Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ?

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 3:47 pm

@marios

:-D κανενα προβλημα :)

@XrHstos_KiP

δεν ειναι ολοι της φασαριας και της "ενημερωσης" ομως ετσι δν ειναι;
οταν ειχα γραφτει στο πανεπιστημιο του πειραια ειχαν ερθει καποια παιδια και ειχαν πει το απλοικο : "αμα θελησεις να ρωτησεις κατι, ελα να μας βρεις εκει", ουτε χαρτακια που εδιναν οι μεγαλοι, ουτε αυτοκολητακια, ουτε μεγαλα λογια
1)δεν νομιζω πως επειδη στην ασοεε οι πολιτικες παραταξεις εχουν γελοιοποιησει, οι περισσοτερες, τη θεση τους, οτι φταινε ολες
2)δεν νομιζω πως καθε αξιολογος ανθρωπος ειναι γραμμενος στο forum , αρα σιγουρα η κουβεντα χανει απο μια οργανωμενη, πολιτισμενη, κουβεντα που θα μπορουσαν να δινουν οι παραταξεις - αν και προφανως υποστηριζω την ιδεα του forum αλλιως δεν θα ημουν εδω..
3)οι τελευταιοι που αναφερεις ειναι δειγματα αυτων που λεω οτι πρεπει να αλλαξουν.

@proskopos

1)στην αρχη ηταν 3 παιδια στο νοσοκομειο, τα 2 δεν θεωρηθηκαν σοβαρου τραυματισμου και τα αφησαν να φυγουν αμεσως - φανταζομαι οτι τωρα (η μαλλον ελπιζω) θα εχει φυγει και ο τελευταιος. δεν ξερω ομως ακομα
2)τα ιδια και χειροτερα τα βλεπει κανεις και στους δρομους. το θεμα ειναι να εκπολιτιστει το πανεπιστημιο για να μην γινονται σε μας. και ατομο-προς-ατομο δν θα εκπολιτιστει μονο του,αυτο ειναι το μονο σιγουρο
3)εχω δει φοιτητικες εκλογες στο παρελθον

@nickpro

ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος να επιλεξεις πολιτικη θεση (οχι κομματικη, πολιτικη) αν οχι να δεις τα μελη του ιδιου του κομματος που θα ψηφιζες μετα; στη βουλη ολοι σωστοι φαινονται, και αμα δεν ξερεις και τα λογια τους σωστα φαινονται.μεσα στις σχολες καταλαβαινεις τις διαφορες

και στο κατω κατω, ας ειναι οι παραταξεις μονο για να θυμιζουν τη 17 νοεμβρη και οσους απο εκει μεσα πραγματικα αγωνιστηκαν - δεν ειναι δα και τοσο μακρια το πολυτεχνειο απο τη σχολη μας.

οσο για το κρατος, πραγματι δεν εχει καμια υποχρεωση να μας προσφερει πολιτικη παιδεια
εμεις ειμαστε που εχουμε καθε υποχρεωση να την διεκδικουμε στην καθαρη μορφη της, οσο και να παει να την εξαφανισει το κρατος (ειτε γελοιποιοντας την μεσω των μμε, ειτε μεσω των παραταξεων της, κτλ)
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by Vag_plir » Sat Oct 31, 2009 3:53 pm

Παρακολούθησα την συζήτηση και αν και έχει βγει αρκετά off topic αποφάσισα να παρέμβω.

Για το γενικότερο παραταξιακό:
Όποιος σαλαμοποιεί και λέει ότι "όλοι είστε τα ίδια" ή "περνάτε την γραμμή του κόμματος" προφανώς δεν έχει ιδέα για τον ίδιο τον τρόπο λειτουργίας της σχολής και το πως λαμβάνονται οι αποφάσεις. Χωρίς παρατάξεις, διεκδικήσεις και οργανωμένες ομάδες πίεσης ακόμα και ότι θεωρούμε αυτονόητο στην σχολή μας ίσως να μην υπήρχε. Σίγουρα τίποτα στη ζωή (όπως και το πτυχίο) δεν έρχετε με ευχολόγια. Και σίγουρα η ζωή μας δεν είναι μόνο το πτυχίο ή μόνο το "βόλεμα" οποιουδήποτε έιδους. Όποτε πέρα από την εύκολη λύση να στοχοποιείτε οποιονδήποτε σκέφτεται και δρα διαφορετικά με εσάς, βγάλτε τις παροπίδες και πιάστε να μιλήσετε με ένα "κομματόσκυλο", ρωτήστε τον από τους λόγους που ασχολείται μέχρι πράγματα καθημερινά της σχολής και θα καταλάβετε ότι δεν είναι όλοι τα ίδια και δεν ασχολούνται όλοι για τους ίδιους λόγους. Αλλιώς πείτε μου "εχω μιλήσει και είναι όλοι τα ίδια σκ**ά" και μείνετε βουτηγμένοι στη απάθεια.

Για το...πολιτικό:
Τα πάντα είναι "πολιτικά" γιατί "πολιτικό" είναι ό,τι αφορά τους πολίτες. Άρα και το "απόλίτικο" στυλ είναι εντελώς πολτικό και μάλιστα από τα χειρότερα. Η λογική του "δεν με ενδιαφέρει" είναι βαθιά συντηριτική και δεν έχει να προσφέρει τίποτα στο κοινωνικό σύνολο παρά μόνο στον εαυτούλη του καθενός (και αυτό επιφανειακά βέβαια). Οσοι υιοθετούν αυτή την αντίληψη(πόσο μάλλον αυτοί που την κάνουν και ψήφο) λοιπόν αποτελούν χειρότερους πολίτες, χειρότερους για το πανεπιστήμιο από τους άλλους τους "πριξ*****ες"

Για το χθεσινό:
Αισίως έχω μπει στο 5ο έτος σπουδών μου, ασχολούμε από το 1ο και ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί παρόμοιο σκηνικό. Έχω ξαναδεί τσαμπουκάδες να καταλήγουν σε ξύλο(πολλές φορές και βαρύ) με αντιπάλους κάθε χρώματος, έχω δει χρυσαυγίτες να μπαίνουν στην σχολή για να τρομοκρατήσουν, μπαχαλους να μπαίνουν για να σπάσουν ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΟΤΕ. Περίπου 150 άτομα με διακριτικά ΔΑΠ (αλλά και με σβάστιγκες και με σήματα Χρυσής Αυγής), πολλοί με κουκούλες, άλλοι οπλισμένοι με πτυσσόμενα γκλομπ, άλλοι με κράνη έκαναν πραγματικη εκκαθάριση στους ΠΑΣΠίτες στο υπόγειο(περίπου 20-30 άτομα είμασταν), πετώντας μας έξω από την σχολή και στέλνωντας κάποιους στο νοσοκομείο. Εκ των υστέρων μάθαμε ότι ηταν μαζεμένοι από όλη την Αθήνα (γι αυτό φόρεσαν και τα αυτοκολλητάκια για να ξεχωρίζουν ποιός είναι δικός τους) γι αυτόν τον σκοπό. Επαναλαμβάνω ότι δεν ήταν κάποιος τυπικός τσαμπουκάς που κατέλειξε σε ξύλο αλλά απρόκλητη δολοφονική επίθεση.

ΥΓ: Συγγνώμη αν σε κάποια σημεία γίνομαι επιθετικός αλλά είμαι ακομα σοκαρισμένος από τις χθεσινές εικόνες και από το γεγονός ότι κάποιοι σύντροφοί μου έχουν πάει νοσοκομείο...
Last edited by enum21 on Sat Oct 31, 2009 3:57 pm, edited 2 times in total.
Reason: bad language
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 3:56 pm

αμα ησουν εκει μπορεις να μας πεις πως ειναι τα παιδια που πηγαν στο νοσοκομειο;

αυτο ειναι σιγουρα πιο σημαντικο απο τα παραπανω που λεγαμε εμεις πριν ερθεις

επισης σχετικα με τις επεξεργασιες του προηγουμενου μηνυματος : δεν νομιζω να προσβληθει κανεις λιγοτερο με το "σκ*τ*" απο οτι απο το ιδιο χωρις τα αστερακια :)
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Sat Oct 31, 2009 4:12 pm

Μην ειστε τοσο ηθικιστες, ολοι ξερουμε οτι κατα βαθος, οσοι ειναι χωμενοι σε παραταξεις κλπ, λιγο πολυ τα γουσταρουν αυτα τα σκηνικα. ;)
Τωρα τις εφαγαν οι πασπιτες, μεθαυριο θα κανονισουν να φερουν αυτοι τιποτα δικους τους να τραμπουκισουν τους δαπιτες και παει λεγοντας, γνωστη η ιστορια, δε νομιζω να αμφιβαλλει κανεις.
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Sat Oct 31, 2009 4:12 pm

Κάποια τραύματα είναι σοβαρά και θέλουν παρακολούθηση αλλά ευτυχώς κανένας δεν διατρέχει κίνδυνο
Jimm είσαι ο κλασσικός "δεν ξέρω τι μου γίνετε αλλά έχω άποψη για όλα", και στο κάτω κάτω που ξέρεις τι γουστάρουμε εμείς οι παραταξιακοί μήπως ασχολείσαι και δνε μας το λες; και πως είσαι τόσο σίγουρος πως θα αντιδράσει η ΠΑΣΠ; μ΄πως είσαι και εσυ ΠΑΣΠίτης και δεν σε ξέρω; και στην τελική πότε έφερε η ΠΑΣΠ εξωπανεπιστημιακούς, μπράβους, παρακρατικούς κτλ;
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Sat Oct 31, 2009 4:16 pm

@chriskin: Δηλαδή εσύ τουε βουλευτές τους βλέπεις μια χαρά και σωστούς, και περιμένεις από τις παρατάξεις να σου ανοίξουν τα μάτια?? Τα λόγια τους σου φαίνονται σωστά?? Προσέχεις ότι αναφέρομαι σε όλες τις παρατάξεις. Εσύ λες κατι για τις 2 μεγάλες και κάπου μετά λες ότι δεν είναι όλες έτσι. Αλλά όπως είπε και ο Μάριος, ή τους αφήνουμε όλους, ή κανέναν. Δεν πρέπει να γίνονται διακρίσεις.

@Vag_plir: μην κουράζεσαι μας τα είπε ο aguero88. Τα λόγια που λέω δεν σχηματίστηκαν ως απόψεις με βάση το χθεσινό επεισόδιο, έχουν σχηματιστεί εδώ και καιρό. Απλά κάθε καινούριο επεισόδιο από κάθε παράταξη έρχεται να επιβεβαιώσει τις σκεψεις μου.

Για πρώτη φορά θα συμφωνίσω με τον jimm.
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by jimm » Sat Oct 31, 2009 4:22 pm

Vag_plir wrote: και στο κάτω κάτω που ξέρεις τι γουστάρουμε εμείς οι παραταξιακοί μήπως ασχολείσαι και δνε μας το λες; και πως είσαι τόσο σίγουρος πως θα αντιδράσει η ΠΑΣΠ; μ΄πως είσαι και εσυ ΠΑΣΠίτης και δεν σε ξέρω; και στην τελική πότε έφερε η ΠΑΣΠ εξωπανεπιστημιακούς, μπράβους, παρακρατικούς κτλ;
Vag_plir, με αυτες τις ερωτησεις μονο κανενας αβγαλτος πρωτοετης μπορει να ψαρωσει. ;)
Last edited by jimm on Sat Oct 31, 2009 4:31 pm, edited 1 time in total.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 4:24 pm

nickpro wrote:@chriskin: Δηλαδή εσύ τουε βουλευτές τους βλέπεις μια χαρά και σωστούς, και περιμένεις από τις παρατάξεις να σου ανοίξουν τα μάτια?? Τα λόγια τους σου φαίνονται σωστά?? Προσέχεις ότι αναφέρομαι σε όλες τις παρατάξεις. Εσύ λες κατι για τις 2 μεγάλες και κάπου μετά λες ότι δεν είναι όλες έτσι. Αλλά όπως είπε και ο Μάριος, ή τους αφήνουμε όλους, ή κανέναν. Δεν πρέπει να γίνονται διακρίσεις.
και ο marios παρα κατω ζητησε συγγνωμη επειδη ειχε βαλει αλλο νοημα στις λεξεις μου
ειπα να μεινουν Ολες προφανως. ας υπαρχουν ακομα και τα παιδακια του λαος αμα αυτο φερει μεγαλυτερη ποικιλια συζητησεων , τι να πω..
εγω ειπα να σοβαρευτουν ολοι και να ενδιαφερονται για την πολιτικη και οχι για το συμφερον , γιατι εχουν ολη την ταση σημερα να αλλαζουν αυτα που λεω;

οσο γι αυτο που ειπε παραπανω ο vag_plir, αν και με ενοχλει η τελειως εγωιστικη συμπεριφορα της πασπ μεσα στη σχολη, οπως και η σχεδον παντελης ελλειψη πολιτικης απο την πλευρα της (εκτος απο τα καθιερωμενα ψεματα που δεν τα λεει κανεις πολιτικη), ειναι αληθεια πως δεν εχουν φερει ποτε τραμπουκους να επιτεθουν σε αλλους (δεν ξερω για την ασοεε, παντως οχι σε αλλες σχολες που εχω γνωστους - οι δαπιτες ομως ειχαν φερει και στον πειραια φετος..)

μπορει να εγιναν τσακωμοι, και αυτο ηταν λαθος τους, αλλα δεν νομιζω να εχουν φτασει σε τετοια ακρα,η εστω οχι τοσο ανοιχτα

@ nickpro

κατιπ δεν σχολιασα πριν

οχι , εγω δεν βλεπω τους βουλευτες ολους σωστους, αλλα δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι τους βλεπουν ετσι
ειναι λογικο αλλωστε να ειναι πιστευει κανεις, δεδομενου οτι οι περισσοτεροι ειναι επαγγελματιες ψευτες

και ναι, περιμενω απο τις παραταξεις να ξυπνησουν. να μην ακολουθουν το κομμα αλλα την ιδεολογια τους. να μην κανουν τα παντα για το συμφερον αλλα για να βοηθησουν, η για να προωθησουν πολιτικες ιδεες επειδη πιστευουν πως ειναι σωστες, οχι επειδη θα πληρωθουν γι αυτο
Last edited by chriskin on Sat Oct 31, 2009 4:31 pm, edited 1 time in total.
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Sat Oct 31, 2009 4:26 pm

@ jimm
προφανώς και οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και δείχνουν απλά το ότι μιλάς εξ ονόματος άλλως χωρίς να ξέρεις πραγματικά τι ισχύει. Αλλά θα ήθελα πολύ να μου απαντήσεις στην τελευταία ερώτηση γιατί η νήξη σου απέναντι στην παρατάξη μου είναι τουλάχιστον προσβλητική...
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Sat Oct 31, 2009 4:30 pm

chriskin wrote: εγω ειπα να σοβαρευτουν ολοι και να ενδιαφερονται για την πολιτικη και οχι για το συμφερον
Δεν μπορείς να διαχωρίσεις 2 έννοιες που είναι ταυτόσημες. Η πολιτική πάντα ήταν με το συφέρον. Παλιά του κοινού καλού, πιο μετα με το συμφέρον του τμήματος πολιτών που αντιπροσώπευαν, και τώρα πια με το συμφέρον τον κομμάτων και κατεπέκταση αν και ότι κρύβεται πίσω τους.Ούτε καν με το συμφέρον την μερίδας κόσμου που εκπροσωπούν.

Eίτε με την μία , είτε με την άλλη ένοια, οι πολιτική ταυτίζεται με το συμφέρον.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 4:31 pm

nickpro wrote:
chriskin wrote: εγω ειπα να σοβαρευτουν ολοι και να ενδιαφερονται για την πολιτικη και οχι για το συμφερον
Δεν μπορείς να διαχωρίσεις 2 έννοιες που είναι ταυτόσημες. Η πολιτική πάντα ήταν με το συφέρον. Παλιά του κοινού καλού, πιο μετα με το συμφέρον του τμήματος πολιτών που αντιπροσώπευαν, και τώρα πια με το συμφέρον τον κομμάτων και κατεπέκταση αν και ότι κρύβεται πίσω τους.Ούτε καν με το συμφέρον την μερίδας κόσμου που εκπροσωπούν.

Eίτε με την μία , είτε με την άλλη ένοια, οι πολιτική ταυτίζεται με το συμφέρον.
προφανως εννοω το προσωπικο συμφερον, κανει μπαμ νομιζω
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sat Oct 31, 2009 4:37 pm

:!: Προσοχή η συζήτηση αρχίζει και γίνεται κομματική! Επιτρέπονται μόνο πολιτικές συζητήσεις!
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Sat Oct 31, 2009 5:20 pm

δέ κάθομαι να διαβάσω τα προηγούμενα μηνύματα γιατί είμαι σίγουρος πως δέ θα λένε κάτι που δέν έχω ξαναδιαβάσει...

δέ ξέρω αν όντως πήγαν παιδιά στο νοσοκομείο (προσωπικά δέ σας πιστεύω πιά) αλλά αν όντως πήγαν είναι κρίμα...

γι'αυτό κάντε μια χάρη στο κόσμο και αν θέλετε να σκοτωθείτε πηγαίντε στο προάυλιο.κι εκεί άσυλο είναι.δέ σας φταίνε οι φοιτητές ούτε τα αμφιθέατρά μας

αν και τη τελευταία φορά που έτυχε να βρεθώ στη μέση ενός απο τους καυγάδες σας είχα κλάσει στο γέλιο...τα χαμστεράκια μου τσακώνονται πιό άσχημα...και την επόμενη μέρα η απόλυτη υπερβολλή θυμάμαι...τσεκούρια,μπαλτάδες και ότι πιο αστείο μπορούσε να σκεφτεί κανείς...

αν εσείς πιστέυετε οτι κάνετε καλό στα ελληνικά πανεπιστήμια εγώ πιστεύω οτι μέχρι να ακούσετε τη δική σας φωνή και όχι κάποιου άλλου και μέχρι να αποκτήσετε κριτική σκέψη τα μολύνετε...

δέν έχω ξανασχολιάσει κάτι τέτοιο και δέ θα ξανασχολιάσω.

αυτά

ΒΒ :smt006
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 5:30 pm

h4wk wrote:δέ κάθομαι να διαβάσω τα προηγούμενα μηνύματα γιατί είμαι σίγουρος πως δέ θα λένε κάτι που δέν έχω ξαναδιαβάσει...

δέ ξέρω αν όντως πήγαν παιδιά στο νοσοκομείο (προσωπικά δέ σας πιστεύω πιά) αλλά αν όντως πήγαν είναι κρίμα...

γι'αυτό κάντε μια χάρη στο κόσμο και αν θέλετε να σκοτωθείτε πηγαίντε στο προάυλιο.κι εκεί άσυλο είναι.δέ σας φταίνε οι φοιτητές ούτε τα αμφιθέατρά μας

αν και τη τελευταία φορά που έτυχε να βρεθώ στη μέση ενός απο τους καυγάδες σας είχα κλάσει στο γέλιο...τα χαμστεράκια μου τσακώνονται πιό άσχημα...και την επόμενη μέρα η απόλυτη υπερβολλή θυμάμαι...τσεκούρια,μπαλτάδες και ότι πιο αστείο μπορούσε να σκεφτεί κανείς...

αν εσείς πιστέυετε οτι κάνετε καλό στα ελληνικά πανεπιστήμια εγώ πιστεύω οτι μέχρι να ακούσετε τη δική σας φωνή και όχι κάποιου άλλου και μέχρι να αποκτήσετε κριτική σκέψη τα μολύνετε...

δέν έχω ξανασχολιάσει κάτι τέτοιο και δέ θα ξανασχολιάσω.

αυτά

ΒΒ :smt006
παντως πραγματι χτυπηθηκαν παιδια.
κριμα γι αυτα που λες, κριμα γιατι ετσι συνεχιζεται η ολη λογικη, επειδη κανεις δν κανει κατι διαφορετικο απο τον χαλασμο που θελουν , επειδη τους συμφερει
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Sat Oct 31, 2009 5:34 pm

Τη λύση την έχει δώσει ο Fincher εδώ και χρόνια..
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[url=http://www.imdb.com/title/tt0137523/]Fight Club[/url] Με κανόνες, χωρίς μίσος και παραπλευρες απώλειες: μια χαρά εκτόνωση
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
Phoenix!
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by Phoenix! » Sat Oct 31, 2009 5:35 pm

Ας κλείσει το θέμα εδώ, ο καθένας έχει την δική του άποψη περί κομμάτων
Η γενική ομως κοινή αποδοχή είναι ότι δεν πρέπει ΚΑΝΕΙΣ να φτάνει σε βανδαλισμούς.
Αν θέλετε να κάνετε κάτι εκτός από συζητήσεις που ο καθένας λέει τα δικά του, καλύτερα να αλλάξει το θέμα στο τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε οποιαδήποτε μορφή βίας στην σχολή στο μέλλον.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Oct 31, 2009 5:44 pm

Phoenix! wrote:Ας κλείσει το θέμα εδώ με τη απάντηση του h4wk, ο καθένας έχει την δική του άποψη περί κομμάτων
Η γενική ομως κοινή αποδοχή είναι ότι δεν πρέπει ΚΑΝΕΙΣ να φτάνει σε βανδαλισμούς.
Αν θέλετε να κάνετε κάτι εκτός από συζητήσεις που ο καθένας λέει τα δικά του, καλύτερα να αλλάξει το θέμα στο τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσετε οποιαδήποτε μορφή βίας στο μέλλον
πολυ σωστα τα σκουρα

ας ελπιζουμε οτι δν θα ακουσουν αυτο τα παιδια της πασπ τη δευτερα, κι ας το αφησουμε εδω :)
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Sat Oct 31, 2009 8:32 pm

Και εδώ τα επίμαχα βίντεο από την σχολή:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2D6KHZLXfc

http://www.youtube.com/watch?v=Mz7yqLY5Qr4

Δεν είμαι εδώ να κρίνω κανέναν...
Last edited by enum21 on Sat Oct 31, 2009 9:26 pm, edited 2 times in total.
Reason: edit link
What to say man...what to say....
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Sat Oct 31, 2009 9:13 pm

nickpro wrote:
@Vag_plir: μην κουράζεσαι μας τα είπε ο aguero88. Τα λόγια που λέω δεν σχηματίστηκαν ως απόψεις με βάση το χθεσινό επεισόδιο, έχουν σχηματιστεί εδώ και καιρό. Απλά κάθε καινούριο επεισόδιο από κάθε παράταξη έρχεται να επιβεβαιώσει τις σκεψεις μου.

Για πρώτη φορά θα συμφωνίσω με τον jimm.
Δεν την έπιασα την αναφορά προς το πρόσωπο μου....

Επίσης http://www.parapolitiki.com/2009/10/rangers.html

Θεωρώ ότι κάποιους τους συμφέρει να κλειδώσει το θέμα...Και δεν αναφέρομαι μόνο στους επίσημους....
Αλλά και στους "ανεξάρτητους" venusίτες...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by enum21 » Sat Oct 31, 2009 9:22 pm

@aguero

Μπορείς να εκφράζεις τις απόψεις σου και κανένας δε σε περιόρισε. Τονίζεται όμως ότι δεν επιτρέπονται κομματικές διαμάχες στο forum. Αν οποιοσδήποτε μέλος έχει πολιτικές διαθέσεις να σχολιάσει τέτοιου είδους γεγονότα υπάρχουν και τα αντίστοιχα forum. Εδώ μπορείτε να ανταλλάσετε πολιτικές ιδέες αλλά όχι να εισέρχεστε σε κομματικές μικρότητες και αντιπαλότητες.

Επίσης καλό θα είναι να μη βλέπεις τα πράγματα από μια μόνο σκοπιά και θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι το Venus έχει αναδέιξει ποια είναι η αξία του και ο σκοπός ύπαρξής του. Βεβιασμένα συμπεράσματα επιβαρύνουν τη θέση αυτού που τα εκφράζει.
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Sat Oct 31, 2009 9:53 pm

enum21 wrote:@aguero

Μπορείς να εκφράζεις τις απόψεις σου και κανένας δε σε περιόρισε. Τονίζεται όμως ότι δεν επιτρέπονται κομματικές διαμάχες στο forum. Αν οποιοσδήποτε μέλος έχει πολιτικές διαθέσεις να σχολιάσει τέτοιου είδους γεγονότα υπάρχουν και τα αντίστοιχα forum. Εδώ μπορείτε να ανταλλάσετε πολιτικές ιδέες αλλά όχι να εισέρχεστε σε κομματικές μικρότητες και αντιπαλότητες.

Επίσης καλό θα είναι να μη βλέπεις τα πράγματα από μια μόνο σκοπιά και θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι το Venus έχει αναδέιξει ποια είναι η αξία του και ο σκοπός ύπαρξής του. Βεβιασμένα συμπεράσματα επιβαρύνουν τη θέση αυτού που τα εκφράζει.
Με συγχωρείς αλλά δεν μπήκα σε διαμάχη με κανέναν...Τα post μου όλα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα...Δεν τα βλέπω τα πράγματα από μια σκοπιά...Αν δεις ποστ μου γράφω τα συμπεράσματα δικά σας...Επίσης, αγαπητή enum η ιστορία έχει γράψει...Οι λέξεις ΕΚΟΦ, Rangers, Κένταυροι μπορεί να μην λένε τίποτα σε πολλούς αλλά εγώ δεν τις εφηύρα...Υπήρξαν ως οντότητες, ως ομάδες δράσης παλιότερα από έναν πολύ συγκεκριμένο χώρο...Δεν θα διαγράψουμε ούτε την ιστορική μνήμη ούτε θα αποκρύψουμε τα γεγονότα του σήμερα, στο βωμό της ωχαδερφιστικής λογικής που λέει "όλοι ίδιοι είναι"...

Φιλικά :-)

edit Επίσης θα ήθελα να μου εξηγήσεις γιατί επεξεργάστηκες τα embed videakia που έβαλε ο crash_override...Τελικά σε αυτό το forum είναι προτιμότερο να υπάρχουν embed videakia για το "τραγούδι της ημέρας" και όχι για την κατάντια που βιώνει σήμερα το ελληνικό Πανεπιστήμιο;

Ευχαριστώ...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Sun Nov 01, 2009 1:17 am

jimm wrote:Μην ειστε τοσο ηθικιστες, ολοι ξερουμε οτι κατα βαθος, οσοι ειναι χωμενοι σε παραταξεις κλπ, λιγο πολυ τα γουσταρουν αυτα τα σκηνικα. ;)
Τωρα τις εφαγαν οι πασπιτες, μεθαυριο θα κανονισουν να φερουν αυτοι τιποτα δικους τους να τραμπουκισουν τους δαπιτες και παει λεγοντας, γνωστη η ιστορια, δε νομιζω να αμφιβαλλει κανεις.
Σωστος ο jimm, μην το ψαχνετε με καθε φάση της συμφοράς. Κλασμένο γεγονός πρέπει να ειναι αυτό. Σε καθε σχολή, κάθε χρονο συμβαίνουν αυτά. Με την γνωστή παντα παρουσίαση - του γεγονότος - απο τους αριστερούς - απόγονοι του Καλαμπόκα κτλ lol:
που θα πάει θα το δουμε...
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”