Κατάληψη

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.

Είστε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της κατάληψης στο ΟΠΑ

ΥΠΕΡ
38
28%
ΚΑΤΑ
96
72%

Total votes: 134
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Proxenos » Thu Mar 01, 2007 1:02 pm

buldoza6 wrote: Με κίνδυνο να κριθώ εκτός τόπικ Ή ότι επιτίθομαι προσωπικά από τον μοντερέητορ: Δεν νομίζω ότι ΔΕΝ τίθεται θέμα δικαιωμάτων με το νομοσχέδιο.

Μέχρι σήμερα έχω δικαίωμα να τελειώσω την σχολή σε 70 χρόνια. Αύριο δεν θα έχω αυτό το δικαίωμα. Αν νομίζεις ότι δεν έχασα κάτι, τότε ξανασκέψου.

ΑΣΧΕΤΟ αν το χρησιμοποιήσω ποτέ το δικαιώμα αυτό. ΤΟ ΕΧΑΣΑ.

Μέχρι σήμερα κάνω την βόλτα μου στην πανεπιστιμιούπολή στου Ζωγράφου, και αισθάνομαι ελευθερία που δεν βλέπω τα μπατσικά Ή την ύπαρξη του κράτους. ΆΥΡΙΟ δεν θα νιώθω το ίδιο βλέποντας τα περιπολικά να κόβουν βόλτες ψαχνωντας για "ναρκομανείς" στο επικύνδυνο αλσύλιο της Πανεπιστιμούπολης.

Αυτά.. Πάω να φάω μια τυρόπιτα και να πιω και μια φραπειδιά σαν τον φίλο μου τον ρεμπετοχεβυματελά που παλεύει από την σκοπιά τοτυ για τα δικαιώματά μας :-)
Χαίρομαι που βλέπω ότι δεν τελείωσα το Πανεπιστήμιο αλλά το νηπιαγωγείο. Αυτό το ύφος, αυτή η έκφραση, αυτές οι ιδέες... Θέλεις να μοιραστούμε το αυγό που σου έβαλε μαζί σου η μαμά σου;
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Thu Mar 01, 2007 1:19 pm

Moderation Message
@Proxenos : Έλεος πια , πόσες φορές πρέπει να το πούμε το θέμα είναι η κατάληψη όχι το πως θα "την πει" ο ένας στον άλλο. Τα αυγά, οι σκοπιές και οι λοιποί χαρακτηρισμοί που αποτελούν πολιτισμική κληρονομιά των μεσημεριανών εκπομπών δεν έχουν θέση στο φόρουμ.

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάζονται το παρόν thread κλειδώνεται και η παρούσα συζήτηση συνεχίζεται στο νέο thread Κατάληψη ΙΙ εδώ
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”