαφέρονται ούτως ή αλλιώς, όπως πιστεύω εγώ).
edit Δεν νομίζω οτί και να χάνονταν εξάμηνα θα ένοιωθαν την πίεση.
Πάντως μπορώ να πώ πως με την τωρινή νοοτροπία των αντιδρώντων δεν γίνεται σοβαρή δουλειά.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

tarantula δεν εχω προσωπικα καποιο οφελος με την καταληψη,και ουτε οφελος να χασω την εξεταστικη ουτε να γινει το σεπτεβρη και γενικοτερα δεν εχω καποιο προσωπικο συμφερον απο αυτη την ιστορια.
Και ναι ,θελω και το σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη,κακο ειναι?Και ξαναλεω δηλαδη οποιος πιστευει οτι αυτο το νομοσχεδιο δεν ειναι σωστο πρεπει να ειναι της αποψης οτι πρεπει να χασουμε τις εξετασεις?Νομιζω οτι δεν τα βλεπετε πολυ ξεκαθαρα τα πραγματα και το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να "την πειτε" σε οποιον πιστευει οτι η καταληψη γινεται για καποιο σκοπο και οχι για να τεμπελιασουμε.
Το αλλο τωρα,πιαστηκατε απο την φραση μου προσωπικα συμφεροντα.
Ναι ρε ετσι ειναι, προσωπικα συμφεροντα!Παντου ολοι μας τα συμφεροντα μας κοιταμε πρωτα.Δηλαδη επρεπε να μην το πω?Να κρυβομαστε πισω απ το δακτυλο μας?Μπορει να μην ακουγεται ωραιο αλλα ετσι σκεφτομαστε ολοι μας ή τουλαχιστον η συντριπτικη πλειοψηφια.Και αν σκεφτουμαι λογικα τα συμφεροντα οποιουδηποτε φοιτητη ειναι να ειναι ολα σε προγραμμα να γραφει τις εξετασεις του κανονικα και να κανει τα μαθηματα του.
Υπαρχουν και τα κομματικα συμφεροντα και πολλα αλλα.Πολλα συμφεροντα ειναι αντικρουομενα και πρεπει να υπαρχει μια συμβιβαστικη λυση.Ετσι ειναι η κοινωνια,και οχι μονο στο πανεπιστημιο.Σιγουρα ομως το ξερετε αυτο ηδη,τοτε ομως δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας πειραξε και μου επιτιθεστε επειδη ανεφερα τη φραση προσωπικα συμφεροντα.
Υ.Γ.
Μιλαω προσωπικα για εσας που απαντησατε στο post μου.Το ιδιο να κανετε και εσεις για εμενα και να μην με βαζετε μαζι με αλλους.Τarantula οταν λες δεν ειμαστε ετοιμοι ,ποιοι ακριβως εννοεις δεν ειμαστε ετοιμοι?Να μιλας για εμενα
προσωπικα γιατι δεν εκπροσωπω κανεναν.Γραφω μονο την προσωπικη μου αποψη και δεν παιρνω γραμμη απο κανεναν.Δεχομαι οποιαδηποτε κριτικη αφορα εμενα αλλα οχι να με ταυτιζεται με αλλους .
Αυτα ειχα να πω.
Και ναι ,θελω και το σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη,κακο ειναι?Και ξαναλεω δηλαδη οποιος πιστευει οτι αυτο το νομοσχεδιο δεν ειναι σωστο πρεπει να ειναι της αποψης οτι πρεπει να χασουμε τις εξετασεις?Νομιζω οτι δεν τα βλεπετε πολυ ξεκαθαρα τα πραγματα και το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να "την πειτε" σε οποιον πιστευει οτι η καταληψη γινεται για καποιο σκοπο και οχι για να τεμπελιασουμε.
Το αλλο τωρα,πιαστηκατε απο την φραση μου προσωπικα συμφεροντα.
Ναι ρε ετσι ειναι, προσωπικα συμφεροντα!Παντου ολοι μας τα συμφεροντα μας κοιταμε πρωτα.Δηλαδη επρεπε να μην το πω?Να κρυβομαστε πισω απ το δακτυλο μας?Μπορει να μην ακουγεται ωραιο αλλα ετσι σκεφτομαστε ολοι μας ή τουλαχιστον η συντριπτικη πλειοψηφια.Και αν σκεφτουμαι λογικα τα συμφεροντα οποιουδηποτε φοιτητη ειναι να ειναι ολα σε προγραμμα να γραφει τις εξετασεις του κανονικα και να κανει τα μαθηματα του.
Υπαρχουν και τα κομματικα συμφεροντα και πολλα αλλα.Πολλα συμφεροντα ειναι αντικρουομενα και πρεπει να υπαρχει μια συμβιβαστικη λυση.Ετσι ειναι η κοινωνια,και οχι μονο στο πανεπιστημιο.Σιγουρα ομως το ξερετε αυτο ηδη,τοτε ομως δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας πειραξε και μου επιτιθεστε επειδη ανεφερα τη φραση προσωπικα συμφεροντα.
Υ.Γ.
Μιλαω προσωπικα για εσας που απαντησατε στο post μου.Το ιδιο να κανετε και εσεις για εμενα και να μην με βαζετε μαζι με αλλους.Τarantula οταν λες δεν ειμαστε ετοιμοι ,ποιοι ακριβως εννοεις δεν ειμαστε ετοιμοι?Να μιλας για εμενα
προσωπικα γιατι δεν εκπροσωπω κανεναν.Γραφω μονο την προσωπικη μου αποψη και δεν παιρνω γραμμη απο κανεναν.Δεχομαι οποιαδηποτε κριτικη αφορα εμενα αλλα οχι να με ταυτιζεται με αλλους .
Αυτα ειχα να πω.
Για να εξηγήσω τι είπα. Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τις καταλήψεις και για εμένα καλά θα κάνουν όλοι να μην ενδιαφέρονται μέχρι να απαξιωθούν ως μέσο αγώνα.tara wrote:Αναφερεις απο οτι καταλαβα οτι η ΔΑΠ δεν ενδιαφερεται για τις καταληψεις.Απλα σου θυμιζω οτι η ΓΣ ειναι το αρμοδιο οργανο να λαβει αποφασεις.Και στην προκειμενη περιπτωση η συζητηση που γινεται εκει δεν ειναι μονο για ενα ναι η ενα οχι στην καταληψη γινεται συζητηση για το αν και πως πρεπει να συνεχισουν οι κινητοποιησεις ετσι ωστε να μην κατατεθει ο νεος νομος.Αν η Δαπ πιστευει οτι ο νεος νομος ειναι σωστος να κατεβει να το πει στη ΓΣ και να προτεινει ενα δικο της πλαισιο.Αυτο ειναι δημοκρατικο.
Για παρατάξεις δεν μιλάω και δεν θα μιλήσω. Στο κάτω κάτω εγώ από αύριο θα υπηρετώ τη μαμά πατρίδα οπότε ότι λέω είναι σε φιλολογικό επίπεδο.
Για την δημοκρατικότητα εννοώ τη Γ.Σ. (βλ. κατάλληλο topic) και τις καταλήψεις.
To you I'm an atheist; to God, I'm the Loyal Opposition.
Woody Allen

Woody Allen

μαβερικ μου λες οτι η κυβερνηση δεν πρεπει να ασχολειτε με τις καταληψεις.Η καταληψη γινεται γιατι υπαρχει μια δυσαρεσκεια,αν δεν ειναι θεμα της κυβερνησης αυτο τοτε ποιο ειναι?
Παντως μπορουμε να συμφωνησουμε στο οτι οι καταληψεις μας αποδιοργανωνουν και δεν μας αφηνουν να προοδευσουμε επιστημονικα.
Παντως ειναι το μονο μεσο πιεσης των φοιτητων.Καταληψη και πορεια μονο αυτα ειναι τα "οπλα".Θα ηταν ωραιο να υπαρχουν αλλοι τροποι να εκφρασεις τη δυσαρεσκεια σου αλλα δυσκολο να ειναι αποτελεσματικοι.
Παντως μπορουμε να συμφωνησουμε στο οτι οι καταληψεις μας αποδιοργανωνουν και δεν μας αφηνουν να προοδευσουμε επιστημονικα.
Παντως ειναι το μονο μεσο πιεσης των φοιτητων.Καταληψη και πορεια μονο αυτα ειναι τα "οπλα".Θα ηταν ωραιο να υπαρχουν αλλοι τροποι να εκφρασεις τη δυσαρεσκεια σου αλλα δυσκολο να ειναι αποτελεσματικοι.
-
- Mbyte level
Να πάνε να κάνουν κατάληψη στην είσοδο της Βουλής...ή στην είσοδο του Υπουργείου...να κάνουν μία απεργεία πείνας ή κάτι τέτοιο...πραγματικός αγώνας...όπου θα φαίνεται και ΠΟΣΟΙ αγωνίζονται....και δεν θα στερούν και το δικαίωμα στον κάθε φοιτητή να κάνει μάθημα...tara wrote: Παντως ειναι το μονο μεσο πιεσης των φοιτητων.Καταληψη και πορεια μονο αυτα ειναι τα "οπλα".Θα ηταν ωραιο να υπαρχουν αλλοι τροποι να εκφρασεις τη δυσαρεσκεια σου αλλα δυσκολο να ειναι αποτελεσματικοι.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
Πάντως παιδια αν γίνει αυτό που ακούγεται ότι θα σταματήσει η κατάληψη την άλλη βδομάδα και θα κάνουμε μερικά μαθήματα και απο την άλλη εβδομάδα εξεταστική είναι πολύ κουλό. Δηλαδή μια τέτοια εξεταστική θα τελειώσει γύρω στις 20 του Μάρτη. Μετά 10 μέρες μάθημα. Μετά διακοπές, και μετα 1 μήνας μάθημα. Δηλαδή χοντρικά 1μισης μήνας εξάμηνο. Μου φαίνεται πως κανένας καθηγητής που σέβεται αυτό που κάνει δεν θα δεχτεί κάτι τέτοιο. Γνώμη μου είναι οτί είναι προτιμότερο η εξεταστική να πάει Ιούνιο και να κάνουμε κανονικα το εξάμηνο
- rapadder
- Gbyte level
Αυτό λέω και εγώ. Να μην ξεφτυλίσουμε την έννοια του εξαμήνου. Ελπίζω ότι η πλειοψηφία των καθηγητών θα αναφέρει τα προβλήματα στον πρύτανη και ότι δεν θα κάνει δημόσιες σχέσεις σε βάρος του έργου τους και της ποιότητας σπουδών στο ΟΠΑ.Manousos wrote:Μου φαίνεται πως κανένας καθηγητής που σέβεται αυτό που κάνει δεν θα δεχτεί κάτι τέτοιο.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...