Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
debbie
Gbyte level
Gbyte level

Post by debbie » Tue Feb 20, 2007 8:59 pm

Μόλις είδα τις photo... :roll: :???: :-( :shock: :shock: :shock:
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by PASCAL » Tue Feb 20, 2007 9:54 pm

Πέρα από τις προθέσεις των παρατάξεων και των ανένταχτων φοιτητών έχει κανείς καμιά ιδέα για τις προθέσεις της συγκλήτου πάνω στην εξεταστική και το εξάμηνο;
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Tue Feb 20, 2007 10:31 pm

Δυστυχώς, όλες οι παραπάνω φωτογραφίες (και πολλά άλλα που διαπίστωσα σε μια βόλτα μου σήμερα) αποδεικνύουν την "περιβόητη" περιφρούρηση της κατάληψης... Να ήταν κάτι καλαίσθητο, τουλάχιστον ένα γκράφιτι με ωραίο θέμα, να πω πως ένας τοίχος απέκτησε μια άλλη μορφή... Αλλά να παίρνεις καποιος ένα σπρέι και να γράφει το μακρύ και το κοντό του, ΕΛΕΟΣ!!!!

Κουλα σ’αγαπάω, μ’ακούς;;;;;;; :lol: :lol: :lol:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Tue Feb 20, 2007 11:14 pm

TaRaNTuLa wrote: Κουλα σ’αγαπάω, μ’ακούς;;;;;;; :lol: :lol: :lol:
Πολύ κω**παιδο ο Κυριάκος!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Wed Feb 21, 2007 12:35 am

τον τίτλο κοιτάμε και συνεχίζουμε On topic
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
tara
byte level
byte level

Post by tara » Wed Feb 21, 2007 4:33 am

αραχτε ρε παιδια,θα τον σβησουν τον τοιχο δεν ειναι και τοσο σημαντικο ζητημα.
Proxenos γιατι αναφερεσαι γενικα στους φοιτητες και λες οτι τα εχουν ολοι ολα ετοιμα και δεν δουλευουν.Απο αυτα που γραφεις νομιζω οτι οποιος τα διαβαζει βγαζει το συμπερασμα οτι ολοι οι υπολοιποι φοιτητες εκτος απο εσενα ειναι τεμπεληδες και ρεμαλια.Το οτι εσυ τελειωσες τη σχολη σου στα 4 χρονια ειναι δικο σου θεμα και δεν αφορα εμενα που το διαβαζω και ακομα δεν μπορεις να μου λες να σε παρω σαν παραδειγμα και επειδη εσυ τελειωσες στα 4 χρονια πρεπει να τελειωσω και εγω.Τελος αν εσυ θελεις να δουλευεις σαν ρομποτ μπορεις να το κανεις,αλλα δεν ειναι αυτη η λυση στο προβλημα της παιδειας.
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Wed Feb 21, 2007 11:07 am

tara wrote:αραχτε ρε παιδια,θα τον σβησουν τον τοιχο δεν ειναι και τοσο σημαντικο ζητημα.
Proxenos γιατι αναφερεσαι γενικα στους φοιτητες και λες οτι τα εχουν ολοι ολα ετοιμα και δεν δουλευουν.Απο αυτα που γραφεις νομιζω οτι οποιος τα διαβαζει βγαζει το συμπερασμα οτι ολοι οι υπολοιποι φοιτητες εκτος απο εσενα ειναι τεμπεληδες και ρεμαλια.Το οτι εσυ τελειωσες τη σχολη σου στα 4 χρονια ειναι δικο σου θεμα και δεν αφορα εμενα που το διαβαζω και ακομα δεν μπορεις να μου λες να σε παρω σαν παραδειγμα και επειδη εσυ τελειωσες στα 4 χρονια πρεπει να τελειωσω και εγω.Τελος αν εσυ θελεις να δουλευεις σαν ρομποτ μπορεις να το κανεις,αλλα δεν ειναι αυτη η λυση στο προβλημα της παιδειας.
Λυπάμαι που αναγνώρισες και τον εαυτό σου στα λεγόμενά μου, δυστυχώς εγώ δεν αναγνώρισα τον δικό μου στα δικά σου... Και δε ζήτησα από κανέναν να με πάρει σαν παράδειγμα (μη βγάζεις συμπεράσματα από πράγματα που δεν γράφω), λίγη τσίπα ζήτησα. Γιατί πολλοί κάθονται μια ζωή φοιτητές και το χαίρονται κιόλας... Έχω άδικο μήπως σε αυτά που γράφω; Και μη μου πεις ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις, γιατί ως γνωστόν οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Wed Feb 21, 2007 11:12 am

Sorry που διακόπτω, αλλά κάτι άκουσα για συνέλευση την Παρασκευή.
Μπορεί να το διασταυρώσει κάποιος;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
smoky
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by smoky » Wed Feb 21, 2007 11:45 am

Αφού χθες αποφασίστηκε συνέλευση την άλλη εβδομάδα...
tara
byte level
byte level

Post by tara » Wed Feb 21, 2007 1:19 pm

Φιλαράκι σ' αυτά που γραφεις εχεις απολυτο αδικο επειδη εγενικευεις.Και να ξερεις οτι και αυτοι που δεν διαβαζουν και γενικοτερα δεν ασχολουνται οταν ειναι μικροι στην υηλικια με τη σχολη τους δεν ειναι ουτε τελειωμενοι ουτε χειροτεροι απο οποιον διαβαζει.Ετσι οπως τα λες μου θυμιζεις επαρχιωτη που δεν εχει φυγει απο το χωριο του ή μου θυμιζεις ενα θειο μου που ειναι επιτιχυμενος επιχειρηματιας και μιλαει σαν να ειναι .Το υφος που γραφεις ειναι αν μη τι αλλο υπεροπτικο λες και τα ξερεις ολα.Τοσο συντηρητικος εισαι και στη ζωη σου?
nantia_86
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by nantia_86 » Wed Feb 21, 2007 1:59 pm

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα αυτό το ωραίο: κατάληψη μέχρι τη Δευτέρα, αφήνουμε την Τρίτη τους καθηγητές και τους υπόλοιπους να συνεδριάσουν(Σύγκλητος) και την επόμενη κάνουμε και μια γενική συνέλευση...
Ωραία κατάληψη...
Μήπως μπορούμε να τη διακόψουμε για να δώσω κανα δυο μαθηματάκια? Και μετα συνεχίστε την κατάληψη, no prob.
Καλά είναι λογικό αυτό?
Με βάση ποια δεδομένα θα συζητήσουν αφού η κατάληψη δεν έχει λήξει?
Καλύτερα να κάνεις κάτι που τελικά μπορεί ν'αποδειχτεί ότι ήταν και λάθος, παρά να μετανιώσεις που δεν το έκανες...
Image
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Wed Feb 21, 2007 2:54 pm

tara και proxenos, την μεταξύ σας διαφορά λύστε την με πμ....εδώ μιλάμε για την κατάληψη...αν επαναληφθούν προσωπικές αντεκλήσεις πιθανότατα να παίξει κλείδωμα/ban ή ότι άλλο μπορεί να τις βοηθήσει να μην επαναληφθούν.

silegav....
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Wed Feb 21, 2007 3:08 pm

Μερικές ακόμα φωτογραφίες (χαμηλότερης ποιότητας).

Image
Image
Image
Image
Image
Image
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Elder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Elder » Wed Feb 21, 2007 3:12 pm

nantia_86 wrote: Με βάση ποια δεδομένα θα συζητήσουν αφού η κατάληψη δεν έχει λήξει?
Έλα μου ντε ... αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ ...
Για την εξεταστική πες αν είναι να την αναβάλλουν μπορούν να αποφασίσουν. Για αναπληρώσεις και για οτιδήποτε σχετικό με το δεύτερο εξάμηνο δεν θα μπορούν να αποφασίσουν όμως ...
Last edited by Elder on Wed Feb 21, 2007 3:28 pm, edited 1 time in total.
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
djsolid
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by djsolid » Wed Feb 21, 2007 3:28 pm

Εγώ πιστεύω ότι σταματάει η κατάληψη την Δευτέρα και η ΓΣ γίνεται Τετάρτη και όχι την ίδια ημέρα που σταματάει η κατάληψη για να δουν τι θα αποφασίσουν οι καθηγητές και να υπάρξει η ανάλογη "ευελιξία" στο πλαίσιο που θα κατέβει την τετάρτη...
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Wed Feb 21, 2007 3:35 pm

Εγω πιστευω οτι θα αποφασισουν ειτε οτι μεταφερεται για Ιουνιο η Σεπτεβριο ειτε οτι χανεται εντελως, γιαυτο και δεν τους ενδιαφερει τι θα αποφασιστει την τεταρτη.
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Wed Feb 21, 2007 4:06 pm

Καλα πως εχει καταντισει ετσι η σχολη;; Οταν κανεις καταλληψη πρεπει να προσεχεις το χωρο αυτο και οχι να τον καταστρεφεις...
Sergeant_Eikosaris
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc
Post by Sergeant_Eikosaris » Wed Feb 21, 2007 5:55 pm

Έλεος ρε παιδιά ...Πώς έκαναν έτσι την σχολή!!?? Δέν είναι δυνατόν κάθε φορά να γίνονται αυτά τα χάλια.Και δεν είναι θέμα αν φτιάχνετε ή όχι. Η κατάληψη έχει ένα σκοπό για τον οποίο γίνονται και θυσίες, και ο σκοπός αυτός δεν είναι το βάψιμο των τοίχων.Ανέφεραν τίποτα στην γενική συνέλευση για αυτά που έγιναν??
tara
byte level
byte level

Post by tara » Wed Feb 21, 2007 6:25 pm

silegav ευχαριστω για την προειδοποιηση,αλλα συνομιλια κανουμε δεν εχουμε καμια διαφορα εκτος απο διαφορα αποψεων.Απλα ειμαστε λιγο εκτος εκτος θεματος ,τωρα δεν νομιζω οτι μιλησα ουτε εγω αλλα ουτε ο proxenos ασχημα ωστε καποιος να προσβληθει απλα συζηταμε.Τελοςπαντων εγω σταματαω εδω ουτως η αλλως η συζητηση μας δεν ειχε ουσια
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor
Help...

Post by redlabel » Wed Feb 21, 2007 6:27 pm

Έχω μπερδευτεί λίγο. Help, please. Σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ, τη Δευτέρα θα λειτουργήσει το ΟΠΑ ή όχι; Θεωρητικά, τη μέρα αυτή (νομίζω ότι) άρχιζαν τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου.

Δ. Γκρ.
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Re: Help...

Post by Ganther » Wed Feb 21, 2007 6:33 pm

redlabel wrote:Έχω μπερδευτεί λίγο. Help, please. Σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ, τη Δευτέρα θα λειτουργήσει το ΟΠΑ ή όχι; Θεωρητικά, τη μέρα αυτή (νομίζω ότι) άρχιζαν τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου.

Δ. Γκρ.
Απ'οτι εχω καταλαβει το σκηνικό παει ως εξής:

Κατάληψη μεχρι και Δευτερα, τριτη ανοιγει για να γινει η συγκλητος, Τετάρτη ξανα συνέλευση φοιτητων.
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Wed Feb 21, 2007 6:50 pm

Μα αφού είπαν κατάληψη μέχρι Παρασκευή.Τώρα ποιο το νόημα του να ανοίξει η σχολή τη Δευτέρα και να μην γίνουν μαθήματα δεν το ξέρω...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”