Info για βιβλία, συγγράμματα κτλ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
melen
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Info για βιβλία, συγγράμματα κτλ

Post by melen » Mon Jan 12, 2009 1:21 am

Με Gutenberg υπάρχει πρόβλημα στη διανομή?
Image Seek the roses along the way , just beware of the thorns Image
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 15, 2009 6:36 pm

Αν θυμαμαι καλα, ο νομος πλαισιο ελεγε οτι τα προσφερομενα βιβλια σε καθε μαθημα πρεπει να καλυπτουν ολη τη διδακτεα υλη και ο καθηγητης να δινει υλη και απο τα 2?.Ας μου το επιβεβαιωσει καποιος.Επειδη ειδα σε σελιδα προσωρινη υλη(απο οτι ξερω την δινει ανεπισημα ο καθηγητης) και δεν βλεπω παραγραφους απο το 2ο βιβλιο του μαθηματος μπορω/μπορουμε να κινηθω/κινηθουμε με καποιο τροπο?
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Thu Jan 15, 2009 6:42 pm

Άλλο Λύκειο, άλλο Πανεπιστήμιο... Νομίζω; :evil:

Δ. Γκρ.

ΥΓ. Ας μην σχολιάσω το νόμο-πλαίσιο... Τάχουν πει άλλοι και όλα γιαυτόν.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 15, 2009 6:45 pm

Δηλαδη καλα κανει ο καθηγητης, που δεν δινει υλη και απο το 2ο βιβλιο?Σαν να μας λεει καλα να παθετε που το πηρατε, εγω το αλλο προτεινα :smt011
Αλλα ξεχασα, αλλο Λυκειο αλλο πανεπιστημιο.Στο Λυκειο υπαρχει και στοιχειωδης ελεγχος :twisted:
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Thu Jan 15, 2009 7:13 pm

Θα σου πρότεινα να αναζητήσεις πανεπιστήμια εκτός Ελλάδας, όπου η ύλη των μαθημάτων συσχετίζεται με συγκεκριμένες σελίδες, συγκεκριμένων (και αυστηρά ολιγάριθμων) βιβλίων. Σε περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις. Εκτός αν πιστεύεις ότι εδώ είναι Βαλκάνια, άρα έχουμε άλλους κανόνες, έχουμε κοτζάμ νόμο-πλαίσιο και μας λείπει ο ...έλεγχος.

Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω απολύτως με την προσέγγισή σου και να υπερασπιστώ την κατοχυρωμένη αυτονομία της πανεπιστημιακής διδασκαλίας και αξιολόγησης, πέρα από φροντιστηριακές-λυκειακές-λογιστικές λογικές.

Το ό,τι οι περισσότεροι καθηγητές σας συνιστούμε συγκεκριμένη εξεταστέα ύλη για να σας διευκολύνουμε, δεν πρέπει να το συγχέεις με τις γενικότερες αρχές και απόψεις που έχουμε για το θέμα. Σταθμισμένες αποφάσεις παίρνουμε!

Δ. Γκρ.

ΥΓ. Το ό,τι η λυκειακή εκπαίδευση είναι υπόδειγμα αποτυχίας, αυτό νομίζω ότι δεν το αμφισβητεί πια (σχεδόν) κανένας...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 15, 2009 7:22 pm

Φυσικα και δεν θα σας επιβαλλω την αποψη μου.Εχετε δικαιωμα να πιστευετε οτι θελετε οπως και γω.
Το ό,τι οι περισσότεροι καθηγητές σας συνιστούμε συγκεκριμένη εξεταστέα ύλη για να σας διευκολύνουμε, δεν πρέπει να το συγχέεις με τις γενικότερες αρχές και απόψεις που έχουμε για το θέμα. Σταθμισμένες αποφάσεις παίρνουμε!
Αποψεις οπως?Δηλαδη, μας κανετε χαρη που μας δινετε υλη?Τοτε να πω εκ μερους ολου του venus ενα μεγαλο ευχαριστω.

ΥΓ. Το ό,τι η λυκειακή εκπαίδευση είναι υπόδειγμα αποτυχίας, αυτό νομίζω ότι δεν το αμφισβητεί πια (σχεδόν) κανένας...
Το προβλημα ξεκιναει απο το δημοτικο και αναγκαστικα διαιωνιζεται στο Λυκειο.Αλλα μηπως να κοιταξουμε πρωτα την δικια μας καμπουρα? :smt002
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Thu Jan 15, 2009 7:33 pm

[quote]Αποψεις οπως?Δηλαδη, μας κανετε χαρη που μας δινετε υλη?Τοτε να πω εκ μερους ολου του venus ενα μεγαλο ευχαριστω.[quote]

Σταθμίζουμε από τη μια μεριά την ανάγκη να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθειά σας και από την άλλη τις προσωπικές μας απόψεις περί εξεταστέας ύλης και κατά κανόνα εκτιμούμε ότι πρέπει να προτάξουμε την υποστήριξη σε σας. Όταν θα βρεθείς σε μαθήματα μεγαλύτερων εξαμήνων, θα γνωρίσεις τι σημαίνει στάθμιση, όπως επίσης και νηφαλιότητα και άλλα τινά χρήσιμα γνωρίσματα που ενίοτε λείπουν από ορισμένους φοιτητές των πρώτων ετών.

Δ. Γκρ.

ΥΓ. ...κι επειδή - όπως σωστά είπες - πρέπει να κοιτάμε και τη δική μας "καμπούρα", πρέπει να εναντιωνόμαστε σε αντιεπιστημονικές απόψεις που επιβάλλουν την σύνδεση ύλης και συγκεκριμένων βιβλίων και να προωθούμε τη σύνδεση ύλης και ενδεικτικής βιβλιογραφίας.
Last edited by redlabel on Thu Jan 15, 2009 7:38 pm, edited 1 time in total.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 15, 2009 7:36 pm

όπως επίσης και νηφαλιότητα και άλλα τινά χρήσιμα που ενίοτε λείπουν από φοιτητές των πρώτων ετών.
Αυτο να υποθεσω ειναι μπιχτη για μενα επειδη δεν το "κλεινω"?
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Thu Jan 15, 2009 7:44 pm

ultimate_aektzis wrote:Δηλαδη καλα κανει ο καθηγητης, που δεν δινει υλη και απο το 2ο βιβλιο?Σαν να μας λεει καλα να παθετε που το πηρατε, εγω το αλλο προτεινα :smt011
Αλλα ξεχασα, αλλο Λυκειο αλλο πανεπιστημιο.Στο Λυκειο υπαρχει και στοιχειωδης ελεγχος :twisted:
Άλλο ύλη (έννοιες που καλύφθηκαν στα μαθήματα) και άλλο "αριθμοί σελίδων που πρέπει να διαβάσουμε".

Το πρώτο πρέπει να το δίνουν οι καθηγητές, αλλά να ζητάμε το δεύτερο είναι τραγικό. Αν το βιβλίο στο οποίο αναφέρεσαι είναι textbook, τότε θα καλύπτει τα περισσότερα θέματα στα οποία αναφέρεται η ύλη που έχει δώσει ο καθηγητής, οπότε μπορείς να βγάλεις άκρη μόνος σου.

Δεν γίνεται άτομα 20+ χρονών να τα θέλουμε όλα μασημένη τροφή...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Thu Jan 15, 2009 7:45 pm

Σε μια επιστημονικη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων υπάρχουν κανόνες. Ένας από αυτούς είναι η ανάγκη νηφαλιότητας. Αντίθετα, σε μια κερκίδα γηπέδου υπάρχουν άλλοι κανόνες. Εκεί δεν υπάρχει ανάγκη νηφαλιότητας - το αντίθετο μάλλον. Άλλο Λωζάνη, άλλο Κοζάνη, φίλε συνforumίτη (ultimate_aektzis), δεν νομίζεις;

Στην ουσία, τώρα. Η άποψή μου είναι η εξής: Δεν είναι σωστό να συνδέουμε την (σαφή, πώς αλλοιώς;) εξεταστέα ύλη με συγκεκριμένα κεφάλαια, συγκεκριμένων βιβλίων. Αντ΄αυτού, είναι αναγκαίο να συνδέουμε την ύλη με ενδεικτική βιβλιογραφία.

Δ. Γκρ.
Last edited by redlabel on Thu Jan 15, 2009 7:51 pm, edited 1 time in total.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Thu Jan 15, 2009 7:51 pm

shodanjr_gr wrote:Το πρώτο πρέπει να το δίνουν οι καθηγητές, αλλά να ζητάμε το δεύτερο είναι τραγικό.
shodanjr_gr wrote:Δεν γίνεται άτομα 20+ χρονών να τα θέλουμε όλα μασημένη τροφή...
redlabel wrote:να προωθούμε τη σύνδεση ύλης και ενδεικτικής βιβλιογραφίας.
Συμφωνώ απολύτως με τα παραπάνω
το Πανεπιστήμιο δεν είναι ούτε θα πρέπει να γίνει εξεταστικό κέντρο. Η έννοια ύλη αυτή καθ' αυτή δεν υπάρχει (όπως λέει ο shodan_jr). Όπως και δεν υπάρχει Το Βιβλίο. Πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε έξω από το εξεταστικό παραλήρημα της εποχής.

Το θέμα είναι ότι παρατηρείται εκφυλισμός του θεσμού των εξετάσεων, όπως και σε κάθε άλλο θεσμό άλλωστε, κι αυτό είναι κρίμα. Στο ιδανικό Πανεπιστήμιο, ο φοιτητής δεν κρίνεται από ένα γραπτό στο τέλος, αλλά από πολλά άλλα πράγματα.

edit:
redlabel wrote:Δεν είναι σωστό να συνδέουμε την (σαφή, πώς αλλοιώς;) εξεταστέα ύλη με συγκεκριμένα κεφάλαια, συγκεκριμένων βιβλίων. Αντ΄αυτού, είναι αναγκαίο να συνδέουμε την ύλη με ενδεικτική βιβλιογραφία.
well said :smt023
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 15, 2009 8:00 pm

Το πρώτο πρέπει να το δίνουν οι καθηγητές, αλλά να ζητάμε το δεύτερο είναι τραγικό
Μιλαω για υλη.Φυσικα και δεν ζητησα σελιδες.Ουτε καν στο λυκειο δεν ζηταγα, μονος τα εβρισκα και κει.Αλλα σε ενα βιβλιο 1000+ σελιδων με 12 κεφαλαια που ειναι αχανες και αναλυει καποιες εννοιες σε 2+ κεφαλαια δεν μπορω να ξερω σε τι βαθος τα θελει.Για να μην πιασουμε το αλλο θεμα που κανουν υλη απο το ενα βιβλιο μονο και μας δινουν σελιδες μονο απο αυτο. :smt013
Σε μια επιστημονικη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων υπάρχουν κανόνες. Ένας από αυτούς είναι η ανάγκη νηφαλιότητας. Αντίθετα, σε μια κερκίδα γηπέδου υπάρχουν άλλοι κανόνες. Εκεί δεν υπάρχει ανάγκη νηφαλιότητας - το αντίθετο μάλλον. Άλλο Λωζάνη, άλλο Κοζάνη, φίλε συνforumίτη (ultimate_aektzis), δεν νομίζεις;
αν θυμαμαι καλα εσεις ξεκινησατε την ειρωνια.δεν θα απολογηθω που "αμυνθηκα".

EOF
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Thu Jan 15, 2009 8:04 pm

ultimate_aektzis wrote:
Το πρώτο πρέπει να το δίνουν οι καθηγητές, αλλά να ζητάμε το δεύτερο είναι τραγικό
Μιλαω για υλη.Φυσικα και δεν ζητησα σελιδες.Ουτε καν στο λυκειο δεν ζηταγα, μονος τα εβρισκα και κει.Αλλα σε ενα βιβλιο 1000+ σελιδων με 12 κεφαλαια που ειναι αχανες και αναλυει καποιες εννοιες σε 2+ κεφαλαια δεν μπορω να ξερω σε τι βαθος τα θελει.Για να μην πιασουμε το αλλο θεμα που κανουν υλη απο το ενα βιβλιο μονο και μας δινουν σελιδες μονο απο αυτο. :smt013
Έχεις την ύλη από το πρώτο βιβλίο, διάβασε τα αντίστοιχα κεφάλαια στο δεύτερο. Που είναι το δύσκολο; Και να διαβάσεις 100 σελίδες παραπάνω, δεν έγινε τίποτα (εκτός και αν σκοπεύεις να τις αποστηθίσεις, αλλά έχε υπόψιν σου ότι έτσι δεν γίνεται δουλειά ;) ).
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Jan 15, 2009 8:08 pm

Κοίτα, με το παρόν σύστημα οι 100 σελίδες παραπάνω μπορεί να σημαίνουν 1 μέρα λιγότερο διάβασμα για ένα άλλο μάθημα == πιθανό 4.5 στο άλλο μάθημα == μανουρα.

Γενικά, οι 100 σελίδες παραπάνω μόνο καλό κάνουν, όταν όμως θες να αποκτήσεις ενα πτυχιο, αρα πας με τα νερά του Ελληνικου Πανεπιστημίου, μπορούν να γίνουν πολύ βάσανο.
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Υποθέσεις κάνω, δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά βλέπω πόσο πιεστική είναι η όλη φάση με το διάβασμα της εξεταστικής, και με τους καθηγητές να μην βγάζουν ύλη. Και δεν μιλάω για μαθήματα όπως η java, αλλά για Οικονομία κτλ..
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 15, 2009 8:11 pm

Έχεις την ύλη από το πρώτο βιβλίο, διάβασε τα αντίστοιχα κεφάλαια στο δεύτερο
Το πρωτο βιβλιο ομως δεν το εχω ;)
Και αντε εγω δεν θα κατσω να περιμενω να γινει κανα θαυμα και να μας τη δωσει, θα παω στη βιβλιοθηκη και θα βγαλω ακρη.Αυτο ομως δεν ειναι αλλοθι για τον καθηγητη.Και στο κατω κατω αφου αποφασειζει να κανει τη δουλεια ας την κανει σωστα(ας ελπισω να το εχει κανει στην επισημη υλη, αν υπαρξει).Ο αλλος ο φοιτητης ομως που δουλευει και τον εχει βολεψει το eclass απο που θα τα μαθει?Ή μηπως ειναι κατακριτεος γιατι "δεν παταει στο μαθημα"?
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by redlabel » Thu Jan 15, 2009 8:15 pm

Τελικά, δεν ήταν δύσκολο να συγκλίνουμε. :)

Δ. Γκρ.

ΥΓ-1. Για το αλαλούμ με τα βιβλία κατά κανόνα δεν φταίνε οι διδάσκοντες, παιδιά!

ΥΓ-2. Από θέση αρχής θα πω ότι κατά τη γνώμη μου πρέπει να παρακολουθείτε τα μαθήματα (είπα "από θέση αρχής" για να μην πιάσουμε την περιπτωσιολογία).
Last edited by redlabel on Thu Jan 15, 2009 8:20 pm, edited 1 time in total.
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Thu Jan 15, 2009 8:18 pm

Το πρωτο βιβλιο ομως δεν το εχω
Και αντε εγω δεν θα κατσω να περιμενω να γινει κανα θαυμα και να μας τη δωσει, θα παω στη βιβλιοθηκη και θα βγαλω ακρη.Αυτο ομως δεν ειναι αλλοθι για τον καθηγητη.Και στο κατω κατω αφου αποφασειζει να κανει τη δουλεια ας την κανει σωστα(ας ελπισω να το εχει κανει στην επισημη υλη, αν υπαρξει).Ο αλλος ο φοιτητης ομως που δουλευει και τον εχει βολεψει το eclass απο που θα τα μαθει?Ή μηπως ειναι κατακριτεος γιατι "δεν παταει στο μαθημα"?
Αυτό είναι εντελώς άλλο θέμα. Μιλάμε για έλλειψη οργάνωσης από πλευράς του καθηγητή πλέον. Και επί τη ευκαιρία, ούτε το πρώτο βιβλίο χρειάζεσαι. Αν σου δώσει ένας καθηγητής 10 bullet points με τα πράγματα που έχει καλύψει στο μάθημα, δεν σου είναι αρκετό για να διαβάσεις; ;)

Stoupeace wrote:Κοίτα, με το παρόν σύστημα οι 100 σελίδες παραπάνω μπορεί να σημαίνουν 1 μέρα λιγότερο διάβασμα για ένα άλλο μάθημα == πιθανό 4.5 στο άλλο μάθημα == μανουρα.

Γενικά, οι 100 σελίδες παραπάνω μόνο καλό κάνουν, όταν όμως θες να αποκτήσεις ενα πτυχιο, αρα πας με τα νερά του Ελληνικου Πανεπιστημίου, μπορούν να γίνουν πολύ βάσανο.
Στο ίδιο πανεπιστήμιο πάμε ρε παιδιά; Αν ο στόχος του καθενός είναι το 5άρι, τότε ναι, το να μην υπάρχει ΑΚΡΙΒΉΣ ύλη δεν βοηθάει. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Αν θέλετε το πτυχίο που θα πάρετε να έχει αξία και να μην είναι ένα χαρτί απλά για το Δημόσιο, τότε ξεφύγετε από την λογική του "διαβάζω ότι μου πει ο καθηγητής" & "διαβάζω μόνο για την εξεταστική" & "διαβάζω για να πιάσω την βάση".

Και γω με τα νερά του Ελληνικού Πανεπιστήμιου πήγα, αλλά δεν μου φάνηκαν ποτέ μανούρα οι 100 έξτρα σελίδες διάβασμα, ούτε οι ατελείωτες ώρες online ψάχνοντας πράγματα περαιτέρω...

Φιλικά :)
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 15, 2009 8:23 pm

Αν σου δώσει ένας καθηγητής 10 bullet points με τα πράγματα που έχει καλύψει στο μάθημα, δεν σου είναι αρκετό για να διαβάσεις; ;)
Για τις διαφανειες του μιλας?Σε παρακαλω, ειπαμε να εχουμε νηφαλιοτητα :lol:
Ας μη μιλησω :roll:
shodanjr_gr
Mbyte level
Mbyte level

Post by shodanjr_gr » Thu Jan 15, 2009 8:23 pm

ultimate_aektzis wrote:
Αν σου δώσει ένας καθηγητής 10 bullet points με τα πράγματα που έχει καλύψει στο μάθημα, δεν σου είναι αρκετό για να διαβάσεις; ;)
10 "έννοιες" που έχει καλύψει θέλω να πω.

Δεν μπορείς να τις "ψάξεις"; Να τις βρεις σε βιβλία/online και να διαβάσεις από εκεί;
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Thu Jan 15, 2009 8:25 pm

Δε γίνεται να "κατηγορείται" κάποιος(έστω Χ) επειδή θέλει «μασημένη τροφή» από τον καθηγητή, τη στιγμή που ο ίδιος ο καθηγητής δίνει μασημένη τροφή στα 2/3 των συμφοιτητών του Χ (του ίδιου έτους!) κι ο Χ θέλει απλά να έχει την ίδια μεταχείριση με τους υπόλοιπους. Το θέμα, συνεπώς, δεν είναι το αν ο καθηγητής πρέπει να δίνει ή όχι μασημένη τροφή, αλλά το: αφού το κάνει σε μια ομάδα φοιτητών γιατί δεν το κάνει και στο σύνολό τους;
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Jan 15, 2009 8:30 pm

shodanjr_gr wrote:
ultimate_aektzis wrote:
10 "έννοιες" που έχει καλύψει θέλω να πω.

Δεν μπορείς να τις "ψάξεις"; Να τις βρεις σε βιβλία/online και να διαβάσεις από εκεί;

Εγω (θα) το κανω.Αλλα (θα) το κανω γιατι εμαθα απο μικρο παιδι να μην εξαρτιεμαι απο τα... κανενος.Ο καθηγητης ομως ειναι αδικαιολογητος.Και για αυτο ρωτησα στο πρωτο μου ποστ(αλλο αν αλλου καταληξαμε) οτι επειδη κατι σχετικο θυμαμαι να λεει ο νομος, αν μπορω να κινηθω καπως(πχ να διαμαρτυρηθουμε ομαδικως στον κ.Μαγειρου).
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Jan 15, 2009 8:33 pm

shodanjr_gr wrote:
Στο ίδιο πανεπιστήμιο πάμε ρε παιδιά; Αν ο στόχος του καθενός είναι το 5άρι, τότε ναι, το να μην υπάρχει ΑΚΡΙΒΉΣ ύλη δεν βοηθάει. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Αν θέλετε το πτυχίο που θα πάρετε να έχει αξία και να μην είναι ένα χαρτί απλά για το Δημόσιο, τότε ξεφύγετε από την λογική του "διαβάζω ότι μου πει ο καθηγητής" & "διαβάζω μόνο για την εξεταστική" & "διαβάζω για να πιάσω την βάση".

Και γω με τα νερά του Ελληνικού Πανεπιστήμιου πήγα, αλλά δεν μου φάνηκαν ποτέ μανούρα οι 100 έξτρα σελίδες διάβασμα, ούτε οι ατελείωτες ώρες online ψάχνοντας πράγματα περαιτέρω...

Φιλικά :)
Oχι, με παρεξήγησες.
Οταν το 5 γίνει στόχος, τότε έχει χαθεί το παιχνίδι.
Αλλα για την Οικονομία του Α εξαμήνου ας πούμε, δεν περιμένω κάτι παραπάνω γιατί δεν μου αρέσει και δεν με ενδιαφέρει τόσο όσο η Java ή η Επιστήμη ας πούμε! Καταλαβες? Αμα η κ.Δημέλη (οικονομια) δεν δώσει ακριβή ύλη και μου φάει ώρα διαβάσματος απο java?

Τεσπά, γενικά συμφωνούμε στο θέμα της προσωπικής ενασχόλησης, απλά λέω ότι κάποια μαθήματα έχουν μια έξτρα βαρύτητα και νομίζω ότι θέλουν μια παραπάνω προσοχή.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”