Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school
Re: Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας

Post by stoupeace » Fri May 21, 2010 2:12 pm

enum21 wrote:Έχει πάει ή είναι κανείς στη σχολή για να μας πει αν όντως έγιναν οι συνήθεις καταστροφές?
ριγμένα και σπασμένα ταμπλώ άλλων παρατάξεων, όντως ο πρώτος όροφος δεριγνύ δεν έχει καμία αφίσα, η ΔΑΠ δεν υπάρχει πουθενά στο υπόγειο, και λίγα σπασμένα τραπέζια, σκισμένα παραβάν απο δω κι απο κει. Για αμφιθέατρα δεν είδα, αλλα δε νομίζω να εγινε και τίποτα άλλο απο αυτα που είπα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by proskopos » Fri May 21, 2010 3:24 pm

Δεν είδα κατι κατεστραμένο σε αμφιθέατρο... Για τα υπόλοιπα τα λένε σωστά από πάνω...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri May 21, 2010 3:30 pm

proskopos wrote:Δεν είδα κατι κατεστραμένο σε αμφιθέατρο... Για τα υπόλοιπα τα λένε σωστά από πάνω...
εγω ακουσα οτι το Α ειχε καποιες καταστροφες. :smt017
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by Vag_plir » Fri May 21, 2010 9:02 pm

chriskin wrote: γιατι αλλαζεις Ολα οσα ειπα
ανοιχτα ειναι και εδω , γιατι δεν λες; (!) το να προτινεις δημοσια συζητηση που ξερεις πως δεν θα γινει δεν ειναι κατι εξυπνο
δεν ειπα οτι μπορεις να με πεισεις κατ'ιδιαν, ειπα οτι το πιστευεις εσυ. γιατι αλλαζεις παλι αυτα που λεω;
---
για την πασπ εχω διαφορετικη αποψη απο εσενα. οπως ειπα παραπανω : δεν ειναι ολοι οσοι δεν εχουν ιδια αποψη με εσενα κολλημενοι. απλα εχουν διαφορετικη αποψη. οπως ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο εκει εξω...
αμα απαντησεις σε παρακαλω να απαντησεις με επιχειρηματα και οχι με μαγκιες του τυπου "ειμαι μεγαλυτερος" .
αμα δεν εχεις επιχειρηματα να απαντησεις, αφησε το. δεν ειναι εδω μερος για flamewars και δεν εχω καμια διαθεση να κατσω να παιζω με τα κομπλεξ του καθενος.σε παραφραση του γνωστου "συνθηματος" : "ωριμα επιχειρηματα or gtfo" :)
Ρε φίλε νιώθεις? Προφανώς όταν λέω "δημόσια συζήτηση" εννοώ το φόρουμ, σιγά μην διοργανώσουμε και ημερίδα... Και το ότι είμαι μεγαλύτερος δεν είναι μαγκιά, επιχείρημα είναι γιατί έχω δει και γενικές συνελεύσεις χωρίς φοιτητική ταυτότητα που ερχόταν κάθε άσχετος από νομική και πολυτεχνείο και ψήφιζε. Όπως και έχω δει και μεγάλες γενικές συνελεύσεις ενώ εσύ νομίζεις ότι το μάζεμα "κουκιών" που διοργανώνουν τακτικά κάποιες παρατάξεις είναι συνέλευση ενώ στην πραγματικότητα είναι εκφυλισμός της έννοιας συνέλευση, του διοικητικού συλλόγου και των αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών που έχουν κερδηθεί με χρόνια αγώνων. Επίσης δεν μου είπες, είσαι κατά της λευκής ψήφου και της ύπαρξης δικαστικού αντιπροσώπου;
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri May 21, 2010 10:00 pm

Vag_plir wrote:
chriskin wrote: γιατι αλλαζεις Ολα οσα ειπα
ανοιχτα ειναι και εδω , γιατι δεν λες; (!) το να προτινεις δημοσια συζητηση που ξερεις πως δεν θα γινει δεν ειναι κατι εξυπνο
δεν ειπα οτι μπορεις να με πεισεις κατ'ιδιαν, ειπα οτι το πιστευεις εσυ. γιατι αλλαζεις παλι αυτα που λεω;
---
για την πασπ εχω διαφορετικη αποψη απο εσενα. οπως ειπα παραπανω : δεν ειναι ολοι οσοι δεν εχουν ιδια αποψη με εσενα κολλημενοι. απλα εχουν διαφορετικη αποψη. οπως ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο εκει εξω...
αμα απαντησεις σε παρακαλω να απαντησεις με επιχειρηματα και οχι με μαγκιες του τυπου "ειμαι μεγαλυτερος" .
αμα δεν εχεις επιχειρηματα να απαντησεις, αφησε το. δεν ειναι εδω μερος για flamewars και δεν εχω καμια διαθεση να κατσω να παιζω με τα κομπλεξ του καθενος.σε παραφραση του γνωστου "συνθηματος" : "ωριμα επιχειρηματα or gtfo" :)
Ρε φίλε νιώθεις? Προφανώς όταν λέω "δημόσια συζήτηση" εννοώ το φόρουμ, σιγά μην διοργανώσουμε και ημερίδα... Και το ότι είμαι μεγαλύτερος δεν είναι μαγκιά, επιχείρημα είναι γιατί έχω δει και γενικές συνελεύσεις χωρίς φοιτητική ταυτότητα που ερχόταν κάθε άσχετος από νομική και πολυτεχνείο και ψήφιζε. Όπως και έχω δει και μεγάλες γενικές συνελεύσεις ενώ εσύ νομίζεις ότι το μάζεμα "κουκιών" που διοργανώνουν τακτικά κάποιες παρατάξεις είναι συνέλευση ενώ στην πραγματικότητα είναι εκφυλισμός της έννοιας συνέλευση, του διοικητικού συλλόγου και των αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών που έχουν κερδηθεί με χρόνια αγώνων. Επίσης δεν μου είπες, είσαι κατά της λευκής ψήφου και της ύπαρξης δικαστικού αντιπροσώπου;

(αμα εννοεις εδω, Απαντησε σε αυτα που ειπα. μην τα αγνοεις απλα αλλαζοντας το θεμα
λες αμα "νιωθω" αλλα δειχνεις πως δεν νιωθεις καθολου - αμα θες να τα πεις δημοσια ΠΕΣ τα. μην τα αποφευγεις (!)
επισης σε παρακαλω να σταματησεις τις προσωπικες επιθεσεις, δεν εχουν χωρο εδω μεσα.)

επειδη ξερω που το πας με το τελευταιο για το λευκο και τον αντιπροσωπο:
οχι , δεν ειμαι κατα. ξερω πολυ καλα ομως πως φετος θα μπορουσε να υπαρχει τουλαχιστον το παραβαν. (δεν μπορει να λεει μια παραταξη "οχι" για ενας-θεος-ξερει ποσο καιρο και μετα να περιμενει να τρεξουν οι αλλοι να τους βοηθησουν οταν προτινουν να μπουν και τα τρια : ειδικα μιας και ολοι ξερουμε οτι η προταση της πασπ εγινε μονο για να μπορει να λεει μετα στα αμφιθεατρα "εμεις το προτιναμε". κατι που φανηκε αφου δεν την ηθελαν πραγματικα, οταν πηγαν να μπουν τα παραβαν με προταση αλλου - οποτε και δυσκολα θα το ελεγαν για δικο τους μετα - φερθηκαν με γνωστη μαφιοζικη λογικη και τα εβγαλαν με τη βια)

και λιγο εκτος θεματος : ο λογος που μαζευεται λιγος κοσμος στις συνελευσεις κατα τη διαρκεια της χρονιας Μηπως ειναι το οτι η πασπ δεν παταει; ειναι παραλογο να λεμε οτι η πασπ δεν παταει επειδη δεν μαζευεται κοσμος - ειναι ο κοσμος που δεν μαζευεται επειδη δεν παταει η πασπ ( αμα ερχοταν η πασπ - αρα και γινοταν η συνελευση - θα ερχοταν σιγουρα και η πκς που αποφευγει αυτες τις συνελευσεις ως μη παραγωγικες)
αρα μην κατηγορεις της αλλες παραταξεις για εκφυλισμο της εννοιας "συνελευση" οταν αυτος που πραγματικα φταιει δεν ειναι αυτες.
ως εκτος θεματος (αναγκαστικη απαντηση στο δικο σου ομως, καλο ειναι να το αφησεις αυτο το μερος και να απαντησεις, για μια φορα, στο κανονικο θεμα. στο γιατι εκανε την επιθεση η πασπ δηλαδη)
Last edited by chriskin on Fri May 21, 2010 10:03 pm, edited 1 time in total.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Fri May 21, 2010 10:02 pm

μήπως το έχετε πάρει μονότερμα ;
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri May 21, 2010 10:04 pm

The Punisher wrote:μήπως το έχετε πάρει μονότερμα ;

δεν πρεπει να απαντησουν γιατι εδωσαν αυτα τα "μαθηματα δημοκρατιας";
συγγνωμη αμα στελνω συνεχεια αλλα αρνουνται να απαντησουν γιατι εκαναν την επιθεση (!)

(εκτος αμα δεν εννοεις αυτο, που τοτε δεν καταλαβαινω τι εννοεις :))
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Fri May 21, 2010 10:41 pm

Καταρχήν να πω ότι δεν μπορείς να κατηγορείς την ΠΑΣΠ για το ότι δεν έρχεται ο κόσμος στις συνελεύσεις που καλείτε οι αριστεροί. Ο κόσμος δεν έρχεται γιατί προφανώς σας έχει γραμμένους. Η ΠΑΣΠ από που και ως που είναι υποχρεωμένη κάθε φορά που καλούν οι αρενα/εαακ συνέλευση να πάει; Παράταξη είναι ότι θέλει κάνει. Σας λένε το εξής απλό και έχουν δίκιο, αν θέλετε συνέλευση καλέστε την και αν έχει απαρτία πρήξτε τους τα αυτιά για 10 ώρες λέγοντας όλοι τα ίδια, αν δεν έχει αυτό σημαίνει ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ πάει και τελείωσε. Μπορείς να κατηγορήσεις την ΠΑΣΠ για έλλειψη αγωνιστικότητας (σύμφωνα με τα δικά σου μέτρα) αλλά όχι γιατί σας γράφουν οι φοιτητές. Κοινώς για άλλη μια φορά δεν κοιτάτε την καμπούρα σας και φταίνε όλοι εκτός από τους μικρούς Λένιν της ΑΣΟΕΕ :lol:

Στο θέμα μας.
Δεν είχα κάτσει και πολύ να ασχοληθώ με το παρασκήνιο και πολλά μηνύματα τα πέρασα στο έτι, αλλά βλέποντας τα τελευταία posts κατάλαβα τι παίχτηκε στο μάθημα/πανηγύρι Δημοκρατίας 2010.
Οι αριστεροί λένε εδώ και χρόνια παραβάν. Βασικά η ΑΡΕΝΑ το λέει πιο πολύ και τα φέρνει και κάθε χρόνο, οι άλλοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ τόσο όσο αυτοί. Φέτος αποφάσισαν να πιέσουν πιο πολύ την ΠΑΣΠ να το δεχτεί. Η ΔΑΠ που είναι διαλυμένη λόγω εσωκομματικών και τις είχε που τις είχε γραμμένες τις φετινές εκλογές δεν πολυασχολήθηκε (τελικά στήριξε με την ψήφο της τους αριστερούς για το παραβάν;). Παρένθεση, η πασπάρα της ΑΣΟΕΕ έχει μαζέψει αρκετά ικανά στελέχη που είναι μανούλες στον πολιτικαντισμό και να μου το θυμηθείτε στο μέλλον θα μας απασχολήσουν..., άλλωστε το κεφάλι της ΠΑΣΠ ΑΕΙ είναι από την ΑΣΟΕΕ. Κλείνει η παρένθεση. Η ΠΑΣΠ λοιπόν που δεν ήθελε το παραβάν για ευνόητους λόγους, χρησιμοποίησε την αρχαία σοφή τακτική του "την βγαίνω από τα αριστερά", άλλοι την λένε και αριστερισμό. Βάζουν λοιπόν στο παιχνίδι άλλα δύο ακόμα πιο "αγωνιστικά" αιτήματα, της λευκής ψήφου και του δικαστικού αντιπροσώπου. Αυτό το έκανε γιατί ήξερε πως αφενός οι αριστεροί δεν έχουν κάποια συμφωνία έτοιμη μεταξύ τους για τέτοια θέματα όπως έχουν για το παραβάν οπότε θα ψιλοβραχυκυκλώσουν και αφετέρου γιατί ήξερε πως οι αριστεροί δεν θα το ψήφιζαν ποτέ. Αυτό γιατί μετά δεν θα μπορούσαν να φορέσουν τις αγωνιστικές δάφνες αυτοί αλλά οι πασόκοι που θα έβγαινα και θα έλεγαν ότι φέτος καταφέραμε εμείς για εσάς αγαπητοί μας πελάτες εεεε φοιτητές ήθελα να πω και παραβάν και λευκό και δικαστικό όλα σε ένα πακέτο και μάλιστα ενώ οι υπόλοιποι δεν τα ήθελαν και ζητούσαν μόνο παραβάν!

Μπράβο λοιπόν στους πασόκους που την δουλειά τους την κάνουν σωστά και ξυδάκι στους αριστερούς που αν θέλουν να δουν άσπρη μέρα για τα δικά τους τα κόμματα πρέπει να μάθουν να παίζουν το παιχνίδι αλλιώς μια ζωή στην "σφαλιάρα" θα τους έχουν.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri May 21, 2010 10:49 pm

θελεις να πεις πως ο μονος τροπος να μεγαλωσει μια παραταξη ειναι η διαφθορα; :smt017
γιατι "το παιχνιδι" που λες ειναι παιχνιδι διαφθορας.

(στο γιατι το εκαναν οι πασπιτες πανω κατω το πετυχες, αν και ο τονος σου ειναι καπως περιεργος)
(στην πρωτη παραγραφο δεν θα απαντησω, ειναι και εκτος θεματος και δεν υπαρχει πιθανοτητα να καταληξουμε σε συμφωνια)
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Fri May 21, 2010 10:56 pm

διαφθορά είναι πχ να τα παίρνεις από την siemens δεν είναι οι πολιτικές συμφωνίες που μάλιστα είναι φανερές όπως στο ΔΣ αυτό.

και ναι όποιος μπει στο χορό πρέπει να χορέψει, κοινώς αν προσπαθήσεις μέσω του ΔΣ, που εκτός τον άλλων έχει κάποιους κανόνες δεν είναι μάζωξη για μπύρες, και όχι μέσω κάποιας μαζικής διαδικασίας ή άλλης οδού να πιέσεις την ΠΑΣΠ να δεχτεί ένα αίτημα σου τότε ξέρεις ότι αν δεν είσαι καλός σε αυτό το παιχνίδι που μπήκες στο τέλος θα βγεις και κερατάς και δαρμένος από τον καλό παίχτη πασόκο. ε και αυτό έγινε και τώρα.
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Fri May 21, 2010 11:56 pm

Ρε chriskin μπορείς να μου πεις γιατί θεωρείς ότι η ΠΑΣΠ δεν θέλει παραβάν;
Η ΠΑΣΠ όλα αυτα τα ζητάει χρόνια τώρα απλά δεν τα κάνει μεσανατολικό και λόγο ύπαρξης όπως η ΑΡΕΝΑ γιατί πολύ απλά δεν είναι. Δεν ξέρω αν ψήφισες αλλά αν το έκανες θα είδες ότι μπορείς πολύ εύκολα να μην φανερώσεις τι ψήφισες και χωρίς παραβάν. Τεσπά στο προκείμενο, τα παραβάν:
1) μπήκαν παράνομα (όλες οι αποφάσεις για τις εκλογές πρέπει να παίρνονται ομόφωνα)
2) υπήρχαν σαφείς υπόνοιες ότι η ΔΑΠ τα ήθελε για να σαμποτάρει μία διαδικασία που ήξερε ότι θα καταποντιζόταν

Επίσης θέλω να μου απαντήσεις κάτι. Αφού η ΑΡΕΝΑ συμφωνεί και με το λευκό και με τον δικαστικό αντιπρόσωπο γιατί δεν υπόγραψε την πρόταση της ΠΑΣΠ αλλά υπόγραψε της ΔΑΠ που έλεγε μόνο για παραβάν; Πως το βρίσκεις εσύ αυτό;
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat May 22, 2010 12:02 am

Vag_plir wrote:Ρε chriskin μπορείς να μου πεις γιατί θεωρείς ότι η ΠΑΣΠ δεν θέλει παραβάν;
Η ΠΑΣΠ όλα αυτα τα ζητάει χρόνια τώρα απλά δεν τα κάνει μεσανατολικό και λόγο ύπαρξης όπως η ΑΡΕΝΑ γιατί πολύ απλά δεν είναι. Δεν ξέρω αν ψήφισες αλλά αν το έκανες θα είδες ότι μπορείς πολύ εύκολα να μην φανερώσεις τι ψήφισες και χωρίς παραβάν. Τεσπά στο προκείμενο, τα παραβάν:
1) μπήκαν παράνομα (όλες οι αποφάσεις για τις εκλογές πρέπει να παίρνονται ομόφωνα)
2) υπήρχαν σαφείς υπόνοιες ότι η ΔΑΠ τα ήθελε για να σαμποτάρει μία διαδικασία που ήξερε ότι θα καταποντιζόταν

Επίσης θέλω να μου απαντήσεις κάτι. Αφού η ΑΡΕΝΑ συμφωνεί και με το λευκό και με τον δικαστικό αντιπρόσωπο γιατί δεν υπόγραψε την πρόταση της ΠΑΣΠ αλλά υπόγραψε της ΔΑΠ που έλεγε μόνο για παραβάν; Πως το βρίσκεις εσύ αυτό;
για το γιατι πιστευω οτι η πασπ δεν τα θελει, απαντησα ηδη. διαβασε παραπανω
για το γιατι πιστευω οτι δεν εγινε η επιθεση για το λογο που λες , απαντησα επισης , διαβασε παραπανω
για το λογο που πιστευω πως ηταν λογικο και σωστο να αρνηθει η αρενα , οπως και καθε αλλη παραταξη, με την ψευδοπροταση της πασπ, απαντησα επισης παραπανω, Διαβασε παραπανω

η δεν ασχολεισαι να διαβασεις τι λεω, η δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω, η ρωτας τα ιδια απλα για να προκαλεσεις εντυπωσεις.
κανενα απο αυτα δεν σε κολακευει νομιζω.

προφανως και πηγα να ψηφισω, και προφανως ειχα μια πασπιτισα πανω απο το κεφαλι μου να με ενοχλει - κατι που θα ειχα αποφυγει με τα παραβαν :)
η ιδια που με ενοχλει ολη τη χρονια προσπαθωντας να με πεισει οτι η πασπ ειναι μια ανεξαρτητη αγωνιστικη αριστερη οργανωση
------------

τωρα στο θεμα μας : υπηρχαν υπονοιες οτι η δαπ θα χρησιμοποιουσε τα παραβαν για να σαμποταρει τη διαδικασια; ΠΩΣ; σοβαρα τωρα, πως μπορει να σαμποταρει κανεις κατι τετοιο μεσω των παραβαν;
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sat May 22, 2010 12:07 am

chriskin wrote:
Vag_plir wrote:Ρε chriskin μπορείς να μου πεις γιατί θεωρείς ότι η ΠΑΣΠ δεν θέλει παραβάν;

για το γιατι πιστευω οτι η πασπ δεν τα θελει, απαντησα ηδη. διαβασε παραπανω
για το γιατι πιστευω οτι δεν εγινε η επιθεση για το λογο που λες , απαντησα επισης , διαβασε παραπανω
για το λογο που πιστευω πως ηταν λογικο και σωστο να αρνηθει η αρενα , οπως και καθε αλλη παραταξη, με την ψευδοπροταση της πασπ, απαντησα επισης παραπανω, Διαβασε παραπανω

η δεν ασχολεισαι να διαβασεις τι λεω, η δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω, η ρωτας τα ιδια απλα για να προκαλεσεις εντυπωσεις.
κανενα απο αυτα δεν σε κολακευει νομιζω.

προφανως και πηγα να ψηφισω, και προφανως ειχα μια πασπιτισα πανω απο το κεφαλι μου να με ενοχλει - κατι που θα ειχα αποφυγει με τα παραβαν :)
η ιδια που με ενοχλει ολη τη χρονια προσπαθωντας να με πεισει οτι η πασπ ειναι μια ανεξαρτητη αγωνιστικη αριστερη οργανωση
------------

τωρα στο θεμα μας : υπηρχαν υπονοιες οτι η δαπ θα χρησιμοποιουσε τα παραβαν για να σαμποταρει τη διαδικασια; ΠΩΣ; σοβαρα τωρα, πως μπορει να σαμποταρει κανεις κατι τετοιο μεσω των παραβαν;
Ρε chriskin δεν σε καταλαβαίνω. Δεν είχες ακούσει για τη φήμη που είχε βγει ότι η ΔΑΠ απειλεί να χρησιμοποιήσει τα παραβάν για δοκιμαστήρια????
Ντροπή σου.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat May 22, 2010 12:17 am

necrofear_13 wrote:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="chriskin"] για το γιατι πιστευω οτι η πασπ δεν τα θελει, απαντησα ηδη. διαβασε παραπανω για το γιατι πιστευω οτι δεν εγινε η επιθεση για το λογο που λες , απαντησα επισης , διαβασε παραπανω για το λογο που πιστευω πως ηταν λογικο και σωστο να αρνηθει η αρενα , οπως και καθε αλλη παραταξη, με την ψευδοπροταση της πασπ, απαντησα επισης παραπανω, Διαβασε παραπανω η δεν ασχολεισαι να διαβασεις τι λεω, η δεν μπορεις να καταλαβεις τι λεω, η ρωτας τα ιδια απλα για να προκαλεσεις εντυπωσεις. κανενα απο αυτα δεν σε κολακευει νομιζω. προφανως και πηγα να ψηφισω, και προφανως ειχα μια πασπιτισα πανω απο το κεφαλι μου να με ενοχλει - κατι που θα ειχα αποφυγει με τα παραβαν :) η ιδια που με ενοχλει ολη τη χρονια προσπαθωντας να με πεισει οτι η πασπ ειναι μια ανεξαρτητη αγωνιστικη αριστερη οργανωση ------------ τωρα στο θεμα μας : υπηρχαν υπονοιες οτι η δαπ θα χρησιμοποιουσε τα παραβαν για να σαμποταρει τη διαδικασια; ΠΩΣ; σοβαρα τωρα, πως μπορει να σαμποταρει κανεις κατι τετοιο μεσω των παραβαν;

Ρε chriskin δεν σε καταλαβαίνω. Δεν είχες ακούσει για τη φήμη που είχε βγει ότι η ΔΑΠ απειλεί να χρησιμοποιήσει τα παραβάν για δοκιμαστήρια????
Ντροπή σου.[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Sat May 22, 2010 12:23 am

λουκετάκι οσμίζομαι... :roll:

Vag_plir, έστω ότι πιστεύω ότι η ΠΑΣΠ θέλει πραγματικά τα παραβάν, έστω ότι δεν πάρθηκε ομόφωνα απόφαση για αυτά.

1) Για να πήγε 6/11 υπέρ παραβάν, και να τα βγάλατε υποστηρίζοντας ότι δεν πήγε ομόφωνα, σημαίνει ότι δεν ψηφίσατε υπέρ στην ΔΣ (αν τα είχατε υπερψηφίσει σιγά μην τα βγάζατε). Άρα από τη μια θες τα παραβάν και κατεβάζεις πρόταση, από την άλλη δεν τα υπερψηφίζεις... Φάσκεις και αντιφάσκεις. . .

2)Ας υποθέσουμε ότι δεν ισχύει τίποτα και απλά η ΠΑΣΠ θέλει τα παραβάν, αλλά τα βγάζει γιατί δεν βγήκε ομώφωνα η πρόταση. Εσείς δεν τα βγάλατε. Τα σκίσατε, τα σπάσατε, τα πετάξατε από το παράθυρο κλπ. Χάνεις το δίκιο σου με τέτοια κίνηση. Καταρχάς τα παραβάν τα έφερε η ΑΡΕΝΑ, δεν είναι δικά σου να τα σπάς. Δεύτερον πραγματοποιείς βίαιες πράξεις, ενώ όλη την χρονιά καταδικάζεις την βία. Ακόμα και το τρομερό "πράσινο πανεπιστήμιο και καθάρό" προδίδεις σκορπίζοντας σκουπίδια παραβάν στη σχολή. :lol:

Αν παρόλα αυτά που σου λέω συνεχίζεις να απαντάς, τότε απλά δεν έχω κάτι άλλο να πω. ;) Θα έχεις μιλήσει εσύ αντί για μένα.

υ.γ. Μια απόφαση θέλει νομίζω πλειοψηφία και όχι ομοφωνία για να ισχύσει. Χμμ κάποιος έλεγε παραπάνω ότι τι να το κάνουμε το ΦΟΣ στην ΑΣΟΕΕ . . . :roll:
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat May 22, 2010 12:27 am

nickpro wrote: υ.γ. Μια απόφαση θέλει νομίζω πλειοψηφία και όχι ομοφωνία για να ισχύσει. Χμμ κάποιος έλεγε παραπάνω ότι τι να το κάνουμε το ΦΟΣ στην ΑΣΟΕΕ . . . :roll:
όχι πάντα.
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat May 22, 2010 12:30 am

Λοιπόν, επειδή και εγώ μυρίζομαι λουκετάκι θέλω να προλάβω με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι (από καθαρή περιέργεια, χωρίς καμιά διάθεση για flame) που το έχω απορία εδώ και χρόνια, αν δεν σας πειράζει (και ελπίζω κάποιος να μπεί στο κόπο να αποκριθεί).

Έστω οτί τα παραβάν είναι παράνομα (προσοχή: δεν στέκομαι στο αν είναι).Γιατί έπρεπε να διαλυθούν;
Υπάρχει σοβαρός λόγος που δεν λύνεται η οιαδήποτε διαφωνία με άλλον τρόπο;
Last edited by AnINffected on Sat May 22, 2010 12:31 am, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sat May 22, 2010 12:30 am

Μια πρώταση χρειάζεται να έχει 'βάρος' η γνώμη σου και να σε ακολουθούν 100-200 άτομα ώστε να την επιβάλλεις. Τουλάχιστον στην ελλάδα και το πανεπιστήμιο συγκεκριμένα.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Sat May 22, 2010 12:39 am

σου είπα να συζητήσουμε όχι να διαβάσω 7 σελίδες κείμενο, αν θες απάντα αλλιώς δεν θα κάτσω να σκάσω. Και αν κάποιος κάθεται 2 ώρες μέσα στο παραβάν προφανώς κολλάει την διαδικασία... Όσο για το αν ήταν κάποια ΠΑΣΠίτισσα πάνω από το κεφάλι σου έχω να πω πως λες ΨΈΜΑΤΑ αφού ήμουν όλη την ώρα γραμματεία και όλες οι ΠΑΣΠίτισσες μπήκαν και ψήφισαν μαζί το απόγευμα που υπήρχαν παραβάν και στην ουρά περίμεναν χαμηλά στο αμφιθέατρο(ήμουν στους καταλόγους όλη μέρα και το θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση που μπήκαν όλες μαζί).
Πάντως παραβάν μετά τις 2 υπήρχαν και δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα κατά της ΠΑΣΠ όπως υπαινίσσεστε. Μία απόφαση για τις ΕΚΛΟΓΕΣ θέλει 11/11 και η ΠΑΣΠ είχε δική της (παραβάν + λευκό+ δικ. αντιπρόσωπο) γι αυτό και η συγκεκριμένη είχε 6/11 (η ΠΑΣΠ έχει 5 έδρες).

edit: Το σκίσιμο (και όχι ολοσχερής καταστροφή όπως λέει κάποιος) των παραβάν έγινε όταν είχαν τελειώσει τα περιθώρια διαπραγματεύσεων και ξεκινούσε η διαδικασία. Ήταν μία ΛΑΘΟΣ ενέργεια που έγινε ΕΝ ΘΕΡΜΩ αλλά δεν ήταν πιο αντιδημοκρατική από την αυθαίρετη τοποθέτηση τους.

edit2: γιατί μόνο εγώ έχω το θάρρος της γνώμης μου και λέω ότι είμαι ΠΑΣΠίτης;
Last edited by Vag_plir on Sat May 22, 2010 12:45 am, edited 1 time in total.
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sat May 22, 2010 12:45 am

χαχαχαχχααχχα οι πασόκες δηλαδή μπήκαν το απόγευμα, ψήφισαν και εξαφανίστηκαν. ούτε πριν ούτε μετά ήταν στην σχολή.

το επιχείρημα θα μπει κάποιος και θα κάτσει ώρα είναι τέρμα γελοίο και γίνεσαι ρεζίλι.

ρε πασόκοι αν διαβάζετε, στείλτε κάποιον άλλον που να το έχει, με τον aguero και τον vag δεν γίνεται δουλειά!
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Sat May 22, 2010 12:48 am

όλη την υπόλοιπη μέρα έκαναν διαδικασία ΕΞΩ από το αμφιθέατρο που γίνεται ψηφοφορία μέσα μπαίνει μόνο όποιος θέλει να ψηφίσει. Έχεις κάνει εκλογές ποτέ; Αν έχεις κάνει θα δεις ότι το επιχείρημα ειδικά για τις φοιτητικές εκλογές της ΑΣΟΕΕ δεν είναι γελοίο
Last edited by Vag_plir on Sat May 22, 2010 12:49 am, edited 1 time in total.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat May 22, 2010 12:48 am

Vag_plir wrote:σου είπα να συζητήσουμε όχι να διαβάσω 7 σελίδες κείμενο, αν θες απάντα αλλιώς δεν θα κάτσω να σκάσω. Και αν κάποιος κάθεται 2 ώρες μέσα στο παραβάν προφανώς κολλάει την διαδικασία... Όσο για το αν ήταν κάποια ΠΑΣΠίτισσα πάνω από το κεφάλι σου έχω να πω πως λες ΨΈΜΑΤΑ αφού ήμουν όλη την ώρα γραμματεία και όλες οι ΠΑΣΠίτισσες μπήκαν και ψήφισαν μαζί το απόγευμα που υπήρχαν παραβάν και στην ουρά περίμεναν χαμηλά στο αμφιθέατρο(ήμουν στους καταλόγους όλη μέρα και το θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση που μπήκαν όλες μαζί). Πάντως παραβάν μετά τις 2 υπήρχαν και δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα κατά της ΠΑΣΠ όπως υπαινίσσεστε. Μία απόφαση για τις ΕΚΛΟΓΕΣ θέλει 11/11 και η ΠΑΣΠ είχε δική της (παραβάν + λευκό+ δικ. αντιπρόσωπο) γι αυτό και η συγκεκριμένη είχε 6/11 (η ΠΑΣΠ έχει 5 έδρες).

με κοροιδευεις τωρα;
οτι εγραψα το εγραψα σε απαντηση σε σενα
αμα δεν διαβαζεις τις απαντησεις μου πως καθεσαι να μου την μπαινεις κιολας;
Ας σοβαρευτουμε λιγακι εδω μεσα!!!

οσο για το αμα λεω ψεματα, δεν θα κατσω να το ακουσω αυτο απο εσενα. οταν ο ψευτης λεει τον ειλικρινη ψευτη, κατι παει στραβα. που θα μου πεις εμενα ποιος ηταν πανω απο το κεφαλι μου στις εκλογες λες και δεν ξερω.
Ας σοβαρευτουμε λιγακι και παλι.

για τα παραβαν μετα τις 2 : πηγα μετα τις 2 . υπηρχε ενα μονο και χαλασμενο ενω θεσεις για παραβαν υπηρχαν 4 (μεταλα εννοω)
Μην κοροιδευομαστε τελειως.

---------

giak, δεν θα το περιμενα οτι θα το πω αυτο αλλα "+++++++"

βασικα με τον aguero κατι πιανουν μια στο τοσο. ενας αλλος με καταληξη _plir στο ονομα του ηταν αξιολογος ομιλητης, που χαθηκε;
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”